"Демократична България" не вижда основание да получи мандат за съставяне на правителство

Христо Иванов допълни, че ако от "Има такъв народ" им бъде потърсена подкрепа, са готови да влязат в отговорни и конструктивни разговори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз не виждам основание тежки популисти като „Демократична България“ да са в Народното събрание, но уви има хора, които гласуват и за техните леви политики!

Разбира се, че ДБ нямат никакво основание да съставят правителство. Те как изобщо стигнаха до парламента?!?

Вэемайте от утре в парламента да приемате първо эа овладяване на пандемията от комисията на Семедчиев спешно мерки эа да се спре по 200 българи всеки ден и до сега 14000 умрели българи поради никакви мерки до сега както каэва борисов само ластици и мараториум на всички сделки концесии и веднага иэборния эакон эащото преэидента ще иэвърти эа 1 седмица даването на мандат на герб който утре ще го върне и ще го даде на има такъв народ и след 7 дни на бсп които ще го върнат на сутринта на другия ден и промяната на иэбирателния эакон ще артиса и на следващите иэбори със стария иэбирателен эакон със старите статукми и цик и комисийки ще си спечелят иэборите както искат,эапочвайте от утре иэбирателния эакон не се эанимавайте с боршсов и губите време

Руска подлого неграмотна ...

Аз не виждам защо изобщо ДБ е в Парламента, ама тва е друга тема. И ДБ, и ИТН са популистки, измислени партии, които печелят от наивността, да не кажем откровената глупост на хората.

123

Никаква власт не искат тия. Искат да пискат само и да се правят на интересни, ама и доходи да имат по възможност сигурни и високи и държавни и да се забавляват и мрънкат.

На Славчо и свитата му,не им се вярва ,че трябва да съставят кабинет.Те нямат капацитета за подобно нещо.Просто са неподготвени за сериозен сценарий...да викнат Гацо-Бацо,стрина Вуна ,да си правят тъпото шоу в народното събрание и да радват гласоподаветелите си.Толкова простотия и гнус не е било.Съвременни тенденции вероятно!!!

прилича на руска рулетка...В чия ли кратуна ще изгърми пищова?

Ако си тръгне Боко че питате къде серат гладните!

Шат на патката главата...Точно такава е ситуацията пред ИТН...Няма полезен ход - с правителство - провал и робска зависимост от други партии, без правителство - излъгани избиратели, които очакват нещо да сторят. Любовната им прегръдка с Мутрите ще отврати много народ, та на следващите избори едва ли ще се радват на очаквания успех...Така, че Тошко Африкански ще се изприщи да напише приемлив сценарий да обясни как, аджеба, се изсулваме от отговорността да правим правителство...

вкупом са готови да гледат сеира на учиндолеца - как се гърчи в усилията си да излезе от ситуацията. Ако сътави правителство, то ще бъде на малцинството, само от свои кадри, "подпряно" изотзаде (!) от всички партии в парламента...Защо ли, ами защото след като се провалят в управлението (а то е сигурно!) и те, и Мутрите са аут на следващитеизбори...И теренът е чист!

И как ще управлявате с 78 депутати? Прецакахте и себе си и най-вече избирателите си!

Умно!

rgk

Ето ги новите управници - крият се зад гърба на Славчо,за да му гледат сеира .... машаллах!!!

Това е напълно нормално - все пак са 5-та политическа (предпоследна) политическа сила. Ако бяха 2-ра, нещата щяха да са по много по-различен начин.

Великият Българин Захари Стоянов е казал: „Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя”. Затова и руснаците го убиват. Сега Мунчо руският резидент, Христо Маджов с майка от Москва и баща от ДС, Учиндолският лумпен, Маяма Галева и разни други национални предатели се гаврят с паметта му и се хилят просташки пред портрета му докато планират поредното продаване на Българските интереси и заробването ни от началниците им от Кремъл. Позор.

Още от Захари Стоянов: “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г.

Днес консултациите минаха. Но в момента стои на дневен ред един много важен въпрос , а той е има ли в България действаща изпълнителна власт? Ситуация - министър председателя в оставка и отпуска , вице -премиерът в оставка и депутат ( участва активно в работата на парламента) , половината министри - депутати ,гласуват и вземат решения в НС а някои министри (депутати) извършват разпоредителни действия. Е , кой върши оперативната работа? Ситуацията показва пълното безхаберие в държавата ,нивото на носителите на правната мисъл. През това време всички ПП бягат от отговорност за поемане на управлението. Няма и читави военни. Сбогом Българио , оставаш само едно географско понятие.

