Демерджиев: Прокуратурата да търси връзка между "Хемус" и производството срещу Желев

"Надявам се, че скоро ще можем да отчетем нови сериозни резултати във връзка с разпространителите на наркотични вещества, ще бъдем абсолютно безкомпромисни", заяви вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев: Прокуратурата да търси връзка между "Хемус" и производството срещу Желев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по въпроса "бях точен с парите"?

Евроданъкоплатците питат Гешев къде са парите им от Хемус?!

Хемус се строи БЕЗ евросредства. По-добре си кажи стихотворението “12 години”

А защо от Гешев, а не от Комитова? Тя прибра парите за магистралата.

Къде по напред да се снимат от Герб Пред Хемус ли Върху асфалта на магистралите ли Пред тецовете на Ковачки ли На Капитан Андреево ли

Или на 5-я мост на Дунав, или пред албанския завод за електрички, или на самолета София-Скопие

Вече имаме безспорни доказателства че е пушил в тоалетна за непушачи. Работим и по други направления

кретена респектира трафикантите на хора, сега ще се справи и с наркотиците!

Желев - Хемус - Тиквата

Желев = 358,000,000 лв. от Кокорчо = тунелът под Шипка

Абе какво стана с онзи строителен БОС, дето си купи хотел в Банско със своя дял ? Нали уж го арестуваха ... имаше обвинения.

В България където и да копне човек излизат или артефакти или далавери на ГЕРБ/ДПС!

Гешев няма да си мръдна пръста по отношение на грабежа със строителството на пътища и магистрали защото там са намесени аверите му Бойко, Доган и Пеевски!

Търсим, търсим, чак в Азербайджан търсим....... дедовия!

Най добре е да се осъди Радев, заради умишленото забавяне на строежа с две години, и сега цените на същото са скочили по 10. Да се съдят тези които 2 години нямаха пари да свържат готовта магитсрала до шумен, беше готова и само и само за да н еизпишат веждите на борисов е държаха не пусната, за затвор са тези които спярха строежите и плащанията когато всико беше закупено и бюджетирано в момента и да не се краде държават е на загуба по 10 пъти, но така е сполучава когато си избираме мъж под чехъл . Радев се оказа истински чехльо

Мазен, тиквен боклук! Куче на исляма и курва на Алах!

Шматарок , а това ,че се свлече цялото платно до един от мостовете по посока на Шумен веднага след разходките на Тиквун по същата магистрала и бяха издънили всичко ,включително и носещите секции ,за да изправят грешките на някой тиквен проектант или строител...за това удобно мълчим , а???

"Виждам как служители на звено СОБТ, момчетата, които са обучени да залавят терористи, да освобождават заложници, да обезвреждат най- опасните престъпници, са превърнати в прости гавази, пардон – „лична охрана” на самия министър. Г-н Иван Демерджиев очевидно е решил да векува на поста си, обграждайки се с охрана като наркобарон." "Прилагам и списък на служителите от СОБТ, ангажирани с охраната на министъра на вътрешните работи. Богдан Джуджев- началник сектор в СОБТ Динко Терзийски Димитър Стоянов Кожушков Георги Стойнов Ивелин Чолаков Росен Стоименов Радослав Филипов Мартин Зиновиев Георги Андреев Йосиф Янчев Йото Иванов Теодор Теодоров Георги топалов Живко Костурков Радослав Раков Борислав Спасов Олег Джукев Йордан Божичков"

А сега напиши и съставителя на списъка....

Как ще правят връзка, нали може да стигнат до Баце......

Па те полицаите всеки ден си пият кафето с наркодилърите! Всички ги занят, мама ви малоумна!! Ще сте безкомпромисни докат им въртите минети ли, че от години друго не правите!

точен с парите...

следователи няма ли в тая държава. следствие. шерлок холмс. едно време какви следователи имаше. с по една държавна лада. а сега всичките полицаи милионери :)))))

да, прокуратурата да търси връзка между теб и бях точен с парите.

"От обучени да залавяме терористи, се превърнахме в прости гавази на министър Демерджиев.20души от СОБТ(специализиран отдел за борба с тероризма), денонощно пазим живота на драгоценния министър като наркобарон.Тази охрана струва 400 000 на месец.От какво го пазим?Провежда работни срещи с цели сектори на МВР в частен хотел в Пловдив". Това отворено писмо до Президента е подписано от служители на СОБТ (с пълните им имена). Засега реакция на Радев няма.

Борисов не е взимал от асфалта нито стотинка

Този, на снимката, е диабетик или е преял държавен служител? Купувам туршия за такава шия.

Напъва се да си докара найсе тоалетни човека. Да, ама не. "Според източник от една от фирмите на Велико Желев казусът започва преди две седмици, когато висш служител на фирмата – директор „Строителство“, е уволнен. Отстраняването му се наложило, тъй като подизпълнители са подали сигнали за некоректно издадени фактури и съмненията са, че директорът е отклонявал средства за свои фирми. Тогава е уволнен, като очевидно превантивно е подал сигнал в полицията, че е бил принуждаван от собственика на фирмата Велико Желев да извършва закононарушения." https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/13930604

Източник 24 часа?!

Каскета е там за да не открие тази връзка.

Че тоя днешния хубостник от ваште бе, комуняга

Е минал през всичките.