Демократите в САЩ губят Камарата на представителите, но борбата за Сената е ожесточена

Почти трима от всеки четирима избиратели са били недоволни от ситуацията в страната

Обратно в новината

Коментари - Демократите в САЩ губят Камарата на представителите, но борбата за Сената е ожесточена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напишете за двата милиона починали, които вчера гласуваха за демократите. Срам! Срам! Срам!

Нашият късмет ще е победа на републиканците и импийчмънт на избрания с измама дебил за президент на САЩ, след което да последва импийчмънт и на нашия фатмак и отстраняване от управлението на държавата ни на идиотите от протестърското му котило - джендъри, чалги, простокировци, продажни комундета и пр. избрана с измамническото Мунчо-Мъдуровско машинно гласуване шорошка паплач. Амин!

Американците си правят обновяване и проветряване на властите , за да не се получи концентрация на всичката власт в едно място. Изпълнителната владт е у едната партоя, законодателната у другите, отделно част от законите са прехвърлени на местно ниво между двете партии . Така контролират и балансират властите и не позволяват монопол върху властите на на нилкоя партия и срасъването и с властта. В България си търсят Вожд, избират Винету да държи парламент и правителство 12години и това им се вижда малко , та му дават властта сега пак , пък се чудят що всичко се корумпира и получават мафиотски сраствания . За същото време в амеркика са се сменили трима президенти от двете парти начело на изпълнителната власт и са управлявали повечето време при мнознство на другата партия в законодателните органи. А българските Мунчовци пустосват американците колко са прости, докато биват задишавани пт пръдните на местната олигархия срадъната с властта.

Нищо за войната в Укрия днес тук. Требваше да гледам в "Сега" там наркоманите какви хвалби са писали за укрите. Но там няма коментари, Сашо Дончев ги премахна преди години.

Така е защото новината е много голяма и чакът потвърждение. Русия изоставя Херсон.

Да успокоя форумните тролчета, че това няма да промени външната политика на щатите. Ако имате малко мозък, сами ще се сетите защо. А толкова много се надявахте САЩ да натисне Украйна за преговори, което малко странно, но май това остана единствения шанс за "победа" на великата пиянска армия.

Ша им спрат кинтите, нищо друго.

американската система е пропита от корупция и шантаж от години т.н. демократи са най-изпечените мошенници "пръскащи демокрация" в целия свят но за тях правилата никъде не важат както в края на дните на древен Рим прояден от корупция и високомерие американските нещасници са кула на глинени крака които са инфлация, социално неравенство, расизъм и ... Украйна стига само единия крак да потдаде и ще последва разпад като този на 11 Септември 2000г. но сега фоерверка ще е видим и от космоса - гражданска война

Белото свършва.И ко шъ правим?

Дано да загубят е Сената тези смотаняци.Само името им е демократи,те са живи войнолюбци.По време на Втората световна президент е Франклин Рузвелт-демократ,Виетнамската война я започна Линдън Джонсън-демократ,нежните революции в Африка и Близкия изток Обама-демократ.Само войната в Ирак я започна Буш старши -републиканец.Дойдат ли демократите и процъфтяват ЛГПТ движения,мълзеливци ,цветни и всякаква мързелива пасмина.Ако бяха Тръмп и Меркел никога нямаше да има война в Украйна ,ама никога.

РЕПУБЛИКАНЕЦ.

убиецът се казва Горбачов;)

Не се съмнявам,че демократите ще изфабрикуват поредната фалшификация.

В Камарата на представителите, окончателно.

Всичко е червено, к* сини!

Сенат: Демократи: 48 (+1 нов сенатор) Републиканци : 47 (-1 сенатор спрямо преди) Конгрес: Републиканци +0 нови конгресмени Пълен Машинен Разгром към Момента за Републиканците - Сталин го е Казал - Не е Важно Кой Гласува, а Кой Брои Гласовете...

Руските тролове си мислят, че това са президентски избори и, че техният човек Тръмп ще спре съпротивата на украйнците! БУХАХА От де ги изравя дрОгаря Кутев тия неграмотници! :)))))

Е, няма как да си чак толково прост.

И от него има още по прости,та чак дрънкат.

