Прокуратурата поиска само една ефективна присъда за имамите

Една ефективна присъда, две условни и 10 глоби поиска прокуратурата в Пазарджик за 13-те подсъдими по делото за разпространение на радикален ислям.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска само една ефективна присъда за имамите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво ,какво "правосъдие",каква прокуратура,да им се възхищаваме само.Под ЕС диктат ,под ислямистки ,под Ердогановски диктат,защото са им платили доволно,пълен капут на властта и партиите,резил,но ще им търсим сметка до гроб....

Българите са продажници и страхливци,затова разни абдули и будали с бради и примитивно мислене,но с пари, им се качват на главите...отвратително!

пак им дадоха огромен подкуп на прокурори и съдии,страшна държава и никой не им търси сметка на продажниците,никаква наказуемост,навели са се пред исляма,продадоха ни.....

Ако делото на ДВОЙНИЯ убиец от Перник се гледаше От некой Кадия, мислиш ли че щеше да го пусне, Да си метне онаа работа през рамо, и с гадже-пиниз пот ръка, да фане за една африканска страна ? А само той ли е, кажи бе "Патриоте"! Само като си помисла, извинавай, какъф кретен си, Да ми прости Госпот, Буда и Алах, Идва ми да ти кажа само, ТИ СИ АХМАК!

За тебе се отнася! Какво ми се спотайваш като бълха в гащи?

Очаквам и по тешки наказания за некой заспали другари, Щото докато ми истрият лафа от 10:01, двама вече го прочели! Лошо, ще каже Великия писар на Прехода, Лошо Лошев ? Беркят версън, казваше дедо ми. баба Тодорка, от ГД "Отворени жени"

А кога ще прекръстят центъра на тракийската низина с исконното му име ФИЛИБЕ? И не е ли крайно време на нашите ГОСПОДАРИ да им дадем дипломатически имунитет? Вески, който се поздравява със "Сабах хаир олсун" да бъде обявен за недосегаем и да му се дадат за ползване поне ЧЕТИРИ български ханъми, да му мият краката. Ай сиктир, рая със рая. Аллах акбар!!!

Пичо Бух, Кат та гледам къф си умник, не може да нямаш Некоя "Мисъл", как да го кръстим нашия връх Мусала, Че да не са казва повече така, "Близо до Алах"! Не ти са налагам , но примерно мен мнного ще ме кефи, Това: "Връх Будала"! Връх Будала , чат ли си ? Не е на Алах, А на нашто Божестово Буда ! Загреа ли бе, албански реотан? Е

от изхода на делото си направете сметка драги Българи къде е родината ни в ЕС или Анадола ........... България Г И Н Е.....няма съд .....няма държава ......мъка .....мъка ..... нямам нищо против друговерниците .... но когато видиш че те се гаврят с държавата ти и законите и ...как да ги уважаваш

ЧУК

Я!!!Имам баялдъ!!!

БСП! БСП! БСП!

страната ни беше свободна до 9 септември 44, оттогава до сега сме под робството на комунистите и анадолците догановци.............ако греша поправете ме, един беше боико които ги спря за малко но и тои не издържа не за друго но го предадоха така както и левски навремето..

все повече се убеждавам че в тази страна българите вече или са малцинство или са зомбирани докраи................и къдеса всички тези които празнуваха апостола?

ЩЕ СЕ УСЯТЯТ ЛИ НАИ ПОСЛЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ЧЕ КОРУПЦИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ И В ВСИЧКО.... НЯМА СЪД И ВИНОВНИ ДОКОГАТО СЕ СРИНЕ ДЪРЖАВАТА ДО ОСНОВИ ... КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ....

не че искам да злорадствам но всичко е вече изгубено.............

Значи, за връзки с алкайда нашия съд дава потупване по рамото. Предполагам, че за сарафово ще ги почерпят с блага ракия.

През 2015 г. щи се роди новия "18" , ще се генерира Четвърти Райх... и тогава ще настъпи краят на Исляма!

Амин, дано се появи и тази година, че като гледам олигофренските им физиономии.......нищо добро не ни чака

Навремето мюсулманите са били образовани и мирни хора, а сега какво стана - най-гламавите и агресивни терористи! Трябва решително да ги изметем от България и Европа! Не ни трябват носачи на кашони с нож в ръка!