Мале, пак нищоправене.

Как бре,уредиха си тлъсти заплати

Уникално! Всеки иска да е опозиция и да си плюе, без да прави нищо. Това не са политици, а пенсионери-рентиери!

Не не, това са пълни загубеняци! Не знам само от къде им дойде на акъла идеята, че като опозиция ще постигнат нещо в политиката след като социалистите се пишат опозиция и през цялото управление на герб нищо не постигнаха!? Грам нищо!

Социалистите нищо не постигнаха, ама тия дето управляваха бая шкафчета напълниха! Сега ще ги броим колко са! На това ли му викаш нещо да правиш,дедовото?Ами че те ГЕРБ са царе по правенето на нещо. С голямата лъжица!

Все пак след тях остана повече от 19км нагъната магистрала нали?

Дяда Петре,а преброи ли колко са ограбили от началото на прехода,когато са били на власт.Къде има най много милионери.

Не е вярно това за социалистите. Парламентарната група на БСП сезира Конституционния съд за Истанбулската конвенция, с което помогна България тогава да бъде спасена от това зло. Също те сезираха Конституционния съд срещу някои членове на ЗСУ. Да е жива и здрава Корнелия Нинова, че успя да се наложи тогава над розовото лоби в партията си и да прокара тази про-семейна, про-българска политика, въпреки яростната съпротива на всичко джендърско и розово.

Ристе, опичай си мозъка. Бегом при Доган Ага, целувай ръка. И може министър да станеш Ако искаш да си премиер, пускай чалга на Мах, клекни му на Славчо и после.... ти си знаеш

Какъв идиот си?

хи-хи-хи ..................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим!

Я кажи дедовото колко шкафчета напълни Бойко за четири години управление?! Що ми се чини, че не ще да е само едно.Ще разкараме Гешев и ще гледаме колко са крали, дедовото!

един ден ще се разбере и кой е пълнил шкафчетата и кой е прави' снимките и кой е режисьора и кой е сценариста И КОЙ ГИ Е ПУСНАЛ и тебе дядо Петре кой си ЗА ТОВА СИ ИМА ВОЕННА ПРОКУРАТУРА и за това се плаща на служби като НСО заплати ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО

До кога ще продължи подхвърлянето на горещия картоф! Прилича ми както по веселите филми си подхвърлят един на друг лимонка с извъден предпазител! В чии ли ръце ще гръмне????

Всички се бутат за парламента да са депутати, никой не ще да съставя правителство и да поеме отговорност...Е за кво се явявахте на избори като нямате готовност да управлявате , бе безточкови калинки

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ЧАЛГАРСКАТА СЕДЕНКА ♦ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава седмица, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

ще ходим ли на плаж тази година, сладолед ще има ли?

ако ДПС подкрепи кабинета плажа се отлага за неопределено време

Но дондурма ще има и много балет с баба ви Мика

Един с джипката, друг с лодката....

и тя неще да управлява, ми за кво се кандидатира ма ОВЦОООО

Как да управлява с 15 депутата бе малоумнико гербав

Как как бе, Чалгарите, Чалмите и Комунягите ше и дадът депутати веднага, само да иска!

За сеира, всички ще я подкрепят! То на нея кабинет не и трябва! Като се разпери и разкрачи в МС....

rgk

Ами защо са 15,да бяха поне 15х2,бе серсемино?

за пари чедо, за много пари!

Кириак Стефчов-Цонев, Карагъзъ и прецедента пред портретите на Бенковски, Захари Стоянов и Ботев. Такава карикатура не бях виждал скоро.

Бай ви Ристю няма едно спечелено дело в съдебна зала обаче имаше самочуствие лично да напише законът по който избраха Каскетя. Ся пак драпа за правосъдното министерство. Накрая ки са пенсионира кат конституционен съдия. Добра реализация в живота за една мъжка калинка

Случайно някой ако му е известно бай Ристю да има спечелено дело в съдебна зала да му напише номерът да го видиме

Да, и освен това да питаме , кога ще отиде на Буджака ?

Беше оправдан!

