МВР подаде иск за 50 000 лева срещу Цветанов (обновена)

Делото срещу Цветан Цветанов за длъжностно присвояване ще се гледа по съкратената процедура, без признаване на вина. МВР предяви иск към него за 50 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - МВР подаде иск за 50 000 лева срещу Цветанов (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦвЦв и ББ са по-малкото зло ! Предпочитам по-малкото зло щом няма нищо по--добро Лоши са , но са най-доброто в политиката и управлението през последните 25 години !

Абе,той си купил 6 апартамента,всеки от по 150 хил.лв, и още кой знае какво,а вие го съдите за смешните 50,000 лв.

Доживяхме и такава пародия - МВР да съди бившия си министър...

МВР не съди,а съда се бори с престъпниците,ако ще да са били и в МВР

Колко жалка пародия е всичко случващо се в България , Каква сурова , гадна и непоносима е обстановката ......... Едни престъпници- се опитват да съдят други престъпници ... -но НЕ ЗА МИЛИОНиТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ОБИКНОВЕНИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ И ЗА ДОРАЗСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ ... - А- за някакви си жалки кокошкарски 50 000 лева ... СМЯХ , СМЯХ , СМЯЯЯХХХХ !!! :)))... А НО - ЗАЩО ЛИ НА НИКОГО НЕ МУ Е СМЕШНО ???????

Ами те милионите ще се докажат като се скапят всички магистрали. Тръгнало е да става. Оня ден ги откриха, а вече се рушат. Нека Цв.Цв. да се бръкне за 50 000 лв., за да видят всички, че като сбъркаш и плащаш. Не може една касиерка като сбърка и да вади от джоба, а един министър като сбърка, да се измъкне. Дали е сбъркал, или е нарочно - отделен въпрос.

КОГА ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА СВИНЯТА ЦОКО ЗА НЕЗАКОННОТО ПОДСЛУШВАНЕ, РЕКЕТА И 6 АПАРТАМЕНТА???

Путев,май отдавна не ти е навирана муцуната в локвата от бопаджиите на Цецо за наркодозата?

Да се обяви публично колко пари е взела Мая Манолова за новият изборен кодекс и да ги върне !

Цвъчковците, яко цвъкат във форума!

Треска ги тресе червените тролове и техните господари, че ГЕРБ ще спечелят изборите.

пардон, кои избори?

Е, другари комунисти идват избори и извадихте старите припеви, дето вече са изпяти. Крещете глупости сега е предизборно време. Крещете, ама не мислете, че хората са глупави и ще ви повярват.

Всичко изглежда съшито с червени конци. 1) ЦЦ отказва да подслушва Орлин Тодоров но е видно че има доказателства за корупция срещу него. 2) Арестува същия Орлин Тодоров. 3) В ареста Орлин Тодоров се "пенсионира" и му са изплатени заплатите и бонуса за пенсия. Къде е присвояването? Може би вместо да го пенсионира, можеше да го уволни.Но от друга страна, човекът е бил в полицията много години и ще стане скандал. Цецо е решил " по леката процедура"- пенсия. Всичко това в две дела срещу Цветанов. Къде е престъплението?

"ПРИСВОИЛ", АМА ЗА СМЕТКА НА ДРУГО ЛИЦЕ! ЩО ЗА ГЛУПОСТ И ПРАВЕН АБСУРД?! И ТОВА ДЕЛО ЩЕ ПАДНЕ ДО ДНИ. ЯЗЪК ЗА КОМУНДЕТАТА, ДЕТО СЕ ПОСИРАТ ПО ФОРУМИТЕ..

Знам, че болшевишката наглост е безгранична, но сега направо не е за вярване как вършеят из форума комунистическите мекерета и тролове! Милиарди отклониха и опоскаха тези безродници и продължават да го правят! Същевременно ни проглушиха ушите, че Цецо и родата му имали 6 апартамента!?! Че Цецо бил изплатил неправомерно 50 000. Пак отиваме към старата приказка, че за милиони (милиарди) няма закони и за кокошка (50К на фона на милиардите) няма прошка.

Цвъчка вземи си повечко вазелинец за пандиза.

СПОКО, СЕРГО..., АЗ НЕ СЪМ ОТ ВАШИТЕ...

ЦВЕТАНОВ НАСТЪПИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И СЕГА МУ ОТМЪЩАВАТ С ПОДКУПНИТЕ СИ ПРОКУРОРИ..

Най-противния престъпник цвинокио в ЗАТВОРАААААААААААААААААААААААААААААА. Чакат го 6 килии. Му-ха-ха-ха.

