Делян Пеевски: Предлагаме сваляне на ДДС на хляба на 5%

От движението обмислят за лекарствата, книгите, както и безплатни детски градини

Обратно в новината

Коментари - Делян Пеевски: Предлагаме сваляне на ДДС на хляба на 5% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избора на българските турци! За 500 години турско робство не са се изложили толкова колкото с тоя.

Опозиция.ДПС управлява България от 2001 до днес

Доган Пеевски Станишев (ДПС)?

На този кога му каца самолета?

Разплаках се! Сега ако върнеш и откраднатото, повече от 1 млрд евро от Нас българите те избираме за мъж на годината!

Той ще си стане Мъж на годината , даже на много години подред , и без твоето избиране !!!! Факт е че два дни се коментира неговото ''завръщане'' в парламента - Ти НЕ си важен !!!!!

Я виж ти как се формира ново Правителство - Герб и ДПС. Герб "изчистен", ДПС "народен". Така и парите остават там където трябва да са, а и от обещания не се отслабва - хахахаха

Тревожа се за този дебелак, да не би да го е закъсал за пари, та се появява в парламента??? Горкото момче, явно са го натиснали да ходи там и да се прави, че работи! Какво ли са ни замислили гербдпсбсп!

А другите 15% къде отиват ????

Познайте до колко това ще се отрази на реалните цени на хляба , след като малките търговци така или иначе укриват ДДС, а големите вериги са в ценови картели и само ще потрият доброволно ръце, прибирайки като печалба разликата от 15%.

Шило

ами на суджука?

Ти нямаш право на суджук - Това е лукс за отбрано общество - Ти си гя... , още ли не си схванал !!!!!

Този, наистина се разработи. А подлогата - ментата, няма начин да не се подложи.

Първо да има градини, пък после да мислят за безплатни.

Дебел, дължиш ми пари за фолк певицата дето клецаш. Даже отгоре че след тебе става неизползваема

тъй и тъй съм взел засилка, да предложа и аз нещо, нищо че не съм дебел като делянчо! предлагам да се въведе ддс за хазарта! 22 % като за начало! а ако свалим ддс за хляба на 5% делянчо ще надебелее двойно, щото хляба е добъл фураж, а делянчо си е добро прасе!

Шило

Този път те подкрепям!

прочетох! от щастие направих задно салто от лег!!

я да видим какво казва историята! ддс е въведено в България от жан виденов на 1 юли 1996г!-18 % през 1996г го повишиха на 22 % също жан виденов! през 1999г- иван костов го свали на 20 % от тогава до днес дпс са били участници във властта на три пъти - кабинетите кобургов станишев орешарски що не го намалихте, когато бяхте на власт, бе чоджум?? а за безплатните градини, ми ние и тъй сиотглеждаме ромчетата безплатно плащаме им детски дори след като си родят първите две деца!!

Шило

забравяш и кабинетите на Борисов! Че без тях, ГЕРБ власт нямаше да видят.

Съгласен съм с предложенията на ДПС за намаляване на ДДС , хляба ,лекарствата , книгите , както и безплатни Детски градини , макар да не ми е симпатичен Пеевски и Партията ДПС ! Смятам че с тези си действия ДПС може да стане 1 политическа сила в България ! Стига всичко това да не остане като Голо Обещание !

симо, не знам на колко си години, ама от мене да знаеш, безплатното за нищо не върши, щото няма стока която да е безплатна! все някой я плаща! а сети се сам, кой ще ходи на "безплатна детска градина", и кой ще я плаща тая "безплатна детска градина"

Дойде си Той(Кой) за ден, за два! И хляба на Народа върна! Дали ако седи една година Водата в вино ще превърне?!

Хубаво стихотворение ! Дано направят това което обещават , може и вече за ДПС да се гласува ,ако го направят наистина !

Ъъъъ, ами ДПС са корпулентен фактор в управлението на държавата в последните 20 г. Сега ли, и те като мен, се вдъхновиха?! И все пак да не забравяме, че от добрите словесни намерения до практическата реализация на идеята има огромна разлика;)

Тия съвсем ни вземат народа на мезе.. Първо БСП, сега ДПС. Подиграват ли се с нас?

