Демократите спечелиха балотажа в Джорджия и Сената в САЩ

Рафаел Уорнък победи бившата футболна звезда Хершел Уокър, който бе подкрепен от Тръмп

Обратно в новината

Коментари - Демократите спечелиха балотажа в Джорджия и Сената в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината от днес - Доналд Тръмп(фирмата му) е официално с още едно обвинение - за данъчни измами (след другото обвинение - за огромни измами за стотици милиони от главния прокурор на Ню Йорк)! И неговият дългогодишен старши финансист признава вината си - сътрудничи за да поручи по-малка присъда и да не изгние в затвора! А какво прави Тръмп? Ами … той хвърля и този негов Монек от най-прибрижените му (както и личния си адвокат от години Коен, който също бе осъден след самопризнания и написа няколко книги, наричайки Тръмп мошеник и негодник, и че съжалява че изобщо го е срещнал…) - адвокатката му пледира, че Тръмп не знаел какво прави чонекът му, тай-довереният му финансист от десетилетия а че той го цил правил само за себе си, от алчност - защото както всички знаят Тръмп изобщо не е цезувно алчен и безскпупурен! И какво изриза - че всички около Нръмп, които са го обслужвали и работели за него са виновни, престъпници - само той е чист и целият в бяло, и много умен и прозорлив, и честен и почтен, но някак си не го е разбрал десетилетия наред! А репубриканците - в ръководството на партията им, с “червената вълна” са “кой (и как) ни сра и продължава да сере в тощите ни!” :)

Нямат хурург от Пиригов да връзват минискус на Меси.... Не сложиха професор, Генерал... В краен случай отличник от София с пълно шшшест... Шшшест, шест

Той Бил Махер го направи за две стотинки преди години на тази тема! Понеже този простак си избра да печели популярност сред изиотите и безпросветните с атаки срущу Обама и как той всъщност не бил роден в САЩ и му искаше свидетелството за раждане, праща “големи адвокати и детективи, които намерили шокиращи доказателства какъв голям измамник бил Обама и как всеки момент щял да ги публикува - както таксите му, години наред:), и как и свидетелството му за раждане било фалшиво, каг било много странно че никой в Университета не го познавал?!? - а забележи, Тръмп е заплашил в университета, където той е учил дъ дават каквато и да е информация за самия него и успеха му там - със съд).. Та Обама го остави дълго време този да се упражнява по темата и накрая като му писна го направи за две стотинки и публикува свидетелството си! Тогава този идиот Тръмп - защото при него няма морал и задръжки, за да не падне по гръб измисли следващата простотия - че искал не късата, а дългата форма на рожденото свидетелство на президента Обама! О тогава Нръмп дори не бе в Контреса ири Сената, просто подготвяше помвата (и идиотште) за да се кандидатира! То Цил Махер в шоуто са каза. ме единственият примат, който съществува с такъв оранжев цвят на демята е оранжевата горила в зоопарка в Ню Йорк, където е роден и израсъл Тръмп, и иска от Тръмп доказателство, че майка му не е забременяла с Тръмп от тази “оранжева) горила:) И стана голям ташак! Онзи идиот обяви, че е наел най-големите адвокати и съди Махер (много е добър Бил Махер, Тръмп не може да му стъпи на малкия пръст по интелект, за морал и бързина и дълбочина на мисълта да не говорим…за 5 милиона Кети, дето му бил нанесъл:) Познай как свърши историята;)

Ха, ха, къв Махер, бе, лешпер?! Направо Мохер - не мога вече. Това е ирландска фамилия - Мар, ама чувал си ти някога келтско име. Колко трябва да си незапознат, че барем веднъж да си чул как му е фамилията на Бил и транскрибираш като последен илитерат.

Пореден ПРОВАЛ на оранжевата маймуня тръмпанзето! :))))) Утече в канала една от последните путински помивки! РОН ДеСантис - ПРЕЗИДЕНТ! ОЛе! ОЛЕ!