А НА БАС, ЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА! АКО ПОЗНАЯ, ЩЕ СИ ИЗВАДИШ ЛИ ГЛАВАТА ОТ ЗАДНИКА?

Така някакси, по колегиалному. Само 50 бона, но това направо си е обидно. Все едно катаджия да ни глоби с 1.78 лв. /примерно/ Не подценявайте човека, той може повече, а и ви обича, всецяло се е отдал на вас и каузата. Само един от балконираните му етажи е за малко, ама съвсем мъничко повече.Така че дръжте се прилично , като искате - искайте като хората, така ами, ама-ха-а...

Само 50 000 лв. ли е присвоил Цветанов? И това ако не е замазване на ситуацията, не знам. То беше ясно че герберската Цаца няма да направи нищо срещу герберското Цвете!

гейчо облиза везира и му се извини, после се размина само с мъмрене и глобичка, че е занесъл папките на службите направо при трактора. Сега тракторът се лекува в Европа от страхуването на ББ, а Цветанов го съдят за шоу

И преди всичко, най-важното за хората е да се знае КОЙ открадна катерушките ? КОЙ изяде фъстъците в самолета ?

От целия разговор при Кеворк трябваше да разберем единствено и пропагандно, че делото срещу Цветанов било политическа поръчка, и че ако не била другата политическа поръчка с печатницата от Костинброд ГЕРБ щели да спечелят пълно мнозинство. В което изобщо не се съмняваме, имайки предвид как години наред ГЕРБ фалшифицираше изборите.

от 1945, не ги е срам, нали

Товаришчи, Последните 4 години бяхме забравили за откраднати влакове и самолети,отвличания,кражби на ДДС и еврофондове,дилъри на дрога край училищата,разстрелвани меринджеи,обири на пощи и банки,пътните кърджалии-пирати,върлуващи безпроблемно над 20 години ,със свидната закрила на партията и дпс! Но другари,това ,че отново ви обират и еб..т по пътищата не е толкова важно- Важна е Коалицията- ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ЗАЕДНО,ЗЪРКЕЛЕТЕ КРЪСТОСАНИ,УСТЕНЦАТА- ОЗЪБЕНИ,РЪЧИЧКИТЕ -ГОРЕ,КРАЧЕТАТА- ТРОПКАТ -РАЗЗ,ДВААА! -БЙЕ СЙЕ ПИЕ!!МНОГО СМЕ!ДЙЕ ПЙЕ СЙЕ! СИЛНИ СМЕ!!ПУ-ТА-КА!! - УУУ,ДУУУ,ТЪП ФИЗКУЛТУРНИК,МУУУ ГАДЕН ПОЖАРНИКАР,БЕЕЕЕ,6 АПАТРАМЕНТЯ,МЕЕЕ,МИШО БИРАТА,,ОНОВА ТЕФТЕРЧЕ,ОТКРАДНАТИ 4 МЛРД В ЛИВАН,МУУУ,АСФАЛТЯ НЕ СЕ ЯДЕ,МЕЕЕЕ,БЕЕЕ,ОНЕЗИ ПОДСЛУШВАНИЯ,СПОЛУКА ЗА БЪЛГАРИЯ ,БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА,АТАКА И БЪЛГАРИЯ,БОЙКО-КАРАКОНДЖУЛ,ЦЕЦО-ТАЛАСЪМ,УУУ,МУУ-БОЙКО -КРЪВОЛОК,ЦЕЦО-ВЪРКОЛАК!!! СПАСИБО,ДРУЗЯ!!

Цветанов, който на цяла България е ясен какъв капацитет изобщо е, се произнесе почти по всичко, от което не разбира. А не разбира, защото го видяхме какви зулуми нанесе на държавата, сигурността и МВР по време на физкултурното си управление

Цецо вече НЕ ПЕЕ в хора !!! А от Мутрата не ме е страх ни най малко и не приемам никакви такива плашила ! Бойко НЯМА и не може да се върне на власт ! Даже и защото вече няма да има такова животно като печатници с технологичен брак !Такаа , че споко

скоро плъхове цвъртящи ще сте там където ви е мястото,ясно е з-ащо врещите неистово срещу цветанов,защото ви бръкна в далаверите и не моможете да простите,че не е ксато циганина костов,готов на всякакви сделки,гледат вми от ес и не можете да фабрикуватекомпромати,камо ли да ги докажете,цвърчите като яловицата тюбетейка патрашкина от посрана браперияи какво стана,остана с посрани гащи,тя и продачков,крадеца от синьото кафе,смърдящия опусум вече не пуска симфонична музика не подхожда на гадната му смръдлива и лъжлива душа продадена на помака-жалки квичащи отрепки,подпомагани от другия спонсориран от същия-ментьо цвеклов-саламения бос на салама камчия с чесън и арчарския енциклопедист,корифей по всички въпроси,за него максимата на мъдреца"аз знам,че нищо не знам" не важи,той знае всичко още едно жалко нищожество.

