Делото за клевета, заведено от Бойко Борисов срещу Бойко Рашков, е спряно

Ако страните не го подновят в срок от половин година, процесът ще бъде окончателно прекратен

Обратно в новината

Коментари - Делото за клевета, заведено от Бойко Борисов срещу Бойко Рашков, е спряно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама как бееее, 12 млрд. са на масата, та няма някакво арестуване, или някакъв Хемус да ни скара, я ?! Аааайде налей адаш от твойта дамаджана, пък аз ше накълцам малко туршия, пъ ше идем у некой у твойте 21 имота, пъ ша седнем раиш, па ше се почерпим за новата дружба, раиш. 12 млрд. ни чакат, пък и имунитети си имаме. Какво му трябва друго на човек ? Айде наздраве! За ползу роду, раиш....!

lu4ka

Гадни, жалки, продажни к0пелет@.

Ти сега на кого смучеш?

Важното е, прането да е чисто.

Тя работата да не излезе като с Бойковите офшорки?! Първо твърдеше че няма... а като из вестниците тръгнаха документи с неговия подпис взе да обяснява че тя Цветелина(Борисловова) му дала да подпише някакви документи, пък той див каратист кво разбира от офшорки... че даже бил забравил че има такава;)

Щом делото спира значи думите на Рашков остават в сила и Борисов си има банка и къща в Барселона.

Ами , това е . С обяснението - правителство на всяка цена - си "изпраха" взаимно прегрешенията. Сега всички те им обиди, плювни и закани ще се изпарят - все едно никога не са се държали за гушите. И вече никой от тях няма да е престъпник - ще крадат заедно , и то законно! Не че нямахме правителство де, ама не беше "правилното" правителство. Не беше това, което е редено в посолството! Не беше това, което веднага започна с овладяване на службите! Не беше това, което ще изпрати Български войски в Украйна. Не беше това, което ще коленичи пред световните военолюбци! Обещаваха бюджеет- веднага Обещаваха промени - за вчера. Обещаваха какво ли не , а цял ден в парламента се чудят как да направят така , че да не им паднат имунитетите>

Крастави кучета!

Тулупа в затвора, веднага! Стига сте го увъртали!!!

ти на мене аз на тебе.

Аз банка нямам.Имам собственик на банка,който ми пази милиардите.

Като пуснеш Евруджендър под масата той започва за смуче бибата

Защо триеш бе Евроубитак

Еми Борисов с какви ли не е бил съсобственик! Например и директор на Тео Интернешънъл и съсобственик с Пашата (един от откривателите на СИК). Където наемат цех в Бургас. И полицията там излавя нелегално производство на цигари. Имало си преди швейцарски доклад, на връзките на Борисов. Ако търсите "Борисов СИК", може и на снимки да си ги гледате. Като на парти на СИК с Големият Маргин, разследван за убийства. Бойко така и не каза, дали е лежал в затвор в Панкрац Чехия (като шофьор от група за автокражби с Иво Карамански) и не съди изнеслият го за клевета.

Каквото и да се каже за Бойко, все ще е вярно и най-гнусната "клевета". Този е символ на всичко лошо в нашите гени.

Е, това вече е прекалено, излезте като Станишев и Местан и се разцелувайте, та поне всички да видят резила...отвратителна история.

Ако един комунист го пуснеш под масата утре той ще се качи на нея.

Моралният банкрут на управляващата коалиция в парламента днес, повече от всичко доказа, че операция „Чисти ръце“ трябва да продължи!

Сега става ли ви ясно, че САЩ управлява България?!?! Посолсвото от Козяк диктува на тия марионетки какво да правят, и по една свирка публично ще си направят, ако това им нареди новия посланник.

Сега ли?? Че то е ясно от 1989г. насам. Който можа си стегна куфарите, който не можа, си сотана да бере пешкира.

"Тези средства са преминали през една банка, собственост на Бойко Борисов, и с този собственик на тази банка Бойко Борисов е имал общи фирми", бяха думите на Рашков. Саздов СПРЯ делото срещу Е. Йончева за "бАНКЯГЕЙТ"; бойчо СПРЯЛ делото срещу Рашков за "ХЕМУС". Капо ди тути капи...

Парламентът почти цял ден се занимава с комисията за имунитетите. Имунитетът на Бойко Борисов се брани на живот и смърт от ПП-ДБ, подкрепяни от ГЕРБ с любезното съдействие при гласуването от страна на услужливото Възраждане. Няма бюджет, няма Шенген, няма законови мерки срещу престъпността…. Държавата се върти около личността на един човек – Бойко Борисов. Той трябва да бъде спасен на цената на всичко останало. На цената на самата държава.

