17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При условие, че има пандемия и карантина. Организаторите на протестите спокойно могат да бъдат обвинени в тероризъм. С други думи Невални и компания дружно в Сибир.

Започна шоуто. Навални с инструктаж от Меркел реши да прави революция.

Хитър е Навални. Той си седи на топло в пандиза, а насъсква хората да излизат по улиците при минус 20 градуса! Що той не излезе на протест в този студ??

Нарушил бил условията по условна присъда, където тече периода. Реално какво се отличава от случаят с Асанж? Освен че е от колко време в затвора. И че САЩ му готвят 175 години затвор. Докато Навални може и да го пуснат примерно след месец. Сега той не е виновен, че е отишъл в Германия. Тогава е бил в кома. Но е виновен, ако после не се връща, когато е здрав и не отговаря на условията. Тук при разследване, разрешително за напускане на държавата дава съда.

На фашистите, полагаемото: Бунтовниците, които могат да работят отиват да строят двореца. Останалите в Сибир!

Оказва се, че Русия е по-демократична страна отколкото САЩ! Американските корпорации веднага отнемат свободата на словото на президента Тръмп, ако иска да съобщи нещо на нацията, а президентът Путин провежда 4-часова пресконференция и никой не го спира!

На запад така биха направили. Тези в Капитолия и в затвора.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ Я там Фърчилото, да се изкаже за Навални ! Я там Газпромски Славчо, еда се изкаже за Навални ! Я там Систематичните идиотки, да се изкажат за Навални ! Я там Маджовското ДБ, да се изкаже за Навални! Костя Копейкин, може да не се изказва. и така... .......... ♦ Благословена подкрепа за Бойко и ГЕРБ ♦ ♦ Благословена подкрепа за СДС ♦ ♦ Благословена подкрепа за Обединени Патриоти ♦ .................................. Този неуспял руски преврат си има водач, и той се казва Радев този неуспял, руски преврат си има движеща безродна сила и тя е БСП ... НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА РУСКАТА КОШНИЦА .. БСП, " Има такъв (глупав) народ" 13/28 газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ и лично отговорна за настъпилата две-годишна дестабилизация и ДВЕ ГОДИШНИЯ ПРОТЕСТ НА ДОСТОЙНИТЕ ГРАЖДАНИ И ДОБЛЕСТНИТЕ СТУДЕНТИ 2013-2014 година ОмбудсМая и всичките им "метаморфозни" азбукари за размиване на гласове и цялата буквално медийна система обслужваща външни и чужди на ЕС интереси на КТБейци и Дубайци криещи се от Прокурора зад граница и разните там Офшорни Ленчета, криещи се в ЕС от заведените им дела от Съдебната Система внедрени от БСП в Европейския Парламент. и така... ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Руснаците са оставили цялата пандемия на самоход. Пука им за живота на хората.

стотина лумпени излезнали да викат за корумпиран соросид и то крадец,на фона на щурма на капитолия сие смешно

Как смее да противоречи на диктатора.

Какъв Навални? У нас Десислава Иванчева от години вече я изтезават по много по-жесток начин.

То стана като с Бабченко. Първо го "застреляха", след което той възкръсна! Срещу заплащане, разбира се. Навални първо го отровиха, той възкръсна, сега ще се самоубива и отново ще възкръсне. В следващата серия ще го разпънат на кръст, и той отново ще възкръсне.

гербаджисйки простаци които се правят на богини

Като у нас

Какво да я правят крадлата.

Долу ГЕРП долу чекмеджето от Банкя

руската сган започва да се осъзнава

Евала на Путин това е политик

Като не ти харесва, отивай в Сибир да защитиш путя от нападките на Навални.

че си без памперс

Комплексирано джудже - диктатор.

Само три думи- жълти жилетки , Франция.

"полицаи бият демонстранти и ги тикат в полицейски камионетки" хахаха... къде го видяхте това? Дори на вашите кадри няма никакъв бой. полицията съвсем мирно ги лови за ръцете и ги влачи към автобусите. Бой има в Париж, Берлин и САЩ. Това се казва бой. В Москва, която е 20 милиона има 300 човека на Пушкинския площад. Който не вярва да пусне ТВ на Свободна ЕВропа/Слобода и да гледа пряко. Всичко е мирно. Нищо общо няма с протестите и разгонванета на протестите в САЩ. Най-много хора има в Омск - към 500 човека. От Владивосток не съм видял кадри - не знам дали има 3000.