В Сирия тъ дей,севодня, симера, днес радикалния ислям сече главите на пленените със 80 см сатъри,направо на тротора пред домовете а обикновения ислям само прерязва гърлата. Гответе се българи - тъпа глава най-лесно се реже. Справка -християните в Сирия. Тез брадатите пазарджиклии са ислямските апостоли на кланетата. Погалихте ги с перце вместо да копат тЮнела под Шипка. Нищо не става от българина - само рая. И съдът ще си вземе заплата -пфю Боклуци.

Твърдо ЗА ама надали! В такива моменти ми се иска Тато да е жив..при него на такива нямаше да им се размине :)

След 10.11.89 бай Тошо, като вижда накъде духа вятърът на промяната, бил казал, че ще го търсим и на оня свят...

от кога имамите терористи се поздравяват с фашисткото хаил, като този субект от снимката?

от кога имамите терористи се поздравяват с фашисткото хаил, като този от снимката?

Това вече е наистина анти българско решение. Но какво да очакваме от това турско владичество в момента и от корумпираната прокуратура и съд. За пореден път показаха, че в тази държава не е за нормални хора. Тука е само за олигарси, цигани и турци. Само не зная какво става когато останат само те. Сигурно ще се самоунищожът. Шибана страна сме ма.а му ст..а с същия такъв народ. Щом ги траем тези изроди значи сме балъци. Вижте какво правят в Украйна! Само на половината да сме толкова -мъже, тези педали горе в парламента щяха да си хвърлят оставките. А ние ще пеем песнички на протестите и ще хвърляме домати. Вместо гранати.

Бати гн*сните физономи..тея камилари или екстрадация или на дървото! Не тея и затвора им е малко....това са фанатици..няма друг начин за тях!

Когато коментираме действията на прокуратурата, начело с Цацаров, винаги трябва да имаме предвид, че той е член на пловдивската Mасонска ложа "Слънце-Ориент" (организирана от бившия президент Първанов ), с "Велик майстор" ( т.е. шеф) видният БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов

америка, израел, европа и русия много внимателно следят този процес с тринадесетте имама терористи.ако и сега златанова се оака то ще летят министерски постове.

каде со ма зинаидо златанова?веднага оставка! попитаи и вземи опит от европа или америка как се процедира с доказани терорости като тези тринадесет имама.ние това така няма да оставим.ще пишем кадето трябва и ще ви дарпат ушитеи от америка и от европа.

Напънала се планината - родила мишка ! Кой ще плаща за безумно дългото и безмислено дело . Стотици хил . лева ? А ? Май пак ние балъците , вместо да отидат тези пари за спасяане на детски живоТ

Сега ако напиша че тези отявлени ислямисти заслужават само смърт - дир-ниците ще ми изтрият мнението, въпреки че навсякъде в нормалните държави ще направят всичко възможно да ги унищожат и физически, защото това заслужават! У нас, благодарение на СерГей и БСП, именно такива изверги ни управляват, а какво заслужават - писал съм по-горе, въпреки че псевдо съда в Пазарджик ще ги погали с перце! Прокуратурата вече е купена! Нормално за България! Трагично!

АКО БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ, ПРОКУРАТУРАТА ЩЕШЕ ДА ИМ РАЗКАТАЕ ФАМИЛИИТЕ! НО ВИЖ РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ... ТОВА Е СЪВСЕМ ДРУГА РАБОТА! ПРОПАГАНДАТА СРЕЩУ ТЕЗИ НЕВИННИ ИСЛЯМИСТИ НЕ ДОПРИНАСЯ ЗА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ! ДАНС НЯМА ЗА КАКВО ДА ГИ ПОДСЛУШВА, МВР ДА ГИ СЛЕДИ! ТЕ НЯМАТ АМБИЦИИ ДА СВАЛЯТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ и ДА ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ! ОСВОБОДЕТЕ ГИ НАПРАВО! ДА ЖИВЕЕ БКП!

А кмета им разреши нова джамия в циганската махала,колко пари идват от Саудитска Арабия и какво става там не е за говорене,но и кмета намаза доста.

