Демонтираха металните решетки в НС, парламентът може да не обжалва глобата

Става въпрос за пропуск в процедурата, не е извършено съгласуването с Министерството на културата, заяви Никола Минчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще я плаща тая глоба, лайнари? И при кой ще идат парите от нея? От болести да не видите бял ден, ненаядохте се! Толкова зависими управляващи няма никъде по света!

когато си избираш пРезидентин(два пъти!), пробутан от решетников, когато минеш през служебни и редовни "правителства", на въпросния пРезидентин на решетников....рано или късно стигаш до решетки на НС! неминуемо е!

В галактиката няма такива плиткоумници, нашите са шампиони!

A кой ще плаща?

Аврам бакалина плаща.

някой иска дрогирани хуни и аборигени да влизат безпрепиатствено у парламента

Че те са вътре бе.

Смъртно наказание за еничарската власт от последните 33 години.

Хайде,вратите отидоха на вилата на някой ачкакан!

слагането на решетките е взето и наложено лично от ген. Решетников.

Тия лъжи на канадския измамник са заразни. Всички от ПП почнаха да лъжат на поразия без задръжки

Тошко африкански ще страда сега. Така уютно му беше

Вратите добре! Сега идва време да изхвърлим боклука

С врати или без врати - ПАК ЩЕ ГИ НАБИЕМ! Да внимават какво гласуват за РСМ и Украйна.

Тука има, тука нема... Ама кой плаща всичката тази простотия...??? АЗ и ВИЕ уважаеми дами и господа. Трябва да се изчисти политическото пространство от всякакви плазмодии... Крайно време е. Казах.

Голяма грешка е махането на тези решетки! Всички хора знаят, че на престъпниците мястото им е зад решетките.

===="Не ни е страх от народната любов по никакъв начин, коментира председателят на парламента. "...... А трябва, трябва......

Супер тъпанар е българина . След като е поръчано , платено и направено защо трябва да го разваляш . С нищо не загрозяваха и не нарушаваха фасадата на тази сграда .

Стимулира "народната любов", която така и така е всеки момент ще кипне....

А решетките на входа на другата сграда на Народното събрание сложени от Цвета Караянчева, ще ги махнат ли? Това е популизъм и лицемерие на сегашното малцинството в Народното събрание. Да срамно е, че има решетки по вратите, прозорците, терасите ... на Народното събрание, държавните сградим, кметствата, магазините, къщите и блоковете където живеят хората. Но също така е срамно, че прокуратура, полиция, съдебна система... не си вършат работа. И решетките са единствения начин да бъде спяна подивялата и крадлива част на нашето общество. Срамно е да има "работещи бедни", на които да им се налага да крадат за да не гладуват или за да не студуват. Докато бизнесо-политическата върхушка тъне в лукс и незаслужено охолство.

Тия сега не са на власт. Решетките бяха добро решение за Кирето, Ококорения и Културиста.

А кой ще плати масрафа бе тъпир? Дали ще има наказани? Не била спазена процедура? Никой не знаел? Тия хептен за идиоти не взеха бе.

Ганьо ще плаща за секви малоумни селендурщини. Дееба соя ви слабоумен.

дайте ги на американското посолство. те също треперят от народната любов.

Трябваш да ги оставят още малко, да се адаптират към новият си килиен живот.

Е като са платени и монтирани даже, защо трябва да се дават още пари да се демонтират? Някой от управляващите ще върне ли парите, дето са изхарчени?

Решетките бяха добре . Само да бяха сложили надзиратели на този централен затвор и да забранят свижданията със затворниците.. Путин идва. Всички ще са арестувани.

НСО ще ги плаща. Който поръчва музиката, той плаща за оркестъра.

КАПУТА МИНЧЕВ ЛЪЖЕ ,ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ! МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ БО-КЛУ-ЦИ БО-КЛУ-ЦИ ВЪН ВАШАТА МАМА КРАДЛИВА И ЛЪЖЛИВА! ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА УУУУУУУУУУУУУУ ИЗРОДИИИ ..........

Беков, ти ли си.

Не, бе, аз бях.

Не, не съм аз, дегизирал съм се.

Решетките монтажа и демонтажа да ги платят управляващите .