50/50 Е НАЙ - ЛОШИЯ РЕЗУЛТАТ ЗА АМЕРИКАНСКИЯ НАРОД И НАЙ-ДОБРИЯ РЕЗУЛТАТ ЗА СВЕТА ... ЗАЩОТО ВЪТРЕШНАТА ЛУДОСТ В САЩ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ :))

Веднъж дойде ли мафията на власт, оттърва е няма. Това е което виждаме и в САЩ и в България. Дойдоха на власт с използване на биологическото оръжие Ковид. В САЩ има явна измама: след изборния ден може да се гласува по пощата. И като трябваше да свалят Тръмп гласуваха и мъртви. И сега ще бъде същото. Тук измамата е машината и полицейската репресия в циганските махали, която лишава циганите от власт. С Костадинов ще видим и българите в чужбина лишени от власт. Българите, не турците.

Има, има - вика му се революция.

Отново високи нива на духовна и езикова култура - типично по "тролски", изпаднал в паника и не може нищо друго да противостави само обиди, хули, невнятни мисли. Досада, но и демонстрира езикова немощ ("с тебе" - това "е"-кане е придобито от някое софийско село, не че има нещо лишо да си селянин, но поне да знаеш книжовния си език, паникйорчето може би е по-дъбър в руския, матерния, но и това е съмнително)) "2022-11-09 09:39:09 Без паника (нерегистриран) Че кой дискутира с тебе, бе отрепка? :)"

Не се наврещя бе ..щатен врякалник

паникЬОрче, се пише

Ама това й е придобито от някой град от селски тип, предполагаемо в Източна България. Само там са комплексари от София, вероятно щото дъщерите им ги ебат тук.

казахме Ви - това е Червен Мираж и като Машините Проговорят ДемонКратите ще Къртят! Вече почва на Изкристализира Минус 1 място за Републиканците в Сената и 0 нови места в Конгреса и това е само началото - до утре ще е още по-лошо...

Неразбираем си ! или аз съм тъп или...

ГЛЕДАМ ЦИЕНЕН - ЦИОНИСТ НЮЗ НЕТУЪРК .... ДЕМОКРАТИТЕ ГУБЯТ , НО НЕ СЪС МНОГО ... И НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА РУСКА НАМЕСА ... АКО ГУБЕХА С МНОГО , ЩЯХА ДА РАЗЛАЯТ КУЧКИТЕ

Новини за образцови демократични избори в САЩ. 1. Неизправности в електронните машини за гласуване. 2. Липса на бюлетини в избирателните секции, хората физически не могат да гласуват. 3. Хората идват в избирателната секция да гласуват, но вече е гласувано за тях. Тази държава наскоро ни научи съвсем сериозно как се правят избори.

Приятелю, не е ли време МИТЪТ , че в уса няма корупция и изборните резултати не се манипулират , да бъде изхвърлен зад борда !!

Великолепно организираните избори и политическата зрелост на американският народ доведоха до това, че силите на злото не успяха да превземат стожерът на демокрацията и ние ще продължим да се радваме на светлината на вечните и непреходни евроатлантически ценности.

Баси идиота.....пар екселанс

Ти пишеш по-хубави лозунги ит БКПто бе :)

Със съвсем ;леки и козметични поправки, това може да мине като из реч на ТодАр Жиквов отпреди 40 годИни

Следи народе български, след с огромен интерес, че тях географски, ще се пръкне новият ти стар господар, както бе и през последните 33 години, на твоята "свобода" и "демокрация".....

на ЕкзитПол-а и на Социологическите Проучвание Републиканците Мачкаха, а в Момента Машините Докладват 0 нови Места за Републиканците в Конгреса и вече са 1 място НаЗад в Сената! Ей, така и ПП спечелиха...

трима от всеки четирима са недоволни , а резултата от гласуването е 46 на 47 . Какво го прави Хилари енд Ко ???

Казвах ви, че сал един паникьор остана от активните "готвачи", но не му е лесно, ще ни продъни ушите от глуповата путинска пропаганда! Но тя е елементарна и неефективна! Не, досадна е!

“Мрън мрън, пак ма бият, уаааа”

С тролове не се дискутира. Първи закон на форума!