Еее, то не може да се очаква да има присъди, след като ДПС са на власт. То ако ДПС бяха власт по времето, когато започна делото, нямаше и дело да има. Нямаше и да сме чули за тия, телевизиите на Пейчо от ДПС нямаше да го направят репортаж. А недай си Боже някой журналист да направи репортаж, жална му майка...

Съединението прави силата !

както петар велики с неговите боляри!!! от едната страна дравника , отдругата браснарят и европеиските дрехи!!! при тази им липса на жени като чуят за раи и девственици опасват бомбата и ,,бам,,!!! какво да правят на земята само на 4.кии!!!

Явно, дир-ника е проислямски, анти-християнски и антибългарски.

Как може да изтрият коментар на християнин, а да не барнат нарушаващия поне 2 закона и сеещ омраза и гнус 'Исмаил'?????

Има ли държава. Ако имаше циганите щяха да стават християни. В Тракия цъвъкат джамии и в западната част- срам и позор. Няма ли смели хора в политиката да прережат туморната връзка за да не се насочат чак в Ихтиман. Това е пълзящ тумор към София. Не говоря за Волен Сидеров, той вече се видя що за стока е.

ДПС са на власт ,друго не се и очаква.С търсачката "Истината за конфликта в Сирия-интервю със сириец"Дахер работи в Бан и живее в София.Когато му задават въпроса защо подкрепя правителството , а не бунтовниците,той отговаря-Ето ти една история свързана с България. Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези учения, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на.Риад Ал-Асаад - лидерът на Ал Кайда т.ес свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този фактАз как да се идентифицирам с човек, чиято фамилия се занимава с разпространение на радикален ислям и шериат? Как да се идентифицирам с престъпници и главорези, каквито са 90% от бунтовниците.Това е нетърпимо, ежедневен терор, прикриван от западните и българските медии. Имам ли друг избор, освен да застана зад светската диктатура на Асад?

20+++++++++ ДУМИТЕ СА ИЗЛИШНИ............

Докато ви хвърлиха да късате партенка като улични помиари и да се забавлявате нашите управници хапват пържолки!Кокво стана днес: 1.Чобанов да действа за нов външен дълг, реши МС С 1,4 млрд. лв. от него ще се покрива бюджетен дефицит-ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА ЗАЕМ ОТ 7 МЛРД.ЛВ 2.Депутатите може да си увеличат заплатите с близо 300 леваПред Нова депутати от мнозинството неофициално признаха, че обмислят този път да не подновяват решението за блокиране на заплатите си. Аргументът им е, че възнагражденията на редица висши служители стоят на ниски нива, тъй като по закон са обвързани с тези в парламента. Депутатската заплата е равна на три средни за страната. Това означава, че при размразяването тя ще скочи от сегашните 2196 на 2481 лева.......ЧЕСТИТО!

Боклукът скача с 30%, фирмата отказва промяна на контракта Таксата за битови отпадъци трябва да скочи с 30%. Това е записано в договора с сметосъбиращата фирма Титан Клинър

Прокуратурата за ДПС или работи или за България?!?!?!?!

За България,за България!!!! Ама България,нещо-за ДПС работи последно време..........А ДПС за кого работи,само бетонираните глави не са разбрали.......

единственото хубаво е, че въпросните ислямисти и имами са се объркали нещо-от циганите нищо не става, нищичко и никъде не става! ислямисти от тях също не стават, само брадясала-забуркана креслива навалица! освен да се пъчат като папагали с тия бради и бурки, да сричат корана без да смислят нищо и други подобни цигании-безмозъчно подражание както постъпват като типични асоциални неграмотници ибезродници. колкото вярват в Бог, токова и в аллах. но понеже има далаверка-и втора брада може да си пуснат, важното е да получават пари и привилегии без да работят и без да си плащат задълженият-това им е единствената мангалска "религия", която следват. а относно присъдите-естествено , че ако бяхме уважаваща себе си християнска и съвременна европейска държава, а не бсп-дпс мафиотски и безроден средновековен вилает-13 ефективни дълги присъди и точка!

