Делян Добрев след интервюто на Елена Йончева: Лъже безогледно, вместо да се извини

Бившият министър на енергетиката се включи по телефона веднага след коментара на Елена Йончева за съдебното дело между двамата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не е изненадан, че Радев ще се кандидатира за втори мандат, но го обяви по недемократичен начин. Той се подигра на собствената си политическа партия, самоназначи се за втори мандат. Това каза Росен Плевнелиев, президент в периода 2012 - 2017 г. Радев е популист. "Подадох му ръка и исках да му помогна, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си. Имаме президент популист генерал-русофил, който води битка за властта", смята Плевнелиев. "Радев единствено води битка срещу правителството, обслужвайки собствената си партия, която е в опозиция. Един президент не се мери по рейтинга, а по прогреса и успеха в обществото. Радев не ни помага по пътя към европейското и демократично развитие на България", коментира Плевнелиев. Според него Румен Радев съзнава, че не може да има втори мандат без подкрепата на БСП и ДПС и си дава сметка, че неговата съдба ще се реши на парламентарните избори, не на президентските.

Кой както е свикнал!

Това нищожество , нанесе много беди на енергетиката ни , от това се обогати лично финансово , чрез кражби.Този мошеник , трябва да бъде съден и тикнат в затвора , както и пълна конфискация.

Е тоя е много нагъл също,като вожда им!

Уж умно момче а губи време с стари чанти. Ей къде е Америка, чакат го милиони долари а той се рие в тинята. Пелтека Дянков и Трайков съсипаха каквото им поръчаха и избягаха доволни че са живи. Бягай и живей си живота.

Делянчо не ти е по зъбките акула на перото като Елена

ще се разбере и ще видим кой лъже!

Бах... множество, гробарски тролове, като марокански скакалци налазват, предизборно, Татковината. Готови за пролетно пръскане и измитане на изедниците, поробили държавата!!!

Така много гласове за Герб ще докараш. Кой иска махленски клюкарки да го управляват.

Ленка партизанката е долен, миризлив ку. Рояд и спер. Мояд!! Про3та, селска, продажна пръчка

комуняга ако не лъже и маже няма да може да спи

Този, джуката, защо тиквата го смени веднага, като е света вода ненапита??? Нали е успешен, така го пишеха... ей не се наядоха. Народеееее измитай боклука на пролетното почистване, през април, иначе ще те зарива още и ще страдаш!!!

такива са световните практики, дори и да има съмнение веднага с еиска оставка не се прави както прави нашяи селянин от село Славяново или селянката Приватизаторка, особено пък ако това са междунардони институции

Мамин Делянчо и Елена Йончева са от една порода и двамата са деца на далаверата ,манипулациите и лъжите.Вземи единия и удари другия.

Доста глупаф хора имало бг някои се мъчат бг народ данеги мамят фирми и мушеници те флизат и пишат само глупост по добре яе тия хора данесе борят за народа на бг те обичат даги мамят и да реват после

????????

Тази малка кратунка пак изпълзя от дупчицата да плювне слуз по друга кратунка.

Леночка, не си член на БСП, но се държиш като отявлен комунист. Май членуваш в партийната организация на Скопие.

българомразци, като тези от Скопие, не знам кой е казал повече обидни думи за България и народа и дали Титовистите или родните политици от рода на Иво Христов, Радев и тази госпожа, но еднит еи другите приемата за просветителско делото си да обиждат народа ни и държавта ни, и публично да е унижават и усмиват, както Македонците искат пред цял в свят да правят скандали, така и Йонева направи резолюция за корупция в държавата ни уникнално проста македониска, Радев съшо толкова тъп македонист, доста хора не разбират ,че македонизма не е да се наричащ македонец, а имено това оплюване на Българската държава е сърцето на македонизма, нашите Иво Христовци са царе в това

а да апартаментите на Елена Йончева са строени от брата на министър предеседателя, койти и е бил любовник .... и точно тя обвинява някой който имал трета браточедка назначена на работа на заплата от 500 лева в общината, каква безочливост!!!!