Че кой дискутира с тебе, бе отрепка? :)

Като повтаряш едно и също, да не мислиш, че вкарваш особен живот в коментарната секция? Просто ставаш смешен, а мненията ти са едно към едно с официалната пропаганда, ма тя работи само при полуидиопти.

Машините Работят - токущо Републиканците Загубиха 1 място в Сената, което до сега беше тяхно и вече ги Водят 48 на 46 от 100 места - при положение, че на ЕкзитПол беше 10 места Преднина за Републиканците! колко е Убава от както има Гласуване с Машините на Мадуро в САЩ - Американците не Вярват на Очите си и с всяка следваща минута осъзнават, че не им е останала никаква Опция освен Граждански Война!

За радващите се русороби на републиканската победа само да напомня, ча най-добрият /поне за мен/ американски президент на чието управление съм съвременник, републиканецът Роналд Рейгън за двата си мандата през 80-те години срина Империята на злото /СССР/ без нито един изтрел...

Що тогава плачеш за демократите? А да - щото стотинките ти са в бюджета за Украйна :).

Грешно си ме разбрал - аз съм с десни убеждения и като такива републиканците са ми по-близки...

Но пък се издаде, че си русороб!

Правилно съм те разбрал. Иначе поста ти щеше да е в подкрепа на републиканците, а не срещу подкрепящите Русия.

И съм русофил. Не ми се налага да робувам, щото никой не ме кара да купувам нищо, да давам имоти за бази, да затварям бизнеси или да излизам на контролираната от него борса :).

И малките деца разбраха, че за републиканците приоритет е Китай(и има защо), тука продължават да си вярват някои, че изцяло "демократическото" начинание в Украйна от 2013-2014 насам им е по вкуса.

и гледам колко разбирачи на световните процеси има тука.... Леле майко колко прозд народ! Който си мисли че разбира нещо от международна политика и интереси, със средно образование ... по-вероятно основно! Нищо не е такова каквото изглежда, затова не серете мисловни лайна , щото само мирише!!! И не се напъвайте да изглеждате умни, щото сте жалки и смешни. Всичко опира до нечии частни интереси и понеже те се определят от много малък кръг от богати хора , които държат властта чрез подставени хора се говори едно и изглежда едно, а всъщност нещата са съвсем различни... Интересът клати феса, затова тук няма вечни приятели или врагове, а вечни интереси! И понеже те са преди всичко финансови, за пред хората се говори едно, а реално се прави друго... САЩ и Русия в момента преразпределят световните сфери на влияние, които до скоро бяха предимно американски, но светът се променя и Русия много твърдо го заяви с войната в Украйна. Щатите щат не щат ще се съобразят, защото ядрените бомби не дават предимство на никой , а слагат край на всичко и всички! Тайни преговори се водят и нямат нищо общо с надуването на мускули за пред другите, единствено за да не се натисне някой червен бутон , който обезсмисля всичко. Чак толкова луди няма и от двете страни, така че в края на краищата ще се разберат, колкото и да не се харесват, колкото и да не се обичат. А ние - дребните риби ще духаме супата и към която и старана да сме,, както винаги, защото за нас на никой не му пука... Ние сме просто част от схемата, която може да изгори, без да има значение за крайния резултат! ... Хайде напънете се да изсерете още някое миризливо лайно от простите си глави и да ме репликирате.... Желая ви успех със запека!!!

Томно така - путинистите имат и "конспиративно" крило! Мъдрост блика и от този пост!

"Мъдрост блика и от този пост", и чак мадуровките ме засърбяват. Нека да минат няколко дни, за да се разбере в САЩ на къде отиват нещата. Бъдещата им РЕАЛНОСТ след 10 години, е мрачна. А за разлика от американската, днешната българска мътна реалност, след 10 години е светла и просперираща. ДАЙ БОЖЕ.

Която империя се е съюзила с България, се е разпаднала. Възклицание на Клинтън, от виц: "Горката моя Америка?!"

Ха ха - отворих сайтовете на СНН и Фокс - и двата показват резултатите "на живо" - резултатите са различни :-)

Е фокс гледа официалните, СиеНеН смята и подправените :).