Виж саво как оранжевата перука дапочна и него гадно да го атакува… А останарите там седят и гледат като препикани мушкати - и то след като негодникът и тях ги унижаваше пубрично - дори и със севейството им се гавреше! Аз съм убеден, че колкото и абсурдно да звучи, ако го остават този наистина може да разруши Америка. А много години дори не го приеват насериозно - като клоун, с глупостите и лъжите ву. (Както Борисов преди години)

А, и още нещо. За малко да забравя! На всички така напечени и изживяващи се за републиканци и тръмпанари, осоцено на най-активните и ахресивните (тези сето са фиксирана в теории за ваксини, мамещи ги машини, нещо все им е откраднато - щото мошеник на никой не вярва…) : ДА ГО ДУХАТЕ! С червените си алчни и раболепни (на един отявлен простак, психопат и измамник) задници!:) Хайде - до следващия път, когато пак накой ке ни е издебнал изотзад а ПОК ви го е начекал - нищо, ме сте мното умни, борбени и мнозинство:) УЖ!

Ха ха, чиба бе, лгбт хунвейбин! Спечелили комунистите н байдън с глсове по пощата - ако нямше поща комунистите на дядката нямше да спечелят нищо, нито пък той щеше д е президен! Д живеят пощите, спасител на дермократите в сащ!

Ходи си татуирай либералната ви света троица - трите Джъта (Джоу, Джастин и Джасинда), ама си остави място и за Риши, че и той е много сладък.

Мен не ме мисли:) Аз (отдавна) съм си надвил масрафафи саво ви гледам цирка:) И позорището - и се забавлявам:)

Ми, ще си надвиеш на масрафа, като са ти ниски критериите. На кого гледаш цирка и от какъв хай хорс, бе? Ако си в Сингапур, айде ще го приема с уговорка, ама май не си. Понеже имам някаква история с Холандия и Дания, гледам какво се случва с необолшевизма с фермите, който в по-лека засега форма пълзи и към Германия. Само кавалерията на Будьони и тачанките липсват, за да запеем "По долинам и по взгорьям", пък може и онази другата, леко адаптирана на "И Рюте - такой молодой, И юный Октябрь впереди!"

Прав си - скромен съм. Аз съм си платил данъците на доходите си през годините - само няколко милиона долара, не съм крал, мамил, рекитипал…, помогнал съм на десетки хора и в България, и в Америка в тежки и решаващи моменти… Навсякъде, където съм работил са ме уважавали и признавали като най-квалифицирания (и платен)…На никого и никога не съм се морал или мазнил - напротив. И винаги съм казвал открито каквото мисля! (Затова и преди години идваха от една телевизия - предаване за “успелите българи” - препоръчани от мои познати, и аз отказах да се снимам - пратих жената, защото тя е суетна, и й казах да е по-скромна… Явно са ми ниски стандартите и възможностите:)

Определено са ти ниски - няколко милиона, предполагам за цялата ти кариера. Правилно си написал "успелите", ама трябваше не в двойни, а в четворни кавички да го сложиш това. А, че навсякъде си бил най-квалифицираният и високоплатен не значи нищо без отправна точка. Все едно да кажеш, че си бил пръв във випуска, като премълчаваш дали става дума за MIT или за Mitchell - ха, ха. Ама ние сами виждаме и можем да си направим изводи колко ти е акълът, бе. Трамп бил такъв и онакъв - естествено, че е, бе, тъпчо. Ама я кажи куклата на конци на Обама къв е и как целият държавен и медиен апарат е впрегнат да замазва никнещите като гъби доказателства за безочлива корупция. Виж го, бе, апологет избушен, човекът си ти го казва в прав текст пред Колбер (Колбърт за такива като теб, дето викат Махер) - https://youtu.be/BUMeS-fWvOs

АнтиДемокртите винаги печелят с няколко гласа. Така беше с президентските избори няколко пъти,така е и сега. Май големият Враг на Истинската Демокрация,и в САЩ и в България и в..... е Джордж Сорос и неговата задушаваща секта Отворено общество+нвколсто и НПОта. Тръмп обяви Сорос за най голямата опасност за Америка. Евреинът Сорос му е забранено да стъпва даже в Израел!

