Демонстрация пред ВСС подкрепя главния прокурор (видео)

На място има и родители на деца, загинали при пътнотранспортни произшествия, които настояване за ефективни присъди за убийците на пътя

Обратно в новината

Коментари - Демонстрация пред ВСС подкрепя главния прокурор (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да. Досега такова правосъдие се вихреше по пътищата. А прокуратурата не е спирала да работи. В България официално може да убиеш хора на пътя и нищо да не ти направят.

Гешев сам се похвали че има 150 записа уличаващи мафиотите у нас... и вече няма мераклии да му искат оставката, с което Гешев за пореден доказа способността си да постига споразумения с бандитите, умения придобити още от времето когато е бил обикновен прокурор... или поне това показва статистиката брояща изхода на водените от него дела;)

Тия 8 души са от чистотата 1- ва смяна, тъкмо са измели и им раздали по един плакат (еднакъв размер), ама научете се как се правят тия работи... Смешник!

гащеф е радост! едни и същи платени физиономии на всички 'протести в подкрепа' само че са все по-малко? май им плаща от собствения джоб и нема за повече? олигофрения

И главният прокурор да върви след Специализирания наказателен съд. Поне да се въведат ордалиите - да има все пак някакво правосъдие...

да Гешев до сега защитаваше мафията но сега нещо се скараха и започна да ги разобличава. ЗАтова трябва даго оставят да работи

Какво точно да работи - да си управлява "Жоси" ли? Ама ти едва ли знаеш какво те питам ... Казали са ти само да пишеш - "да се остави да работи" ... и толкоз!

Гешев трябва да се остави да работи

В ЦСЗ .

И то с цял екип от колеги.

Хората разказаха, че според тях политическата класа се е стреснала от Гешев и затова иска оставката му. чЕ ТОЙ ЕДИН МАФИОТ ИЛИ ОЛИГАРХ НЕ УСПЯ ДА ВКАРА НА ТОПЛО !! оТ КАКВО ДА ГИ Е СТРРАХ !!

Знае много за всички тях, а те не са наясно какви точно компромати притежава. Затова ги е страх, сигурно се е подсигурил добре.

МАФИЯТА ИЗГОНИ ГЕШЕВ ! ТОВА Е ИСТИНАТА !

Е добре де ... изкара надника за днеска, стига си го повтарял! А на протеста сутринта беше ли?

Добре, хайде сега да видим коя мафия? Може ли да се посочи кои от отстраняващите го в какви престъпни схеми участват и ако се знае, че е така, защо не са в затвора? Гешев, бореца срещу мафията, освен Иванчева, кой друго голям престъпен бос, който е над нивото на Ал Капоне и Лъки Лучиано е осъдил. И казвам осъдил, защото Баневи и Арабаджиеви вече са си у дома и съдят България.

Колко от тия, които държат плакати, могат да прочетат написаното върху тях?

В България, ако искаш да дискредитираш нещо, просто наеми няколко циганина да протестират в негова подркепа. Ако искаш да подкрепиш нещо, наеми циганите да протестират срещу него. Митьо Пищова има същия ефект, но не толкова грубо и рязко.

Голям цирк. Израелския експерт там ли е и той.

Гледа ... отдалече!

.... и рупа джанки .

Допреди имаше протести, за да го махат, а сега протести, за да остане!!!! Ъ! Шах с пешката! Конюктурата ли се промени или Гешев се възроди?!!! Май Гешев се сдуши с русофила пРезидент..... нещо му е обещал, Че България отново се обърна към Европа и проблем!!!!

"Мафията уволнява гешев" - това не е подкрепа, а последно предизвестие!

Част от протестиращите ми се струва, че не могат да прочетат това което са им написали на плакатчетата. Иначе панаира е пълен. В момента 6мата, които поискаха оставката на Гешев сега дружно си оттеглят искането. И това са хора във върховния съдебен орган в България.

