Коментари - Задържана за радикален ислям припадна в съда (снимки) | Днес.dir.bg

Задържана за радикален ислям припадна в съда (снимки)

Апелативният съд в Пловдив прекъсна заседанието по мерките за неотклонение на задържаните за проповядване на радикален ислям, след като една от тях припадна.

Обратно в новината

Коментари - Задържана за радикален ислям припадна в съда (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Ако някога тази наша заблудена женица прочете тези коментари, съм длъжен да и кажа , че само вярата в Светата Троица , кръщението в Светата Православна Вселенска и Апостолска Църква и разбира се спазването на Божиите заповеди спасяват душата и я даряват с вечен живот с Бога !!! Всички други вери са от дявола за отколешната му мечта да погуби най-ценното Божие създание - човека ! Господ да ти е на помощ заблудена овчице ! Амин !

Брей тези цигани ислямисти, бивши протестанти, каква професия са си намерили, от религия в религия, от вяра на вяра, от господ на друг, само пари да има. Утре и с пера на .... и в индиански бог ще повярват и то фундаментално, само пари да има.

Бря в тази държава всички разбойници като стигнат до съда я кръвно ще вдигнат, я в кръста ще се схванат, я зъб ще ги заболи... Ей пак ни пробутаха най-кекавите ислямисти :)

Дираджийчета,пак ме изтрихте и аз пак ви псувам:) Тия седмината да ги въдворят в сливенския затвор:))))

Православната ни църква освен да се дърли за власт и имоти, за друго не става....

Имаше и педофилски скандали със свещеници, имаше и други излагации.

чудя се колко ли пари са дали на нашите продажни адвокати за да ги защитават мене ме е срам от тях а иначе който иска ислям да върви в сирия и това не са ислямисти това са чисти цигани които се издържат по този начин без да работят вижте в какви палати живеят без един ден трудов стаж особенно жените им и питам къде са проверяващите

Хем на 29 години, хем студентка I КУРС?!? специалност "български и турски език"? Каква е тая измислената специалност и какъв го е дървила до 28 -ата си година като не е завършила досега висше образование?!? Висше се взима обикновенно на около 25 години...Като са в джамията и вият като кучета срещу луната са здрави и прави, като влязат в съда и почват кризи, припадъци и заболявания разни...Както беше писал един от коментиращити по-долу - хурка по бурка...

Тия пингвини трябва да им се вземе акъла докато е време! Тъй като явно застават на страната на убийци, които извършват геноцид и водят война, към тях отношението трябва да бъде като към военопленици и военопрестъпници! Тях трябва да ги държат във военни лагери до края на войната, а след това да ги съди военен съд. Сега е време да им се изсипе цялата строгост на правосъдието.

Колко трябва да е грозна и проста една девойка, за да се покрие с черни парцали от главата до петите?

Толкова колкото пари са и дали.

Интересно за каква толерантност могат да претендират всички тия забрадени и с бурки,дето са се насадили като кърлежи в християнския свят и смучат социалните системи.И как се легитемират пред властите.Че под покривалото им може и мъж да се крие.Това да не е Афганистан.

Към младата госпожица :България е християнска държава и винаги е била

България е основана от езичници. Християнството е насила наложено от гърците. България не е християнска държава в момента, според конституцията и. Не пиши глупости.

Ами явно не си чел конституцията! В нея пише, че в България има свобода на вероизповеданията и основната религия е православното християнство.

Абе защо пишеш глупости? Какви гърци са ти влезли в главата на тебе? Християнството в България е наложено с цел обединяване на всички народи в държавата с единна вяра. И съвсем не е налагано от външни фактори, които не са имали интерес от единна България!

Ако ме върнеш чак в първобитно-общинния строй ще се съглася, ама какво да правя там?

Трябва да получат строги наказания за да могат да послужат за назидание на всички пишман релолюционери!

kirchevo

А кога ще задържат КРАДЦИТЕ на 5-те милиарда от КТБ?

Апартаменти, частни джамий,пътувания тоя бизнес май скъпо излиза пък и не е като да ти хрумне случайно такава идея.

Що Аллах и е позволил да получи нервна криза, нали е много праведна?

Тия с бурки отгоре, а отдоле без гащи.

Насаждането и налагането на радикалния ислям е равносилно на геноцида на Инквизиията. Като не щеш мира, на ти секира! е казал мъдрият ни к/хан Крум. Какво ли е имал предвид..?

