Демократите заклеймиха първата година на президента Тръмп

Демократите обвиниха президента на САЩ Доналд Тръмп, че за първата си година на поста е посял семената на раздора и разединението сред американците.

Обратно в новината

Коментари - Демократите заклеймиха първата година на президента Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На болшевиките пишман демократи пак в главите им са транджендъри, бежанци и емигранти. Голяма толерастка мъка ги е подгонила. Още не са вдянали защо изгубиха изборите. Явно ще загубят и следващите. :-)

Абе, не знам Обонго ли е виновен или Тръмпю, но светът е запален от десетина години, а усилените писъци срещу Русия са от около една година - що ли?

Когато има защита на християни и християнски ценности има обидени и незадоволени хора които се смятат за мюсюлмани или трансджендъри . Написано е че са облечени в черно облекло, потопени в скръб и недоволство. Лукавия винаги ще бъде против християнството и против християните. Важното е , че Господ е с тях.

на демократите е ХАОС, без кавички!

Либерастката мъка край няма :)

Че има хаос, има. Обаче е наследен.

Обонго направи толкова войни, като борец за мир???Загубиха от Тръмп и измислиха Руската намеса тези боклуци, начело с Килърският боклук

Мурзилки , ставате смешни вече. Колкото по навътре ви го набива Тръмп с новите санкций толкова повече го защитавате. Понякога си мислия че сте мазохисти .