Делян Добрев: "Лукойл" се готвят да бягат, разплитаме цялата им схема

Председателят на енергийната комисия допуска отново протести на нефтохимици и затваряне на магистрали

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: "Лукойл" се готвят да бягат, разплитаме цялата им схема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деляне , Деляне , много си ограничен и злобен , но скоро и твоите кирливи ризи ще излязат наяве...

От хюстънски Каин какво очаквате,Ами гривна.

Когато и да го заключат поне заради онзи поток, все ще е късно.И да ви кажа за една седмица е готов, този инкяр не може да държи и всичко ще си признае! Сарафов има думата, ама.......

То населението избяга тоя мафиот за лукойл се закахърил.

"Лукойл се готвят да избягат" ! Че нали ги гоните, вие не искате нищо руско! Защо сега плачеш, като вдовица за х.й ??

Всяка руска фирма работи по модела ЛУКОЙЛ .... Това е имитация на бизнес и тези трябва да бъдат наритани час по скоро, а заедно с тях и Р.Овч.

Ако има мярка за арогантност илицемерие, трябва да я кръстят ГЕРБЕРУНГЕЛ.

По -голям идиот от Делян Добрев, май няма.

Браво, Добрев ! Вън от България на всички блядове!

Делян Добрев е нездраво мислещ деградирал наркоман

А ти си долен мръсен русороб!

"...дестинацията в открито море." Дете идиотче.

Тъпак

За този само Тояга.

Не да пишем тука коментари,по площадите трябва да сме

И да пишете и да се ядосвате те схемата са си я направили. Не се тормозете от форумите нищо няма да решите...Лека нощ

Ние не ги гоним,те бягат да не ядат бой.Щом бягат значи са виновни.

Този дебил дори собствените си чорапи не може да разплете ! Дано пукне в мъки след като погребе децата си !

Този хасковски каун си няма представа какво им се готви на сглобката. А ако все пак сделка има тогава българите ще го отнесат, а навярно и сглобката ще рухне.

Е един много хубав град - посетете го и ще се убедите. Но такива като въпросното лице не се нуждаят от комента.

Лукойл ще спре да работи и тогава бюджета няма излезе,нещата отиват към съдбата на Нефтохим Плевен.Режат клона на който стоят тези управляващи.

Абе, естественно Лукоил ще бяга от лудницата. Сега да питам тези изродите от правительството.... Кво ще правите с безработните? Ще бъде еКато Кремъковци....

Добрев ще разплита далаверите , на кого, неговите или........ Оформен идиот.

Облаче любимо Беше ли в гората Нушка ти видя ли скрита под тръбата

Не само Лукойл се готвят да бягат.От такива управляващи ще избяга народа на БГ.

Абе що вече се косиме вече в България всичко свърши оставихме си спца и тръгнахме да гоним демокрацията е времето беше наше а сега е на крадците продажниците ! то ЕС го за клати САЩ и превзе всички фирми какво остава нашите дупедавци да се опрат на американците на нас обикновения българин американски визи няма ама управниците ни вечно литкат за там само аглечаните се осъзнах и напуснаха ЕС защо сигурно знаеха за американската тесла по европейската икономика

според най-ново проучване 75% от англичаните искали отново да се върнат в ЕС. Статистика.

Пак мошениците от ГЕРБ, кроят някоя схема да сложат ръка на бизнеса с горивата. Те виждат проблеми там където имат интерес

Сънувах Ленински съботник Колона от гербаджий а най отпред Делян и Теменужка с флексове отиват да режат Патока

Делян и дебелян гонят от България всичко руско,без значение националния ни интерес,а сега руснаците бягали.... Има ли угодия за тези братчеди?

Щом възрожденчетата олигофренчета така реват, Значи всичко е наред.

Ех пиянде лошото е като изтрезнееш и осъзнаеш действителноста .

Че ще ви спрат заплатките на тролчета, поради туй щот не ставате за истинска работа ли, и ще влизат повече пари в Държавата ? Да сте живи и здрави да цоцате матюшката. Ама всичко е до време. Няма пълно щастие.

Дилянчо, мамин Лукойл не са лъжица за твоите устенца, ами я кажи Макгинес през GSM ли те управлява или през Wi Fi, принтер безмозъчен !