Вече ще гласувам за ДПС само. Всичко да си е точно, да се знае , поне да се знае ,че ни управлява ДПС, а не БСП. ЕВАЛА БЪЛГАРОУБИЙЦИ !.!.!

избора за сега е герб, само те се доказаха че си отстояват принципите и не се коалират в името на власта.

То им се видя малоумния електорат на герб на митинга в Пловдив.

"президентът" няма ли да спретне една вечеринка в "ленинград"!

Прокуратурата поиска само една ефективна присъда за имамите Съдът много по християнски се е отнесъл с имамите.

За радикален ислям - 1000 лв глоба. Затова пък за неплатени осигуровки в размер на 100 минимални заплати (т.е. 31000 лв) Партията иска да се дават 12 години затвор :)))

В Турция за такива престъпления ,....СМЪРТ ! НО,в Бг ---ЧЕРВЕНАТА СЪСЕЛСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,....СЕ Е ПРОДАЛА ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ . Константин Пенчев /Бг-ОМБУДСМАН /,КАЗА : ''В Бг всички ,от СЪД.СИСТЕМА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ,в СЪД.СИСТЕМА ОПОРОЧИХМЕ И ----МЛАДИТЕ КАДРИ !

Лошо, много лошо за БСП-то. Заедно с ДПС-то, тези две партии, народе мой, трябва да бъдат изкоренени от България.

Няма как, нискообразованите и бедните се множат в прогресия. Другите не раждат по 5 деца и емигрират освен това.

множат се, защото има кой да плаща.

Що ли не съм изненадан. доганя е натиснал тук-там и готово.

Prav si tonk11..Vsichko se pokri imeno ot Dogan.Tiq trqbvashe da sa s pone 15 godinki v pandiza. Tova stqha da poluchat v nqkoq evropeiska strana !! No nie mai che oste ne sme takava..Da se sezira Evropa kakvo stave u nas vednaga !

Не ,тук там ,а НАВСЯКЪДЕ ,ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ ,И НА ВСИЧКИ НИВА .

А-такааааааа!!!!!!!! Внимателно само,да не ги разсърдим момчетата и им развалим настроението,нали..... Айде батковци-честито!!!! Догодина,и"Стара Планина"може да получите....... И,извинявайте ако има нещо,разбираш ли.......

ДПС + БСП управляват България... Ако 2009-2012 управляваха те то изобщо и делото нямаше да го има. И половин България щеше да е върната на главното мюфтийство.

Не отричам че си прав,но и алтернативите(всички без изключение)са за бунището!! Аз съм чужденец,но с радост ще отделя от моите доходи,ако се наложи данък за"възраждането"на Българската Армия!Без Армия-една Държава е БУТАФОРНА и лесна плячка за всеки ненормалник......

Пазарджик е заприличал на Пешавар. Местните цигани потънаха в бради, рокли и други атрибути на една средновековна действителност. Простащината и необразоваността са почвата за насаждане на чужди учения и ислямски фашизъм. Държавата нехае и обрича населението ни на открит сблъсък с тълпите мангали, загубили чувство за реалност.

Любопитна съм да разбера,ти лично би ли защитил християнин ,ако е невинен в някакъв инцидент с мюсюлманин?Би ли се опълчил срещу своите?А също така,защо говорите и слушате турските песни тендеционно високо,от липса на култура или от демонстрация на превъзходство.И някои християни постъпват така,но те са по-скоро изключения,а при вас сякаш е задължение.Не съм с предрасъдъци и уважавам религиите,когато проповядват мир ,а не разногласия.

Една тухлена стена,по-лесно ще разбере за какво говорите Госпожо......Няма смисъл.......

аллах да им даде по тринадесет години затвор и мохаммед да им добави по още толкова! това не са имами а слуги на шеитана.срам и позор за мюсюлманите!ако така продалзава ще стана християнин!

Може ама трябва да носиш в най добрия случай камера като Дедо Боре или дамски прашки....ха..ха като баба гуси

А то като да не се опъвате фесовете... Заради такива като вас са писани тези лафове: "- Какво е анадолска тройка? - Двама мъже и един мъж."

И името на Всевишния и неговия Пророк се пишат с главна буква....