Делян Пеевски: Да спрат срамното делкане и да разследват дефицита на инсулин

Лидерът на ДПС обвини властта и МЗ, че игнорира проблема и застрашава живота на хиляди българи, докато се вълнува от ротацията

Обратно в новината

Коментари - Делян Пеевски: Да спрат срамното делкане и да разследват дефицита на инсулин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дефицитът на мозъчни клетки, кога???

Ако не мине спешно на салатки и минерална вода, до няколко години ще си умре от затлъстяване тоз клет шопар.

От 100 км си личи вече че Дир бг е медия на Пеевски, всеки ден му гледаме зурлата на първа страница. Евала на Дир-а, поредните продажници.

О! Шиши, и ти ли си на диетата за отслабване с инсулин? Аз тъкмо се чудих къде е отишъл всичкият!

Лафка, Булгартабак и КТБ бяха страхотни начини да се решат проблемите на хората. Благодарим ти, бащице!

Бре тва прасе , с всеки изминат ден все по-красив и умничък става .....

Пеевски ми става все по-симпатичен, ще взема да гласувам за ДПС...

Какъв инсулин бре, дебел??? Знаеш, че ники обича да пътува, нали ти го крепеше. Сега сапуна засвидетелства безприкословната си любов към укронацизма… инсулиново-зависими него интересуват

.... и се роди добротворец номер 2

Ами разследвайте вие! Властта е във вас, парите са във вас, защо не разследвате къде е инсулина,, че за пациентите няма.

Шиши, да не си го закъсал за инсулин, нали ГЕРБ държат здравната система и чакат само ротацията да дойде. Току- виж лекарствата се появили.

ПРА-СЕ

А вие защо си биете негрите :)?

е ХИПОПОТАМ. До коленете в калта, а ееейййй такава уста отворил. Да се скатава някъде, защото ако си мисли , че на него ще му се размине народната любов, много се лъже.

Шилo

Хахаха, Прасчо се сетил за инсулин след като ги хлъзнаха по надолнището. Годо дърт псевдо-евроатлантик ниеден!

Абе проджаници ... за едни 50 хилки на месец не се брои това .... то е като еването до 50-тия път .... :)

Ти не си ли част от срамното делкане? И гробарите и ппеерасите и етническата партия все лапате от единия чучур на Кенеф Мъртъф.

Вулгарна свиня, марш в кочината!

Изказвам учудването си за липсата на инсулин, който касае диабет тип 1, което е генетично заболяване, която се проявявано още в млада възраст. Проблемът е диабет тип две, където инсулинът изобщо не е основното лекарство. А инсулин се добива от прасета, прасета бол, просто ветеринарите в свинефермите да теглят седмично по една по една спринцовка от 100мл и край на проблема

Хайде стига вече-затвори я тази уста! Последното нещо, което те интересува е инсулина....Хващаш се за една тема и я повтаряш цяла седмица, демагог скапан----и така до следващите избори! Работа за 5 стотинки не си свършил за тази държава, но си много активен в приказките! А парите от КТБ...които ощетиха толкова много обикновени хора, кога ще върнеш? За това не говориш нали..,ненаял се толуп?

до безкрайност да се наслаждава на изящната словестност на г-н Пеевски. Съвестта на нацията, почтен човек и блестящ юрист. Как ли щяхме да живеем, ако го нямаше...

Браво на Пеевски, единственият който мисли за болните българи. Навремето и Борисов правеше същото. И най-вече медиите му.

Абе какъв инсулин, важното е президентът да не вземе властта, че е пак ще закъса демо крацията!

кокъл няма... не, че не е прав... ама да каже нещо, аз само един пример, първият дето ми хрумва - безразборна, понякога незаконна сеч, из горите на България, а ?

На детето-чудо българския му е малко по-добър от този Бойку (друг един голЕм "слуга на народа"). Дано поне да е научил добре турски в ДеПеСе-то, че покрай Магнитски сал едни чаршиии из Турско може да му останат накрая за "бизнеса".

Гласувай...като ти е толкова акъла!

колко сме благосровени, че такъв изключителен човек загърбва собственото си благополучие и се жертва да полага неуморен труд в името на благото на народа!

Борисов отказа да делка властта. За какво говори Пеевски? Жива манипулация.

Пети пъти пириеш, плакниш, все с ладка вода...За чисто пране...

Бъдещият премиер на панелистанските ОРКИ

Най-наглото е, когато хора като него проявяват - поне на думи - повече загриженост от подмяната и подобни изроди-безродници. Тъй-цък.

Официалното лице на българската политика , на следващите избори не бюлетини а брадви и винкели и кой види политик директно глас в главата .....

Има проблем с лекарствата за диабетици. И за едно и за две. Ама не е жълтопаветно да се говори за това. Пеевски е прасе. но е повече НАШЕ от колкото кандадските свинки или онова безморално ице.

кажи го на всички, гласували за пп, ицето анд къмпани.

Нито глас за Пеевски

МВР всява страх от масови кланета като в Саудитска Арабия на Аллах! МВР ги крепи само страха!Вие сте следващите!

Примитив с език за примитивни хора! “Успешен” с какво - с кражби в особено големи размери и с “ Магнитски” ! “ Феномен” , тяло на манекен и “ очите му едни такива - добри” и “ красиви мисли ” от “ красив ум!

Хората на Путин добра опаткаха Трактора, но какво чакат още Шишо?

Браво Пеевски !!! Време беше някой да ги разбута тия некадърници !!! Продължавай по този път !!!

НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН,НО НАПОСЛЕДЪК МНОГО ИМ ОГОЛИ ЗАДНИЦИТЕ НА СГЛОБКАТА...

Шишо играе за нас

ЗА ТЕБ МАЙ ОСНОВЕН ВЪПРОСЕ Е КОЙ УБИ ИЛИ НЕ УБИ НАВАЛНИ;-))) А НЕ ДЯЛКАНЕТО И ЛИПСАТА НА ИНСУЛИН

дебнат го да го хванат по долни гащи в шубрака , тия работи не стават бързо

Не ги е срам, да искат да се откажеш от 50%.

Политиците лишиха държавата от всичко, а сега се правят сякаш вината е някъде другаде. Ако има Бог, нека видим неговото правосъдие, защото те убиха всичко.

Да разследват Пеевски и да ги тикнат в дранголника !

Вече спя оше по-спокойно нощем. Преди време Партията ( тази с голямо "П" ) се грижеше за мен, после Борис, а сега съм обгружван от Пеевски. И в най-смелите си мечти човек не може да иска повече от живота си тук на Земята.

Заети сме основно да пращаме за Украйна, даже секретарката ти е там. А най лесно е да плюеш по заминаващ си/не че не сте прав/.

Евала на Делян Пеевски.

Няма какво да откраднеш ли ?