Демократите обявиха обвиненията за импийчмънт на Доналд Тръмп

Белият дом реагира, като обяви, че "президентът ще вземе отношение по тези фалшиви обвинения в Сената и очаква да бъде напълно оневинен"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако неоправено Пелоси беше 60 - 70 години по младо я Епщайн или Уайнщаин щяха да я оправят на някое от партитата с Клинтън , ама нееееее Та сега тръгнала американската държавата да ми оправя....

Значи Джо байдън ,когато е бил вицепрезидент, не е злоупотребявал с власт, използвайки поста който заема ,за да помага на далаверите на сина си в Украйна, като с това е уронвал международния авторитет на САЩ. А президента , искайки да се разследват тези далавери и по този начин да изчисти имиджа на САЩ, злоупотребява с власт. Е, къде е правото в тази правова държава?

Американският кандидат-президент Пит Бътигиг и съпругът му Частен се появиха на корицата на списанието Time със заглавие “Първо семейство.” Статията проследява издигането на Бътигиг от кмет до важен кандидат за президент на САЩ, анализира политическите му планове и говори за романтичната му връзка с Частен и детството им. Това е първия път, в който кандидат за президент се появява на корицата на Time с гей съпруга си. Хората в социалните мрежи изразиха положителните си емоции от новината. “Все повече свиквам да виждам Пит Бътигиг и съпруга му заедно като част от президентската им кампания. Не е нужно да ги подкрепяш, за да осъзнаеш колко важно е това за неразкрилите се гей младежи”, заяви Яшар Али.

Начи, няма да разследват бАйдън за далаверите, а Тръмп, че иска разследване на далаверите.!? Ово е "демокрация".

Потвърждава се мнението, че демокрацията е в защита на престъпниците по света и у нас.

Понеже и за т.нар. "демократи" е очевидно, че не могат да победят Тръмп на избори, с все медии, с милиардите и нпо-рките на сОрос, с все манипулации и фалшификации, не им остава друго освен да пробват със съшития с бяла тропоска "импийчмънт".

Забравиха да кажат на Дони, че могат и да му пр ъднат на к ура!

От както започна това с импийчмънта рейтингът на Тръмп е нарастнал с 6%. Сред черните се е удвоил до 34%. Дано да продължи по-дълго тоя цирк, че да му е сигурно преизбирането.

Хаха демократите искат да свалят Тръмп защото нямат шанс на изборите. А сина на Джо Байден стана милионер човека благодарение на баща си и му дреме на шапката. Е на това му се вика двоен стандарт.

сополив ка Пе л оси в най-скоро време ще бъде захвърлена в боклукджийско кошче

трушът пилтьока ...

Тези чучела с напъните си за импийчмънт на Тръмп, всъщност работят за преизбирането му догодина. Тъпото си е тъпо!С една дума-демократи!

Кабалата не може да манипулира Тръмп

Тия демократи са по загубени и от наште социалисти !!!

когато в залата нахлу един млад готин пич и им се разкрещя да престанат с тоя тъп импийчмънт, каза им, че няма да мине номерът, че на всички им е писнало от тъпотиите на демократите и че ще гласуват за Тръмп. ония гледаха като гръмнати... браво на момъка - идеален външен вид и младост пред тия дърти костенурки.

Една лека гражданска война с последващо разпадане, добре ще им се отрази.

Само аз ли виждам, хора приличащи на мумии????

Да не забравяме, че голяма част от тези мумии, но и двете страни на пътеките, имат по над 40г стаж в законодателните борби в САЩ, прокарвайки закони, от които патят милиони по света.А мумиите просто си защитават бизнеса си във фирмите които притежават чрез подставени лица или роднини.И по една случайност голям процент от тези фирми са свързани с ВПК-то на САЩ или пък са такива, печелещи търгове за възстановяване на държави, разрушени от ВПК-то на САЩ.

Ще му направят една тутурутка на бай Доньо тия комунистически хазари, само това могат :)

... Истината е, че колкото и да не сме очаквали, Борисов наложи дневния ред на тази среща и получи отговор на всички теми, които бе сложил в кощницата си. Постигна допустимото, възможното в такива отношения. Някои може да преценят, че това е поведение на държава-колония, други може да са недоволни, че не сме приели в пълнота исканията на САЩ. Премиерът обаче се е опитвал да играе по ръба на бръснача...

ти нормален ли си? Изобщо.

По времето на Обама нямаше и един ден без война.Това обаче не пречи на Европейските църкви да го канят на литургия.Военната коалиция в САЩ са в шок...как така Тръмп е испълнил обещанието си да не праща американски войници на Война.Освен Демократи има и републиканци.

