Демерджиев готов да остане министър: С най-голямо удоволствие, ако моето име фигурира

Хартиената бюлетина дава по-големи възможности да бъдат заловени нарушители на вота, коментира вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев готов да остане министър: С най-голямо удоволствие, ако моето име фигурира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали винаги е точен с парите,все пак...

малеййй, кажи вярно , бе ванчо?? наистина ли искаш да останеш министър, бе плужек? ей, ванчо, ти не си министър, а СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР! и ванчо, ти си просто един продажен адвокатин назначен от един прост фатмак!

Ако имаш малко съвест - недей!

сЕди бе,малко ли седЕ ?

да се назначава ново служебно правителство? - слагайки нови, ще им трябват поне три мессеца да се ориентират къде се намират ... ако не сгафят междувременно.. ето защо, хубави лоши по-добре ще сте от новоназначени. Иначе съм "ЗА" вас да останете ... виж министърката на туризма с разваления английски по изключение трбява да се смени..

Другарю Демерджиев, в началото на твоя мандат ти заяви, че се разследват двама лидери на парламентарни партии и скоро ще бъдат изнесени резултатите. Моментално другарят Борисов и другарката Нинова ти поискаха оставката. След което ти млъкна. Кой ти запуши устата, другарю Демерджиев?!

Е айде сега - разбира се, че хората на Румен Зеления чорап с радост ще управляват като министри, докато успеят да прокарат президентската република през Тошко Африкански, Славун Бялата ноздра и Костя Копейкин (това са верните подлоги и наколенки на Льотчика). А пък като прокарат президентската република - дупе да ни е яко - както Руменчо е здрав на бургия, таз година прави юбилей и става на 60 години, ама като го гледате какъв е здрав на бик, имайте предвид, че ще бъде диктатор (пардон президент) поне още 20 години, демек докат не направи 80 годинки Руменчо ще държи здраво и сигурно държавната власт. Бъдете сигурни в тези думи и това предсказание, туй ни очаква - диктатура (пу-пу-пу, пардон президентстване) още 20 години на наш Руменчо ... а и къде забравих вярната му подлога Слави Василев дето обикаля всички телевизии и пропагандира в подкрепа на Руменчо (само дето Слави Василев не е направил публично фелацио на Руменчо - инак всички друго е направил и преизпълнил в полза на негов Руменчо). Колко мъка чака Майка България.

И ти като предните 30 години нишо не вършиш!! Безобразна корупция и единствено, което се случва да се разместват постове

Тоя шопар още изска да лапа държавни пари а работа за 2 пари нее свършил

Типичен циганин - демерджия.

Ден работа в полицията и хоп -министър. Но е "точен с парите". Парашутист.

Баси и мушморока, дето е.

беше точен с парите, остава министър в дрямка.