Рязана ли е долната - режи и горната ! Нищо не става от тая сган !

Cтoлюбoвъ

Нима? Щото по цял ден виждам необрязани българи, които се избиват по улиците с коли и без коли. Виждам как българи мачкат други българи и чрез действията си прогониха над два милиона за четвърт век. Още виждам и брадати попове, които се държат като мафиоти. Обрязването ли е виновно за това? Изказването ми не целеше омраза, а смелост и справедливост, която е наследена от народа ни. Не бъркайте смелостта с омразата!

До колкото е известно, исляма е възникнал 400 години след християнството. Та и сега радикалния ислям възниква 400 години след инквизицията. Всяко нещо по реда си

Аз съм Българин, бял съм и съм расист. Изобщо не се срамувам от това.

Като и е толкова силна вярата... що така я тресе нервата...? Кога станаха цигани, кога им почерне гъзо? Да я питаме тая забулената - кой е внуши тая измислена религия? Кой е бил такъв - дядо и, баща и, майка и? Кой? Заблудена и непросветена паплач!

На пазарджишкит ецигани им дреме за исляма, колкото аз съм космонафт :) Ако от разните арабски организации спрат да им плащат ше си избършат задниците с бурките и чалмите и ше се изпикаят върху тях на публично място. Само пари им дай на готово и ше пеят харе-рама по цял ден :) Готови са и да се маскират като маймуни само и само да им се плаща без да рабоят.

Това е най-малкото, което ще и се случи!

Разбира се, че всички тези 'хорица' са изключително добри, всички, до един. С тази разлика, че те имат свои стандарти и дефиниции на 'добро' и за тях всички ние, изповядващи други религии, дори мюсюлманска, но не в този вид в който те вярват, сме лоши и трябва да бъдем премахнати или най-малкото подчинени. Като са толкова умни всичките никой ли не прочете някъде по другите книги, че амбициите за завладяване на света с една идея са исторически пробвани и всички са се проваляли грандиозно. Само два по-известни примера като Александър Македонски и Хитлер май са достатъчни. Въпросната 'добра, умна и особено набожна сестра / на кого ли?!?/' е изпаднала в нервна криза като е разбрала, че не може да контролира ситуацията в съда, но всъщност целта оправдава средствата.

Само че ислямистите (и особено радикалните) не се опитват да завладеят света само "с една идея". Там действа здраво и ятаганът, а това сериозно променя нещата...

,,Вярващ е от 6 години, каза и майката на Ерджан - Маавиш Смаил.,,??? ,,преродил,, се в джихадист преди шест години??? ,,Маавиш Смаил,, или ,,Маавиш Смаилов,,???

Точно така се действа срещу такива ислямисти. Тази напаст следва да се изкорени отдъно в държавата.Службите следва да им прекъснат финансовите потоци, да разберат кой ги финансира и от къде, с каква цел.Смажете ги.

Да вземеш една хурка па да захванеш: хурка по бурка хурка по бурка в 3/4 такт!

29-годишна? Проверена ли е идентичността й, защото тази на снимката изглежда поне на 50... И как живее с мъж без брак, това не е ли забранено от ислямската религия и от шериата? А и ако майката живее в Брюксел, тя не помага ли на дъщеря си, защо не я вземе при себе си? Хм, има нещо гнило в цялата тази история ...

Хем силно религиозна, та чак вкъщи стои с бурка, хем живее без брак!За такова нещо силно религиозните водачи пребиват с камъни!

Ох, майкоооо... И до нас ли стигна...

Всичките в затвора. Без милост за Ислямска държава и всеки, който проповядва радикален ислям.

... хубава бяла българка а приела исляма. Що ? ... чудя се цял час ... няма логично обяснение - значи е нелогично , т.е. отличен екземпляр на ""Голяма Бяла Птица "" Тъжно ама истина !!!

Тя е потенциално камикадзе. Да си гледа там религията, но да не агитира хора да се откажат от вярата си, както е направила тя.

... Тя е чиста проба патка бе бра ! За какъв месия я мислиш ? Та тя патката като и опряло яйцето до "Д"-то и взела да колабира. Тя изобщо не си е представяла в какво се забърква. Главата и е служила да носи шапка , а не да разсъждава с нея - какво ще стане утре. Ей за тва намекнах в първият си пост ,че е чиста проба Паточка !!! 100 %

"Много религиозна","дори в къщи стои с бурка", а пък "живее на семейни начала с ... еди кой си????" Къде гледа Аллах? Маймуни ли сме или ни правят на такива, а, хора?

