Делян Пеевски: Информацията за недекларирани мои офшорни дружества е невярна, активно мероприятие е

Нямам никакво притеснение от това, като през годините съм бил многократно проверяван по подобни несъстоятелни твърдения.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

„Франс прес“: Оттеглянето на Борисов отвори кутията на Пандора, серийна корупция. Езиците се развързват !! Делян Пеевски - КРАДЛИВО ПРАСЕ В ЧОВЕШКИ ОБРАЗ !! Представяме на Вашето внимание пълна информация за сайтовете, телевизиите, радиата, вестниците и записаните, които са с явна или скрита (пълна или частична) собственост на Делян Пеевски и Цветан Василев, докато майката на Пеевски - Ирена Кръстева - притежава 80% от "Булгартабак". И кабинетът "Орешарски" е бил на Делян Пеевски ?! В разговора с Цветан Василев той изтъква, че най-скрити в КТБ са цялата фамилия на Пеевски и всички около него. "Не знам кои са скритите лица, но най-скритите лица са тези, които са преди това в банката - цялата фамилия на Пеевски, всичките му около него - от адвоката собственик, през въпросния крадец от Съдебната палата (Иван Мирински), та се стигне до изпълнителния директор на "Бургартабак" - всичките те са били със сметки в банката. Защо не покажат какви са били салдата им преди това?!", пита Василев в интервюто... Сайтовете на Пеевски: • Blitz.bg • Vsekiden.com • Bnews.bg • Monitor.bg • Новини • econ.bg • sporta.bg • get.bg • Livenews.bg Class.bg Afera.bg БГНЕС Вестниците на Пеевски: • „Уикенд” • „Шоу” • „Всеки ден” • „Телеграф“ • „Монитор“ • „Политика” • „Новинар” • „Борба” - Велико Търново • „Марица” - Пловдив • „Струма” - Благоевград „Засада“ „Стандарт“ "Преса" "Труд" „24 часа“ „168 часа“ „19 минути“ „Супер 19 ″ „Галерия“ Европост Телевизиите на Пеевски: • ТВ7 • Новини7 • The Voice - музикална телевизия Телевизия ALFA Радиата на Пеевски: • Магия • Гласът • „Витоша“ • „Веселина” Списанията не Пеевски: • „Топ Гиър” • „Автобилд“ • „Хелоу” • „Уикенд за жената” • „Биограф“ • „Тема“ "Любовна история"

Всъщност, вероятно въпросните фирми въобще не са негови, а на Доган. Там явно се знаеше, че идват такива времена и започна да се чисти. Що пари дари за Ковид-а в началото. Никой друг не даде толкоз, колкото той (или може би Доган) даде. Почистване на сметките, затова сега няма нищо да намерят там, сметките са празни. Това, обаче, не значи, че ДоганЯ е останал без други пари скрити някъде другаде. Просто Д.П. опра пешкира на Доган според мен... Чест му прави, че поне даде толкоз пари за Ковид-а. Защото, ако теглим чертата, кой друг от тия среди направи същото ?? Баневите ли, Черепа ли, Герговци ли, Арабаджиевци ли, Диневите ли ?!?? И още, и още много други такива "герои" на нашето време... Поне за това чест му прави. А иначе, че се разиграват някакви голями подмолни игри измежду Прокопиевци и други (не без помощта на USA ) и Д.П....никога няма да стане абсолютно ясно на обществото какво точно става.

ни лук ял ни лук мирисал само луканки чак да му повярва човек с това изпотяване на снимката или е от зор или диабет както и да гледаш не отива на добро по скоро в канала язък дето е крадил толкова

Его си Лъжеца ! Шиши Американците няма да ти простят новата лъжа , плати си Дълговете към Българите и пенсионерите ще получат по една пенсия в повече от тези данъци които са мулти милиони за за България в ЕВРО ! ДОЛУ ДПС !

Данчо ментата и той тъй каза...

А бе,ако ти турят жежок качамак на мешината има да говориш,всичко ще си кажеш.

Пеевски си знае защо поредния камък пада на главата му... Обаче - доколко обективен е представеният ни пореден списък!?! Хънтър Байдън в него ли е ако не - защо? Министърът на здравеопазването на ФРГ-то в него ли е и защо не е? Повече е излишно да обръщам внимание на подобни поръчкови писания...

Изобщо не мога да му съчувствам. За съжаление никога не съм имал подобен проблем, за да го разбера.

свиня дебела ще го духаш в панделата. дните са ти броени до съдебните процеси които ти предстоятне ти ли е ясно

теста негативен, шишко е невинен!

Дд

Защо се заяждате с момчето? Търсете кукловодите из сараите и банкя.

Заедно с Гешев и Б.Б. в затвора... поне 15г за държавна измяна, злоупотреба с власт и корупция на високи нива

Шопар

Маминия що се прави на жертвен агнец, когато си е обикновено прасе. Милиони документи са прегледали джурналята бе, признай че после ще боли повече.

Тоя го подкара като на предизбортен мининг на ДПС в някоя родопска махала. Голяма работа ще да е този "кръг Капитал", дето при всичките явни и скрити протекции е в състояние да сложи Шиши в листата Магнитски и отделно извади офшорките му на бял свят. Ма, ДС-арско котило - все активни мероприятия са им в празните тикви.

Тоя горкият от всички пейпъри изскача

tonk11

Всъщност аз до колкото прочетох журналиста не казва имена. От де се появи шиши?

дежурният виновен. блазе на такваз перфектна държава с един едничък прегрешил.

