Делото ”Костинброд”: Прокуратурата показала бюлетини брак

Основен свидетел по делото "Костинброд" заяви пред съда, че показаните от прокуратурата бюлетини са били технологичен брак.

Обратно в новината

Коментари - Делото ”Костинброд”: Прокуратурата показала бюлетини брак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво от това,че са отпечатали повече,като една част са брак,ами нали за да бадат. вкарани в секциите за преброяване,трябва да минат през изборните комисии от 7 членове,как чте стане това,ааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво от това,че са отпечатали повече,като една част са брак,ами нали за да бадат. вкарани в секциите за преброяване,трябва да минат през изборните комисии от 7 членове,как чте стане това,ааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прокуратурата трябва да образува дело срещ кражба и облагодетествзне в особенно големи размери на гърба на бг. Народ . А най добре Мая Костинбродската и , Додука да ги задължат да изядат всичките бюлетини. Стига са идвали на власт чрез ПРЕВРАТИ

A къде е в тази каша Местан, който твърдеше, че се подготвя "държавен преврат"???? Има ли някаква санкция за подобни партийни лидери, които се оказват просто най-долнопробни манипулатори......

Всичко това показва каква е съдебната система в БГ - такава, че дори и недоразумения като Мая Манолова биха могли да я водят за носа и да вършат манипулации.....Питам за чия сметка беше цялата тази скалъпена афера??????

бареков "показа" "фалшивите бюлетини", другарката манолова, която заедно с петното сътвори недоразумението "нов изборен закон", ни убеди, как една жена на пазара била казала, че мнозинството от бсп са свидетели на камиони с двийни до тройни дъна, което най-приличаше на сериял от на всеки километър, където майор деянов измисли поредната си постановка за да може да свали от оголелия гръб на българина безвъзвратно и ненаказано още няколко милярда.. ей тъй.. защото са социалисти от пес. костов пък бе "нападнат" и всичко това навръх избори, когато видни десе символи обявиха шумно и на немайчин език ставащото за "преврат". превратът се осъществи и трая 1година, напълно достатъчно, както вече се усеща и тепърва ще започне да боли. а най-отгоре, събитията тихо и не съвсем бездейно наблюдаваше.. не, не Бог, а тези над Него - цацаратурата.

А ще бъдат ли санкционирани алармаджиите М.Манолова, Станишев,Бареков и В.сидеров съгласно закона за клевета и нанесени обществено-морални вреди на ГЕРБ???

Велес" може да хули и обижда а ни ене???

хем е единствен, хем е основен :)

НЕ СИ ГЛЕДАТ ОСРАНИЯ ЗАДНИК И ДА СЕ СКРИЯТ В ДЪН ЗЕМЯ ,А ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ! ТЪПИ КОМУНЯГИ!!!

Хм, технологичен брак значи,а? И как герберската паплач тук под статията зашитава тази теза! Колко ли са некадърни и те, и адвоката, па и цялото им герберско политбюро , щом казват че този % брак може да се нарече технологичен и е нормален! И искат да управляват !!!! Не, не, и не !

Браво. Никой не може да ви отрече едно качество - царе сте на демагогията. Лъжата ви е единственото оръжие и повтаряйки я се опитвате да манипулирате общественото мнение. Когато си спечелил всички избори, кому е нужно да манипулира бюлетини. Кой изгаря от желание да се върне на власт в разбита и разграбена държава?Единствения резултат за вас от лъжата Костинброд е това, че създадохте Бареков. Това тук никой не може да го отрече. Винаги ми се е искало като плюете срещу Борисов поне да дадете едно име или партия като алтернатива, ама както винаги вие нямате решение, вие можете да създавате само проблеми и хаос.

ама ти въобще не си демагог, неееееее, ма моляти се...никой не е спечелил едни избори, понеже това бяха извънредни избори, заради подадена оставка, редовните трябваше да са малко по-късно, така че според предхождащите обстоятелства, някой не е бил май, май много сигурен, че ще цъфне на трона отново, затова и му трябваха и бюлетини....алтернативи винаги има, споко, изборите са свободни, така че никой не е длъжен да ти дава отчет за кого ще гласува или пък за кого да гласуваш ти...

Абе "Велес" дали и ти не си технологичен брак на майка ти---ПФУ-У-У---БРАК БЕЗПОДОБЕН ТРОЛСКИ!!! ИЛИ не-не - не си ??? Що не си цунеш милата майка и да я попиташ---брак ли си? едно исъщо си ломотиш!???

дкми

Е*ах тоя брак!!! Не им ли излиза малко скъпичко?

