Съдят внука на Кирил Рашков съкратено, присъдата ще е малка

Внукът на Кирил Рашков и негов съименник е поискал съкратено съдебно следствие по образуваното срещу него наказателно дело за закана за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Съдят внука на Кирил Рашков съкратено, присъдата ще е малка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е българската държава - човешкия живот се оценява на 2 години затвор! Нищо чудно, че страната ни се намира в демографски взрив, като дори чумната епидемия през средновековието изглежда като настинка по време на зима.

Властолюбивата бивша кметица допринесе с вироглавието си да загуби детето си (лека му пръст на младото момче).Настрои и продължава вълнообразно да настройва и без това простички "хорица" Това ли е единственото произшествие в държавата?Циганинът ли е единственият богаташ ?Защо се мери с различен аршин? ,за вироглавството на кметицата могат много хора да се замислят и да заемат страна.Ако си има проблеми (като истерия )нека не заразява цялата държава .Медиите направиха "от мухата слон".Ако хипотетично избием всички цигани ще избием ли циганията която носим в нас генетично? ,ако някои хорица имат гузна съвест ,то нека им тежи на съвестта.

Абе четец ти малоумен ли си бе или си от фамилията

Бедни ми Цар Киро, да беше си лежал в Белене?! Стана тя, бай бабо, да те не срещне Стръвница, от Катуница ! Кметица май по-добре приляга на неговия "казус"?

Според мен трябва да го съдят за съучастие в предумишлено убийство, защото заканата е приведена в действие, па макар и от други хора, за които може да се докаже, при повече работа и желание, че са свързани с него. Време е съдът да съди по същество а не по презумция.

Каквото и да се драска ,колкото и да се инсценира вина ,едно не може да не признаем ,че след толкова години и при комунизма и 22 г след това е постигнал (при това циганин) такъв резултат, говори нищо друго освен ГОЛЯМ УМ. Всичко друго е завист .Нима кметицата е била чиста и честна ?,щом като не е могла през този период да предотврати напрежението и изчисти отношенията? много яко смърди на нечистотия и то съвсем по нашенски.

Кога фърлихте оковите, кога станахте расисти?! Така се е говорило в Алабама преди 200години! Засрамете се, катунци! И все още ,научно сте по-напред от САЩ!

След като заплахата му е осъществена - момчето е убито, защо ще го съдят по съкратена процедура само за заплаха, че и за наказанието се знае вече, че щяло да бъде малко?! А за убийството няма ли да съдят тази престъпна фамилия, и наказанието да бъде голямо - като за убийство по предварителен сговор, с престъпен умисъл, по особено жесток начин, с конфискация на незаконните имоти и пари, и като за рецидивисти?! Доживотен затвор за тези престъпници, тартори на циганската престъпност у нас! Ако наказанието му е малко и след това пак се върне в Катуница, народът има пълното право сам да раздаде правосъдие след тоя продажен антибългарски антисъд!

Щот началника ти боко тиквата е началник и на мангала, затова! Заедно организират циганите да гласуват за ГРОБ, как ще го окаушат според теб?

4 км ходи,веднага!!!Спешно!!!

Съгласна, само че, май местата на началника и подчинения му са разменени.

Стига ги галете с пера тези цигани!

Човече какво се случва тука?! Аз ли не разбирам или пък тълкувам погрешно фактите?! Как един УБИЕЦ ще лежи(най-вероятно) по-малко от три години?!!! Това е абсурдно, грозно и адски обидно! Докога разни пишман-първенюта и в генералния случай ЛАЙ*А ще минават между капките?! Тъжно....

Като дойде Гвардията на власт, ще е още по-кратко - на дървото и готово.

Де тоз късмет! А дано ама надали... Не останаха пълководци в тая страна, разформироваха и армията, сал едни оядени кръглотумбаци с фуражки на цвъки да го пазят. Мечти-иии, мечти са това за гвардията и тричленките... за жалост...

Историята не познава случай, при който шушумиги да правят гвардия, да не говорим пък за нещо повече.

Циганина пече го,вари го-пак циганин си остава.