Нека се джавкат, на Путин така му е по лесно да ги контролира :))))

няма спор че джуджето е подло и коварно. То затова помогна на кукуто тръмп са спечели изборите за да всее раздор в Америка.

На всички е ясно, че това няма да мине

Да коментирам амерканците! Защоо! нямаме ли си свои проблеми, нямаме ли си свои маскари, та чуждите да ковладим? Аман! Цял свят сега импийчмънта на тръм коментира! А деца умират гладни и болни из пясъците на сахара!

Нашите проблеми, произтичат в голяма степен от американските. Най-вече от това, че не насмогват с грабежа си по света и у нас, на алчността си.

Senator1

Някога кардинал Ришельо уговарял кардинали от другите страни да гласуват за него на предстоящия конклав. Имал обещанията им, ама на конклава станало така, че друг избрали. Ядосан, той изнася камара от сведения тайни от архивите на Ватикана, учредява Френската Академия на Науките, най-консервативната академия в света, съществуваща и до днес. Управлението и се състои от 40 академика. А защо 40 е въпрос с повишена трудност. Преди Томас Джеферсън да напише Декларацията за Независимост е имало общо 21 консилиума на Eccleisa, като е липсвал протокол за един консилиум. На този консилиум именно е прието името Ватикан и се е бутнал календара с 15 години напред.След кончината на Луи XIV календарът отново се връща с 15 години назад. Това го разбират масоните на Гарибалди и го донасят до българите в Свищов, където се оформя Тайното Общество, приело знамето след очакваното Освобождение да бъде с трите познати ни цвята. Според булата на пирата папа, се пада да ни освободят през 1893 г., но като се махнат 15 години става 1878 година.!! Баш учредител е Съби Стойков Попович-1853 г. също така масон и приближен на масоните от Рум. Споделям това, защото е ужасно труден въпрос за историците, които срещат постоянно противоречия до положение, че може даже да отрекат несъмнена истина само заради това, че не пасват нещо годините...А защо е имало промяна през 836 г. е също така въпрос на който може да отговори само онзи, който познава истинския замисъл на приказката "Али баба и 40-те крадци" Крадци е по френския оригинал, а ние казваме 40 разбойника.

да, а ние се кланяме на онези задокеански новобранци, та се късаме. А те са какво? Едно голямо разбойническо държавище, подобна на една друга държава доскоро наша посестрима

"Омесване на расите, миграция без контрол, ислямизация и глобализация, хомосексуализъм и легална педофилия от детската ясла още." За това се бори г-жа Пелоси - на преден план на снимката...

PEYTSCH

Ако отстранят Тръмп означава да наложат на света пъкленото дело на Обама и Меркел...Омесване на расите, миграция без контрол, ислямизация и глобализация, хомосексуализъм и легална педофилия от детската ясла още. Социалните служби с НПО-тата ще ви разкажат играта...Но Тръмп им попречи...Засега...

Обажда се тръмп и казва Ще ти дам пари ама да възобновиш разследването за корупция, спрямо синът на Байдън, спряно от баща му Байдън. Не виждам нищо лошо в това

тази новина за пореден път доказва максимата, че: "Демокрация" не е власт на народа, а власт на демократическата партия на САЩ.

На власт в САЩ са т.н. републиканци, бе дезориентиран кретен! Не бе зле поне това да вденеш!

Ти като четеш, какво разбираш бе, паликлечко?!

PEYTSCH

НПО-тата в яростна атака да върнат обамизма, ИК и да наложат исляма !

Когато си прост и идиот, това е за цял живот! Безнадежден случай!

Много точно си се определил. :))) Има надежда за тебе

Г-н Тръмп би демократите в собственаята им игра на демокрация. Човекът си извади пари и си спечели изборите съвем законно. Те са свикнали всичко те да дерижират и през тях да минава.

Парите не ги извади той, трол! И да те светна, че току що съдът се произнесе, че Тръмп д злоупотребил с пари, набрани в кампанията си, като ги е използвал за лични разходи и му присъди глоба! И преди да изръсиш нова простотия и лъжа да те светна, че Тръмп си призна, понеже нямаше как този път да отрече...

Само не разбрах, кога прокуратурата ще започне да разследва Байдън за вмешатество във върешните работи на суверенна държава...

Ами попитай Тръмп и НЕГОВИЯ главен прокурор и прокуратура, бе тъпанар! Той си назначи и шефове на службите!

А като натиска Тиквата всички си траят а? Натискал бил Зеленски

Епа траем си, защото и наще са си малко дивичkи...абе балканци.