Не е въпросът какви и колко са бюлетините. Защо се допусна нарушаване на закона и в деня за размисъл се вдигна такава олелия? Какво беше това вайкане на Дудука? Никой не говори, че провокаторите трябва да бъдат съдени...Ами Цацата, какво направи..? Защото, ако не беше тази провокация, нямаше да гризем дървото цяла година да ни управляват червено-турските простаци!

А щеше да те управлява онуй банкянското комунистическо недоносче, дето е бил толкоз тъп та и за милиционер не е ставал навремето та са го турили в пожарната, че е член на БКП.

честно казано борба с корупцията не показа... имаше само гръмки обещания.

ЗАЩО НЕ ПРИВИКАТ МАЯ ОБЩАТА, ДА Я ЗАЕКЛЮЧАТ НЕКОЙ ДЕН В СЛИВЕНСКИЯ, ДОКАТО ПРОПЕЕ КОЙ И НАРЕДИ ДА ПРАВИ ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ СЪС 100 ТОЯГИ ПО ЗАДНИКА, А ДУДУКА ИЦАЦАРОВ СЪЩО, ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА. АКО НЕЕ БИЛО ПРОВОКАЦИЯ ОТ ТЯХНА СТРАНА, ЗАЩО НЕ ИЗЧАКАХА ДА НАТОВАРЯТ ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ И ДА ГИ ХВАНАТ НА КАПИЯ??

Защото Мая не е вече Общата, а Принцеса Костинбродска (тя е и лична Кю. Сл-ва), Дудука вече "свири" на друга свирка, а Цацаров вече се е почувствал за Главен Ш. на Републиката.

Имаше едни шефове на партии, които правиха костинбродски пресконференции в деня на размисъл. Цацаров трябва да ги привика, когато изтече евроимунитета на единия, и този на другия....

Тия тъпаци наистина прабят нас на идиоти, 400000 бюлетини пакетирани по избирателни райони и отделно няколко палета истински брак са намерени в печатницата. Ако тази модерно оборудвана печатница дава толкова брак, защо собственика и не я е затворил? Колко умно се работи в печатницата- брака е разпределен по избирателни райони, дори и за чужбина- сигурно там е трябвало да се изхвърлят на боклука и затова са надписани, а? Мафия е пропила цялата държава, или абсолютни малоумници ни управляват.

по добре светльо витков да мине 1 % и да гепи субсидийката , отколкото с платения вот на мангустите да ни управляват ! ама ако не искате нито едното, нито другото ГЛАСИВАЙТЕ ! но НЕ ЗА етническите партии ЕВРОРОМА и ДПС и НЕ ЗА техните коалиционни партньори АТАКА и БСП и НЕ ЗА финасираните от ДПС и ЛАФКА на ПЕЕВСКИ : НИКИ ДУДУКА и КОВАЧКИ

много еничари има във форума 3 гласа(-) за циганотурската коалиция и етнически партии 1 глас (+) за български политици

юруш гербаджии и протестъри, давайте праскайте си плюсове..и айде стига вече с тия глупости, изманипулирали вота, да бе да, ще стоиш 4 години и в последния момент, в последния ден, ще решиш за кой ще гласуваш...разхвърляни и неопаковани били, така ли??? много добре си бяха опаковани, че и надписани, явно са доставяли "брак" просто по градовете, като помагачите на бременни и възрастни жени...

малко са, минусите, трябва да ги докарате поне до 30, това е максимума плюсове на гербаджйските коментари под статията ;)

И така. Много или малко са 300 000 бюлетини? Като се има предвид, че се печат по 3 на лист следва - отпечатани са 100 000 листа като се има предвид, че за подобно производство на старта се залагат 50, на края 50 листа следва - отпечатани са 1000 пъти съответна макулатура тази цифра 1000 обаче не ни дава никаква представа за броя плаки, които са отишли на печат, а именно - броя на листите. Защото всяка листа е оригинал. Едно име - различно - и трябва да се прави плака. Хайде сега смятайте.

Luna0102

Другари, какво стана със записа с мобилен телефон, как любимите ви БСП фалшифицират избори?

така технологичен брак се опакова и разпределя по градове и е досущ равен на избирателите?!които не достигат за "правилния" вот в същите тези градове?!?

Така, има правила, дори да са 50 в кочан, ако е изцапано с лепило по краищата - е брак. Поради подобни проблеми печатницата винаги пуска надтираж, защото следват сгъване, рязане, лепене, стречоване и товарене. Едно омацване и се брои негодно, а тя трябва да може да реагира незабавно.

Да ви имам печатницата, печатарите, високо-технологичната техника и тъпия собствени дето правят толкова 'макалатури'':))))Наистина ни вземат за много прости и тъпи ама ние сме си виновни като правим такива ''избори':(((

Хубаво е като пишеш да си наясно. Ролните пеатарски машини работят на 40 000 оборота в минута. При три бюлетини на форма за минута излизат 120 000 бюлетини. За да спре машината и трябва около 2-4 минути. Само за това време са 360 000 бюлетини.