Ватниците явно здравата са го закъсали щом си мислят, че републиканец президент на САЩ ще ги спаси от батака в който се намират.

Ти си много тъпо парче пич ...

Раздъфквате ли новата опорка вата

По скоро зеленясълия наркоман е в ступор…

С тролове не се спори, вкл. и с тяхната неграмотност - за езиковата е ясно, на какво, собствено, азначава това "по" без "-"?!

Урок- така се гласува! Споделеното управление е най-полезно за народа.

Сал един паникьор остана от активните "готвачи" - не му е лесно, пропагандата не се възприема от българското общество. Преброиха се и тепърва ще намалява техния брой на "готвачите"!.

Ама съвсем се сдухахте от пропагандата. И шефчетата заети, не пращат нови постове да копирате…мъка, а. Заплати ще има ли, мекерета?

Както вече на всички е ясно, "с "готвачи" (тролове) не се спори, те сами се самоопровергават, както и в момента"!

Копи/пейст като за последно, а :))).

Верно е, че не се приема, като гледам мижавите резултати от опита да му наврат еврото ...

Вие нормални ли сте бе Републиканците тряжва да спечелят с размазващо мнозинство. Всеки друг резултат е поредната соросоидна измама, както на изборите в Бразилия. Либералната система е изгнила и трябва да се изрине!

И така може да се направи манипулация....

Доброто мачка Мрака! Президента на САЩ Сорос и неговият вицепрезидент Байдън са Свършени!! ...... Почти никой внимателен наблюдател в САЩ,не оспорва факта , че Световният Тумор Сорос е натъпкал администрацията в САЩ със своите туморни разсейки! Също като в Брюксел и в България! ...... Това приключи! Републиканците в САЩ превземат Конгреса ,Сената Днес,и Президентството Скоро! .... Големият Враг на Сорос Нетаняху от днес е премиер в Израел. Той Забрани на Сорос да стъпва в Израел. ..... Социалистът,комунист Лула е Президент на Бразилия отскоро. ..... В Украйна вчера голямото Настъпление на Украйна при Херсон и навсякъде ,продължи 1 час...беше смачкано! .... САЩ търсят разговори с Русия. Зеленски ще изчезне до нова година. .... ЕС робите на САЩ ...Лайна фон дер Борел... ..са в тотален ступор,шок ...мухи без глави... ...същото е и с Евроатлантическитв Държавни изменници в България. ПП, ГЕРБ, ДБ, турците Янев...сън ги не хваща... Светлината побеждава мрака на родната ни земя ..има надежда!

При тебе чак сега ли съмна

И на тебе ти светна, като пиндоски се надяна.

На тролчето дето пуска еднотипни коментари. В щатите се броят хартиените бюлетини-броят се машинно, след това се запазват и ако има оспорване на изборите се вадят и се броят на ръка. Машините за гласуване в щатите, нямат нищо общо с машинките дето ги ползваме ние. За да разбереш по-добре-тези машинки на практика са един принтер. Натискаш за кого ще гласуваш, машината печати бюлетината с твоя избор, след това взимаш бюлетината и я пускаш в урната. И се брои именно хартиената бюлетина, която си пуснал в урната.

И тука броят отрязъците от машините и после ги сравняват с "дигиталния" резултат, регистриран от машината.

Тук е забранено да се броят отрязъците. Резултатът е според паметта на машината. Ако нямаш никаква представа от изборния процес в България, що се обаждаш?

Обоче тумбите роми изчезнаха от избирателната ми секция. А 80 годишна бабасе справи бързо с машината...

Демократите ще загубят и президентската двойка, но загубата им ще е печалба за американците.

Колко от вас живеят в САЩ? Само някакви платени соросоидни тролове искат да внушат, че България има обща граница със САЩ и вяско лято българина ходи на море в САЩ.

Преброихте се на втори октомври и предходната седмица. Други въпроси?!

