Бивш депутат възмутен: ВАС насрочи дело чак за 12.12.2018 г.

Бившият депутат Петър Славов, който е част от дясната формация "Нова Република", съобщи, че ВАС е насрочил заседание по негова жалба чак за 12.12.2018 година.

Обратно в новината

Коментари - Бивш депутат възмутен: ВАС насрочи дело чак за 12.12.2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петре, Петре, реформаторе, добре дошъл в Герберландия - държавата на Шиши, БиБи и ЦвЦв, държава-членка при това.

точно ТИ ли ще говориш за правосъдие,БЕ !!! Някои /аз/ имат добра памет! Бягай далече от България, защото твоя човек има голям пръст в разрушаването Й!

Шило

Бе, ще разберете от къде трябва да почне съдебната реформа, ама трябва да се опарите първо.

Няма легален начин за съдебна реформа.

Бивш депутат възмутен: ВАС насрочи дело чак за 12.12.2018 г. Като са тръгнали нещата , ВАС ще вземе да насрочва делата и за 2180 г.

Писна ми. Искам да повърна.

В България най - добре работят съдебната система, прокуратурата и....митниците.:)))

Бивш депутат възмутен: ВАС насрочи дело чак за 12.12.2018 г. Нашата съдебна система не се нуждае от реформиране , а от разрушаване, и изграждане на нормална такава.

Да вземат за пример Мешерето, действа бързо и ефикасно!

един... ,абе единствения свестен депутат от т.н. реформатори - и сегашната му гражд. позиция потвърждава!

стига с тоя соц бе! Разбрахме, че ни е било мн. хубаво под руска окупация, ай стига само тая опорна точка! Уж "носталгия"... Нищо подобно, съфорумци, троловете ататкуват...

Спешно поискай да ти изпратят нови опорни точки. Тези са универсални за всяка тема и вече се изтъркаха, отделно, че не са подходящи за конкретната тема.

си насрочваха за седем дни...Решенията също се постановяваха в ЕДНОСЕДМИЧЕН СРОК!

се осведомете как стояха нещата...и по-точно-как се движеше гражданският процес...Адвокат съм от 35 години...наясно съм с процедурите в съда... Освен сроковете...Преди "демокрацията" съдиите бяха ИЗБИРАЕМИ...сега се назначават и са НЕСМЕНЯЕМИ... В протакащата се съдебна реформа отново се предвижда избираемост на съдиите...Всичко ново е забравено старо...

мани ги тея съдийски боклуци...

Ихааа - година и половина е нужна за насрочване на заседание?! И това на фона на статистиката, че по брой съдии на глава от населението пак държим палмата на първенството в ЕС?! А иначе взятките от данъкоплатците си вървят, че и се актуализират с всяко помръдване на СРЗ;)

jingiby

В процусуалните закони у нас срокове за насрочване на дела липсват, или са пожелателни. Затова делата се точат по 10, а понякога и по 15-20 години. Този проблем съвсем съзнателно не се решава законодателно. Едно дели трябва да приключи на всички инстанции в рамките на 3 до 5 години.

... всяка година се вдигат с по 10%. След два-три месеца .... пак ?!

Гонят европейския стандарт - 10 000 Э на месец!