"Демократична България" осуети сделката за Пловдивския панаир

След алармиране на медиите, писма до институции и публични протести, опитите засега са пресечени, заявяват от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея са демократи, колкото аз съм космонавт, да знаете

нищо конструктивно от дб, само АНТИ

Кои бяха тези ДБ, и какво им е демократичното . Може Би Костов или Ристьо са големите демократи

Има и хубави неща, които правят ДБ

Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-о народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г. Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа. В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава-СССР „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“. Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит“.

Кажи нещо и за "Сараите", че сън нямаме вече. Иначе слаломче за репресиите и зелените сертификати. Днес срещнах един от вашите кандидати, беше си спретнал сергийка пред Народната библиотека. Тежко мълчание по темата. Що така?

Ристю се е качил на неолибералната лодка, а тя пробита :)

Тези сълби пред Общината ги ремонтират става вече 4, 5 месеца. Това показва само колко са ефективни. Жалко за Варна. Всевъзможни боклуци се изредиха като кметове.

Ще си имаме дупка в центъра на Варна. Тъпанари не стига че тя грози града от над 20 години а сега ще я оставите за следващите поколения

Къде е лодката? Само лодкаря виждам....

Браво, една добра новина днес. Гергов, топлата връзка между БСП и Герб, трябва да бъде натикан в миша дупка, а после - и зад решетките!

Браво на" Демократична България"!

бедните социалисти милионери и милиардери... щели да мислят за народа..ха.ха.ха

Браво. Пак ще гласувам за Вас.