Американската демокрация има много проблеми, а и външната им политика не винаги е последователна. Това е истина. Но тук "готвените" от "готвача" на Путин източни партньори се опитват да видят "сламката" в демокрацията на САЩ, а не виждат "гредата" в Сатрапията. Напълно нормално - безсмислието е основна черта на източните ни партньори. Досада. Затова с тролове не се спори, те сами се опровергават - както в тази тема. Като хлапета тропкат с краче и казват: "Искам си Тръмп (парцалките), само той ще помогне на нашия фюрер (Путин) и ще принуди Украйна да капитулира". Истината обаче е, че украинската нация се бори геройски и никога няма да позволи на руския ботуш да я покори "и Точка". А за тролетарията всичко вече е обобщен с една дума - Досада!

Досадно е да бълваш по 300 пъти едни и същи тъпотии, троляк безмозъчен.

С паникьорчета (тролчета) не се спори - те сами се опровергават "и Точка".

С какво да спориш? Иска се собствено мнение, каквото ти нямаш, отрепка. Само 2-3 поста които въртиш с няколко ника. Тъпанар.

Ако спазваше Минските споразумения, на Украйна нямаше да ѝ се наложи да се бори геройски(тая патетика е като извадена от CNN). А че би капитулира без помощта от САЩ е повече от ясно. Републиканците СПИРАТ кранчето, иначе си правят политическо харакири - няма как цялата ти кампания да е изградена на тезата "Джо праща милиарди на Зеленски, а тука затъваме" и в същия момент да продължиш с траншовете.

Русия (руските сепаратисти, ръководени от Путин) не спазиха Минските споразумения - не изтеглиха тежкото въоръжение и ежедневно обстрелваха украинската армия, окупираха Крим и Донбас - какво трябва да направи украинската армия, да капитулира ли? Второ - Украйна няма да се подчини на руския ботуш. Трето - САЩ с НАТО, и ЕС ще подкрепяме украинската кауза - тя е справедливата (това не е патетика), а и украинската нация се сражава храбра. Други въпроси?!

Обичам пропагандните статии. Защо още заглавието е представено от гледна точка на "демократите"? Нещо от типа на "добрите демократи загубиха в едната камара, но още има шанс доброто да победи в другата". Защо не напишете например "добрите републиканци спечелиха в едната камара срещу лошите военолюбци демократи и е твърде възможно доброто да победи и в сената и така отново ще заживеем мирно и щастливо, както преди" :)

Това са тънкости на пропагандата, американците имат традиции в нея. А също и теоретични трудове по темата :)

В крайна сметка борбата в щатите е ясна от столетия северът срещу юга, индустриалния капитал, срещу робовладелчаския капитал (все става дума за пари). Докато в Европа говорим за парите на изтока и запада... Е, като вземем предвид, че Европа е по- богата от Северна Америка, кой в Европа ще победи и къде искаме да сме ние...!?

Знаете ли защо БГ е най-бедната страна в ЕС? Защото има най-много мързеливи лузъри, наричащи се русофилистици! Кой нормален човек ще поддържа агресори, бедняци и комплексари???? Кой иска да подражава на народ почти 100% съставен от блядухи и алкаши????? А републиканците тепърва ще пердашат блядта! Не им се радвайте, русороби слабоумни!

На запад можеш да се пенсионираш след 10 години стаж, а в България след 40. Кой е мързелив ?!

За да се пенсионираш трябва не само да си работил ами и да си изкара от достатъчно за да можеш да се пенсионираш. Ако мислиш че сервитьорче, хванал се да пише коментари може да се пенсионира с 10 години трудов стаж и да получава пенсия-горчиво се лъжеш.

С трол, който дори не живее в България (V), не се спори!

Е така. Но всички знаем какви боклуци сте там и колко всъщност сте

Не не, не им се радваме, просто знаем, че нещата са решени от Русия и САЩ , такива като вас никой не ги брои. Нито приказките им слуша. Тролове прости, неграмотни.

Светът беше едно спокойно и мирно място, което тъкмо започваше да се възстановява от пандемията. Докато демократите не осраха всичко. Първо спретнаха майдан в България, после подпалиха САЩ, фалшифицираха изборите там, а сега спретнаха и втори майдан в Украйна. А резултатът удари яко и по нашите джобове. Затова тези избори са много по-важни, отколкото им се струват на повечето българи.

Тоя от дубай сега американец ли стана? Решетников и той ли е американец? Още някой друг малоумен коментар ще напишеш ли?