Комунистически трол си и си прозрял,че сега печатниците ги определи момата Мая и то чак в Русе??!? Каквото и да измислят комунисти,като тебе троле,все лошо става за българите!Защо тая мома Мая не отиде в затвора за гаврата с Конституцията на избори 2013г? Защото навсякъде ни управляват комунисти!Ето и в МВР-щял да гони "къртиците"от МВР"МЕНИСТЕРО" Йовчев?Акъде бил той,къде се е спотайвал като къртица преди,че чак се беще намърдал при Президента?! И къде отиде после?Троле,прав си-тожва правителство е най-ЯКОТО,защото го търпим!

Цветанов: Мафията управлява държавата Водещ: Кой е мафията ? Цв. : Делян Пеевски Водещ : Вие колко пъти сте се виждали с Пеевски Цв: 6-7 Водещ Значи вие сте били част от нея? Цветанов: Тази тема е приключила и е в миналото Изводите можете и сами да си ги направите за нас остава само да се надяваме да е толкова убедителен и в съда . . .

Съд за мутрата Цветанов-позор за МВР, . . не обвинения , а ефективна присъда и в затвора за престъпления по служба, зулумища и купища откраднати пари от нещастният ни народец. . Въобще, г-да журналисти-ЗАЩО давате дума на този нагъл и прост човек!?!от улицата на 19. 02. 2013 -изхвърлили от властта мутро-милиционерите

Ако Ц. Цветанов го осъдят за това за което го съдят, то Позитано 20 директно, трябва да го изместят в централния затвор за над 100г. лъжи, измами, кражби, мошеничества и убийства, срещу българския народ

ТОВА ОБВИНЕНИЕ КОЕ ПОPЕД Е 3 , 4 , 5 МАЙ ВЕЧЕ Е ЗА В ЗАТВОPА

ЯВНО МНОГО ГИ НАСТЪПИ ЦВЕТАНОВ ТЕЗИ СЛУГИ НА ДС . ЗА ТОВА СЕГА ГО ОБВИНЯВАТ В КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ

Гробаджиите, какво заслужават друго освен бой по празните тикви, те не се посвениха да подслушват, да рекетират, да съсипват хора и бизнеси, да фалшифицират избори, да се палят хората заради тях!

Другарю Цацаров, Ние ,редовите комунисти от Н-Първична Партийна Организация,написвайки това Кърваво писмо /Канлъ хабер/със сълзи и сополи на очи, Ви молим, да решите скоро и други наболели за обществото проблеми,като например: 1.Немедленно връщане в родината на политическите изгнаници и революционери, братя Галеви,които се скитат гладни голи,боси и окървавени в далечна чужбина.Нашата агентура провери в Браила-няма ги,трябва да са или в Монако или в Акапулко. 2.Спешно освобождаване на народните хъшове от гербаджийският Диарбекир-нагли дедесари,килъри,октоподи,контрабандисти,заменкаджии,медузи,начковци,дамбовци,златни,брендовци,пътни пирати,банкоматите,сводниците,наркотрафикантите и много други. 3.Строг съд ,пълна конфискация на имуществото и публичен разстрел в тила на новите генерал Вълков и полковник Кочо Стоянов -хитлеристите Борисов и Цветанов!! Спомете си как прогресивните сили се разправиха със Стамболов,регентите, Буров,Муравиев и всеотдайно следвайте техният светъл пример. 4.Имате пълно съдействие от всички завеждащи отдели от АГИТПРОПА на Партията:другарите-Дачков,Дайнов,Капута,М.Лайнара,Патрашкова,Учиндолеца ,Веска Тимова,Тошо Тошев,Биволарите и др. 5.Светкавично отпускане на поборнически пенсии на гореспоменатите Херои,за пълно съдействие по въпроса, търсете нашите законотворци от Парламентарния Триумвират на Мъдреците-агитатора Кутю,енергетика бат Сали и авиатора Лаков! Дано самият дух на Свети Ленин благослови стоманената Ви левица за да се стовари върху гербаджийскот иго! Горенаписаното написваме саморъчно и е подписано с кръвта на едно милиционерско заптие! п.п.-Писмото не е за общо достояние,имате ограничено време,защото ЕУ и цивилизованият свят скоро ще разбере с какви типове си има работа,а дойдат ли отново Бойко,Цецо и целият бъл. народ отново на власт,жална ни мада раша на всички !

