Деница Сачева: Случаят с подслушванията е клевета

В момента службите се използват за едни политически цели, казва тя

Обратно в новината

Коментари - Деница Сачева: Случаят с подслушванията е клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е тази селски куфар от снимката, бе? С тази тухла напрао избихте жабетата у шадравано на Румбата, леле!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ах, Деница, синеока гълъбица, изтрий си кирта от двойната гуша и ела да те...........................................намуша в Гробаджийската ти круша

Сачева, Маноил Манев - кухия, Костадинка Ангелова- ботокса с перчема, Десито Атанасова - миризливката, Биков, Харизанката - хората които успяха да го вкарат на тулупа с двеста. Лицата който предизвикват погнуса и отвращение у всеки нормален българин и накараха хората да отидат пред урните.

след изборите на бял кон, арестувате клеветниците, съдите ги и ги напъхвате в затвора. Ще почакам и ще видим...как нищо такова няма да стане, прасчо.

По всичко изглежда че след изборите ОПГ ГЕРБ ще са Под бял кон...на четири крака ! Може и под черен...

Това по медиите ли го казаха?

Каза ми го един приятел-коняр,специалист в следизборната любов между Мутри и коне.

Тая калинка стана много компетентна относно службите....

Най- компетентни са Мая Конопа и Курнелия На парче.

Деница не е лош човек! Но е нагледен пример за това, как стремежът за власт и политиката, могат да променят дори и добрите хора!

И тази, като Каназирева, си купи фабрика на 9-ти септември слеобяда. Сега се мъчи да си осмисли инвестицията, ама напразно. Бъдева си строши инвестициите. Въпреки 20-тината дипломи хората я намразиха и си я броят "калинка".

Мърла Слонски гъьз Тъпо същество Само сланина и пот

Господи, горещо те моля – прибери си вересийте...

Хахаха, смех и лой! ;))

Лойко няма ли го вече

Тая стана жалка и смешна в интервюто на немския журналист. Изглеждаше като селска лъжкиня, изложи цяла България !

Нещо по конкретно или това е поредното ,,една жена каза,,.

Сачева, мастийо, бегай на село дека ти е местото. Отебаха те... ааа отизбраха. Ебаси и кравата проста.

Чакам да видя, как тези новите ще върнат нещо от тези 10 милиарда.

от вече раздадените ли или от опростените? кои точно чакаш?

Какво очаквате да чуете, от тия, налапали шланга, та чак е пресъхнал. Тяхното ежднвие протича в хвалебствия на толупа, каквито иска да чува. Той се е осрал до гуша отвсякъде, но за тая, за къдравата Сю и кравешкият изклесък, това осиране си е съвсем нормално, просто добър метаболизъм......

Тулупът да не е арестуван вече, че не се изказва по въпроса?

И какво променя факта, че са стари задължения? Парите са отписани по време на управлениито на ГЕРБ. Това е пряко докозателство, че не управляват парите ни правилно. Само за това в нормална държава правителство би си подало само оставката. Явно критериите и морала ни много са се занижили.

Пуснете пак интервюто и в Евронюз, където водещият и каза право в очите, че лъже като дърт циганин!

"Разбрала свиня от кладенчова вода."...Имаше една такава приказка.... И какво разбира от подслушване? И не само...

Прост въпрос - какво разбира нежния танк на ГЕРБ от подслушване и други такива техники. В CV-то не пише нищо.

Клевета която ако шефовете на службите не се бяха скрили в миша дупка щяха да отрекат и да проверят дами себе си.

Оправдания :)

Може да е клевета, може и да не е . Едва ли точно Сачева знае истината. Що се отнася до службите, у нас те отдавна се използват за политически цели. Нищо ново. Явно днес Сачева е дежурна по защита.

стига оправдания няма клевета а е голямата истина стига лъжи от герб паплач такава

Змия.

Разкарайте тази муцуна.

Сигурно е клевета , че навремето правеше свирки на поразия в Албена!!!

Сигурно е била с чувал на главата, че иначе ще им спаднат на клиентите......

Сега къде? В Банкя ли?

усойница

Продъниха ни ушите с тези подслушвания. Вие не искате ли да видите поне едно? Само едно! Или ще я караме на "щом казват, така ще е да е"?! Ами утре някой ще каже нещо друго. И него ли "щом казват"?..До кога ще я карате така овчата? Не мога да разбера, вие личности ли сте или добитък. Нещо не ви ли жегва от вътре?! Нямате ли нужда от факти, от нещо което може да се види, чуе, пипне?! Много ли ви харесва, да сте вечно баламосвани?

Няма смисъл да искаш обяснения от тролове - те това бачкат, да драскат кретенизми по цял ден. Бкп възлагат поръчка на червените медии - фрогнююз, 19 мин, афера, бивол и пр., те пускат пацула и троловете по цял ден пишат Жипка, записи, ПКП, кюлчета и подобни. Некадърни платени селяци, едва сглобяващи едно изречение. Отрепки.

