Делото за смъртта на 15-годишния Филип не тръгна, а виновният шофьор страдал дълбоко

Майката на тийнейджъра, загинал на пешеходната пътека на столичната ул. "Гурко", коментира, че очаква дълъг и ужасен процес

Обратно в новината

Коментари - Делото за смъртта на 15-годишния Филип не тръгна, а виновният шофьор страдал дълбоко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с доживотен затвор е безумно злобно и обществено опасно предложение, защото противопоставя хората един срещу друг и не съответства на извършеното. Очевидно сред групичката има платени провокатори на МВР, които публикуват такива предложения за да всяват омраза и страх сред гражданите. Всички сме участници в движението, и е редно да се обединим твърдо против опитите за противопоставянето и разделянето на пешеходци и шофьори. Също така е редно, хората пропагандиращи нехуманно отношение към шофьорите да бъдат наказвани публично и сексуално.

Аз съм убеден пешеходец, но ще ви кажа нещо което няма да ви хареса - както и да го въртите, каквито и "драконовски мерки" да вземате, самата идея на пешеходните пътеки е дълбоко погрешна и опасна, и ми трябваха 40 години да разбира дълбоката мъдрост на азиатските народи които тотално ги игнорират. Аз за себе си съм спокоен защото не ги ползвам, и уча децата ми да не ги ползват, освен това не карам кола в града така че и като шофьор не съм заплашен. Вие възмутено квичащите му мислете, и си спомнете думите ми когато вас блъснат или вие блъснете някого.

Такова "дълбоко" страдание е израз на плитка емоция

6 бири са от 0.6 до 1 , зависи от човека .2 промила са шише уиски .Тя и онази била пила 5 чаши вино -бкизо 3 промила ....

А като страдаш, ще върнеш ли детето, боклук долен! Рядко си позволявам такива епитети, но ... пиян на мотика , влиза в кола! Добре ... носи си отговорност, ама като си пил, безсрамнико, знаеш, че реакциите са забавени. Щом има 30 ограничение, ще караш с 20, глупако! Щом е 50 - с 40! Но не - трябва да караш като идиот, знаейки, че нямаш шанс да реагираш! Това си е умишлено, ти не си за затвор даже, ами за това да ти натрошат ръчичките така, че да не можеш да хванеш волан плюс бонус граждански иск и да те оставят гол като клошар! Да - не съм аз този, който трабва да съди, но като видя такива говна какви са ги сътворили и кръвта ми кипва. Не за друго, ами заради несправедливостта. И тогава се питам и питам тоя, дето трябва да съди - защо детети, а не идиота! Ще кажете - физика! Да, но не е справедливо!

Страдал дълбоко? Ще страда анално тоя изрод убиец на деца....

Ами убиеца Тодоров след като толкова дълбоко страда, да се гръмне, и така повече няма да страда, нито да убива деца на пътя.

И после се чудите защо нормалните българи бягат в чужбина и се чудите как да ги върнете. Държавата в няма щом Киро простото се върна да ви оправя...

Какво става с убиеца на Милен Цветков?

PEYTSCH

Нека лежи с надарен съкилийник и тогава да страда дълбоко. Много дълбоко...

Законите са направени в услуга на нарушителите, а не за защита на пострадалите. Докато не бъдат променени, пияни и дрогирани ще шофират без да им пука, а после ще се мъчат да ни впечатлят със своето разкаяние? Максимална присъда за такива и веднага в затвора!

И на смърт да го осъдят, Филип няма как да се върне. Затова се оглеждайте, преди да тръгнете да пресичате -- предимство се дава, не се взема.

Няма да го върнат момчето, но ако има 30 години затвор и строги мерки, следващите ще започнат да се замислят преди да блъскат хора.

Основният проблем е, че никой не се качва с идеята, че ще сгази някого, както и никой не тръгва да пресича с идеята, че ще го сгазят. Съответно всеки сяда зад волана с идеята, че това няма да се случи на него и всеки тръгва да пресича с идеята, че това няма да се случи на него. И когато се срещнат двама, които не внимават и смятат, че другият трябва да внимава вместо тях, става сакатлък. Мислете с главите си и внимавайте на пътя -- като стане белята няма да ви топли особено кой е виновен...

Тези, които цъкат минуси, да не се оглеждат, когато пресичат, щом не са съгласни с написаното ;)

След като пиеш 6 бири и караш с 90 км при ограничение 30 ,какво очакваш.

Аз си се оглеждам, за да няма никаква вероятност някой малоумник да ме затрие. Вие, щом така ви харесва, правете каквото ви глава учи...

Добре бе, хора, имаме 2 промила, превишена скорост (с 60 отгоре!), не се е опитал дори да спре, че и газ дал, блъснал дете на пешеходна пътека и го убил... Е, да му таковам таковата, кво повече бе? Кво още искате да е направил, че да го тикнете в панделата бе?

Е той е бил пиян и убива човек за какво се води дело.......да го изкарат мил, състрадателен и достоен гражданин......

Колко години ще търка наровете при бай Ставри !

Страда за себе си този, защото направи уникална глупост насред центъра на София и няма да му се размине.

ЕПМ, боклук!

Ми да си страда дълбоко в килията, на топличко!

"Пред свидетел по делото шофьорът признал също, че е ускорил, за да премине през пешеходната пътека преди Филип." Виждал съм не малко такива идиоти, като пешеходец! Ускоряват и карат на зигзаг за да успеят да минат преди теб!? Един такъв даже мина на косъм от мен само за да изпредвари два автомобила и да спре на 10 метра от пътеката защото до там е колоната от коли. Какво има да се гледа на делото? Да му се даде поне максималната присъда без глупостта за намаляване с 1/3 и да се приключва с делото. Такива нямат работа на пътя!

На свинете в държавното управление им отърва да живее народа в страх и да не знае дали някой няма да го претрепе ей така... Това е психология на управление на стадото, което толкова е смачкано, че доброволно отива на заколение. Ние нямаме политици, а една голяма мърша готова да ни продаде на всекиго за някакви пари... така и няма да проумеят простите им глави, че всъщност най-голямото богатство са хората и, че никое предателство не си струва цената!!!

То се вижда , че никой нищо не е разбрал и ще има още убити на тази улица ! Няма една улица да споделяна от пешеходци и автомобили ! Това е възможно само в СФ !

Всеки който кара пиян трябва да бъде съден за опит за убийство. Това е така, защото всички знаем какво може да стане и следователно когато си се напил, автомобилът става оръжие.

Какви пороци в делото търсят адвокатите. Порок е да караш като тоя, с превишена, да не спреш преди пеш. пътека и да убиеш. Какво още ще доказват, за да омаловажат вината. Страдал бил, ама затова,че са го хванали и със сигурност страданието му не е като на родителите на момчето.Това ще е поредно дело, което ще се влачи, а накрая дали ще получи адекватна присъда? Съмнявам се.

Едно дете с бъдеще си отива заради един, който е над закона, и се мисли за безсмъртен. Естествено е, че момчето щеше да е от полза на общетсвото. Престъпникът- сега си седи и си пие бира. Това е живота в БГ- за нормалните -смърт.

Само в БГ ли така? Не, ама ни насочваш натам.

При същото провинение в САЩ или Германия, този вече щеше да е осъден на 2 инстанции и присъдата да е приведена в изпълнение.

за такова страдание само дълбоко проникване