Делян Добрев: "Има такъв народ" няма да съставят правителство, явно нямат готовност

Акцията на Мая Манолова в "Булгартрансгаз" ми напомни за тази на Волен Сидеров в един денонощен павилион, който целеше вдигане на рейтинг, заяви депутатът от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: "Има такъв народ" няма да съставят правителство, явно нямат готовност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Делян Добрев Устенцата няма да бъде Министър на енергетиката. Явно няма готовност.

Ииска ти се дребен сополанко праителство от страх от СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Одеялата са ви запазена марка в затвора

ИТН очакват присъдата на Магарешки Отам да се тръгне Да жидим кои е жторият и после пражителство

ИНТ-- ИМА ТЪП НАРОД

В герб са, но се мислят за тарикати и смятат, че ще продължават да си "живучкат" ограбвайки страната и хората.

Колко много гърбави тролове са налазили тази "новина". Делянчо пак сее слюнка и пръска небивалици. Мисли, че ние сме забравили, че той се прочу най-много с десетките хиляди левове, които беше платил като наем от нашите данъци на пенсионираната си майка, която работейки в хасково, успяла да купи многостаен апартамент в центъра на София и Делянчо да живее в него под наем по време на предишния си мандат. А в родното му място е най-уважаван от съучениците си, защото ги е назначил тях и техните семейства на хубави държавни постове. Така работи Бай Ганьо на XXI век и гьонсуратлъка му става все по-голям и все по-голям!

Абе идиоти пишлегари, този път избрахте куцо и плезещо се магаре да ви управлява, което се посра от страх, на следващите избори изберете Никлозета Лизанова и Боби Михайлов да ви оправят ( от кръста надолу).

Кабинета на татуирания, плезещ се идиот от Уйовдол: Краси Радков за министер на Пошлите вицове и културата Отец Нафърфорий - за министър на Ебането и здравето Мъка Заякова - за министърка на младежта и спорта, и старческото оглупяване Годжи за министър на пропагандата, музиката и чалгата Балерините от Магаданс за министервски съвет по курвалъка, минетите и проституцията

Поне няма да е поредния кабинет на Тиквата: Алабаша - министър на това крадене; Пъпеша - министър на другото прадене; Репата - министър на отбраната, щото е агроном; Картофа - министър на младежта и спорта, щото е заслужил подмазвач и доказан дебил и т.н.

Няма друга такава тъпа държава, в която преди избори, група лумпени правят партия без програма, без политическа идеология и тъпия народ ги избира да го управляват...затова още дълго години ще бъдем на дъното във всички класации и ще живеем най бедно

Не дей само да лъжеш и тролиш. Имат и програма, ама от много тролене в интернет не ти остава време за четене.

Няма начин ваш роско резила за България да не ви е гледал и да ви е ''познал'' бъдещето и за това продължавате да се пънете да приемат хората лъжливата ви ваша ''реалност''...щоото оракула така е казал...

Този пък кой го иска, кой го пита ,че изпълзя?

Щом и това политическо зомби извадиха от гардероба.

Днес посетихме с президентшата Деска наш СЛАВУН в лазарета! Много зле изглеждаше Славун- изнемощял,забил поглед в тавана,обеците провесени на клюмнали уши...жалка картинка! Питам го: Имаш ли намерение да вземаш мандата,правителство да правите?! А той...ни гък ни мъка..Направих му масаж...няколко отривисти удара по гърбината и врата му ударих,сгънах и разгънах 10 пъти дългите му джонгали...но резултат никакъв,пак се вторачил в една точка...И Деса се намеси...направи му дишане уста в уста,даже искаше и свирка да му прави,но това вече преля чашата,не и позволих...Все повече се налага мнението да вървим към НОВИ ИЗБОРИ !!!!

Време е Краси Радков да попита: А къде е батко Славчо?

Ами тогава нека изчакаме да се подготвят от ИТН за държавното управление. Нека президентът отложи даването на мандата на ИТН с два-три месеца, докато се подготвят за управлението. Смятам никой няма да има нещо против. Все пак са нова партия, която досега не е влизала във властта. Трябва да проявим разбиране и търпение. Хубавите работи бавно стават.

Селяндурът Слави изобщо не е възнамерявал да върши работа като политик. Той изобщо не става за никаква полезна работа. Единственото, което може е да лае и да хвърля лиги. Той се надяваше на 7-8 процента колкото да може да лае от трибуната на народното събрание, но съдбата му изигра лош номер и сега се поти как да се измъкне от отговорност.