ставките за ДДС са две - 20% и 9%, не може да има други цифри!

Голям Българин е г-н Пеевски. България има нужда от него.

Голям, голям, колко да е голям ...около 150 оки ....

Малееее, ама тоя наистина бил полезен за България. Ама тия ги разправяй на шапката ми, тя може и да ти повярва.

Блеевски: По-добре цар на кенефа. от колкото тюфлек в Брюксел!

НА ХЛЯБА-ДОБРЕ! А НА ХАЙВЕРА?!

и на стридите също! и на шампанското

Това отдавна трябваше да е направено. ДДС на храните също трябва да се намали. През Турско е имало ДЕСЯТЪК, а сега държавата прибира двoйно повече само с ДДС!!! А уж сме свободни хора???? В същото време хазарта е освободен от ДДС !!!!

"уж" ? ти ще трябва рабо ли късно да разбереш, че когато си поданик на държава, бил тя отоманска империя, била тя, първа българска държава, или сегашна държава, ти ИНАГИ си бил длъжен да плащаш данъци. ВИНАГИ!!! "свободен" бил :) а габровските фабриканти българи от 1820 година не-свободни ли бяха ?

Хубаво звучи , но още по-хубаво щеше да звучи ако беше казал вдигаме ДДС на луксозните стоки на 40% !

Мошениците във властта щяха да разтеглят понятието "лукс" като ластик и да се озовем с 40% ДДс на почти всичко.

Тоя тиквеник карата е със забавено развитие и отвратително тромаво мислене. Очевидно едва е се справя с българския език.

Добави и киселото мляко бе човек, ама да е с 10% , защото 90% в него е вода.

Ти пък, тя водата ще поскъпне, няма за къде да го намаляват!

И на колко още демократични избори да ходя да гласувам за да ми светне че няма ник'ъф смисъл да се занимавам с глупости, всички политици са маскари и това си е ! Алековия Бай Ганьо го е казал . Аз съм вече на 40 и все ми е едно за Дилянчо и за онзи Данчо казиното ми е все едно - чувам чета к'во казват дразнят ме , зная че са хиени, хитреци, популисти и циници явно ама вече ме е обхванала апатия и нямам никакво желание да гласувам - не вярвам че имам влияние върху политическият живот в страната

Гьостерицата и народът вкупом пред Парламента "Съединението прави силата".

Е, нали искахте демокрация! Ееее, при демокрацията с гьостерица не може!Само мирно и тихо ще протестирате!Единствено на гейювете се разрешава да са по-шумни на парадите

Притесних се. Много работи този човек. Да не вземе да заслабне нещо. Ще го мисля сега.

отиде му чара

ТЯ ПЕВАЧКАТА МУ СИ ГО ХАРЕСВА ВСЯКАК! ЩОТО ИМАЛ МНОГО ХУБАВИ БУЗКИ!

"Самият Цонев пък чинно изчака медийните вълнения към колегата му да стихнат и попита през смях: "Сега да ви попитам - всяка сутрин ли ще е така? Мадона да беше дошла в българския парламент, нямаше да тичате толкова, засмя се Цонев " - ИЗКАЗВАНЕ НА "БЪЛГАРСКИ" ПОЛИТИК!Само вижте какви хора ни управляват и не се чудете защо сме в това положение.

финансистът - данчо ментата

.. е бившият сервитьор Данчо Салфетката:) Шофьори, сервитьори, масажисти, физкултурници и свинари ни управляват. Важното е да са под Член 1-ви.

Пресният хляб (а не в опаковки с трайност седмици и месеци), прясно месо (а не замразени меса с трайност месеци и години), пресни яйца, плодове и зеленчуци трябва да са с 5% ДДС както е в нормалните държави. Също така продукти с добавена захар (подсладени газирани напитки например) трябва да бъдат допълнително облагани Крайно време е здравословното хранене да е по-евтино от консумацията на вредни храни, пълни с консерванти!

