Демереджиев: Няма информация Пепи Еврото да е извън страната

За задържането на приближения на Петьо Петров - Кристиян Христов, министърът каза, че е по прокурорско постановление и че „МВР не е активна страна във войните, които се водят"

Обратно в новината

Коментари - Демереджиев: Няма информация Пепи Еврото да е извън страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то нямаш и информация да е в страната!

Ама то оставаше и да имате, писмено уведомление ли да ти даде... Има кого да попиташ, Радев трябва да знае, той е запознат с всичко за Господин Божков, за Господин Евро, пък и Гешев му е под крилото... Смешници.

Със сигурност тези от службите,които знаят къде е са го предупредили от рано. Въпросът е колко Петьовци има още по висшите етажи. Повръща ми се. Както каза един приятел : Мразя комунистите ,но може пък Народен съд да е добра идея

да видим къде са 40-те разбойници. Вътрешният министър знае, но се прави на ни лук ял ни лук мирисал. Я да видим фактите - спомени за Любена - по-това време жена на Пепи. Гледайте тук и годината: https://youtu.be/ML-6HyjWe_A Кой подкрепят, срещу кого, кой отразява и тн. Къде са сега Иван и Христо, има ли връзка Бойко, а Делян, а оттам Кобурготски дори… а после с кои посолства - айде давам идеи за въпроси.

Извинете ,но тази Любена не е много сигурен източник ,след като и гледах клиповете .В тях твърди ,че обича да я наричат к@у@р@ва

Правилно е да се пише: " МВР няма информация...отново! "

кой вардеше пепи еврото?

Мистър - бях точен с парите!

Невероятно добър министър е, респект! За Пепи Еврото не виждам къде ще избяга, нали на нечий веднага ще кацне - и в Дубай, и в ЮАР, Сърбия и т.н. За Къро също мисля, че или са местните негра - те са просто изроди и това НЕ Е расизъм, или нещо се е забъркал с диаманти, латиноси и прочие. Дори и да го е била подгонила носталгията и да иска обратно в БГ, знае че тук ще го очистят. За него поне има хора, на които им е жал, че го няма, за много други - примерно политици, ще има триседмични празненства, ако ги очистят!

МНого сложни думи използвате гусин министър. Направо си кажете -не знаем къде , а и не сме го търсили !

Войните се водят от УМНОКРАСИВИТЕТА: "На фокусПолитикаСвятКултура и обществоИкономикаИнтервютаКоментариВидеоИсторията на 1 снимкаСветът според МузатаПътеводител в класикатаЖивотИзгубената БългарияКиноБизнесТехнологии Протестиращи срещу Радев: Искаме насилие и български Майдан "Протестиращи срещу президента: Искаме оставката на Румен Радев, защото е руско мекере. Не желаем руски мекерета за президенти в България. Смятаме, че този протест трябва да ескалира. Трябва да има насилие. Искаме български Майдан."

А инфо, че е в страната имате ли? Проблема г,син министър a.k.a. тръба на зеления терлик е, че проведохте "специална" операция при която той избега отзад и сега уж го издирвате....