“ АнтиДемокртите винаги печелят с няколко гласа.” Да, точно както Байден срещу Тръмп! “Открадна” от Перуката изборите, защото спечели саво с “няколко МИЛИОНА гласа”:) А Тръмп въртеше телефоните до нарежда да му намерят отнякъде още 14,518 граса точно (от един щат):)

Така, така, давай по реда си - измами с машините, Сорос,…Ваксините, 5 G, гейовете, бог, гадните емигранти, малките, жените… Да ти напомня - и си бият негрите! А Тръмп от година вече каквото и да го нита човек, когато и където и дъ е - например колко е часът, все пламе как го били на.ебали на изборите, а иначе той е много верик и умен и зяла Америка била зад него:) А, и като Газпром - най-великият бизнесмен и най-успешният - но си крие таксите, като все не внасял, а взимал пари щото … все бил на загуба:) Иначе много обича Аверика - над всичко, и цил винаги и само успешен, и много Местан:) Тръмп е просто лакмус за преброяване на идиотите в Америка!

Голям ташак е сега при репубриканците - много е забавно (малко като при ГЕРБ с Юборисов, БСП с Корнелия Нинова, ДПС с Доган - абе “лидерски партии”) От една страна не могат и не смеят още да се разграничат от лъжите, простотиите и измавите на “царя им, който е гол”, защото ке отпаднат от софрата - зад Тръмп още стоят тълпи идиоти, фанатици и илитерати и тъпанари и лузъри без акъл и достойнство, и то най-агресивните, кръглите идиоти, а от друга той очевидно ги тегли още и още надолу и ги прави за посмешище вече дори и на децата! И това все повеме и повече захранва гнева и конспиративните им теории, и се получава омагьосан самодареждащ се кръг, който води или към рудницата, или към затвора:)

А, бе, льольо, а зад Джоузеф кви седят, бе? Джендъри, либерал артс мейджъри и прочее ърбън паплач. Хвани единия (едните), удари другия (другите). Нещо за синчето Хантър да кажеш, който е бил параван на татя си? А за намесата на ФБР и на "социалните мрежи" в смотаването на историите от висша корупция, лъснали от инкриминиращите лаптопи, които тоя наркоман забравя през ден в чужди ръце? Кви конспиративни теории, като почти всичко си е банална истина?! Или Хънтър не е прибирал по 10-20% for the Big Guy? Или Епщайн се е самоубил, пък двете Билита не са навъртали майлидж пойнтс в Лолита Експрес? Тая Мелинда що мислиш накрая не издържа и го разкара оня филантроп и то при условие, че е публична тайна, че тоя смотан нърд е бил в едностранен оупън маридж - ха, ха. Голям си ахмак...

“ А, бе, льольо, а зад Джоузеф кви седят, бе? Джендъри,…” Да ти кажа - но само вежду нас да си остане - дреме ми на уя кой зад кого стои и кой как на го е набутал. Просто спрете да правите на много корави л, а плачете като вдовица за Уй - хем си го търсите, хем след това ревете - явно ви харесва, но ви е срам дъ си го признаете дори и на себе си:)

Много ми е забавно като гледам ревностните привърженици на репубриканците - особено по-агресивните как плачат, гледат тъпо и сащисано - като препикани мушкати. Ири като препикани гербери (магнолии, червени рози…) Те не знаят, ме аз този филм вече го бях гледал (преди време), но в главната роря на жалкия им клоун - гуру, който си избраха за главатар бе друг, доста по-обран персонаж:) Какво стана с червената ви върна, бе идиоти? Пак ли ви измамиха и ви го навиха - и кой, “онзи с деменцията ри”? Я сега всички да си кажете: “И кой ми сра в гащите? ПАК:)