Турци са, но с български имена, щото в Европа били по-добре приети с българските.Да им се забрани да си сменят имената по 100 пъти.Като са турци, да заминават в Турция.

Нпрмално е да припада тази абезяна, вижте с какво е облечена! България е православна християнска държава, така че тия бурки май е време да ги гоним!!! Възродителен процес 2!!!

То всъщност това е един от големите проблеми! Да сложиш православна пред християнска. И така нито е православна нито християнска!

loyola

Майката да не е един от онези Българи от които дойде да се жалва Белгийския кмет?

Не знам защо полицията не си направи труда да разбере защо тия предани на мохамед, ислямисти са с български имена? Може би защото по лесно пътуват из Европа и носят парите за "правоверните" в чували! Няма друг изход от тази напаст, освен ако не им се спрат паричните потоци за носене на бурка и брада. Мангала в друго не вярва - само в пари и ако може да не работи.

От къде се показаха тези бурки и бели роби на мъжете, никога това не е било в България, едни ислямисти плащат на продажните ни адвокати, а ние блеем.

Като се сетя каква хубава танкова бригада имаше в Пазарчик и ми става едно мило , мило .

Явно студентката е решила да спечели някой лев за да си плати обучението като се преструва на вярваща и превежда разни религиозни глупости. Така източва разни ислямски фондации, които плащат сметката.

И каква е тая измислена специалност "Български и турски език" в измисления Пловдивски университет!!!

И тя като измислената ни демокрация.

Не специалността е виновна; езици всякакви, на всеки език се създават стойностни произведения - защо не и на турски. Друг е въпросът за какво се използва владеенето на езика и какъв вид литература се превежда с тези знания.

Който превежда книги - в затвора. Между другото, знаете ли кой е превел "Моята борба" на Хитлер? Защо не е в затвора?

Не смятам, че преводачът трябва да бъде съден само за това, че е превеждал! Та нали, ако не знаем какво им е в главите на лудите, няма как да се борим с тях?! Вярно е, че тези книги провокират други луди да се вземат насериозно и да следват тъпотиите, които се проповядват в тях (което наистина е опасно), но все пак би било глупаво да си затворим очите за това, което вече е написано някъде от някого. Все едно твой близък да влезне в сатанинска секта и ти да не вземеш да им прочетеш идиотщините, за да знаеш с какво си имаш работа.

По-горе не ми разбраха сарказма.

Luna0102

Тази задържаната от снимката, много хубава брада си е пуснала, може да си оплете плитка за да си сложи панделка.

Ще припадне, защото лъже и знае,че лъже.Ще припадне, защото е заплашена да говори, това,което говори.

дир. бг. мюсюлманите нямат литургия. Ама че сте невежи. Освен това не може да си мюсюлманин и да носиш християнско или друго не мюсюлманско име. Тъй че явно тези като са станали такива са си сменили неофициално имената, но по паспорт нищо чудно да са останали с българските си. Защото се разбра, че преди това този Муса, сигурно и други са били протестанти. Е, това проучете- кога, как, защо и с/у колко са си сменили вярата.

Пазарна икономика. Мюсюлманските фондации сега дават повече от протестантските.

Понеже изтрихте топ новините,аз ще го кажа по-..... Калъфката за инструмента на имама припадна в съда:)

Обикновено като припаднат и се взривяват... Извадили са късмет съдиите!

Жалко за момичето. Тези талибани са и промили мозъка на 100%.

Само едно не ми е ясно в този театър- тази умна и ученолюбива студентка ,след като у дома си седи с бурка, как е облечена когато ходи на лекции в Пловдивския университет????

муслиманите, по Шариа-та, нямат проблем да го правят. Нямат проблем да лъжат и наужким да приемат друга вяра, нямат проблем да се отказват наужким от исляма.

На тая как са и надигали бурката да и премерят кръвното. Ами от бърза помощ доктора ако се е случил мъж?... Цигански работи. В кауша и да вика аллах да я извади.

Е пак ви псувам бе смотани дираджии. Какво толкова казах,какво би станало ако трябва да се прислуша сърцето и дишането. Сами си го търсите.

