Делян Пеевски лично поканил Елена Йончева да влезе в листата на ДПС за евровота

Съпредседателят на Движението за права и свободи отправил предложението преди 3 дни

Обратно в новината

Коментари - Делян Пеевски лично поканил Елена Йончева да влезе в листата на ДПС за евровота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски лично се обадил да покани Елена Йончева за листата на партията за евровота и тя лично си е свалила бикините или ватените гащи, каквото там носи..

гласувайте бе .

Какво ли още й е било предложено от ДПС и какво още е приела не се казва защото не е за казване.

Жалко, че Елена Йончева компроментира кариерата си ,приемайки тази номинация ! Не се ли чувства омърсена от контакта с един нагъл, корумпиран мафиот? Жалко,че и тя се продаде за пари!

с пари за Държавна Сигурност. Няма значение каруцаря коя каруца кара, ако винаги и надеждно е кара до ковчежника на Държавна Сигурност.

говорят, идеите мълчат!

Най-накрая и Йончева разбра, че за тоя матрял няма смисъл да се занимава с рискови операции. Да си гният в мизерията щом ги влече!

Или идва в ДПС или едни мутри и вземат къщата за гости.

Комунистическа путинска отрепка в пълният й блясък.Насладете се !

Поредната продажница, която би продала и майка си за пари! Не можа да устои на сиянието на Чекмеджето! Продаде се на Дебелан и барт му Дон Чекмеджян!

Какво стана с независимата журналистика? Къде отидоха принципите, моралът, гласността, свободата? Нали се страхуваше за живота си? Явно е много сладко да продаваш национални интереси, защото топваш пръсти в кацата с медец!

Моето предположение, защо се е продала е много просто. Тя е на 60 години в момента. Ако я изберет за още пет години ,като евродепутат ще продължи да си получава голямата заплата и като и изтече мандата ще е навършила пенсионна възраст. Пенсията и обаче ще е максималната ,но според европейските стандарти, тъй като пенсията и ще се изчисли на база на заплатата ,която е получавала ,като евродепутат. Така че според мен това е истината защо се е продала за пари, нищо друго. Кой ще я наеме иначе като журналист при условие ,че е в края на своята кариера, а освен това е отритната и от партията която я лансира в политиката.

От историята с Йончева, разбрах, че на изборите за евродепутати гласуваме безплатно да изпратим в Брюксел едни хора, за да си уредят техния живот и живота на техните близики, взимайки заплата по около 10 000 евро месечно и още по 30 000 евро за асистенти, сътрудници и секретарки. Някой от тях са калинки. Този и онзи си е уредил снахата, бълдъзата, чичото, племеника и т.н.

Участвала в някаква комисия от само 16 евродепутата която се борела с корупцията. Комбинативния млад съпредседател си напазарува директно човек в комисията за да се бори срещу останалата (не неговата) корупция.

Добре, че е ленчетО да защитава моите права в европарламента. Ще гласувам за нея, за да може да продължи борбата. :)

Да, ленчето ще играе ролята на един леген мазнина с която бореца да се намаже, за да е по-успешна борбата.... хлъзгав, хлъзгав ....

Е той ако легне връз нея ще я смачка.

На тази смрадла някой трябва да обърше два шамара да се насере и се скрие в миша дупка

Руската стерва се е одупила на Дебелян за да я изберат отново в Брюксел защото и трябва имунитет за да не бъде съдена за пране на пари и корупция, каквото я очаква ако не е там

Първо ще мине през сараите за кастинг и проби. Ако се представи добре на устния и посвири на кларнето, ще я пратим при Манекен Пис.

Тя вече се е доказала, че иска и може да ла па

Този фарс,този цирк може да се случи смо в България . Най-корумпираният българин - Шиши-, посочен и от чужбина избира според Йончева " най-големият борец срещу корупцията", за да продължи борбата срещу корупцията. Хахаха!

За да унищожи опитите за корупция, той направо си накупи готови некорумпирани евро-депутати.

В момета по БТВ Йончева се върти като пумпал за да се измъкне от политическото положение ,че е клекнала пред Делян Пеевски. За да се защитни политически Йончева набута на зрителите си журналистическата си биография и колко е допринесла в ЕП за България.После на финала в момента казва ,че вина да премине в ДПС има и Нинова. Борбата и за добри доходи и бъдеще не търпи честност .Йончева падна много ниско като реабитира Делян Пеевски по Магнитски и се оправдава ,че мина в каруцата на ДПС,като крадлива циганка пред съдия.

Защо като?

Че няма да се върне в България да води мизерен живот на пенсионерка и да се надява някой да и отпусне 100 лв ако не за Коледа, поне за Великден.