Никой не смее да натиска Тиквата, защото НЕ СМЕ ОТЧАЯНА СЪПРУГА: ББ към Тръмп: „Спрете да се държите с нас като с кротката отчаяна съпруга, защото ние можем да правим бели!“ Заплашва Нашия :)))

Украинците са доста дивички и обществено опасни - малко като сърбите. Руснаците не напразно имат проблеми с тях. Не е лошо на такива хора, които нямат усет за ред и закон да се оказва обществен натиск от големи военни сили като Щатите. Те от друг език не разбират.

ВМЕСТО да разследват Байдън ЗА КОРПУЦИЯ, демократите импийчват Тръмп :))) "Демократите" са по-големи смешници от гербавите... ... Не е важно какво има на записа, а КОЙ е направил записа...

Не демократите трябва да разследват, бе глупак! Нито Тръмп лично да се ангажира! Нито тепубликабците! Толкова си (сте) прост, че дори и не си струва повече да ви се обясняват съвсем елементарни неща!

Байдън-младши въртял алъш-вериш с Украйна и Китай, но не казал НИЩО на баща си, защото МЛАДШИЯ не намерил за нужно да обсъжда БИЗНЕСА си със СТАРШИЯ :))) И никой не трябва да разследва Байдън-страши?! И Байдън-а се гласи да става президент?! Върни да скачаш бе, откачалко! Поздрави от Виктория Нюланд!

Все едно да заявиш, че Борисов ксто премиер или Радев като президент трябва да разследват някого - ти кретен ли си, или да?

разбира се, че ФБР е част от бюрократичната мрежа на "дълбоката държава", поставила си за цел да подкопае позициите на Тръмп. Още след избориште излезе информация от първа ръка, че служителите на ФБР са пренебрегнали разследването срещу Килъри Клинтън за мейлите, а са се съсредоточили да следят хора от щаба на Тръмп и да търсят компромати срещу него, като "руското досие", писано от бивш англ.разузначвач. Това си е политически мотивирано разследване на ФБР. И агентите не са криели, че мразятн Тръмп.

След като излезе тази информация, Тръмп уволни шефа на ФБР...

Глупости! И понеже ФБР искали да навредят на Тръмп и да покрият Хилъри, затова броени дни преди изборите шефът на ФБР Коми без никаква причина и против всякакви правила, норми и практики се изтъпанчи пред камери и микрофони зз да обяви, че ФБЗр възобновило разследването на Хилъри Клинтън и дума не спомена за разследването на връзките на Тръмп и хората му с Путин:) Вие истината за нищо я нямате, ей! Че сте тъпи к тролове е пределно ясно, но чак пък толкова тъпи?!?

СДС по американски. Стани куме, Да Седне кумицата!

Senator1

Струва ми с, че демократите в САЩ ги е яд повече на избирателната система отколкото на Тръмп.Много са я усложнили и по всяка вероятност ще я променят.

Демократите започнаха предизборна кампания срещу Тръмп. Но обвиненията са толкова нелепи и некадърни, че всъщност правят реклама на Президента. Но излизат на яве непримиримите противоречия вътре в институциите и учрежденията на САЩ - Конгрес, ФБР, ЦРУ, Пентагон ...

"Но обвиненията са толкова нелепи и некадърни" Хехе..абе ти мислиш ли с тая кратуна, която ти е подарена за мислене? Тръмп се обажда в Украйна и обещава военна и финансова помощ, само ако разследват главния му опонент на изборите. После е говорил и с други страни в Европа, пак за същото. Ти нормален ли си изобщо ?!

Именно, да разследват. Щото са почнали да разследват и нещо са спрели! Делото е било закрито поради ЛИПСА на разследване!

sa-ско, кратунке, я издай КАКВИ ги е вършил ОПОНЕНТЪТ на Тръмп в Украйна!

Чети какво пише, щом не знаеш и не си гледал показанията, тъп трол: “ Представители на администрацията на Тръмп заявиха на публичните изслушвания в Конгреса, че Белият дом е задържал близо 400 милиона долара помощ за Украйна в областта на сигурността, за да окаже натиск върху украинския президент да обяви исканите от Тръмп разследвания.” Да ти повторя: ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА на Тръмп...:)

Всичкото рубладжии - на амбразурата! Да подкрепяме другаря Тръмп!!!

Баце, ко' речи? За, или против импийчмънта на Тръмп? Все пак Баце е опитен политик-международник, строг, но справедлив.

най-тежкото обвинение? Че Тръмп не е еКилъри ли?

Верно ли пак не разбра? Че използва финансово държавата и позицията си за изнудване на други държави, да мачкат опонента му на изборите Не е само за импийчмънт, но и за затвор.