Що, някой да не сънува бай Ставри, това ли е най големия проблем?

Направете клетка от тях и я сложете пред парламента. И слагайте по график измамниците на Мунчо вътре. Народа да им се радва

Споко. Ние си имаме решетки. Само чакаме по-скоро Кирчо, Кокорчо и Културиста. Ще ги правим булки

Да искаш да чакаш, да можеш да чакаш, да знаеш да чакаш! Но е добре че ни осведомяваш кое ти е мястото:)

Петрова, понеже гледам, че много те привличам и все ме преследваш, да те питам нещо, но само между нас да си остане. Зарежи ги тия работи - решетки, политици, депутати… Това са групости, а и не са теб. Я ми кажи честно, аз на теб мога ри да ти ЕПМ, ей така, в крачка, например на 200! А мога и та 2000. Помисли над офертата ми, щото мога да размисля! Ако забременееш мога да ти купя къща в Барселона, белким вирясаш и спреш да се побъркваш…

Възмутително глупави коментари пишеш, напомнят за умствено недоразвити хора от малцинствата.

От отговора ти разбирам, че мога. Така си и знаех! Да те е.а у тъпата проста шунда! Но не ти се отваря парашута…

Дойде ми още една практична идейка какво да правим с решетките. Да ги използваме, за да издигнем паметник на "парламентаризма", на пе.ерастията в политиката, а защо не и на двете? :) Е, все пак тези решетки имат някакво практическо приложение, няма да се хвърлят. :)

Най-големите престъпници са в народното събрание. Да заключим решетките отвънка !

Народната любов ще плаща на тия неадекватни нещо като хора

Не ги хвърляйте. Пазете ги за А-отбора.

КАПУТА МИНЧЕВ ЛЪЖЕ ,ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ! МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ БО-КЛУ-ЦИ БО-КЛУ-ЦИ ВЪН ВАШАТА МАМА КРАДЛИВА И ЛЪЖЛИВА! ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА УУУУУУУУУУУУУУ ИЗРОДИИИ ..........

Абе. идиот, чонекът застана с лицето си и каза ясно, че е делегирал определени права и пълномощия на главния секретар на Парламента, което е абсолютно нормално и редно. В които задължения очевадно влизат и техническите такива! Ако утре се окаже, че липсват откраднати да кажем 10 или 100 ролки тоаретна хартия, или на някой с голям задник в Парламента - да кажем Борисов е отишъл там да им дава лично ценни напътствия - и столът му се е счупил и герберите започнат да се оплакват че искат да ги наранят.. председателят на парлавента ри ще е пак отговорен и ще се занимава и с тези простотии, бе идшот! В една по-сериозна (голяма) фирма собственикът ри й се занимава лично с техническите проблеми и ако е той тогава за какво му е човека, който е назначен точно за това! Аман от тъпаци като теб!

Не се обяснявай.

Не СЕ обяснявам, а ТИ обяснявам, обяснявам на тъпаци като теб, за да не се обяснявате после че не ви е обяснено, защото сте много прости. И да видят всички че просто сте злонамерени и вредни!

ей инфо просто, идиотът си ти, капут скъсан!!!

Защо бе???? Точно Тошко африкански се зарадва, че има къде да си играе. А Канадския измамник, Кокорчо, Мравояда и Биволицата имаха шанс да се адаптират към решетките. Ще им бъде по-лесно да живеят в бъдещето

Мазни уядени и същевременно вечно гладни и прости политици. Защо няма поне един от ранга на Виктор Орбан да помисли и за народа. А за нас следват :Еврозона с която ще обеднеем с още 30%, и Шенген с който да станем буферна зона за всичкото емигрант от Африка, Близкивт изток и Азия.

Че защо да я обжалва? То ахмакът данъкоплатец ще я плати.

А самите решетки с монтажа са 38 000лв.Те вече са платени. Всичко е точно. Пара бол.... Те затова теглят всеки Понеделник нов заем.