и земеделски инвентар, купувай и се захващай със здравословно хранене

Купувам я, а ти с парите може да си купуваш замразени 20-годишни говежди пържоли и храни пълни с консерванти.

Терка си прави гаргара с държавата и е взел всички за мезе! Ако, е вярно,че го пази НСО вземам думите си назад.Велик държавник!

Кога българина ще започне да мисли практично ? Ами подкрепете го за хляба, детските градини, лекарствата, а после го предайте на прокуратурата бе - хахахах

45 години стигат... Времетоооооо е нашеееееее... Кой не скача е ....ох, не мога да скокна, изпостеляля от глад кранта съм, гладна жадна и излъгана ... Скок! Пук! Няма ме... Тишина, тишинааааа ...само зурлите как ровят в помията се чува.

е дпс и времето е наше и тн........ "дпс проклятието на България" ??????? кой ли го каза.....ама кой.... не ми пробутвай п....ски към цитиранато от теб.....няма нищо общо.... писна ми от тази московска пропаганда

Пеевски- Президент!

Какви 5 % какви 5 лева??? В Гърция намалиха ДДС -то от 23% на 13 % .! За Таверни заведения и за други хранителни стоки преди няколко дни... "Къде сме ние къде са те" и то това е само предложение от наше ?!?! Нямам думи , после се чудят защо всичко се изнася от тук и не само на почивка...

да стоят. Никакво намаление. Чист популизъм.

Днес хляба, утре - пастите :) И тъй - до пържолите!

Махнаха Гуменката, моментално изгря Прасчо. После що сме все намръщени.

той цигарите ги продава без акциз

Всъщност като се позамисли човек резила не е толкова за Блеевски - той е марионетка пък и толкова си може.Големият срам и позор е за ТОЗИ който му дърпа конците.И всички ние знаем кой е той.Но ТОЙ толкова се е откъснал от действителността че смята че с евтини хляб и зрелища отново ще печели избори.

Делчо, моля те върви в Брюксел, ама си вземи и Данчо с големия език (езичници)!

С бронирана кола и 20 гарда. :)

трима могат ли да го заградят :)

Първо му поумиха имиджа с отказа от едвродопутатството, сега се опитват да го доизлъскат с участие в заседанията на НС. А предложението за сваляне ДДС на хляба, предвид природните условия и преди да са ясни окончателните добиви от пшеница, както и цената на хлебното зърно на борсите е чист популизъм .Както и останалото, което обмисляли. Предстоят местни избори, трябва да се залъгва електората с подобни захарчета.

каква е връзката между природните условия и ДДС-то, че нещо не схванах

Какво да ти обяснявам - ти не видя ли по телевизията в какво превръща посевите една градушка?

Кажете ,ако знаете къде другаде по света има престъпници ,които управляват държава?Къде? Тази св.ня да махне всички лафки и проститутки от ,екрана които рекетират българите ,за да му пълнат гушата с билети за милион.Та това надмина и телефонните терористи.

защо така не го взеха в ЕП? Никой ли не го харесва този мамин убавец

За един ден дойде на работа и вече намалява цените на лекарства ,хляб и книги.А само ако си представим ако ходи на робота всеки ден какъв хубав живот ни чака.

А на свинското с колко ще падне ДДС'то?

Поне на сланин'та требе да падне значително!

Кефи пича - краде с мильони и милярди от държавата фалирва банки залъгва народа с билетчета на късмета и накрая казва ше ви намалиме хляба радвайте се офци!

А разликата до 20-те процента ДДС щяла да отива при ДПС

Това п...Пеевски е отвратително. Неговите медии са най- гнусното нещо на планетата.

че е добре Пеевски да се появява, че и да се прави на загрижен за народа. Който и да го решил, напълно е загубил връзката с действителността.

ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ С ПСУВНИ И БИРА ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА-СЕГА ПЪЛНИ ДЖОБА НА ТЕЗИ ПРАСЕТА! Следвъщият път ще знаете.