Та да размишляваме малко! Когато назначаваха Гешев, същата тази махия, го назначи. тогава имаше протести за и против. Тези , които бяха за назначаването, протестираха в подкрепа на същата тази мафия, за да бъде назначен Гешев. Сега, същите тези хора, си организират на протест срещу, тази същата мафия, която иска да го свали! Ами докато има такива променливи настоения, едва ли държавата ще поеме в която и да е посока. А в момента, и мафията от преди година, и тези, които се бореха срещу нея са в свадбен марш. Та, с кого сме, за кого сме, това е очевадещо, че не зависи от избирателите.

А ... опорката вече е развита по-многословно, да е по-лесно смилаема, браво!

Не става ясно каква е тази демонстрация - против жертвите на пътни катастрофи или в защита на главния прокурор? По-вероятно е първото, но някой е решил да се възползва и е добавил написан с фулмастер плакат "оставете на власт този, дето за всичките си години на власт не се справи с нито един политически боклук".

Няма кой да ти каже. Протестиращите не знаят. Тикнали са им по един плакат и толкоз. Гешев е радост. Всенародна.

мафията го назначи и ще си го оправи и сега ... назначен политпрокурор - които го е назначил той ще го уволни.....

Е, що не носят одрани главички ... агнешки, или поне ... свински?

странно нещо е центъра на софия, по странно и по-страшно от лабирина на минотавара, пълно с тайни, загадки и небивлаици... https://www.youtube.com/watch?v=PHty44Gx8bc Сградата „Света Петка Самарджийска“ в София и като свидетелство за катастрофата през 19-ти век

Нещо нещата ми изглеждат малко шизофренично! Преди година, когато пак се гласуваше прекратяване на правомощията на Гешев имаше грандиозни протести да се маха Гешев, и че мафията го пази. Имаше някакви БОЕЦ ли бяха, ХУБАВЕЦ ли бяха? Сега пък протестират да остава Гешев, и че мафията го маха... Странни обрати ни предлага живота...

Баси.... преди няколко години като го назначаваха - "Що го назначават тоя?!" Сега го махат - "Що го махат?!" Е па нямате огода

Христо Иванов и той е там! Лепи плакати "Министерство на Пеевски" !!! Майтап си правя, бе. Оня Христо Иванов от преди три години не е този Христо Иванов. Този Христо Иванов вече е в парламентаааааааааа! Разбрахте ли, шарани. Ама как ми литна и вие вече готови да повярвате в Светлото Бъдеще. Хахахахаахахахахахаха!

Много мургави тия поддръжници,и плакатите гледам са набързо скалъпени,май са набрали снощи поддръжниците от гетото в Красна поляна :)

Гешев е радост:))))) Отново:)))))

Мафията го назначи - мафията да си го уволнява.

Това ли ви е очоркара днес

Очевидно това е спуснатата опорка, ще се повтаря през няколко коментара.

Гешев на кой оставяш говорителката? Прелъстена и изоставена мафиотска подлога.

Група граждани са се събрали на протест пред сградата на Висшия съдебен съвет (ВСС) в подкрепа на главния прокурор Иван Гешев. На място има засилено полицейско присъствие. Това са група роми,видно от снимката.А Гешев като махнат ,оттам директно в следствието при неговият "приятел" Сарафов.

Мафията назначи гешефт, сега го маха. симона милкова, там ли е? Или беше Николай Иванов?

:))) Ми то мафията си го назначи.. та кой да го уволява сега?

До преди 1 седмица лумпените от иZхождане на КОпейката искаха Гешев ВЪН, а сега го защитават с плакати! ШИЗОФРЕНИЯ ха ха ха

Боклуци са тези от Изхождане!!!

Това е по-скоро рублофилия.

И Гешев не е цвете за мирисане, но в момента наистина мафията, която той сполучливо нарече "политически боклук" се стресна и се обедини срещу него... и реши да го сваля.

Мноу мургави тия застъпници, бе. Те са по-скоро за Жоро Игнатов и "Съдби на Кръстопът".

Мухахахахахахахах!

Любена, ти ли си?

Гешев няма пари за повече! Да се беше обадил на Копейкин да удари едно рамо с рубли...

А бибтко - не помагаааа . Прелъсти и изостави .

Погват Копойкин

Копейката не дава, копекйата прибира.