Ристе, то тва не е като онва с парАта от даренията. Аритметиката се учи в първи клас, та не става ясно Ти с кого смяташ че ще управляваш. Аз вече се изказах по този въпрос Следващите извън статуквото са ДПС -най -старата партия в НС, с най -постоянен гласоподавател. Дребните далаверки с тяхно участие са детски игри на лимки. Пък и политически най -толерантната, неетническа партия Д(п)С са най -малко "изцапани" в момента. И Адаша ти Христос какво е казал, когато искали да убият курвата с камъни -Който е безгрешен да хвърли камък! Е, ти ли си баш най -безгрешния!

Igrata im varvi.... No Coment

Няма да е зле да ти тръгне и мисълта!

tonk11

Ами честито. Общо взето излиза, че никой не ще да го вземе тоя мандат. Всъщност е нормално. По-лесно е да "бъдеш опозиция", кряскаш и врякаш в залата когато въобще идеш там, плюеш ГЕРБ на воля и не носиш никаква отговорност. Ама заплатата си върви, стажа и той, получаваш и представителни и за сътрудници, пишеш се в 1-2 комисии та зимаш още някоя хилядарка и здравей живот. Що им е да се разправят с управление? Само главоболия.

Само ако повече хора го разбираха това...

tonk11

Братле, ако сега не го разберат, няма кога. Ако от тоя цирк не се научат и не им светне "ламбата", то тоя народ си заслужава не само това падение ами и още по голямо.

Най-лошото е, че следва служебен кабинет на Радев/Кремъл, после манипулирани избори, и после ИТН ще са първи. Време е истинските българи да излезем на улиците.

Натрапената ни Конституция, съчинена някъде в чужбина е съчиненя така, че при нейната реализация да се формира престъпна мафия, обслужваща чуждите интереси. Още в Чл. 1 е противоречието и откриван на пътя към диктатура на мафията: БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Републиката е с НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ. То в Конституцията по никакъв начин не е осигуруно законово. И трябва ясно да се знае – България е държава с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Но то се изроди в еднолична диктатура установяваща НЕОГРАНИЕНО БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. За това има достатъчно доказателства, включително и за формиране на мрежа от Правителствено общински организирани престъпни групи за местно беззаконие, обслужващо за печелени на изборите както местната мафия, така е Герб. За връзка между тях са използвани Облостните управители. На върха на тази система е самият ББ, който е началник на областните. Така е налице престъпна негова дейност по Чл-321 НК и Народното събрание може да вземе незабоавно решениие за досъдебно производство срещу ББ и задържането му под стража, защото има опасност да се укрие и извърши други престъпления.

И аз тъй мисля и затова трябва да се върне Чл.1 от старата конституция!

Вие думата и понятието "представителство" чували ли сте я? Знаете ли как функционират т. нар. представителни демокрации? Т. е. народът гласува на избори за свои избраници, които да го представляват? И знаете ли още от кой век датира философското, а и правно, осмисляне на представителството? Предполагам, толкова сте чували и за разделение на властите и за ефективното прилагане на този принцип. Помислете само за идеята за референдумите - иначе звучаща много добре, и си представете как на референдум ще избираме прокурори и полицейски началници, както пише в програмата на една от партиите на протеста. Просто не мога да си представя как ще се осъществи това!

Мнозинството избиратели не гласуваха изобщо, Ристе!!! Основно заради денонощните пращолевения, твои и на Маяма, че изборите ще бъдат фалшифицирани!! Нито предтсавитехте доказателства за такава подготовока, а вашето паралелно преброяване дори доказа, че изборите са били честни!!! Ако бяхме истинска правова държава, каквато уж искате, и ти и Маяма щяхте да сте в затвора за лъжите си!!! Върви на Росенец да се прегърнеш с Доган и да докладваш!!!

Съучастниците на ГЕРБ в администрацията,старателно използва последният работен час,за да троши по форумите! Отивате си с ГЕРБ...

Натрапената ни Конституция, съчинена някъде в чужбина е съчиненя така, че при нейната реализация да се формира престъпна мафия, обслужваща чуждите интереси. Още в Чл. 1 е противоречието и откриван на пътя към диктатура на мафията: БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Републиката е с НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ. То в Конституцията по никакъв начин не е осигуруно законово. И трябва ясно да се знае – България е държава с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Но то се изроди в еднолична диктатура установяваща НЕОГРАНИЕНО БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. За това има достатъчно доказателства, включително и за формиране на мрежа от Правителствено общински организирани престъпни групи за местно беззаконие, обслужващо за печелени на изборите както местната мафия, така е Герб. За връзка между тях са използвани Облостните управители. На върха на тази система е самият ББ, който е началник на областните. Така е налице престъпна негова дейност по Чл-321 НК и Народното събрание може да вземе незабоавно решениие за досъдебно производство срещу ББ и задържането му под стража, защото има опасност да се укрие и извърши други престъпления.