Номера от селски вечеринки.Как всички се разболяват в съда:))

Коментари - Задържана за радикален ислям припадна в съда (снимки) | Днес.dir.bg

Задържана за радикален ислям припадна в съда (снимки)

Апелативният съд в Пловдив прекъсна заседанието по мерките за неотклонение на задържаните за проповядване на радикален ислям, след като една от тях припадна.

Обратно в новината

Коментари - Задържана за радикален ислям припадна в съда (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Ако някога тази наша заблудена женица прочете тези коментари, съм длъжен да и кажа , че само вярата в Светата Троица , кръщението в Светата Православна Вселенска и Апостолска Църква и разбира се спазването на Божиите заповеди спасяват душата и я даряват с вечен живот с Бога !!! Всички други вери са от дявола за отколешната му мечта да погуби най-ценното Божие създание - човека ! Господ да ти е на помощ заблудена овчице ! Амин !

Брей тези цигани ислямисти, бивши протестанти, каква професия са си намерили, от религия в религия, от вяра на вяра, от господ на друг, само пари да има. Утре и с пера на .... и в индиански бог ще повярват и то фундаментално, само пари да има.

Бря в тази държава всички разбойници като стигнат до съда я кръвно ще вдигнат, я в кръста ще се схванат, я зъб ще ги заболи... Ей пак ни пробутаха най-кекавите ислямисти :)

Дираджийчета,пак ме изтрихте и аз пак ви псувам:) Тия седмината да ги въдворят в сливенския затвор:))))

Православната ни църква освен да се дърли за власт и имоти, за друго не става....

Имаше и педофилски скандали със свещеници, имаше и други излагации.

чудя се колко ли пари са дали на нашите продажни адвокати за да ги защитават мене ме е срам от тях а иначе който иска ислям да върви в сирия и това не са ислямисти това са чисти цигани които се издържат по този начин без да работят вижте в какви палати живеят без един ден трудов стаж особенно жените им и питам къде са проверяващите

Хем на 29 години, хем студентка I КУРС?!? специалност "български и турски език"? Каква е тая измислената специалност и какъв го е дървила до 28 -ата си година като не е завършила досега висше образование?!? Висше се взима обикновенно на около 25 години...Като са в джамията и вият като кучета срещу луната са здрави и прави, като влязат в съда и почват кризи, припадъци и заболявания разни...Както беше писал един от коментиращити по-долу - хурка по бурка...

Тия пингвини трябва да им се вземе акъла докато е време! Тъй като явно застават на страната на убийци, които извършват геноцид и водят война, към тях отношението трябва да бъде като към военопленици и военопрестъпници! Тях трябва да ги държат във военни лагери до края на войната, а след това да ги съди военен съд. Сега е време да им се изсипе цялата строгост на правосъдието.

Колко трябва да е грозна и проста една девойка, за да се покрие с черни парцали от главата до петите?

Толкова колкото пари са и дали.

Интересно за каква толерантност могат да претендират всички тия забрадени и с бурки,дето са се насадили като кърлежи в християнския свят и смучат социалните системи.И как се легитемират пред властите.Че под покривалото им може и мъж да се крие.Това да не е Афганистан.

Към младата госпожица :България е християнска държава и винаги е била

България е основана от езичници. Християнството е насила наложено от гърците. България не е християнска държава в момента, според конституцията и. Не пиши глупости.

Ами явно не си чел конституцията! В нея пише, че в България има свобода на вероизповеданията и основната религия е православното християнство.

Абе защо пишеш глупости? Какви гърци са ти влезли в главата на тебе? Християнството в България е наложено с цел обединяване на всички народи в държавата с единна вяра. И съвсем не е налагано от външни фактори, които не са имали интерес от единна България!

Ако ме върнеш чак в първобитно-общинния строй ще се съглася, ама какво да правя там?

Трябва да получат строги наказания за да могат да послужат за назидание на всички пишман релолюционери!

kirchevo

А кога ще задържат КРАДЦИТЕ на 5-те милиарда от КТБ?

Апартаменти, частни джамий,пътувания тоя бизнес май скъпо излиза пък и не е като да ти хрумне случайно такава идея.

Що Аллах и е позволил да получи нервна криза, нали е много праведна?

Тия с бурки отгоре, а отдоле без гащи.

Насаждането и налагането на радикалния ислям е равносилно на геноцида на Инквизиията. Като не щеш мира, на ти секира! е казал мъдрият ни к/хан Крум. Какво ли е имал предвид..?

