Демократите в САЩ с офанзива срещу Тръмп за стената

Няма никакво доказателство, подкрепящо фалшивото твърдение на президента, че има криза по границата, каза Нанси Пелоси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

соросовите демократи либерасти в сащ са тумор с матастази в европа - меркел юнкер макарон и слугите им в ЕС, кой ще "победи" не се знае.засега метастазите в европа са успешни почти са я унищожили, бай дончо малко ги бави в сащ. Да видим.

Няма страшно. Мадуро ще изпрати хуманитарна помощ за страдащите американци от гражданската война в САЩ.

Ако върнат Аляска ще му го начукат най-добре на Путлер.

С тия стени и довари на затвор ще заприличат.

Брех, какви демократки!? ...червени...

С Нансито най-добре ще му гоо...

Дъмп ес

Ето кои са машата на Путин:)))Демократите вършат това за което той не си е и помислил,а даже и да го е направил ,не е искал да влага толкова ресурс и пари.И защо да го прави като американците сами си го правят????

Нали знаете какво е новото определение за "демокрация"? Не е "власт та народа", а "власт на демократите" в САЩ

Голям майтап. Това куку на Свети валентин официално от подиума на Kонгреса поздрави американците за Деня на благодарността.

На някакъв човек му се наложило да търси мозък за трансплантация, защото неговият имал огромен тумор и трансплантация била единствената възможност да оцелее. Отишъл в банка за мозъци готов да заплати, за да не чака да му дойде реда. Направили му тестове и му казали, че е късметлия - има два, които са съвместими с организма му. Единият струвал 600 хиляди долара и бил на 35 годишен човек, а другият струвал 3 милиона - на 62 годишен човек. Нашият човек изумено попитал защо такава разлика в цената. Отговорили му - по скъпият е от демократ - никога не е използван, като нов е...

Мин. година Бабето Пелоси дръпна 8-часова реч, в която апелира за реформа на имиграционното законодателство. Бабето се обяви в защита на МЛАДИТЕ НЕЛЕГАЛНИ имигранти... ... А здравомислещият Тръмп е ПРОТИВ даването на убежище на имигранти, влезли НЕЛЕГАЛНО през американско-мексиканската граница; Тръмп е ПРОТИВ нелегалните мюсюлмани; Против джихадистите. ... Орбан и Тръмп - мъже на честта. Жалко че са заобиколени от безгръбначни...

Здравите сили в щатите обединени около генералната линия на Демокрацият няма да допуснат това чуждо за демокрацията тяло спуснато в Белият дом лично от Путин и неговите хакери да руши основите на демокрацията и да отдалечава светлото бъдеще.

Налудничавите идеи на психопата Тръмп, могат да доведат Америка и света до Апокалипсис. Няма ли психиатри, които да освидетелствуват този психопат и да му отнемаг властта?

Демократите в Америка коренно се различават от демократите у нас, там те са социалисти и комунисти, а у нас демократите са антисоциалисти и антикомунисти. Това подчертава още веднъж че у нас всичко е сбъркано, даже и кимането на глава е обратно на това в останалия свят, "да" е с хоризонтално въртене на главата, а "не" с вертикално. Не сме ли сбъркан народ?

Т(р)Ъ(м)П умора няма. Да построи стена около Белия Дом и хич да не се показва навън, докато не го изпичат..

Евала на Тръмп! Така ги изклати отново, а комундетата още не се усещат. Стената така или иначе се строи в момента, особено след като комунягите сами отпуснаха на Тръмп 1,6 милиярда. Той ги взе, и след това обяви извънредното положение. И сега пред комундетата има 2 варианта: Клякат още веднъж, и Тръмп довършва стената, както искат 74% от американците, или саботират Тръмп за стената, и с това му бетонират преизбирането. Американците искат стена, и виждат кой я саботира и кой я строи. И ще гласуват според това. А междувременно този месец ще са готови нови 100 мили от стената.