"Демократична България" внесе законопроект с решение на казуса с КЕВР

Предложените промени в Закона за енергетиката дават възможност на членовете на комисията да определят свой представляващ

Обратно в новината

Коментари - "Демократична България" внесе законопроект с решение на казуса с КЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе аман от незаменими пенсионери. Според мен досегашния член Александър Йорданов има и опит и познания и трябва той да поеме поста председател на КЕВР. А парламента да вземе да избере някой по-млад за нов член и така да има приемственост.

Шест месеца се занимавате с глупости,а сега на Поаро ще решавате проблемите. За три дена. Панически. Защото ще ви търсят отговорност. За некадърност за глупост, за нехайство, Абе има за какво. Омразата е лош съветник. А омразата в комбинация с некомпетентност води до грешни решения. В омразата си към ББ тия направиха толкова глупости за 6 месеца, та няма накъде повече. Сега ще трябва да си платят.

Ицко това със Надето ли го измислихме? Та вие сте толкова ограничени че няма накаде.

лодка и да гребе към Буджака за набиване на чемберите , да чекира и Гнома :)))

Щом ДБ внесе законопроект, внимавайте! Пак готвят клопка и възможност някой да ви краде.

И да сложите Рашков на този пост. Малоумници

Ристе, тая каша си е твоя. Толкова са ти компетентни юристите на ДБ. За какво ти беше да клякаш на Нинова. Човек който си е загубил достойнството губи всичко. Нещастник

ДБ много обичат да решават несъществуващи проблеми с нови закони. Претоварването със закони е специалитет на неолибералите и демократите. Генерирането на безкраен законодателен спам е основен източник на доходи за адвокатските лобита, защото им отваря безкрайно много работа. Няма дупка в закона по отношение на казуса с КЕВР. ДБ искат да си решат кадровия проблем със загубата на поста на техният си човек.

Освен това нямат и достатъчно кредит на доверие. Този закон спокойно минава в графата "време за реклама" и предизборна кампания, особено на изборния есенен контекст, който се задава.

Наистина сте полудели!!!!!!!

Нема нужда! Аман от вашите закони! За нищо не ставате! Изчезнете!

Всички си чешат езиците - какво иска Нинова, какво каза чалгаря, какво мислят от ПП, какво дрънка Боко! Никой не споменава раздаващия порции. Там, в сараите се реди правителството. Там, в сараите се вземат съдебните решения. Там, в сараите се определя политиката на държавата. Защо се напъвате с анализи. Всичко се решава от: др. доган

Трол малоумен! Свърши тая с Доган. Сега Прокопиев и ония бобокови с боклука, на които се кланя Ристе, са редикабинети!

Къф проект, къф закон бе, измекяри жалки! Къш, чиба, аут, марш от политиката, продажни нихилисти-антибългари!!!

От бързане се отслабва!

Ако питате коалицията ГЕРБДПС-Копейки-Славчовци най-добре е както винаги всички назначения да се правят директно от Сраите. Всеки, който не е директно назначен от Сараите е неконституционен, противозаконен и узурпатор. Държавата да се управлява от диванчета, зайчарници, сараи от почетни председатели, духовни водачи, пастири и инфлуенсъри. Също така по-добре да няма парламент, да сключим хилядолетни договори с Газпром, да построим с наши пари тръби и рафинерии, които да работят единствено и само със православен путински петрол. Да смучем милиарди от Европа, които да наливаме в руски енергийни проекти, чекмеджета, офшорки и къщи в Барселона.

тия глупости може би минаваха преди 2 лета.....ама сегаааа, скрийте се!!! Видяхме ви, колко можете комунисти и променисти! Имахте своя шанс, време е за нещо по добро и СИГУРНО!

Той тоз, последния от сараите ли е?

Не разбра ли че конкурса е незаконен защото е започнал при един закон и е завършил при друг закон….. Тия всичкита са незаконни много схе прости ама много… Юридически след това решение на КС Иван Иванов отвово е председател на ДКЕВР до избирането на нов СОЕ НЕ РАЗБРАХТЕ БЕ ДЕБИЛЯГИ????

Първо ...изтропват едно...дето не могат и с овчарски прът да го прескочат, после внасят законопроект.....Дебили....Приличат на Лавров и Путин...Същите дебили

Принципно няма логика едно учреждение да спира да работи само защото няма шеф, но къде остава отговорността, споделената отговорност е безотговорност!

по секакъв начин се стремят да не изчезнат от политическата сцена,но вече е свирено техното изчезване като вредни насекоми

Трупът си поръча закуска...

Ти ли си тоя труп или макя ти, герболяски трол смотан?

Оня м/у палците на краката ти!

А първо и второ четене кога? Утре връщат мандата, най-късно в понеделник трябва да излезе указа за разпускане на Парламента... :)))