Всъщност ако разбираш малко щеше да знаеш, че тези пари вече са платени - образно казано - още с приемането на бюджета на Парламента, просто са планирани вероятно за други разходи! С което изобщо не искам да оправдая подобни неоправдани разходи! А да не се обжалва е абсолютно правилното решение при тази ситуация и фактите, така както са представени и ги знам! Защо да се правят още грешки и да се упорства и да се харчат още пари даредо от иначе много популярен за българските политици и чукундури досега бабаитлък! Ами на времето нари Гешев и Цацаров задържаха и държаха в ареста сува ти време 3 човека за убийството на Пеевски! И когато още на първото заседание съдът ги освободи безусловно, защото се оказа, че сред като дори са ги средяри и подслушвари тези некадърници и престъпници от прокуратурата нямаха НИТО едно доказателство! Е, тогава прокуратурата изобщо и не посмя да обжалва! Ако бяхме нормална държава прокуратурата трябваше са бъде осъдена и затова, както за много други случаи, когато данъкопратеца плаща за цезобразията и престъпленията на Вутрата Гешев и шайката му.

Здравей слабоумие,изобщо не искам да ти слушам глупостите за Гешев и Цацаров. Ако заговорим за глобалното затопляне, пак Гешев и Борисов ще са виновни. При теб няма други възможности.

Отклоняваш въпроса,тази промяна освен разходи ,заеми,смяна на кадри,дори и с пощите се наакаха.Тия ще ни оберат като тоя 800дни и ще ги изгоним както си заслужиха.Погледни цените най вече на храните и всичко останало.Подобно като при жан,само че има стока сега

Не ми казвай здравей, ма па(у)тко! Никой на теб не ти обяснява, аз теб не те броя за човек, защото се разкри като много долно същество. Да ти го кажа пак, любезно - щото съм възпитан - я си ЕПМ!

Само да питам кой ще плати цялата работа? 34к за монтаж, отделно демонтаж и вероятно глоба.... айде стига данъкоплатеца е плащал.....

Същия този, който плаща милиони ЕЖЕМЕСЕЧНО за развъждането на един милион циганина. Тоест ТИ!

Абсолютно същият, който плати милиони за безобразията, некадърността и престъпленията на Гешев и шайката му в прокуратурата! Който пращаше милиони на година за охраните та Доган и на Пеевски! Който плати 4 мириарда за фарито на КТБ за да я разграбят! Който плаща и за да може Гешев да сключи куп споразумения с ОПГ, ощетили бюджета с мириарди (висля 16 мириарда)…

Който иска демонтажа бе слабоумен, в кръчмата кой ти плаща масрафите.

Трябва да се демонтира цялото народно събрание заедно с народните представители. Гласувах за промяната но - жестоко съжалявам . Ни е председател като председател - ни е министър председател като хората - измамник- ни министри като министри. Отивайте си и оставете на хора с богат житейски - професионален и политически опит да управляват . Видя се че тази детска градина не става за нищо.

Хубаво е да стоят САМО НАДЗИРАТЕЛИ ЛИПСВАТ

Не само при нашите депутати, политици и представителите на различните власти - парламент, правителство, президент, не само между партиите и в тях, не само и между хората - често дори и в семействата и в обществото, не само дори в България, а и в много други страни и в отношенията между страните дори ИМА ВЕЧЕ МНОГО ЯСНО ИЗРАЗЕН ЕСКАЛИРАЛ ПРОБЛЕМ - НЕУМЕНИЕ (нежелание и невъзможност, и поради липса на култура и възпитание, и по други причини, и не винаги дори съзнателно) НА КОМУНИКАЦИЯ! На способност за съвсем нормално човешко общувате и контактуване, особено при различни гледни точки и мнения, и между представителите на различни по-големи групи хора! От друга страна едно разделение на хората като цяло е : човеци и човекоподобни, които не могат да чувстват чисто човешки чувства и емоции - съжаление, състрадание, съчувствие, милосърдие, отвращение от лъжата, измамата, кражбата, насилието, тормоза… И тук се очертава нов пример да мискомуникация!

Знаеш ли колко си прав! Аз дори и със собствената си половинка, с която определено много си се обичаме и имаме учудващо добра съвместимост, тези дни се усетих, че го имаме този проблем с мискомуникацията - аз излъчвам едно послание, той го декодира с грешки и обратното. На моменти седим и си изясняваме в картинки гледните точки, успяваме да ес поизясним (или поне навикаме един друг :))), но отнема адски много време и усилия.