Важното е че помощ за Украйна има!

Аааааааааааааахаххахаааааа.........и тези двамцата преживяха катарзис! Вече са първи приятели! Тази коалиция от коалиция по сметка, започва да прилича на коалиция по любов. Бряяях, ти да видиш. А ние ходим да пускаме някакви хартийки в някаква урна, и да натискаме копчета на някаква машина....?!?!

Добре де, духахте си, целунахте се, ама все пак, магистрала Хемус ще има ли, докато сме млади!?

Какви млади, то живи дали ще бъдем. Започната е 1974, преди 50 години

Чакай сега, не бързай. Те и делата по Хемус ще се озоват на трупчета. Даже няма да се знае кой я е правил тази магистрала. Извънземните я почнаха, те да си я оправят.

Мир и любов по рърховете на двете формации. Да видим обаче, дали гербаджисйките рекетьори и административни опресори ще продължат тази приятелска линия срещу доскорошпните си жертви или ще си я карат както винаги....

След официалната сватба, всички любовни спорове приключват :) Как е, драги денсосектанти, в брачното ложе с прасето от Банкя?

Елин Пелин, "Ветъро": "...Едно време дядо поп и даскало се караа, караа — щеа очи да си изповадят, а сега от них по-големи приятели и у околията нема. Караа се они по две причини, да кажем: даскало мразеше попо, че не пие, попо мразеше даскало, че блажи. Па като зафана попо да пие, и они се сдобриа, та зеа заедно да блажат. Нали рекъл некой: „Сговорна дружина и у петок блажно руча“ — те и они така...."

На България й трябва мир. Вие, какво искате да се джавкат ли само по върховете или работят за народното благополучие. Като знаете много, станете вие депутати министри, пък да ви видим, ама сте по-скоро мърлячи, които само лаете по форумите.

Но това означава вашите мутренски жертви да си отдъхнат от вашия мутренски рекет и тормоз. Дъл шъл успеете да се въздържате да не бастисвате мирните хорица кът едни кърджалии????

Никой от тия не работи за благополучието на БГ, видно е от далеко. За мир пък да не говорим, като дойде призовката ти, вероятно ще вденеш..хайде жив и здрави не си напрягай онуй дето ти е в кратуната и без това е малко.

Кънчо, Хан Крум е режел ръцете на крадците и езиците на лъжците. А тези, които е хванел да работят "за благото на народа" ги е скъсявал с по една глава незабавно. Погледни историческа карта от неговото време и виж каква е била България и дали освен нея е имало повече от 2-3 държави в тогавашна Европа.

Ами че те сега представляват една и съща страна - тази на далаверата и покорството към "евроантлантизма и либерсатията"...

Хайде сега се гушнетер па пйте една ракия от запасите на Дамаджанков ! Не бъдете срамежливи! Както казва народът-Интереса клати феса!

Те са приятели вече :)))

Дай си ми куклита , вземи си парцалките. Лошото е че има хора още да вярват и не едните и на другите.

виновни . Браво , много хубаво правят . До като само коментираме от компютрите ще е така , и по–лошо ще става . Заспал народ сме и си заслужаваме съдбата . Довечера пийте по една ракия и попсувайте на воля .

Само , че не казват истинската причина ! Бойко не е платил таксата и затова делото е спряно !

Внуците на комунистите пак изпълзяхте да храчите.

Илиян Илиев

Сельо ако те добарам само на комунист ще ми станеш !

както в песента: ЗДРАВЕЙ! КАК СИ, ПРИЯТЕЛЮ? КАК СИ, ДОБРЕ ЛИ Я КАРАШ...

Дело ЗА клевета

Гарван , гарвану , ОКО НЕ ВАДИ!!!!!!! Жалки крадливи келеши !!!!! Тези и двамата плачат за затвора !!!!!! Комунистически лекета -такива като тях доведоха страната до този хал !!!!! Да ги сваляме и на съд!!!!!!!

Засега пералнята е в режим "изплакване". Да видим какво ще изтече при "центрофуга".

Ето това е държавническо мислене, браво! Колко сме неблагодарни, ние, обикновените хора...

Сега младоженците да се прегърнат и целунат

Абсолютно без принципни са ПП

Делото е гражданско. По всяко време страните може да се споразумеят и да го прекратят. А за какво точно са се споразумяли…. само те си знаят.