И до двамата ГаРБиджи: В момента тече проверка. Като приключи ще ви покажат не само едно.

Ама пеперудке ако са от 2006 година защо не сте ги събрали след като са били събиреми през 2010 година когато се намърдаха във властта твоите сегашни ментори?????? Понеже бая сте си сложили в джобовете и за това не ви е дремело ама за балъците дето с извън вашата ОПГ нап праща веднага съобщение'' дължите ПОД 20 лева'' още се минл и месец от редовната дата за издължаване.. Поне малко срма имайте и не манипулирайте хората че тези 10 милиарда са ''манипулативно поднесени'' след като са реално загубени за мнозинството.

Как сте, тролчета? Елементарни, кухи и прости сте. Всеки ден едни и същи псувни по успелите хора. Миризливи нещастници сте, винаги ще ни слугувате. ХА-ХА!

Тролове сте вие. В годишния финансов отчет на ГЕРБ в сметната палата са отчетени над 7 млн. лв за заплати. За 2020. БСП са отчели над 2 млн. лв за заплати. И кой точно е успял човек в България. Някой, демонстриращ материално богатство с неясен произход? Някой като Иван Пилето? Или може би Пеевси, Домусчиеви, Вълка, получили огромни заеми, и от твоите пари включително.

Тази, по която мяташ лайна, е класи над теб. Тя е министър, ти - чеснов общак. И къде забрави Бобоков, Божков, Васклев, Стайков, Арабаджиев? Много избирателно изброяваш, другарю трол!

В гербомунистическа България най-успешният бизнес е да натопите хобота си в държавната каца и да смучете колкото можете.

Свиня- майка...

Този отпадък го има записан на видео, в което казва, че ГЕРБ са мутри!

Министърката, която лъга до последно, защо се бавят парите по 60/40. Обвиняваше фирмите, че документите им били с грешки и затова се били забавили. Но накрая си призна, че са искали от ЕС да се пренасочат средства от евопейските програми, за да се финансира 60/40. Така не само забавиха плащанията, но и лихиха бенефициенти по европрограмата от финансирането им. А това пренасочване на средства се наложи от безразборното харчене на пари, в следствие на предизборните обиколки на бившия премиер с джипа. И до момента остава самооценката на Сачева колко работни места били запазили. Обратна връзка от бизнеса - никаква.

До кога ще тиражирате едни и сщи кудкудякания на герберасите дето още си вярват че ''реалността е това'' дето е в техните джобове и глави.

Искам да кръстосам Деница Сачева с расов бик, така ще се появи отново минотавър!

ако накараш бика да пие, ще си за Нобел

Язък за бика, недей го окалпазява

На Дачева ли са докладвали,че е толкова сигурна?

Ами и аз чакам да чуя някакви подслушвания, ама на дешните шантажисти нещо не им отърва да ни ги покажат. Достигам до два извода - или всичко е поредните лъжливи твърдения в стил "БКП" или ги е срам, че ще чуем какви са и какво всъщност мислят да направят с държавата и народа.

Грубото държание и циганските изрази на тукашните радевчета предизвикват възмущение и в Столипиново.

Новите мутри нямат аналог до момента.

Само псувни и плювни от червените тролове, нито един аргумент. Какви аргументи да очакваш от безмозъчни същества, неспособни да се реализират в живота и изкарващи хляба с тролене за проруска партия?

с безумни брътвежи по медийте

джендър суджуклия в следизборен несвяст почти месец не беше врещяло

Че се свърши с герберастките бандити,край,никога вече няма да са управляващи!

Госпожо, защо си толкова сигурна. Или караш по метода на Тиквата - отричане на всичко и съсипване на държавата. Нека компетентните органи се произнесат. Този път без натиск от Боко!

Тулупа се изнесе като пръдня от гащи в последният си работен ден, през задният вход на МС, а сега строил всичките си лайномети да го пазят. ГЕРБ никога повече няма да управляват, а Тулупа е политически труп до който никой не иска да се допира.

Сачева ти от де беше, а ПДП. По Бойковски - проста добричка путка.

Всяка дума която излезе от устата на тази лъжлива кучка трябва да се подлага на съмнение. Тя е закоравял измамник, да не забравяме, че по образование е салонен управител и е свикнала още с влизането на клиент в ресторанта да измисли как да му открадне парите.

"" Когато не те интервюират български мисирки! Сачева изуми Дойче Веле с отговорите си! ""

С мощната си фигура, в буквален и преносен смисъл, гожата се хвярля на амбразурата в подкрепа на тараните Биков, Митов и сие. Нещо Гърневски се е снишил, да го очакваме ли след Манев?

Сачева или някоя друга непоръбена сложих минуса?

Колкото пъти се появи тази колхозничка толкова пъти се амбицирам да гласувам за всичко друго но не и за Гроб