За монтажа на тези железа, българският данъкоплатец плати около 40 000 лева. 6 решетки по 6 600 лева грубо. Явно са златни

С сега сметни, цоциалките и фалшивите ТЕЛК решения на циганите, колко са на МЕСЕЦ?

Тези пари идват от бюджета на Парламента! Което означава, че не наистина идват от данъкоплатеца! Тоест - ще трябва да извършат вътрешно преразпределение на средствата в бюджета им. И да си направят извода за този разход. Но те съветвам, като се интересуваш, да погледнеш целия бюджет на парламента, и разходите му, отделните пера. И бюджетите на предните… И ако искаш да видиш и останалите харчове от парите на данъкоплатеца, за да придобиеш истинска представа да цената, която се плаща за грешки, мискомуникация, липса на оптимизация, да не споменавам злонамереност, кражби, корупция - през последните 30 години .

Решетки ... губенене на време ...

И ХИЛЯДИ народни левове

Развъждането на милион циганини коства милиони левове всеки месец....

Оставка на Главния секретар на парламента! Че той ще се окаже по- велик от Папата! До живот ли ще работи нещо, от което Не разбира! ???!

Глобата да е голяма.Егати как се харчат пари от народната любов.

Да глобош депутат, е равносилно на това, да глобиш циганин - глобата я плащаш ТИ.

Не е точно така, защото Глобата се взема от Заплатата на депутата и той Лично получава по- Малко. Макар че заплатата му я плащаме всички Ние!

Хахаха, балък.

Е, добър ви ден! Все пак е паметник на културата, както вече и вие сигурно сте разбрали! А и какво да обжалват, след като така или иначе те са неизправната страна?

Ако бяха им направили таен тунел за бягство при нужда, щеше да е по естетически....

Тези решетки не струват повече от 3700 лв. , а парламента е платил на фирма на Б.Борисов 37000 лв. Е дами и господа Продължаваме Промяната е същата промяна, която правеше дебелоглавия.

Добре, че не съм на мястото на НСО. От една страна им е вменена охрана на тътразулниците в парламента, от друга ги лашкат за популистки дандании. Значи, ако нахлуят 30 човека в парламента НСО е най добре да спасява себе си първо.

Schilo

Пеераси, сър! Бах тоз пропуск! То,законодателя, ако не знае, какви са му задълженията във връзка с паметниците на културата, що се иска от обикновените хорица да знаят? А Инспектората на министерството на дрогиран Наско се размърда заради реакцията, която не очакваха.

И какъв е проблема с тези решетки бе, мърши смотани, монтирани са отвътре, нито фасада загрозяват, нито пречат на някой. Голям проблем бе идиоти, това ли ли ви бърка в големите лакоми и тъпи задници бе, олигофрени.

Schilo

Слагай си у вас, ако искаш и на гардеробите!

Проблемът е, че майка ти не е абортирала на време.

А кой ще плати: 1. Проекта за поставяне на решетки /едва ли няма такъв/ 2. Самите решетки 3. Монтажа на решетките 4. Демонтажа на решетките 5. Глобата Както и какво ще се случи с демонтираните решетки?

Председателят на Парламента- много симпатичен и възпитан, очевидно интелигентен и много свестен младеж, с много приятно излъчване, като контрапункт на досегашните ояли си и озверени от изпускането на властта мутри и мутреси - го обясни много ясно! Решението за тези решетки е взето от главния секретар на Парламента, на когото председателят е делегирал права за взимането на определени (и технически) решения. А парите за това са пратени (или дължими от бюджета на парламента! Отново - председателят както винаги не се покри както шушумигите досега в управленията - не се направи на луд и много зает, а съвсем ясно обясни човекът. За съжаление не можаха да ни представят обяснението и отговора на главния секретар на парлавента (жена), но все някога и това ще стане, мисля. Това са фактите, които разбрах досега поне аз.

Браво за сумираните факти, горе-долу и аз това досега събрах. Освен това много точно си изложил казуса, още едно поздравление от мен.

Който иска свалянето, за негова сметка.