Рязана ли е долната - режи и горната ! Нищо не става от тая сган !

Cтoлюбoвъ

Нима? Щото по цял ден виждам необрязани българи, които се избиват по улиците с коли и без коли. Виждам как българи мачкат други българи и чрез действията си прогониха над два милиона за четвърт век. Още виждам и брадати попове, които се държат като мафиоти. Обрязването ли е виновно за това? Изказването ми не целеше омраза, а смелост и справедливост, която е наследена от народа ни. Не бъркайте смелостта с омразата!

До колкото е известно, исляма е възникнал 400 години след християнството. Та и сега радикалния ислям възниква 400 години след инквизицията. Всяко нещо по реда си

Аз съм Българин, бял съм и съм расист. Изобщо не се срамувам от това.

Като и е толкова силна вярата... що така я тресе нервата...? Кога станаха цигани, кога им почерне гъзо? Да я питаме тая забулената - кой е внуши тая измислена религия? Кой е бил такъв - дядо и, баща и, майка и? Кой? Заблудена и непросветена паплач!

На пазарджишкит ецигани им дреме за исляма, колкото аз съм космонафт :) Ако от разните арабски организации спрат да им плащат ше си избършат задниците с бурките и чалмите и ше се изпикаят върху тях на публично място. Само пари им дай на готово и ше пеят харе-рама по цял ден :) Готови са и да се маскират като маймуни само и само да им се плаща без да рабоят.

Това е най-малкото, което ще и се случи!

Разбира се, че всички тези 'хорица' са изключително добри, всички, до един. С тази разлика, че те имат свои стандарти и дефиниции на 'добро' и за тях всички ние, изповядващи други религии, дори мюсюлманска, но не в този вид в който те вярват, сме лоши и трябва да бъдем премахнати или най-малкото подчинени. Като са толкова умни всичките никой ли не прочете някъде по другите книги, че амбициите за завладяване на света с една идея са исторически пробвани и всички са се проваляли грандиозно. Само два по-известни примера като Александър Македонски и Хитлер май са достатъчни. Въпросната 'добра, умна и особено набожна сестра / на кого ли?!?/' е изпаднала в нервна криза като е разбрала, че не може да контролира ситуацията в съда, но всъщност целта оправдава средствата.

Само че ислямистите (и особено радикалните) не се опитват да завладеят света само "с една идея". Там действа здраво и ятаганът, а това сериозно променя нещата...

,,Вярващ е от 6 години, каза и майката на Ерджан - Маавиш Смаил.,,??? ,,преродил,, се в джихадист преди шест години??? ,,Маавиш Смаил,, или ,,Маавиш Смаилов,,???

Точно така се действа срещу такива ислямисти. Тази напаст следва да се изкорени отдъно в държавата.Службите следва да им прекъснат финансовите потоци, да разберат кой ги финансира и от къде, с каква цел.Смажете ги.

Да вземеш една хурка па да захванеш: хурка по бурка хурка по бурка в 3/4 такт!

29-годишна? Проверена ли е идентичността й, защото тази на снимката изглежда поне на 50... И как живее с мъж без брак, това не е ли забранено от ислямската религия и от шериата? А и ако майката живее в Брюксел, тя не помага ли на дъщеря си, защо не я вземе при себе си? Хм, има нещо гнило в цялата тази история ...

Хем силно религиозна, та чак вкъщи стои с бурка, хем живее без брак!За такова нещо силно религиозните водачи пребиват с камъни!

Ох, майкоооо... И до нас ли стигна...

Всичките в затвора. Без милост за Ислямска държава и всеки, който проповядва радикален ислям.

... хубава бяла българка а приела исляма. Що ? ... чудя се цял час ... няма логично обяснение - значи е нелогично , т.е. отличен екземпляр на ""Голяма Бяла Птица "" Тъжно ама истина !!!

Тя е потенциално камикадзе. Да си гледа там религията, но да не агитира хора да се откажат от вярата си, както е направила тя.

... Тя е чиста проба патка бе бра ! За какъв месия я мислиш ? Та тя патката като и опряло яйцето до "Д"-то и взела да колабира. Тя изобщо не си е представяла в какво се забърква. Главата и е служила да носи шапка , а не да разсъждава с нея - какво ще стане утре. Ей за тва намекнах в първият си пост ,че е чиста проба Паточка !!! 100 %

"Много религиозна","дори в къщи стои с бурка", а пък "живее на семейни начала с ... еди кой си????" Къде гледа Аллах? Маймуни ли сме или ни правят на такива, а, хора?