Вече двама седнаха в скута на съпредседателя, единия пи мазно турско кафе, другия ще пие мазно турско, но не кафе, нещо по гъсто.

А ние чакахме борба с корупцията по високите етажи на власта в България и в Европа.

Тя Йончева предпочете парите на Делян Пеевски и чрез ДПС Брюксел пред уважението и авторитета които имаше сред голямия % българи. Горкичката бори се за по- голяма пенсйка. Извода е ,че болшенството от нашите политици в България и в ЕП са оперирани от чест,достойнство и отговорност пред избирателите си.

Ха ха кой бяга от една евродепутатска заплата

И още нещо

Каква мелодрама. Вместо ДП лично да търка наровете.

Щом е за парички всичко може, има го и в един друг жанр, другарката ще се борила.....хахахахахахахахахаха!!!!

Най много си направила за себе си Щом г-н Магнитски те е поканил лично

Като всяка рускиня,Ленчето знае,че на мъж не се отказва.

Гореща договорка, Йончева иска да остане в Брюксел, защото в България я съдят, детето й учи там и заплатата й е над 10 000 евро. Останалото е бла, бла. Какво Пеевски ще получи за услугата?

и пачавра, на всичко е готова само да взима еврата, отвратителна мастия.....

Това е брутален кариерзъм от Йончева и догжворка, безпринципност от страна на ДПС.

А вие, какво искате!? Рускинята Льона да замине на фронта в Украйна,като снайперистка,медицинска сестра,санитарка? В Брюксел и Страсбург къде,къде е по-приятно и комфортно.И плащат в евраци,а не в рубли.

"Той ме покани" и аз не можах да откажа!!! Все пак трябва да си "отстоявам" тлъстата заплата!!! Истинска Комунистка!!!!

Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си.

Поканили? Пълна лъжа. Развалиха си е отношенията с Нинова и не иска да напусне Брюксел. Нинова няма да я включи в листата на БСП. Пеевски й помага да остане на желаното от нея място в ЕП. Сигурно, тази му услуга ще бъде възнаградена, с някаква услуга. Постиженията й в ЕП са бла,бла, за наивници. Елена Йжлончева е руски агент. ДПС показа връзките си с БКП,ДС,

Политиката е наистина е най долната професия щом става дума за власт и пари веднага си свалят гащите.

Примера на Макрон е заразителен.

Известно е, че ДПС, БСП, ГЕРБ, ИЗРАЖДАНЕ, ВМРО и останалите"патриотични" формации, до една са клонинги на БКП, създадени от ДС/КГБ, обслужващи руските интереси. Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

Е защо говориш глупости. Народа не гласува защото всички са или престъпници или подлоги или и двете. Няма за кого да се гласува…. Не искам да гласувам за “по-малкото зло”

Всеки се предава пред сиянието на чекмеджето. Морал никакъв за гладните български кучета….

Ох,и аз искам да го поема на ДПС в Брюксел. Някой ще ме открехне ли как става далаверата?

Явно си ходят сериозно хайваните,още от времето на КТБ ;-)

С привличането на Елена Йончева за кандидат за евродепутет корпуску'ярният Делян Пеевски се прави на ГОЛЯМ БЪЛГАРОФИЛ !!!

И в Камбоджа се ебеше за пари

Хареса изказа- " курво свинска еничерска"

Какви договорки си направихте с турската етническа партия. Готова си да блюдолизничиш с всеки, за да се докопаш отново до заплата в евро. А иначе нищо не си направила за България, боклук такъв. Направи една резолюция, с която оплю страната си. Сега какво - ще хвалиш Турция? Предатели брат. Киряк Стефчовци, колкото искаш - като започнеш с Данчо ментата, минеш през дебелия престъпник Пеевски и свършиш с тази тъпанарка, която и като журналист беше пълен боклук и такава си остана.

два боклука се събрали

ДПС е етническа, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА партия у изобщо не трябва да съществува.

Елена Йончева седнала в скута на Пеевски и пили мазно турско кафе в компанията та Христо Иванов- ха ха ха "политици боклуци".

Ленчееее..... събуди се ма пача...

Мутка й падна на тази пачавра! Която преди 25 години показа по телевизията в най-гледаното време на По света и у нас клане на живо на жив човек от ИДИЛ! Такава проста п няма място никъде на видно място? Да ... дано!!!

Това е обликът на целия Европарламент. Корумпирани и безпринципни политици хомосексуалисти прибиращи огромни заплати само за да прокламират дата изъм, ваксини и ционизъм. Закривай ЕС кочината

Политическа проституция как да го наречеш иначе Ами той Делчо да вземе да поканя и Серго и пък те я вземат да се взема и Айде още пет години в европарламента. То държава не остана тия ще се правят европарламентаристи ама Дето се вика Все някой трябва да е Пък тия с елични магарета