Щом Тиквата няма против да бъде "стопирано" делото, което е завел за клевета, значи признава, че е истинно твърдението, че е злоупотребил със средствата за АМ "Хемус" и че "Тези средства са преминали през една банка, собственост на Бойко Борисов, и с този собственик на тази банка Бойко Борисов е имал общи фирми".

Значи че има споразумение и прекратяване на делото. Това обикновено се инциира от ответната страна, така че по скоро Рашков се е признал за виновен и е предложим извънсъдебно споразумение, защото Борисов вече си е платил съдебните такси по делото за които бълха го ухапала.

"Обикновено" ли се инициира от ответната страна, герберасти? С такива общи приказки "обикновено" се стига до две присъди за клевети, нали знаете? Ако не знаете, питайте тиквения си вожд! Понеже "обикновено" като излязат някоки изказвания от доскоро бранещия те до смърт главен прокурор и усетиш, че всичките ти злоупотреби са на път да излязат наяве, лица с по няколко присъди за лъжи "обикновено" усещат, че е време да се покрият, понеже вече онези, които "обикновено" са ги спасявали от съдебно преследване, вече не са на тяхна страна!

Абе вие клоумунисти прости така и не се разбрахте Бойко чекмедже пълно с пачки ли има има собствена банка. Изберете си едното от двете, че ставате смешни вече.

Гешеф значи лъже? Това ли се опитвате да кажете герберастите, точно по примера на вожда ви, който не само той е комунист, та врещите като не ви изнася как всички други били комунисти, само не и вие, и осъждан два пъти за лъжи, та врещите как всички други лъжат, само не и Тиквата ви?!

Гербопитеците защо се мъчите да внушавате, че при простото ви крадливо Бойче възможно само едно от тези две неща, а не и двете едновременно?

По заповед на посолствоТо е станало! Задкулисните договорки една по една започват да изплуват. Интересно как Христо Иванов "перачът" ще обясни днешното си гласуване "против" включването, по искане на БСП, в дневния ред на Събранието на точката за имунитета на Борисов?

Интересно ми е и как Бойко Борисов - Тиквата ще обясни защо вкара във властта онези, за които довчера разправяше, че са съсипали и ограбили държавата, вместо да им търси отговорност!

Най очевидното: Едни избори на Бойко струват около 10 милиона. До тук е кихнал сигурно 50 милиона 4 години кротко без избори - прибира около 50 милиона, при това само от субсидията на партията. Та ти какво би предпочел? Да дадеш 50 милиона или да ги вземеш?

Много добре казано. Герберастието трябваше да схванат за какво ги подготвя Тиквата им още когато Тиквата взе да обяснява как "след тези избори задължително трябвало да имаме правителство" и че това бил "последният шанс, иначе България пропада", ама от партията на простите няма как да се очаква подобна далновидност, колкото и пъти Вождът им да ги ебе с 200. На герберастите си им харесва и си искат още.

Посолствата следят разни кокошкарски истории и граждански искове…. Вие пък вече съвсем се вкарахте във филми…..

Как ви се струва химическото чистене на което станхте съучастници?

ПП и Киро ли спечелиха изборите, герберасти? ПП и Киро ли се самопоканиха във властта от първата политическа сила? ПП и Киро ли изпълниха всичките поставени от тях словия от позицията на спечелилите избори, герберасти? Пак ли някой друг ви е винове, че за пореден път качихте лъжлив комунист на власт и той незабавно ви еба с 200?!

"Предпране", "пране", "изплакване", "центрофуга".

Нали избелването тече двустранно. Пуснати са всички перални на макс.

Мачкай Бойко !

По-скоро - клякай Бойко! Мухахаха!

Хора без чест. За морал не говоря. Отдавна са показали, ме нито имат, нито им пука, че нямат.

Като прочетох заглавието и разбрах, че са се "РАЗБРАЛИ", разбирай ПП-ДБ и ГЕРБ! А не трябваше да се разбираш с крадците и мошенниците!

Нагона, нагона може да премести и слона.

ТЕЗИ ДВОЙЦАТА КОЛКО СЕ ОБИЧАТ, НО МОЖЕ И ДА СЕ РАЗБЕРАТ?

Заедно са си прали гащите.

Сго-дих-ме-се Сго-дих-ме-се

Горчиво, горчиво, горчивоооо.

Спряно е защото е истина, Кьовеши ще го продължи.....

Не се казва Софийски градски съд, а Онази шайка със странни дрехи. Съдилищата и хората в тях са нещо съвсем друго. Дейността в тези сгради няма нищо общо с нашите търговски заведения, в които се подвизава тази шайка.