Кажи нещо за крадеца Д. Добрев !!! Той неговите роднини добре усвояват всичко до което се докопат. Аман от прости и зависими хора, пийте си отровната вода в Хасково и се наслаждавайте на ГЕРБ която ви я осигурява.

ДОКАЗАН КРАДЕЦ СИ ДОБРЕВ !

Вии гледайте себе си. Признак на лошо възпитание е да говориш за какво могат или не могат другите. По нашия край му викаме КЛЮКАРЕНЕ.

на "амбразурата" пак осрани и осмяни псевдо-политици. Получили образования нейде в йезуитски колеж на американската провинция . Умора, кои нямаха ?

Делянчо ходи си при дриймтима в аскьово

МИ ТОЙ СИ Е ТАМ.ПАК СЕ КРАДЕ.

Дали ИТН ще съставят правителство си е тяхна работа. Какъв е Дидо Джуката, че говори от тяхно име? ОПГерб на Тулупа като насъбра едни недоразумения и върна мандата защо той мълчеше като женски полов орган?

Защо чалгарите тупат топката 2 седмици след изборите защото са пълни аматьори и за нищо не стават. рУмен Десин досега много бързаше, а сега и той взе да тупа топката. Не се чудете: пРезидента сега рекетира чалгаджиите да подпишат, че го подкрепят за президентските избори и ще получат мандат. А след колко месеца ще видим, който не умре от глад, де...

Хубаво е партиите да се редуват и контролират един -друг.

Радев бързаше... Вече не бърза. Изглежда, че нещо се промени и вече не му е изгодно служебно правителство. Интересно дали ще успеят да натиснат и.т.н. да предложи кабинет.

ИТН, знаят че сте им приготвили капани и ще направят всичко възможно да има ревизия. Точно това се иска за да ви лъсне лъжливото и крадливо ГЕРБерастко управление. Дано не минете 4% на следващите избори в края на годината !!!

Вие от толкова голяма готовност разкостихте държавата Всики гробари сте замесени от театото на държавна сигорност начело с комунистическия внук бмб

НАЧЕЛО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ИТН ЩЕ Е МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ НИК. ХАДЖИГЕНОВ!!! КАНДЪРДИСАХА СЛАВЧО СРЕЩУ ДОСТА ПРИЛИЧНА КУМА ДА ОПЕРЕ ПЕШКИРА, ЗАЦАПАН ЯКО ОТ ФИГУРАНТА.

Абе , тоя е голем селянин - с миризлива мяекаща уста

Това пък хасковско тарикатче къде е тръгнало да мйеца? Същото като плевнята... ненастъпено мъца!

Имах един учител ,който обичаше да казва:" От зелена тиква семе не искам"! Това мога да ти го кажа по друг начин , Делянчо "От прогнила и вмирисана тиква семе няма да взема"! Не виждате ли ,че народът вече не ви иска ? 70% е против вас ! Седнал си акъл да даваш ? При това Хасково не иска да те вижда в града ! "Простият български народ, като чуе думата ГЕРБ и му се повръща от вас ! Но ти и вашата изкуфяла тиква ,не искате още да го разберете ! Правителство ще има и то с човек посочен от нашите съюзници ! Иначе ИТН от три години правиха кастинг на специалисти, за да са готови за управление ! Във вторник ще ги видите и тогава говорете !

Кажи сега, момче чалгарче, ЗАЩО искате да "зарадвате" СУВЕРЕНА с Национална катастрофа, защо?

Месията: От мен по-подготвен , след мен национална катастрофа ! Има едно детско хорче - СМЕХОРАНИ !

Има нещо странно в този парламент. Витаят някакви духове. Изберат ли някой за премиер, или дори само да го нарочат, той изчезва.

Куме, кумеее! Кажи как е родата, после филосовствай

Как да е, супер си е, като "усвоихме" едни 120 000 000лева народна пара......Хей живот здравей, здравей....

Пък некои разправят, че Слави щял да ни управлява и да ни Управя... вЕрвате ли?!

КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТА НЕ СЕ МЕШАЙ ТИ НЯМАШ АКЪЛ ДА ДАВАШ ТИ ТАМ СИ ЗА ВЛАСТ НАРОДА КОИТО ГЛАСУВА КАТО ОВЦЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ

плоска и глупава провокация, целяща да подразни ИТН, та белким съставят напук правителство, за да могат да бъдат критикувани, нападани и принизени в пленарна зала. Освен това да не збравяме, че доста хиляди подкрепящи ГЕРБ могат да бъдат изкарани по улиците и за няколко дни ще ги сринат. Хитроумен по селски сценарии, пасващ към тартора, да видим как ще се развие...

Е ...ИТН не влязоха ли за да управляват ? Какво означава на пук ? С ГЕРБ никой не иска да прави правителство ....с ИТН всички ги подкрепят ... За какво влизат в политиката...да се разкарат тогава .. и те и Презид...та. ? Подмолни гадни комунделско-чалгарски същества.

С тази разлика че ГЕРБерастите оставяте държавата в руини и без ревизия няма как да се мине. Да не говорим за дригите капани заложени от ГЕРБ само и само следващите да се провалят !!!

избрали и подържащи ИТН. Толкова сте глупави, че дори не успявате да разберете написаното.

Масончето-капут не беше ли клиент на прокуратурата?

Ми то шубето си е голям страх..

Да де, ама Слави засега е никой. Виж действащия премиер обаче и неговото изпадане в дълбока нелегалност, по стар мутренски обичай “на дюшеци” в последната година беше потресаващ.

Тоя още ли плаща наем на майка си?

естествено, иначе как парламента ще му го осребрява за квартирни....

уйчовото изпълзя от дебрите на забравата

Радев и Слави ще вкарат България в криза , даже и Доган накрая ще им бие дуспата

Тя сега в разцвет ли е?! Я питай некой с 300 лева пенсия как цъфти и вързва!!!

Ами при старите комундета сме видяли и без пенсия и без стоки в магазините ....Айде да не си говорим ...Колко от ДС. - стари муцуни са при ИТН

“ Запитан дали е разочарован от липсата на желание за разговор от страна както на партията на Слави Трифонов, така и на "Демократична България", той отговори, че е въпрос на възпитание да седнеш на разговор с този, който те е поканил, дори да не си съгласен с тезите му.” Интересно дали му стиска на този да обясни на Борисов/ГЕРБ за възпитанието му по повод поканите за изслушване в парламента? Аман от арогантни калинки със зависимости.

Майчето и Танчето ли ? Кой ли би отишъл ?

Да ти сере куче в гърлото!

И по манталитет и по визия- Пльх

Този трябва да отговаря за далаверите в Хасково от години наред, но като няма независима прокуратура, ето че още ни дава акъл от екрана на телевизиите

Тоя дори не се появява в Хасково...е освен в циганските махали

Вторият мандат ще връчат на СЛАВУН...някъде след Великденските празници...:)) То в конституцията няма определен срок, а Конституцията трябва да се спазва!! Може да му го връча след 3-4 месеца,за да може Манолца да извади на бял кон...далаверите на Баце:)) Тъкмо за 3 месеца СЛАВУН трябва да си изясни...ще прави ли правителство,ще сваля ли обеци,ще въвежда ли задължителна татуировка за всеки пълнолетен гражданин!? Това са важни въпроси,които не търпят отлагане...СПОЛАЙ ВИ И УМНАТА!!

А много хубаво казано, трябва да се спазва Конституцията....ама това трябваше да го кажеш на герберите преди 10 години

Гроздето е кисело, а Деляне? Как пък разбра, че ИТН няма да направят правителство?

Петрич е "съвсем близо" до Хасково ,та Делянчо може и да е роднина на баба Ванга, след като ИТН още не знае дали или ,а той знае.

Пак се почнаха оправданията, че сме били зле заради предните правителства... Мама ви долна герберска, 12 години седите там на върха, нищо не сте направили и накрая пак другите обвинявате.....АМИ НЯМА КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ КАТО СЕ ПРАВИТЕ НА ИДИОТИ

Не се правят на идиоти, ТЕ СА ИДИОТИ.

СЪГЛАСЕН

май както се и очакваше се наакаха всички дето много даваха акъл отстрани, и баце вече готви белия кон

Ти само виж колко минуси си събрал! Дебил нещастен!

Слави шъ ни управи! Отзад!

Този мишок откъде изпълзя пак? И да имат план ИТН едва ли първата им работа се да го споделят с делянчо краданчу

Учиндолски шериф управлява държава...