Турци са, но с български имена, щото в Европа били по-добре приети с българските.Да им се забрани да си сменят имената по 100 пъти.Като са турци, да заминават в Турция.

Нпрмално е да припада тази абезяна, вижте с какво е облечена! България е православна християнска държава, така че тия бурки май е време да ги гоним!!! Възродителен процес 2!!!

То всъщност това е един от големите проблеми! Да сложиш православна пред християнска. И така нито е православна нито християнска!

loyola

Майката да не е един от онези Българи от които дойде да се жалва Белгийския кмет?

Не знам защо полицията не си направи труда да разбере защо тия предани на мохамед, ислямисти са с български имена? Може би защото по лесно пътуват из Европа и носят парите за "правоверните" в чували! Няма друг изход от тази напаст, освен ако не им се спрат паричните потоци за носене на бурка и брада. Мангала в друго не вярва - само в пари и ако може да не работи.

От къде се показаха тези бурки и бели роби на мъжете, никога това не е било в България, едни ислямисти плащат на продажните ни адвокати, а ние блеем.

Като се сетя каква хубава танкова бригада имаше в Пазарчик и ми става едно мило , мило .

Явно студентката е решила да спечели някой лев за да си плати обучението като се преструва на вярваща и превежда разни религиозни глупости. Така източва разни ислямски фондации, които плащат сметката.

И каква е тая измислена специалност "Български и турски език" в измисления Пловдивски университет!!!

И тя като измислената ни демокрация.

Не специалността е виновна; езици всякакви, на всеки език се създават стойностни произведения - защо не и на турски. Друг е въпросът за какво се използва владеенето на езика и какъв вид литература се превежда с тези знания.

Който превежда книги - в затвора. Между другото, знаете ли кой е превел "Моята борба" на Хитлер? Защо не е в затвора?

Не смятам, че преводачът трябва да бъде съден само за това, че е превеждал! Та нали, ако не знаем какво им е в главите на лудите, няма как да се борим с тях?! Вярно е, че тези книги провокират други луди да се вземат насериозно и да следват тъпотиите, които се проповядват в тях (което наистина е опасно), но все пак би било глупаво да си затворим очите за това, което вече е написано някъде от някого. Все едно твой близък да влезне в сатанинска секта и ти да не вземеш да им прочетеш идиотщините, за да знаеш с какво си имаш работа.

По-горе не ми разбраха сарказма.

Luna0102

Тази задържаната от снимката, много хубава брада си е пуснала, може да си оплете плитка за да си сложи панделка.

Ще припадне, защото лъже и знае,че лъже.Ще припадне, защото е заплашена да говори, това,което говори.

дир. бг. мюсюлманите нямат литургия. Ама че сте невежи. Освен това не може да си мюсюлманин и да носиш християнско или друго не мюсюлманско име. Тъй че явно тези като са станали такива са си сменили неофициално имената, но по паспорт нищо чудно да са останали с българските си. Защото се разбра, че преди това този Муса, сигурно и други са били протестанти. Е, това проучете- кога, как, защо и с/у колко са си сменили вярата.

Пазарна икономика. Мюсюлманските фондации сега дават повече от протестантските.

Понеже изтрихте топ новините,аз ще го кажа по-..... Калъфката за инструмента на имама припадна в съда:)

Обикновено като припаднат и се взривяват... Извадили са късмет съдиите!

Жалко за момичето. Тези талибани са и промили мозъка на 100%.

Само едно не ми е ясно в този театър- тази умна и ученолюбива студентка ,след като у дома си седи с бурка, как е облечена когато ходи на лекции в Пловдивския университет????

муслиманите, по Шариа-та, нямат проблем да го правят. Нямат проблем да лъжат и наужким да приемат друга вяра, нямат проблем да се отказват наужким от исляма.

На тая как са и надигали бурката да и премерят кръвното. Ами от бърза помощ доктора ако се е случил мъж?... Цигански работи. В кауша и да вика аллах да я извади.

Е пак ви псувам бе смотани дираджии. Какво толкова казах,какво би станало ако трябва да се прислуша сърцето и дишането. Сами си го търсите.

Номера от селски вечеринки.Как всички се разболяват в съда:))