Скопие няма да допуска български граждани от забранителен списък

Българският вътрешен министър очаква около 100-150 български граждани да пристигнат в северномакедонската столица за годишнината от рождението на Гоце Делчев

Обратно в новината

Коментари - Скопие няма да допуска български граждани от забранителен списък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Има списък с имена на български граждани, които няма да бъдат допускани, но той не е голям, уточни Демерджиев" Ти българин ли се бе? Един да е трябва да го защитиш. Не е истина какви помияри ни управлявят.

Голямата грешка бе допусната 1991 когато признахме областа македония ,за държава. Тази географска област е в по голямата си част българска За нея е пролята много българска кръв. Завоювана още през първата българска империя.И била винаги в пределите на царство българия.Тази менте държава трябва да бъде заставена, да уважава българия.Членство в ЕС СМ никога няма да получи. Ако Вкарат в Съюза СМ и Албания ,трябва да вкарат и украйна молдова грузия босна сърбия и тн .ЕС не функционира добре с 27 А с 45 ще означава гибелта и. Марков вече каза как си представят в ЕС бъдещето на тези страни. Нещо подобно на асоциирани членове в някакъква европейска заедница.

Вето за тези безродни бок*уци!

Хора, ако ходите в Македония, поинтересувайте се, кои са осъзнати българи. Има много с къщи за гости, ресторанти, магазинчета, дори с лодки по охридското езеро. Използвайте техните услуги, вместо да си давате парите на някои, които после гласуват за Мицсовски или за тяхната лява бяла Златка и те после водят гнусна антибългарска политика, чиито резултат го видяхме с Християн Пендиков. Подкрепяйте българите там. Те имат нужда, защото ако не се занимават с някакъв дребен или среден частен бизнес, никъде не ги взимат на работа. В Охрид бих ви препоръчал да се свържете с Любчо Куртелов. Страхотен човек и екскурзовод и ви представя обективната история. Той е председател на български културен клуб в Охрид - Хоризонти. Посетете и другите български културни клубове в страната. Има в Битоля, Скопие, Щип, Велес, Струмица, Прилеп и др. Може да видите къщата на Димитър Талев.

Ачо!Ако някой българин е тормозен в чужда държава,най нормалното нещо е да се прибере в родината си, а не да дразни домакините си. Няма такова нещо като македонец с българско самосъзнание или българин с руско самосъзнание и обратното.Такива хора се наричат предатели.Или си българин или Македония. Ако руснаците не бяха дали Македония на Югославия,сега нямаше да водим тези спорове. Ако някои е за ебане...това са руснаците и БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ сега БСП

Реципрочност х 10

България да наложи вето за влизането им в ЕС!

Вътрешен министър слугува на севермаците, най мижитурското правителство, що ще вътрешен министър там, няма ли външно, и ние нямаме ли паметници та ще ходим у РСМ-то, да ни унизяват, Г. Делчев сепаратист ли е бил, кой е наредил да се премести гроба в РСМ. Отрепки долни, Радев трябва да бъде импийчмът, все си чакаме нашия Орбан, ама все на боклуци попадаме.

ЩЕ ПРИСЪСТВАТ ЛИ И РОДНИНИТЕ НА БЪЛГАРИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ НА ПОКЛОНЕНИЕТО? ...........ДА НЯМА ЗАБРАНА И ЗА ТЯХ?...... ДА НЕ СА В СПИСЪКА?

Щот ми пука за някъв умрял. Я кажете 3 изречения за Гоце. Къв е? Кво е вършил и с кво е бил полезен за България? Ама без да гледате в гогъла. Българи - роби мислещи се за патриоти.

Пак ли ти дадоха достъп до интернет в лудницата? Явно си слушкал и си си пийвал хапчетата. Ама днес защо ги пропусна?

Български офицер да не можеш да почетеш!!! Възмутително поведение на отродените! За сръбски шоколади се продадоха!! Родата са си българи, но не смеят да го казват! Още е комунизъм!!!

Пълним им хотелите а те ни свалят номерата пълен бойкот на македонските дестинации има много по хубави места

Това не са македонски дестинации. Това са български дестинации. Стари български столици, креопсти и святи места, като Щип, което е еквивалент на Копривщица или Карлово.

А Охрид е нашият Йерусалим.

Пак клекнахте на някое позвъняване, точно по руменрадевски. Трябва сериозна реакция на отношенията македонските институции към българите. Нямат проблем с албанският флаг, щото ги чака ятаган, но български флаг ги оскърбявал, при положение, че Гоце Делчев и цялата му рода са българи!

Ти ако си министър на място ще кажеш да ти предоставят този списък. И българите няма да са само 100-150. Толкова може да са идващите от България. Ще има и още толкова осъзнати македонски българи и доста неосъзнати македонски българи със знамена вентилантори. Много от тях са с български паспорт в джоба.

Това трябва да е водеща новина навсякъде,но с такива фъшкии като ДИРниците е това положението.

От известно време се чудя - ако вместо да бяхме давали по 1,2млрд годишно за саниране (от бюджета!), а бяхме давали част от тях - да кажем 500млн за изграждане на лоби там и по света - дали там нямаше сега гордо да рецетират "Аз съм българче!" ?

АИДЕ СТИГА С ТАЯ МАКЕДАНИЯ БЕ.ТУКА НИ ИЗБИВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ СОЦИАЛНО И ЗДРАВНО ВИЕ МАКЕДОНЕЯ СЛЕД 80 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ НЯМА ДА ГИ ИМА

С такъв очевидно платен коментар какво очакваш да постигнеш?

Нещата са свързани бе гнидо проста.

Братя бугари не ходете в Македония там само ще ви тепат

45 години не ни пукаше за македония, кво стана от 3 години насам много взехме да се вълнуваме.

Защото и тук комунистите бяха забранили темата Македония.

Има ли украици в Македония? Тоя селски ерген да се погрижи за реда и спкойствието у нас! Македонците си се грижат за тях си? Къде е Киро простото? Той обича да поднася цвета- вчерв на туската чешма, утре не се знае къде. Къде тате каже!

какво правиш там бе

България има много място... по малко сме от китайско село... има място за всички... 100 години вето за Македония... а който иска да се прибира... всички с макелбански и български паспорти да решават - могат да останат само с единия...

"няма да бъдат допуснати ... поведение, което да смущава чувствата на македонските граждани". С тези нежни души, македонските граждани биха се смутили буквално от всичко, най-вече от истината за себе си.

Щом има спрени българи които искате да се поклонят на гроба на един велик българин тогава тези предатели да ги спрем за ЕС !

Стига да ни занимавате с Македония. Каквото искат това да правят,те са самостоателна дьржава ,на живущите бьлгари там щом не харесват да си прибират в Бьлгария

Имало само малко спрени българи. Министърът трябва остро да реагира, че са спрени. Какво означавй преценка на ссеверномакедонските власти. Има закони.

Дори няма да им стъпя в скапаната нацистка територия!

Какво правиш там бе предател?