Това човекоподобно, с уста като женски поле орган, защо не е в затвора?!? Нали беше окрал някакви евро пари с къщата си за тъщата?

Виждам, че всички според възможностите си извършвате погром срещу българската енергетика и върху България като цяло. Но ще ви се върне - във вселената все пак съществува равновесие.

е "Калинка", с измислена диплома и измислен опит. Лукоил ще си ходи, както всяка голяма компания, на която сътрудниците на евроамерика слагат прът в колелото. Споменете си наскоро си отиде ЧЕЗ.

Вън блядки

И що не им разкри схемата като беше министър бе пу+.ми+.яр?

Лукойл е единствената фирма в България, окрала българите повече от баци! Но може би защото повече години са минали от как налапа Нефтохим.

се точи да прилапа рафинерията. Май заради това е цялата офназива.

Да бягат? Да бягат накъде и защо? А ясно! Той така разчитал ситуацията или казано по-ясно, според личното му мнение е тъй и за това няма нужда от доказателства за тези твърдения. "целият свят вижда, че от 15 млн. барела руски нефт преди войната, ние започнахме да купуваме по 45 млн. барела и то в режим на санкции" Ами може би ама само Може би! Купуваме повече защото има повече клиенти за този петрол, след като много от предишните източници са затворени. А тук за "Лукойл" има определена Разрешена квота, която се следи стриктно от ЕК. Но Добрев просто вижда повече и веднага го визира като престъпление! Въпреки че ако беше така щеше да има голяма протестна нотка от ЕП и даже глоби за нас. Но след като няма явно по-големият внос НЕ Е престъпление. "Още по-изумително е, че тази компания е руска, от държава, която е поставена под редица санкции от ЕС, допълни той." Е нима няма изключения? Ужким пълната търговия с Русия е забранена, НО същевременно няма проблем за вноса на руски торове и подобни продукти. И отново! Ако това беше наистина проблемно, нима света който ни гледа нямаше да се оплаче, че не сме спрели вече кранчето???

Тия окосмени джуки само голям хой ги насища!

10 лв бензина не ни мърда!

Алооо,къщи за тъщи.Покриха та за две години и пак та извадиха за употреба.Партенка долна.А трябаше да търкаш нара......

Някой знае ли дали Лукойл си платиха глобите за 195 милн. лв?

Този умник първо до каже как Испания започна да купува 6-7 пъти повече газ от Русия само за 1 година! После да обясни как така износа на лукойл е само за сащ, Холандия,Украйна и т.н! Така че какво точно иска той?

Най лошото е че има хора които вярват на сценария на ГЕРБ. Аз като един прост "толуп" имам въпросче. Бойко Борисов и Валентин Златев защо си пиеха уискито в Паламара, топло посрещани от Бейзат Яхия? ;) Хайде сега някой "просветлен" да ми отговори.

Ти не беше ли част от тая схема или аде тая схема не функционираше ли толкова успешно с твоята мълчалива подкрепа ? То щото Лукойл не са от вчера на българския пазар:)))

Делю фактуриста сега ще разнищи и схемите с пелети за тецове.

Тоя кога ще го арестуват? Писна ми само корупционери да ми дават наклон!

Ще разработват най голямото нефтено находище в Ирак и ще ни продават петрол от там но на друга цена разбира се.

"Лукойл" не е нарушил нито един европейски регламент, нито един български закон, нито една митническа разпоредба. АКО ТОВА Е ВЯРНО КВО все горовят че има да дава че нещо има скрито а то не горивата ги продава и на ЗАПАД и там еж гледат всичко ЗАЩО ТЕПУТАТИ И ПРАВИТЕЛСТВА като вдемат власта толкова Желятят да има опашки за гориво и цената да е поне 4лв Ако не е Лукойл бензин няма от къде да дойде на ниски цени .

Сега са страшно ниски, няма що

Сега ако разплетеш и схемата на Влади Горанов с шеф ти, грешка няма да имаш.

Ти пък за няколко милиона ли се заяждаш. Не те ли интересуват милиардите?

За Хасковлийчето е важно да плямпа лъжи.Да не мислиш,че на премиера му е лесно да каже такива думи?Напротив, силно неприятно му е и тайно би желал да не е така, да може да предприеме ответни действия,ама няма как, защото е истина.

Как да не бягат, като им забранихте да работят, бе гербераски швестър ?