Искам сега всички тъпи тролове, лузъри и хейтъри тек, които … хем благославяха Тръмп колко бил добър за Аверика, хем мразят Америка (господарите ви) и все бабувате и предричате разпадането й, да извикате жизнерадостно: “Тръмп НАШ!” А срещу Хепуката има вече 2 дузини съдебни сделка за куп престъпления и измами и един по един всички от обкръжението му си признават тяхната вина, за да намалят годините затвор! Дащото и най-големите идиоти вденаха, ме на Нръмп изобщо не му пука за тях и нинаги ще ги хвърли под автобуса за да отърве той когата. И Перуката дотам се е спектър, че веме зове за суспендиране на Конститузията:) До там е изпаднал! Но Тръмп е добре за червените в САЩ - за републиканците, защото ги показа какви са пред снета и американците - и им действа като например Корнелия за БСП и Борисов за ГЕРБ. Защото са … “лидерски партии”, с главатари нечистоплътни и властолюбиви същества без морал …

ми, ми, всички са наясно че това са измислени дела на демократите щото Тръмп им пречи, и дела и съд, а тези дето си "признават" е по простата причина че срещу държавната машина не можеш да се пребориш и са принудени, цяла Америка е с Тръмп и са наясно какво правят демократите и всичките тия измислени обвинения. Разкарай се лайно, няма ли някой умен да коментира, а някакво облъчено зомби се плюнчи тука.

Като са измислени защо при републиканскште съдии и демократи, и то и рично избрани от Тръмп той губи, бе идиот? И колко веме от най-близкото обкръжение на Тръмп си признаха престъпления и измами, заради него…?

Поредната загуба за Тръмп. Ами писна им на хората от тъпизмите на популистите…Против абортите но тайно платил на две любовници да направят аборти. Като налите възрожденци. Против ваксините но тайно ваксинирани…

Не само! Писна им от откровени идиоти! От ненормалници и психопати, от заклети мошеници и измамници, добрали се до властта! Абе като в България - в това отношение! А май вече и навсякъде по света…

и какво, има ли изненада, то беше от ясно, по-ясно, че демократите са се "подготвили" добре, за какви избори изобщо говорим, По-важно е че по света управниците са наясно как идват демократите на власт, с какви методи, какво ги чака и какво ще искат от тях. Какво да чакаме от държава която обяви привържениците на опонентите си терористи и ги съди по този закон. В "демокрацията" на сащ не може да избираш, а трябва да е еднопартийна диктатура, иначе си терорист.

Отново - оди пий белина, идиот! И плачи как вашините те лъгат и манипулират:)

абе info, ти като си толко тъп, защо изобщо коментираш, вземи се скрий, че досаждаш с неземната си тъпотия, барем една твоя мозъчна клетка да имаш,а то само повтаряш какво четеш по либерастките медии, ми те са за такива като тебе простин и тъпи дет не могат да мислят, аре изчезвай.

противозачатъчно, то и затова Тръмп предложи да използват белина и срещу Ковид-а, ма ти като пресен емигрант от де ще ги знаеш тия работи-)

Преди месец по такава статия се пишеха 500-600 коментара, как "краварите" и ФАШ ще бъдат превзети от "Тръмпистите" и за нашия любим Путин ще настъпи раят, т.е. Украйна няма да бъде финансирана от САЩ. Днес - много е тихо във "форума". Защо ли?!

Ами защото тъпакът и простакът, безпросветният, прромитият мозък, комплексарят и хейтърът винаги е изненадан! Вари го, пеми го - чукундур т си е чукундур и лайното - лайно! Люцохитното е, че хем смърди, хем много държи всички да го забележат.

