Демократите в САЩ с офанзива срещу Тръмп за стената

Няма никакво доказателство, подкрепящо фалшивото твърдение на президента, че има криза по границата, каза Нанси Пелоси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на Тръмп! Така ги изклати отново, а комундетата още не се усещат. Стената така или иначе се строи в момента, особено след като комунягите сами отпуснаха на Тръмп 1,6 милиярда. Той ги взе, и след това обяви извънредното положение. И сега пред комундетата има 2 варианта: Клякат още веднъж, и Тръмп довършва стената, както искат 74% от американците, или саботират Тръмп за стената, и с това му бетонират преизбирането. Американците искат стена, и виждат кой я саботира и кой я строи. И ще гласуват според това. А междувременно този месец ще са готови нови 100 мили от стената.

Т(р)Ъ(м)П умора няма. Да построи стена около Белия Дом и хич да не се показва навън, докато не го изпичат..

Демократите в Америка коренно се различават от демократите у нас, там те са социалисти и комунисти, а у нас демократите са антисоциалисти и антикомунисти. Това подчертава още веднъж че у нас всичко е сбъркано, даже и кимането на глава е обратно на това в останалия свят, "да" е с хоризонтално въртене на главата, а "не" с вертикално. Не сме ли сбъркан народ?

Налудничавите идеи на психопата Тръмп, могат да доведат Америка и света до Апокалипсис. Няма ли психиатри, които да освидетелствуват този психопат и да му отнемаг властта?

Здравите сили в щатите обединени около генералната линия на Демокрацият няма да допуснат това чуждо за демокрацията тяло спуснато в Белият дом лично от Путин и неговите хакери да руши основите на демокрацията и да отдалечава светлото бъдеще.

Мин. година Бабето Пелоси дръпна 8-часова реч, в която апелира за реформа на имиграционното законодателство. Бабето се обяви в защита на МЛАДИТЕ НЕЛЕГАЛНИ имигранти... ... А здравомислещият Тръмп е ПРОТИВ даването на убежище на имигранти, влезли НЕЛЕГАЛНО през американско-мексиканската граница; Тръмп е ПРОТИВ нелегалните мюсюлмани; Против джихадистите. ... Орбан и Тръмп - мъже на честта. Жалко че са заобиколени от безгръбначни...

На някакъв човек му се наложило да търси мозък за трансплантация, защото неговият имал огромен тумор и трансплантация била единствената възможност да оцелее. Отишъл в банка за мозъци готов да заплати, за да не чака да му дойде реда. Направили му тестове и му казали, че е късметлия - има два, които са съвместими с организма му. Единият струвал 600 хиляди долара и бил на 35 годишен човек, а другият струвал 3 милиона - на 62 годишен човек. Нашият човек изумено попитал защо такава разлика в цената. Отговорили му - по скъпият е от демократ - никога не е използван, като нов е...

Голям майтап. Това куку на Свети валентин официално от подиума на Kонгреса поздрави американците за Деня на благодарността.

Нали знаете какво е новото определение за "демокрация"? Не е "власт та народа", а "власт на демократите" в САЩ

Ето кои са машата на Путин:)))Демократите вършат това за което той не си е и помислил,а даже и да го е направил ,не е искал да влага толкова ресурс и пари.И защо да го прави като американците сами си го правят????

Брех, какви демократки!? ...червени...

С тия стени и довари на затвор ще заприличат.

Няма страшно. Мадуро ще изпрати хуманитарна помощ за страдащите американци от гражданската война в САЩ.

соросовите демократи либерасти в сащ са тумор с матастази в европа - меркел юнкер макарон и слугите им в ЕС, кой ще "победи" не се знае.засега метастазите в европа са успешни почти са я унищожили, бай дончо малко ги бави в сащ. Да видим.

Дъмп ес