Онзи от Дубай беше гледан като писано яйце от Бойко с години. На крака му ходеха да му отказват, докато цяла България го знаеше какви ги върши. А Бочко докато слушаше Меркел и щатите се возеше като африкански губернатор на джипката и не смогваше да изнася пари с държавния самолет

Да ти извадя ли колко от преди борисов тоя е недосега е? Между другото уточнете си платената пропаганда. Едните тролове викате че борисов бил слушал русия , щото построил потока. Другите толове като тебе, викат че борисов бил слушал американците щото не построил другия поток. Кажете на началниците си, дето ви спускат опорките-да се съберат с другата група тролове и да си уточнят тезите.

Не ги разбирам много американските избори, но каква е логиката републиканците да са напред в долната камара, а да са назад в горната? Хората гласуват за едни и същи партии.

Какво да се прави.. ние сме били бедни и прости за да разберем сложните и демократични души на хора, ползващи микровълнова като сушилня

Там тези избори се провеждат на всеки 2 години,те са междинни. От Сената,се сменят само 35 от общо 100-те места. Така,че,днешните избори са само за 35 % от местата. И да имаш мнозинство в тях,но ако значително отстъпваш в състава от преди (който 65% си остава) ,новите 35 процента напълно не могат да го променят. Затова се получава така.

Благодаря - разбрах - тръгват от различни позиции защото част от местата не се избират сега.

The noise take back Току що обявиха и новия спикер каза че Пелоси е аут. Сенаторите са 48 на 48 и отивам да си лягам. На Зеленеца и укро фашагите ПМ.

Тръмп пое политиката на омраза срещу Русия, Китай и Иран. Байдън просто я следва, защото крачка на зад означава нож в гърба спрямо съюзници. Много е просто , не очаквайте САЩ да реши някакви глобални проблеми. Нас ни касае Европа, Украйна, Русия , защото с в задния ни двор. САЩ са зад океана и за тях е добре да гори огъня винаги далеч от границите им.

Цирка ф Метрополията ли ви?

Машинките, машинките и МАШИНКИТЕ!

Не са като нашите машинки. Там се брои хартията.

Гладна кокошка (руска) просо сънува. Италия избра уж руско правителство- следва повече уръжие за Украйна. Швеция избра уж руско правителство- следва повече уръжие за Украйна. Разберете руски предатели целият свят ви вижда какво правите и ви мрази!

коко, безработен малоумен отпадък раждан 2005, ходи си търси истинска работа стига си тролил :)

Новото правителство на Италия замрази военната помощ за Киев. В Италия има всекидневни многохилядни протести срещу инфлацията и пращането на оръжия в бандерстан.

Я да ми дадеш пример къде има митинг срещу подкрепата за украйна нещастно руско тролче? Има митинки против инфлацията. Така както в в русия имаше антивоенни протести и руските власти арестуваха и осъдиха 5000 души участващи в тези мирни протести-данните са на официалните руски медии.

Някакъв глупак тука, демократите били капиталистите, пък републиканците били комунистите:)))) Да бе глупак-милиардера ти републиканец тръмп комунист ли е бе моето момче:))))) Проблемът и на тебе и на останалите като тебе, е че американците си гледат интереса и отстъпки към русия не влиза в техните интереси. Най-малкото, защото точно в момента, заради нападението на русия над украйна и заплахите на русия за използване на ядрено оръжие, карат всяка що годе нормална държава да се разграничава от тях. Дори китайците се отдръпнаха от тях и започнаха да мислят как да си заздравят взаимоотношенията с америка и европейския съюз. Щото за разлика от руснаците, китайците не са толкова тъпи и знаят откъде идват технологиите и къде са най-големите печалби. Нали се сещаш-идеологията си е идеология, ама той народа им иска да яде. Пък те имат адски много гърла за хранене.

Защо си седнал да коментираш подобна глупост? На всеки му е ясно, че един от основните проблеми на Деморкатите е възниквнаето и консолидацията на голямо марксистко крило в собствените им редици. Че те класическите деморкати по-скоро ще се разберат с републиканците отколкото със собствнеите си съпартийци от това крило.