И аз тъй мисля и затова трябва да се върне Чл.1 от старата конституция!

Бягат като дявол от тамян!

Натрапената ни Конституция, съчинена някъде в чужбина е съчиненя така, че при нейната реализация да се формира престъпна мафия, обслужваща чуждите интереси. Още в Чл. 1 е противоречието и откриван на пътя към диктатура на мафията: БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Републиката е с НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ. То в Конституцията по никакъв начин не е осигуруно законово. И трябва ясно да се знае – България е държава с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Но то се изроди в еднолична диктатура установяваща НЕОГРАНИЕНО БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. За това има достатъчно доказателства, включително и за формиране на мрежа от Правителствено общински организирани престъпни групи за местно беззаконие, обслужващо за печелени на изборите както местната мафия, така е Герб. За връзка между тях са използвани Облостните управители. На върха на тази система е самият ББ, който е началник на областните. Така е налице престъпна негова дейност по Чл-321 НК и Народното събрание може да вземе незабоавно решениие за досъдебно производство срещу ББ и задържането му под стража, защото има опасност да се укрие и извърши други престъпления.

Натрапената ни Конституция, съчинена някъде в чужбина е съчиненя така, че при нейната реализация да се формира престъпна мафия, обслужваща чуждите интереси. Още в Чл. 1 е противоречието и откриван на пътя към диктатура на мафията: БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Републиката е с НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ. То в Конституцията по никакъв начин не е осигуруно законово. И трябва ясно да се знае – България е държава с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Но то се изроди в еднолична диктатура установяваща НЕОГРАНИЕНО БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. За това има достатъчно доказателства, включително и за формиране на мрежа от Правителствено общински организирани престъпни групи за местно беззаконие, обслужващо за печелени на изборите както местната мафия, така е Герб. За връзка между тях са използвани Облостните управители. На върха на тази система е самият ББ, който е началник на областните. Така е налице престъпна негова дейност по Чл-321 НК и Народното събрание може да вземе незабоавно решениие за досъдебно производство срещу ББ и задържането му под стража, защото има опасност да се укрие и извърши други престъпления.

Натрапената ни Конституция, съчинена някъде в чужбина е съчиненя така, че при нейната реализация да се формира престъпна мафия, обслужваща чуждите интереси. Още в Чл. 1 е противоречието и откриван на пътя към диктатура на мафията: БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Републиката е с НАРОДНО УПРАВЛЕНИЕ. То в Конституцията по никакъв начин не е осигуруно законово. И трябва ясно да се знае – България е държава с ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Но то се изроди в еднолична диктатура установяваща НЕОГРАНИЕНО БЕЗНАКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ. За това има достатъчно доказателства, включително и за формиране на мрежа от Правителствено общински организирани престъпни групи за местно беззаконие, обслужващо за печелени на изборите както местната мафия, така е Герб. За връзка между тях са използвани Облостните управители. На върха на тази система е самият ББ, който е началник на областните. Така е налице престъпна негова дейност по Чл-321 НК и Народното събрание може да вземе незабоавно решениие за досъдебно производство срещу ББ и задържането му под стража, защото има опасност да се укрие и извърши други престъпления.

Няма ли били претенции за съставяне на правителство?!Че за какво гласуваха за вас?Сега остава и и Славчо да даде на заден и ще ви гледам сеира.Така ли се носи отговорност,като друг състави правителството, а вие няма да носите пряка отговорност?

Каква отговорност ще гледаш бе сельо - ще има кабинет от Радев, след това нови честни избори и ИТН са първи - запиши си го на листче

Тоше, бегай у Ямбол, бе бате:). Кажи честно, колко ви платиах Газпром за предаването за "Хубавото Наде на Кол"? Масква говорит?:)

Каква отговорност ще гледаш бе? Ще има кабинет от Радев/Кремъл, след това нови фалшифицирани избори и Няма Такава Партия ще са първи. Това е сценарият за България.

То след кабинет на радев може и само една партия да остане!