само бой оправя соросид и циганин

много се надявах Трумп да помилва Сноудън и Асанж, ама на найси. Сега се надявам джуджето да не закача Навални, същата работа. Не заслужаваме хората като тях, това което заслужаваме е да ни лъжат постоянно и ние само да гледаме и да цъкаме с език

Другаря путин вместо да го затваря. може да го изпрати хигиенист в двореца му. Така ще охлади страстите и ще го експлоатира подобаващо.

Пуснаха пряко и от Иркутск - наистина има доста хора, но всичко е мирно. Там обаче протестират от преди заради губернатора.

от човек, който се храни само с дюнери с бял сос не очаквам да напише нещо по-умно

руски лизач

Не съм чувал да пляскат путин. Може би всъщност любвеобвилно в креватчето

Свършиха поводите за санкции против Русия и на запад измислиха Алексей НаХални като повод за нови санкции.

съжалявам го , защото е плешив и е милиционер

Охааааа.... Кеффф ..... Време беше да пламне кочината на Путин .....

Неверието не е грях, то е свещено право на личността... ~|~ ГРЯХ Е БОГОХУЛСТВОТО ~|~ все пак накрая всички стават вярващи... дори рашките хибриди и червените хейтъри... ←←←←☼→→→→ Аз Хèкате Свещена богиня Изист-Хатхорт Светлоноса Майката и Дъщерята, богиня на Дендера и водач на умрелите в пътя към Иментет, в едно с водач свещена богиня Таурт пазителка на крио-съркофазите на хекати Нейт, свещена Баст и щерка й тракийска риха и хеката Бастет, Небтуи и Кадеш сирийски ~|~ Чест и поклон Ἅιδης, с правото на боговете Ану аз а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис ПОСОЧВАМ този и девет негови поколения по грях - липса на смирение и обида към богиня ~|~ _ ... аз съм го написала, но понеже го няма в червените ви опорки ... Аз съм Хекате, или тракийската богиня на Смъртта - Заринтия / Зеринтия от култа в пещерата на остров Самотраки... ... онази с косата ... до този момент, никой не се е оплакал, че не идвам на срещите ... -------------------------------- И ДА СЕ ЗНАЕ - НИЕ БОГОВЕТЕ АНУ НЕ СИ ОБРЪЩАМЕ БУЗАТА ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея

и беж кате към анадола към братята си турски цигани

и си със страпон в задника бе либераста

... новичт щам, бил много опасен ...

Ние да си гледаме нашата кочина , че вече се вмириса на мутренска лой.

Скъпи руски тролове, точката, че протестите в САЩ показват, че са слаби, а протестите в Русия покзват, че Путин е добър пак ли ще я полвазме днес или някой излезе с по-добра опорна точка? :) п.п. Що като кажа 1 милион долара и всички заете, колко горе долу е сумата, а като кажа 1 милион рубли и тярбва да смятата през долара, колко прави това?

Ааа, не така! Кой подкопава устоите на демокрацията? Какво е това? Преврат? Всички блокирани от туитър и ФБ, веднага!

Същия цирк като в САЩ...

в целия и блясък ... Путлер се тресе от шубе в бункера, да не го застигне народната любов.

като Бойко ли?

На колкото платили толкова и протестират. С трици маймуни ме се ловят. Ходорковски да се поохарчи повече следващия път. И Навални е подсъдим по дело за кражби в голям размер,от 1.2 милиона евро от 2014 г. И гласът му ме е заглушен щом от Затвора продължава да излъчва видео призиви за сваляне на законна власт.

За толкова популярен и обичан президент, май Путин нещо го е хванало шубето?

края ви наближава, милиционерчета

и недей да мъмлеш като бит соросид

Най-обичам дърти лъжци от безвремието в Булгаристан, дето нямаха нищо против американската столица да бъде окупирана от 25 000 армия и заградена с огради и телове за да няма протести сега да ни обясняват, че провеждането на протести било фашизъм, а на който не му харесва такава демокрация значи е антидемократ!!! И за фалшивия филм в който библиотеката в Прага е представена за дворец на Путин !!! Трябва да си заработим отлепването от това 111-то място май а ???!!! Сетих се, днес е почивен ден и надницата е двойна !!!

Император Владимир - Влад Мира пада тия дни. Вече свалят портретите му от стените, за да окачат американското знаме !!!! Ура, победа будет за нами през 3201 година!!!!