Коментари - Демонстранти нахлуха в парламента на Хонконг и развяха британско колониално знаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни лук съм ял, ни лук мирисал. Хората искат "демокрация". Някои хора.

защо мълчи, какво в устата си държи

Трябваше да развеят руското, щото там е демокрацията, пътят и истината!

Борбени и свободни хора!

една демокрация,ум да ти зайде от пакистански,индийски и друга робска паплач позваша се с права без задължения

най обикновенни соросоиди

И тролчетата на ушанките ми слагат минуси! Явно и те не мислят това, което пописват ту и там в дира!

явно някой има нужда на тихо място да напише 20 милиона пъти - повече няма да правя така

Това с бойните групи за щурмуване на обекти сме го виждали вече .Добре екипирани маскирани и подготвени . Интересно ,че все "студенти " ги наричат. Дали полицията после ще успее до провери кой кой е. Или вътре ще останат само балъците. Интересно ,че пак има блокиращи групи из града. В Киев им викаха "Автомайдан".

Защо ли не им се живее под великата кштайска администрация? Питам и отговор не чакам

А да си дойдем на думата. Тия отрепки искат да станат като Лондонстан.

Как ли би реагирало Американското правителство ако тълпата нахлуе в кметството на Ню Йорк? Ще въведат Националната гвардия и ще стрелят на месо без да им мигне окото!

Абе "демокрацията у Лондонстана вече 3-то лето не се съобразява с народният вот за вън от ЕС.

"Народно недоволство", организирано от привържениците на колониален Хонгконг. Ха сега отгатнете кой е главният организатор?!? Май не е Хонгонгчанин, нали?

Ами и в Донбас не им се живее под Демократичната Киевска администрация! Като не им се живее.. куфара, самолета и айде в САЩ!

Я борбените и свободните да се опитат да презвемат кметството на Лос Анжелис? Ще ги изпострелят като зайци на минутата!

"В потушаването на бунтовете и възстановяването на реда се включват специалните части за борба с масови безредици на полицията в Лос Анжелис и 4000 души от националната гвардия на САЩ, които буквално отвоюват улица след улица в разбунтуваните квартали, напредвайки с джипове Хамър. Редът обаче е възстановен едва с помощтта на още 4000 души – редовни войници и морска пехота, извикани от Форд Оркс с танкове Abrams и БТР-и на петия ден от бунта. На шестия ден бунтът официално е обявен за овладян, но военните остават в града още седмица."

Спете спокойно деца

Хонконгската полиция отправи ултиматум до демонстрантите, влезли в законодателния орган, да напуснат, за да не бъдат изведени със сила. --- Като гледам 3-тата снимка, ми се струва, че ТЕ ще ви изведат със сила ..., освен ако не пуснеш "Град"-ушката...

Той не е идвал , че да си отива! Един капитализъм с безброй трансмутационни състояния тормози Човечеството 3000 години...

И китайскота компартия също не е

Няма други такива ретардирани тролове като вас.

Колониалистите що беди са създали по света. Цепили са си държави. Избивали са хора. Тук са водили войни за ... опиум! Има тъй наречените Първа и Втора опиумна война. А тук тези не искат д0а бъдат преследвани от законите. Част избягали за да се скрият от тях. А колкото и да е странно, от както е под контрол на китайците, милионерите и милиардерите там са се увеличили в пъти и пъти по-богати и това според британци.

"Пропекинското правителство"?! А какво да бъде? Манипулативна статия.

Ама на ли уж бяхме за свободата на словото, свободна дискусия и обмяна на мнения.. и т.н. сладки приказки..! А сега изведнаж, тролове, руски агенти.. Да ви и у Демократите!

Една бивша колониална империя не може да преживее, че трябваше да изпълни задълженията си по договор с Китай и да върне Хонгконг. И спретва майданчета. Ама насреща е държава на 5000 години. Няма как да се получи. Убеден съм, че на края Китай ще излезе с по-добри позиции.

Стига с тоя скапан китайски комунизъм, много ясно, че ще протестират.

Никой не иска комунизъм.Хонконг е живял свободно и в други условия, това е клетка за тях.

В китайската комунистическа клетка кой иска да живее.Още повече пък свободен Хонконк.

Мурзи, на теб не смятам да се обяснявам. И знаеш ли защо? Защото мога!

Хонконк ще се освободи скоро от китайския миризлив комунизъм.

Това е Хонконк свободен и демократичен, кой е някакъв Китай?

Абе, хонгконгците не са тъпи като теб. За щастие.

Китай ще духа супата с Хонконк.Никога няма да приемат партенката комунизъм.

И снимките ли?

Комунизъм никой не иска, това е, набий си го в тиквата.

Само милиард и половина китайци. Кво да ги правиш, комунисти...

Няяяякойй ръчкаааа огъняя ,ама да не си опари британо американо юдейската ръчичка.

Тия "отрепки" са народа на Хонконг и са много-много по-напред от тебе и подобните ти с промити мозъци. Във всяко едно отношение.

По целия свят седерастите си приличат - безродници готови да продатдат в робство родината си, уж за да я "цивилизоват". Мястото на подобна сволоч е в Сибир.

По-добре такъв, отколкото гнида.

Там просто нямат мотив, не понимаеш ли?

2019-07-01 12:10:08 az #ЛибераленКрах (нерегистриран) реплика +20  -9  Никак не е случайно това, което става във Хонг Конг. Преди срещата на Г-20 в Осака, Москва и Пекин постигнаха договореност напълно да изключат долара от взаимните платежи в търговските им отношения. Във връзка с това решение, очаквам съвсем скоро натиск да бъде оказан и върху Москва. Подобно решение е крайно неизгодно за глобалните финансисти и системата, която те защитават с долара като единствена световна валута... ... Май пак се оказах прав?

Нямаш си понятие от английското законодателство. И как да имаш, погледни къде се намираш.

Някой има ли програмата под ръка да ми каже гастролът на снайеристите за кога е записан? Сакралната "Неда" сега как ще се казва?

Между другото, във връзка с коментарът ми по-долу в Ачхой-Мартан, Чечения, РФ днес е осъществено нападение върху органите на реда. Нападателят е хвърлил ръчна граната и е използвал нож.... Но едва ли организаторите ще се ограничат само с това...

Китайската ком. Партия да почерпи опит от нашата и да направи контрапротест.Ако си нямат Мишо Шамара, или някое Петно, ще им пратят.

И защо горките китайчета живели под ингилизко робства в гаден и прогнил капиталистически режим , не искат да ги екстрадират кога им кефне в безбрежният социалистически Китай ?

Всеки , който ВЕДНЪЖ Е УСЕТИЛ СВОБОДАТА , НЯМА НИКОГА ДА СЕ ВЪРНЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЧИНА. тЕЗИ ХОРА, КОИТО ПРОТЕСТИРАТ СА СЕ РОДИЛИ и СВИКНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ В СБОБОДЕН БРИТАНСКИ ГРАД. А комунистическите китайски изроди искат да ги направят червени роби.

Хонг Конг предпочита да бъде колония на Великобритания, отколкото да има общо с "великия" Китай. Когато човек усети свободата не иска да се връща в светлия комунизъм на русия или Китай.