Победа на неолиберализма https://www.youtube.com/watch?v=-i8FBuozzcI&list=PLRbaqkW1r4vIwe5E5W56reaoEvp7yhsN9&index=1

Задръж си скатаджийските глупости

не са глупости

какво стана с анкетната комисия която трябваше да разследва Росенец?

Комисар Галева поема от тук нататък

Само тя изпълни предизборните си намерения ... взе държавния мерцедес. После пак ще реве де.

на плаж!

Малко съм притеснен (хахаха) как ококореното гномгенералче ще преглътне отказа от лелеяната му мечта да получи мандат за правителство. Плю на всичко, което е ДСБ и сега всичката разградска пепел няма да му стигне да посипе не особено умната си глава. Долу и оставка на политическия некадърник, заврял ни в противно обединение с левичарско-либералната ДаМосква.

Не мога да разбера негативните коментари. Нали искахте промяна? Нали "мутри вън"? Нали "умните и красивите"? Ами Слави, Мая и Христо са промяната, за която толкова протестирахте през лятото. Внимавайте да не заплачете за ГЕРБ след някой друг месец.

За ГЕРБ ще плачете вие калинките работещи в администрацията. Скоро ще сте бившите работили в администрацията слуги на ГЕРБ.

Те негативните коментарите са от вашите бе гербераст глупав. Повечето нормални хора сме антигерб, а Да България наистина и да иска не може направи кабинет затова казват, че не искат.

Те плачат вече. В най-скоро време трябват нови избори!

Никога от 30 години, България не е имала шанс да Отстрани ДПС от властта! Без ГЕРБ и ДПС е Истински шанс за България да се очисти от Мафията наведнъж !! Трифонов и ИТН са на път да пропилеят тази Единствена възможност да се отървем от злата участ на България.... ..и така ИТН ще се Самозастрелват пред очите на всички вперени в тях !! За ИТН ситуацията е на живот и смърт !!

Мафията са Радев/БСП и ДПС. ГЕРБ са държавността. Не са ти ясни понятията.

Баси идиотите дето сте. Как не ви светва една червена лампа как ви манипулират :(. Да си чул някой срещу ДПС да вика в новия палалмент??? Единствени ГЕРБ изместиха ДПС в смесените региони и хората там започнаха да гласуват за ДПС. Виж Родопите например. ДПС няма да остави това така!

Съгласен съм за ГЕРБ. Но ако някой някога навря алчната шайка на меди доган в яматаслайната, това беше Иван Костов. И плати тежка, лична цена.

Радев да връчи мандата направо на американското посолство. България e подконтролна територия и се управлява от Вицекраля - американския посланик.

Радев работи за Кремъл. Ще връчи мандата на този за когото му заповядат от руското посолство.

На практика Дай България са 4-5%. Останалите са Зелените и Демократите, които имат твърд електорат от около 5%. не виждам, защо бай ви Христо се е взел толкова на сериозно. Ако се явят самостоятелно, Маяма ще ги бие, че може и 4% да не прескочат.

Гледам, че почва да става мазало. Само Радев и щастлив - на гребена на вълната, всички му обръщат внимание... Много тъжна история.

Знам че всички го знаете, но ще ви го припомня: НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА обикновенния човек, българин, НА ВСЕКИ МУ ДРЕМЕ да си изпълни заръчките и вземе кинтите. ОТ - ДО, без изключения!

Бъркаш. ГЕРБ са единствените на които им пука за обикновения българин, но мафията проми мозъците на хората и резултатът е налице. Слави, Мая и Христо са промяната, за която толкова протестирахте през лятото. Ето че настъпи, сега какво не ви харесва?

Аз не съм протестирал. Но ако сега има протести ще отида, защото станахме от зле, по-зле.

аве само да питам - Славчу с акъла ли си е да предлага гласуване по пощата ? Аз ако съм кмет на ДПС в някое сило ще попълня данните от регистъра в общината и ще пусна писма от името на всички гласоподаватели - даже и от името на тия дето са починали снощи вечер и ще им преместя датата и часът на смъртта. Дет са вика ни им спретна кат в ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА- в едно да се бият живи и умрели. Пуснал писмото по пощата и след 5 минути зел та умрел. Същото е и с електронното гласуване от лаптопа- даже ша ми е по-лесно Учиндолският е луд за връзване да предлага таквиз опции. До ся Корнелия и БСП го спираха ама и тя клекна. Постави му едно единственно условие за да го подкрепи- да се бръсне гола глава- иначе подкрепа от БСП ЙОК