хихихихи ;) Добър сте! много! браво, смея се на глас

Цветанов - без качества и без достойнство, само едно голямо его

мамо ще настинеш

Цветанов, който при режима на Бойко Борисов, с личното му одобрение и закрила, превърна България в джандарска република, има наглостта да твърди, че по негово време нямало подслушване.

Абе няма ли някакъв контрол по отношение на това кое да е новина и кое не? Това не е никаква новина!

Това са ясни знаци и силни сигнали, че лицето ЦВък ще бъде осъдено и по другите дела.

а кога ще има съд за иончев за проявената от него немърливост която доведе до убииството на един полицаи........

da се извиня:)) няма такава възможност. или искаш друго да кажеш?

Оперативният ръководител на проверката по скандала за незаконно подслушване в МВР Роман Василев, придружаван от трима полицаи, е щурмувал този следобед щаб-квартирата на партия ГЕРБ, влязъл в кабинета на Цветан Цветанов и го заставил да падне на колене. "Цветанов, ти си престъпник, ти си абсолютен престъпник", заявил обвинителят. Веднага след това тримата униформени служители закопчали с белезници шефа на предизборния щаб на ГЕРБ и го извели от кабинета му. Стъписващата сцена се разиграла в момента, докато Цветанов позирал за снимки за новите си предизборни плакати, така че била неволно документирана и от извикания нарочно професионален фотограф. link*

Петното би бил,добър заместник на Цветанов.

Малко са му.Твърде колегиално.

Нищо чудно,със толкова много дела,скоро Борисов да му бие шута,и да вземе Петното.

чак сега ли се сетиха?това е било преди сума ти време...то делото е заведено преди жалбата

ГЕРБ бе уродлива наказателна бригада, която разчистваше бизнес, финансови и политически територии с методите на ударна престъпна групировка.

Пиши "нашия" или "червения" преди думата "бизнес" и ще си по-точен. Защото тия бяха които страдаха - далавераджии, налапали фабрики и ТЕЦове без пари от приватизацията. Нормалните бизнеси си работиха без никакви грижи.

Давайте, изкарайте си 20 те лева за днес, боядисани тролчета. Никой вече не ви слуша, нито ви вярва на глупостите.

най-урудлива е сифилистичната 100 годишна баба,която си отива оплюта и отритната от всички,това ще се види на изборите и шимпанзето пак ли ще се удря в гърдите,ще бута първите от пиедестала и ще застава там,като смешен маймунек

Цветанов засегна много мафиоти.всички които имат малко или повече информация около МВР го знаят. но щом Цветанов го съдят за някаквиси 50 000 лв. защо който изпрати баретите в лясковец не го съдят за предумишлено убийство. по пътя на логиката излиза точно така.

Да допуснем,че Цветанов е виновен.Присвоил,пък ги изплатили на друг,ама както и да е.Какъв тогава ще да е Цветлин и онзи секретар ли е,сандал ли е?Щото нали помните(поне 3 дена можете) не става въпрос за 50 бона,ами за жертви.

Цветанов,имаш три дела срещу теб,как тие удобно да стоиш още в парламента,толкова си нагъл.Не те е срам от нищо,тапигьоз човек си ти.

е..не е като бисеров-да изчезне яко дим ...нали!?

Аман от анонимни

А кой ще плаща неустойките за Октоподите,Наглите и всички други мутренски акций на кретена Цветанов? Вземете му всичко и да отива да носи папките на бай Ставри.

те нали затова ги освобождават сега,за да могат да си платят масрафа!!!

Цветанов заедно с Борисов до живот в ЦСЗ!

Какъв нечуван и невиждан реваншизъм! Каква злоба към човека, въвел най-после ред в бандитската ни държава. Засрамете се вие, от МВР, които сте се настървили против единствения свестен вътрешен министър след промените в България! И всички вие, които плюете по него. Сигурно ви е настъпил по мазола, затова виете така. Всички престъпници трябва да се преследват от закона, както правеше господин Цветанов, а не мижитурките преди него, подвластни на БСП и ДПС.

Експертите и верните им лумпенизирани фенове,дали сериозно си мислят,че могат да замажат грандиозните си гафове?Ако са сериозни,значи са по-тъпи от обичайното..

Цветанов, имаш занемарено домашно мъзпитание. Първото и основно нещо, на което мама те учи, ама тебе не е , е да не крадеш. А ти си крал и с гъза си от парите на народа. Мафията ти даде 6 апартамента, дано се задавиш с тях, простако. Хората живеят в коптори, гладуват, а такива като тебе престъпници разсипват държавата. Не нашата държава , а на такива престъпници като тебе и лицето Бойко Метовиед Борисов. Но Господ вижда и един ден ще си платите.