колко сте кухи и дваматa, откъде ви изравят такива бре, то не си струва и да ви отговаря човек, толкова сте задръстени, света се срива заради демократскита лайнари, вие се кефите, верно не сте у ред.

“ Демократите спечелиха балотажа в Джорджия и Сената в САЩ” И така “мервената вълна” на американските комунисти - репубриканците и тълпите им агресивни тъпанари, комплексари и простаци-зомбито се превърна в оранжева диария! Както и си знаех е предупреждавах! А наведените и алчни мошеници и комплексари, агресивни тъпанари и простаци около Перуката - лидерът им Тръмп вече един по един започнаха да признават за престъпренията и лъжите му, за да намалят присъдите си - годините затвор, така бе с личния му адвокат, нака е сега с най-доверения ву от десетилетия финансист…

И не че при другите - при демократите всичко е цветя и рози - и там има чукундури, но не е такава раболепна простотия както при т.н. пепубриканци с лидер - мошеника - откачалка Тръмп, който се изживява за пъпа на света - като Мутрата Борисов в България години наред!

това за Тръмп либерастките медии ли ти го казаха, щото действията му, които може би не си чул от медиите, но ги има в документите които подписва, показват друго.

Е, кога демокрастите са печелили честно, в САЩ няма толкова овце които да вярват на медии и не можеш да ги облъчиш лесно, просто медиите са демократски и си пишат съчиненията,а и не можеш да направиш нищо срещу измамите. Колкото и да гласуваш те си държат врътките и гласовете ти все "изчезват" а само демократските се "добавят" даже и след приключване на изборите още "гласуват" и им идват гласове, вратичка която си направиха с гласуването по пощата.

само перуката спечели "честно" с помощта на руските хакери подлого но няма да ви се отвори парашута и пак ще сте е..ни :))))))

Абе я оди пий белина, бе тъпоъгълник! Демократите били целите черни, а репубриканците с кретена и мошеник Тръмп - ангели, “червени ангели”. Що ли това много ми напомня едни други “червени” идиоти и простотиите им:)

ти като не разбираш изборните процеци в сащ, защо се обаждаш, елементарна представа нямате а се нахвърляте като типични либерасти срещу всеки който не е с вас. Аааа, не така, тая еднопартийна система вече я видяхме и в сащ няма да я допуснем, вашия вожд другаря Джо да го духа, знаеме че искате всички републиканци да изчезнат ама няма да ви се получи ще си живееме заедно, и ще се мразим, ама да не пукнете от омраза.

Целия този театър с изборите в Дгоржа беше с известен край, демократите си пробутаха хартиената бюлетина чрез пандемията(още тогава казах че пандемията е за да махнат Тръмп, макар че за него гласуваха още повече от преди президенството му, дори след 4г помия изливана от демократлиберастите в сащ и приятелчетата им в ЕС), успяха да сложат техни хора в изборната администрация, съд и прочие и другаря Джо "победи." Всички важни неща по света се случват само и единствено заради изборите в сащ. Ако някой си мисли че някъде "протестират" или каквото и да е което е във фокуса на медиите е случайно, не, не е, свързано е само и единствено с демократите в сащ и изборите им.А кой ще е в сащ означава и какво ще става с всички нас по целия свят, не е нещо което касае само сащ. "демократите имат мнозинство от 51 места в 100-местния Сенат, ще бъде малко по-лесно придвижването на кандидатите на Байдън за съдебни и административни постове." Ето кое е важното за тези избори за Джо - да сложи негови хора на тези постове и 1. да стане недосегаем, дори и републикнците да дойдат 2. да се бетонират демократите. Защото за 24-та резултата е ясен. И за векове напред. За света - още по-ясно, една голяма колония на сащ. Другия голям фокус на тези избори е разбира се Тръмп, изрично се внушава, че кандидатите които Тръмп подкрепя не ги избират, за да откажат Републиканската партия да го номинира за изборите 24-та, сега 1 година до праймаритата ще ни надуват главите с това. Защото ако номинират Тръмп, демократите ще трябва да посочат Джо, а те не искат, затова им е важно по всякакъв начин да разкарат Тръмп. Много е жалко че вече нищо не може да се направи, последните независими държави скоро ще паднат под американската "демокрация."