Назначените с куфарчета и подкупените от тях днес са в БСП.... но не те не са лошите!!!! лош е че някъв имал 3 браточведка в общината, но Радева която работи на три длъжности в президенството е няква много чиста работа. Уляха се тези назначени за милионери в БСП, Йончева назначена за супер герой, е вземла яки кинти също и си мисли че била незаменима и униклна в рабоата си, но точно тогава любовника и е бил министър председател!!!!

Делянчо мамин ,че Ленчето Йончева се осра се осра по всички линии,но и ти си мошеник и далавераджия от класа.По тази прична Борисив те пусна на водната пързалка да не излагаш ГЕРБ.

Добрев ако беше чист Гробарите нямаше да го скрият набързо след скандалите.. То и по лицето му е изписано, че е бробарски мошенник!

Добрев имал братовчедка секретрака в общината, голямо престъпление!!! в БСП полоивната са назначени милионери и милиардери, за йончева те са прекрасни честни хора

Елена Йончева докато се ползваше от чадъра на разни служби изглеждаше като Жана Д'Арк, след като почнаха да и дават реланото лице и действия и мисли изглежда, като една посредствена връзкарка

Точно принцеса Елена Йончева да критикува за назначения, тази чиито любовник по наследство беше назначен на разни високи длъжностти и който е живял по дворците на българския цар откраднати му уж в името на народа, а полсе същия оженил се за банкерка, която е приватизирала откраднато в името на народа.... избран с връзки за лидер в БСП, и избран за лидер на ПЕС без друг конкурентен кандидат

А,защо никой не я пита за общия бизнес с избягалия престъпник ЦВ.Василев???!!!!!!

че Василев е престъпник? или ти си баш съдията за поръчки на боко?

българите не вярваме на лъжливата рускиня Йончева която нашето правосъдие е преследва за финансови измами и източване на БНТ и КТБ.

на осъден лъжец от българското правосъдие и истински източил КТБ? и що за абсурд е това?

Да припомним ли какво пишеше в доклада на международните разследващи агенции? Или ти си по-голям капацитет от тях?

Деляне, защо се изненадваш от лъжите на Йон чева. Нали знаеш поговорката че който лъже и краде става член на БСП.

БСП, но им вади и на тях кирливите ризи, а не си мълчи послушно като глупавите герберчета. Най-малкото за това заслужава уважение! Има повече топки от разните му опозиционерчета и съдии у нас. Ако беше шеф на БСП бих гласувал и за тях даже..

Прилича на ЛА..О с уста....

го бяха скрили гербетата, ама той пак изплува. Ама вярна е народната приказка лай#о не потъва!

Кога Йончева най-после ще даде обяснение за произхода на едни 300 000 евро, за които прокуратурата я разследва? Окраде и източи БТК и сега се намърда в ЕП с имунитет.

Пишете си , не им пречите. Тя си взема по 40 бонки месечно,той си продължава с далаверите. Кучетата си лаят кервана си върви, умници.

След като цяло Хасково знае за далаверите как така никакви доказателства не са се намерили!? И дори да е права Йончева, ако няма доказателства си е чиста клевета.

Пачките и кюлчетата в чекмеджето на спалнята клевета ли са? ПКП клевета ли е? Как така няма доказетелства и прокуратурата не разследва нищо?!

Не намериш доказателства годни за съда да клевета са. Ако излезеш публично и го твърдиш това нещо съвсем резонно ще те съдят и осъдят за клевета. Затова всички съвсем благоразумно говорят за слуховете за пачки кюлчета и прочие. Нито един не излезе публично и не каза вие държите пачки и кюлчета. Защото после си длъжен в съда да извадиш доказателства. А доказателства като за пред съда няма.

Тя Елена може и да лъже, ама за вас гербаджиите какво да кажем? Нагли, прости, безочливи крадци и калинки.

Защо ме обиждате? И аз съм гербаджия. Някакви доказателства срещу мен имате ли?

хаваленето ,че си гербаджия е доказателство!

БГ ПАРЛАМАмента не е за теб !