Кой е втория политик? Що го крият? Само ще да е Костов или някой друг продажник на България и не им дават да го кажат!

КАК ТАКА ВСЕ Е МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ВАС ОТ ДПС И ГЕРБ. ОБРАХТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД МРЪСНИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ.

Боже, пак "Капитал" провидя Шиши. Хич не го вълнува, че е мащабно международно разследване. Досега нищо от изнесените преди години "Панама пейпърс" и " Парадайз пейпърс" не е било оспорено в съд.

БЕ УТРЕПКО НИЩОЖНА...... ДА НЕ СИ ЛЮБОВНИЦА НА СВИНЧО...????

Той няма никаква вина за това,че държавата , нейните органи- спец и анти и нам кви си още надзорни, обвинението- става дума за страшната прокуратура, политиците и нам кой си още треперят пред титаничната му осанка и очета на облещен сокол от времето на Винету.!Даже неотразимият, смел и храбър премиер ББ заяви на няколко пъти ,че не се знае кой бил "приватизирал" златната кокошчица " Булгартабак".При величието Пеевски отиде да работи,като придворен лакей директора на националното следствие и зам. главен прокурор, политиците мълчат, като тапи въпреки, че световниТВ,като Франс 24 ч денонощно за Пандората и питат какво се случва със света на финансите....Даже и мутрите рекетьори са подвили опашка пред него ...... или по скоро пред патроните му!

Ко каза?

много хубава снимка.....изп отил се е от работа маминия!!

Никога нищо вярно не написаха за това момче.

Добра ирония

"През годините многократно съм проверяван " И от кого са ти проверките ....??? Те всичките маскари, само ти си чист.

Рaдeв, зaщo cлeд кaтo вeчe пeт мeceцa цялaтa влacт e в тeбe НИЩO нe ce cлучвa нa фирмитe и лицaтa oпиcaни в "Мaгнитcки ", c Пeeвcки - НИЩO, c Бoжкoв и cвързaнитe c нeгo брaтя Нaйдeнoви - НИЩO c никoй oт пocoчeнитe лицa и фирми - НИЩO ????????????????????????? Зaщo бe Рaдeв, зaщo тaкa ????????????????????

... конкретно предлагаш? Или само лозунги?

ДПС е мафия! А Пеевски свиня!!

Не ми е симпатичен и не ми е ясна ролята му и кой го избутва постоянно на преден план, т.е. кого покрива, но няма съмнение, че е активно мероприятие. За Плевнелиев медиите мълчаха.

Как активно мероприятие? Те да не се занимават само с теб. Декларирал бил. Сега ще видим какво си декларирал.

tonk11

Ами нормално първо се вижда и после се говори.

Като си невинен защо си наел една от най известните адвокатски кантори в САЩ? Защо си харчиш парите по скъпи адвокати като си чист като "сълза"?!?

"Отделно, тези дружества никога не са извършвали дейност, не са притежавали активи и чрез тях не са осъществявани каквито и да било сделки. " И за къв чеп тогава са създадени и то в офшорни зони? Да се хранят бедни адвокати и счетоводители ли?

Едно време на такива като Дебелян са им връзвали ръцете и краката на четири коня. И после с камшика, диййй!...

Грешиш! И едно време, като сега, такива като Делянчо са носили корони. Но винаги е идвала народна революция, та им е клъцвала кратуните.

Изчечни! На всички им се повръща от теб! ДС и мутрите им са новото турско робство!

Е той изчезна.

Е разбира се че това ще каже Пеевски !!!

Айде да видим! Спецов ако не открие нищо, каолин да се ваксинира!

ади веее,верно ли мазен нерез,таа Цветелина как ли му го бара на това гуси.

Все повече ме кефи Пеевски! Ще му пръднете на оназ работа! И като се подхлъзнете, 30 пъти даскале!

Ох на бати.. невинния той ни лук ял ни лук мирисал......!!!! ПРАСЧО СВИНСКИ...

Проблема е да докажеш, че е виновен

А Бойко пък хич не му е помагал на Пеевски , нали ? хахахахах

Там е работата, че не само ББ - всички до тук не му пречеха.

Абе тя и Мая му помагаше, даже искаше и шеф на ДАНС да го прави, ама спомените на хората са къси... Сега същата ми учи на морал и почтеност!

Давай Пеевски, заведи дело и осъди тоя боклук журналиста, дето ти е дал името!

Герб + Дпс = вечна дружба !

Прокуратурата да разследва как се появи натрупания капитал на Певески? Но след като си замине прокурора на Пеевски

Ти за калинки ли на взимаш всички ти Боко и всичките ваши хора направихте държавата да прилича на едно голямо гето мамичката ти дебела свиня

докато Пеевски не направи изявление. То журналисти, то чудо.....

И се раздаде непонятно грухтене.. Което скоро ще прерасне в жалко квичене. Заслужаваш си съдбата дебели приятелю. Трябваше отдавна да разбереш че от Прасе Лъв не се става.

Мамин сладък, как се е запотил миличкият, трябва мама да му смени камизолката. Трябва това умно, работливо, предприемчиво, тихо, словохотливо и срамежливо момче да ни стане премиер, а защо не и президент. Я му вижте биографията, от малък още управлява,що дружества, фирми, даже и ДАНС оглави за един час.Ама пусти срам, то не смее да се покаже пред хората, да не го урочасат. Той и батко му Славейчо Трифонов го е научил да е свенлив като него и да се крие като ханъмче.

Тоя тюфлек руснаците малко го биха.

НЕ бяха руснаци, а руски граждани от чеченската народност. И не само го биха.