Някои? Всички републиканци прогнозираха червена вълна. Тед Круз предричаше цунами... Байдън направи 4-тото най-добро представяне за демократ на междинни избори... Големия стабилен гений загуби доста повече места в долната камера при межднините си избори. 43 места загубиха републиканците тогава. Сега демократите загубиха 9.

Е, да, като шибнеш минус и фактите спират да са факти. :))) Ако ги докарате тука минус 20 Митрофанова ще стане красавица и умница. :)))

Ми ти нямаш факти, само се вижда колко си тъп, ако приемаш това за факти, ето това е факт.

Байдън направи 4тото най-добро представяне на демократ на междинни избори. Факт. Провери го. Демкоратите загубиха 9 места долната камера, тръмп загуби 43. Факт. Провери го. Тед Круз каза, че няма да бъде просто червена вълна, а ще бъде червено цунами. Факт. Провери го. Ако и да е имало някой републиканец, който не е предвещавал червена вълна ще да е бил много тих и кротък. Всички, подчертвам всички, републиканци, които са някой предричаха червена вълна. Факт. Ако искаш намери някой, който е казал, че нещата са зле. п.п. Ти въсщност знаеш ли какво е факт?

Тия факти са постигнати с измама, следователно не са факти а са си просто измама.А в какви класации го слагат разни либерастки медии не ме интерсува, затова ще си останеш прост щото ги слушаш а не търсиш фактите. Сигур се сещаш че преди години кога пак се кандидатира за Президент другаря Джо отпадна щото се оказа че и той с фалшива дисертация - нещо много типично за либерастите , да напомня Урсула, немската на войната и прочие а е факт че такива са на високи постове във великата ви демокрация, ето това е факт. А червена вълна има когато са честни избори. Не може да ми "идват" бюлетини след изборите и да ги водят за валидни дори, така си получават гласовете,а не защото някой гласува за тях. В Америка ги мразята от дъното на душата си защото са фашисти и водят държавата и света към катастрофа, с помощtа на такива идиоти като тебе i info.

Ко става, мутрафончета? Цвилите ли?

Няма само на нас да е гадно

То на нас ни е най-гадно, когато в САЩ са "демократите" на власт.

Все едно е, Америка ни третира като индиански резерват. Без защита на населението като изчезващ вид. За нас е все зле с такива американски слуги в парламента

Това гласуване по пощата е доста интересно ако наистина сътрудници на демократите попълват бюлетините или правят разни машинации...

Е това не е България и ГЕРБ!

ГЕРБ и ЦеЦв там се учиха как се прави, да не мислиш че имат акъл сами да открият топлата вода

Още, когато избираха между Дръмпф и Джо Демента, имаше едни видеа, как разни се хвалят, че носят едни дебели купчини с гласове по пощата ... Да не говорим, че проверки бяха установили, че са гласували бая хора на по 120-130г, като рекордът беше 171-годишен дядо ... Така, че тиквата и цвъко, както и един от по-горните писа, оттам са се учили, че не са се и донаучили, как се правят брутални измами ...

И днес ще е тъжен ден за нашите източни "партньори", не че разбират исе интересуват истински от политиката в САЩ, но няма да имат повод да теглят!

Тролят, не "теглят".

Не знам какъв си, за да се радваш, че билшевиките в САЩ ще продължат да управляват. Разкатаха фамилията на целия свят. Сега и САЩ са подкарали.

Я виж моля те, какво значи болшевик, че пишеш глупости.