Поздравявам Делян Добрев за неговата решителност да изясни чрез съда кой разпространява полуистини и откровени лъжи. Тая журналистка, която като приключи евродепутатството я чакат доста дела-и за пране на пари в аферата КТБ и за лъжите и за оградата с Турция-нали гръцката ограда била два пъти по-евтина-да ама се видя каква е гръцката ограда. Елена е добра единствено като танцьорка-но като журналистка танцува върху полуистината и така си заслужи място в Европарламента. Личния и живот е отражение на професионалните и изяви-провал след провал. Не е пример за подражание.Руска кръв, какво друго да очаква Делян от нея освен лъжи .

Кое е лъжа? Свинските черва в Хасково ли? Ами че разходи се до Хасково и чуй хората какво говорят за мутренските назначения.

и за тебе се говорят едни неща, да не ти раправям.Хорските уста не са чувал да ги завържеш, ама пред съда трябват доказателства. Ако нямаш те осъждат. За това и аз не твърдя, че си червен трол. Нямам доказателства, ама много се говори.

Абе Диляне, тя Еленката може и да скълапява тук там по нещо ама за твойте далаверки си е абсолютно права и там не нъже. Там ти си лъжеца и не само ами си и един от големите мошеници - без познания и умения само гледаше как да се набуташ в далаверите. Ти си един от най- големите некадърници и нечистоплътници в БГ политиката!!

всеки в Хасково знае,че Йончева е права!Поне за кумгейт!

Елена е БСП тулуп.

Ти да не си мютричка,деди? На такова ми мяза!

Тези дела на Милиончева са и най=малкият проблем.Тази кранта я чака сваляне на имунитет от ЕП и съд в България.С такива крадливи брамтии ще берем срам по света.Тази е диказателство че комуниста освен че лъже лицемерно,но и краде като за последно.

А Делянчо какво го чака,деди? Махнат ли Гешев, бай Ставри го чака! Че и родата дето я е нацвъкал навсякъде!

Как се познава кога Дилянчо лъже? Гледаш го в устата Мърдат ли му джуките , значи лъже .

Където мине този Делянчо остава мазна слуз...Голият охлюв е далеч над него еволюционно...Амеба!

Кой крив, кой прав се доказва с документи. Вместо да си разменят реплики, да покажат решението на съда, в което пише черно на бяло кой всъщност е осъден.

Първа инстанция говорили ви нещо???????На дилянчо плямпането му прилич на ''аха стна ми ама нещо за секунда..'''

Абе невиждаш ли колко си се омазал ами продължаваш да се омазваш.. Дали повечето хасковлии са ''лъжци'' като Елена че знаят всичко това защото реално са го видели и зпитали на гърба си????

Тоя попухнал помияр е фалшив та дрънка! Що си не покаже дипломата от някакъв методистки университет в някакво забутано градче, където надали са чували за него.

по фалшив и мръсен черен педераст от теб няма .

Докато беше министЕР успя да вземе диплома от УНСС, друг е въпроса КАК.........

Колкото повече говори това леке Делянчо, толкова по-ярко изпъква простотията и примитивизма му. да плаща наем на мама си и да мълчи, че и кучетата вече му се смеят на това нищожество.

Бойко си играе с хората като с пешки. Отиде марцина Делянчо. Всяка община в българия е феодализирана. Това е истината.

трябва да му забранят да се изказва... Особено преди избори! Колкото до решението на ХАСКОВСКИЯ съд, който го оправдава, не е необходимо изобщо да се коментира какво представлява една феодална структура !

как ще го оправдае съда, като него никой не го съди, а той съди резидентката на КГБ Милиончева?

Хвани единия , сложи го до другия и виж дали има разлика ? Ами няма - хората, които са свикнали да живеят от това да плюят или да се плюят са навсякъде еднакви по света. Разбира се в името на - истината, истината и пак истината.

с Милиончева: Крадлата вика дръжте краците

Ti da si blahidaren 4e ne si v Gulag za 20 godini na katorzhen Trud..... tam niakade v Magadan

пък бие барабана като че ли е минал последната инстанция.

Г-жа Милиончева и г-жа Лъжа те казват истината за всички червени бабички.

Няма г-жа лъжа, има осъден, ояден, мазен, гнусен, нарцистичен банкянски толуп! Баянкянския толуп е 2 пъти осъждан за клеветничество и лъжа от българския съд! МУТРАТА-Премиерин е осъждан за лъжа! Това имаме като министър-председател...