Ама като сте печатар би следвало и да знаете че преди да пуснеш тиража като цяло излизат макалатури и грешките се поправят,,Ако пък печатахте и пари по голям фалшификатор от вас нямаше да има,,Не сте единствения печатар и полиграфист в България и е радостно защото нямаше как да има толкова ГУБЕЩИ печатници,,,

Така като те слуша човек, колегите печатари са прибрали 10 млн. лева за 15-20 минути с подготовката.

Абе човек, ти сигурен ли си за тези 40 000 оборота за минута? Това трябва да е е...х ти машината, е....х ти оборотите.

Те това с бюлетините направо е уникален случай! Я да ми обясни поне един от защитаващите "правотата" на ББ и ЦЦ как АДЖЕБА ТОЛКОВА МНОГО БЮЛЕТИНИ ЗА БРАК БЯХА ПОДГОТВЕНИ ДА СЕ ТРАНСПОРТИРАТ ДО РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ!? Точно и ясно- надписите на палетите бяха за различни градове!!!!Ами най-лесно е да се натоварят/след като са негодни/ на няколко камиона и да се изгорят в една пещ, та ако ще тя да е в Дуранколак!!! Няма смислен отговор на този въпрос! Щото на всички така им изнася!! Бойко че ги троши всичките- няма съмнение!! Ама Той така е научен -"вся власт советом!" и едва ли някога ще се промени!!!

Сега се лансира версията, че бюлетините са били разпръснати по целия под на печатницата, с тях са си увивали сандвичите, и са ги ползвали за тоалетната, но преди да дойде телевизията и прокуратурата, едни лоши хора са ги опаковали и надписали по градове! Но тъй като не знаели всички градове, написали по палетите само няколко!

Пич, хвани някой печатар да ти обясни процеса, а не дрънкай глупости. Още миналата година един умен Вал ви обясни какво се получава. Скъсайте си гъзовете от яд, но това е истината - макулатура и нищо повече.

Пич, ти ми обясни- защо са пакетирани за различни градове? Сигурно в процеса на печатане машините правят надписи на ръка за областните градове!? Ко, ко каза?

в циганотурската коалиция са и атака аиначе и ники дудука финансиран от пеевския клон на дпс

При такъв процент брак тази фирма отдавна трябваше да е фалирала.

принципно да, ама като става дума за държавна поръчка там цените са си надути по принцип и може да поемат и 50% брак. и пак да остане печалба.

Има един прост въпрос без отговор: Защо в деня на размисъл, ако прокуратурата е знаела за "подготвяната фалшификация", не е изчакала камионите с двойни дъна да тръгнат и да бъдат заловени по бели гащи, а показаха някакви палети с бюлетини, и то празни?!

Празна ти е главата, на пресконференцията показаха бюлетини от палетите "брак" и други от едни други палети, надписани по градове!Но толкова помниш, не е твоя вината!

Пак питам, защо не ги хванаха, след като изнесат бюлетините? Вземи прочети по-горе какво казва свидетелката - ч са се търкаляни по пода, преди да бъдат опаковани и показани. Който ги е опаковал и показал, той е сложил и надписите по градове. Вашите опорни точки вече не могат и уличните кучета да заблудят, троле!

favn56@abv.bg

И ти дрънкаш врели-некипели - в процеса на печатане, за да се разделят листовете за различните градове, на палето се надписва с един бял лист и се разделят.

Елементарно Уотсън. Защото ппрокуратурата сама не може да свърши тази работа. Нито може да води външно наблюдение, нито нищо. За целта е трябвало да оиска подкрепление нот МВР. Обаче в момента в ойто се обадят в МВР за такова нещо, мобилните оператори ще прегреят от обаждания в от сорта Ало Цецо, Ало Бойко и докато дойдат съответните милиционери, камионите щяха и за скраб да са нарязани.

Най-вероятно не е нищо особено. Печатниците по принцип печатат повече за резерв. При голяма бройка сигурно и резерва е по-голям. Ако има нещо, ще са дребни неточности. Виж друго бе интересно тогава. Че печатницата бе на член на ГЕРБ и бе яростно защитаван от други членове или привърженици там. То ест "нашият човек" (от ГЕРБ), бе спечелил поръчката. При други партии, такива фирми ги наричат обръч от фирми.

въпросната свидетелка с такава тежест на показанията, не излезе още тогава пред някоя от медиите, и да обясни това, което сега, една година и четири месеца по-късно обяснява? Амнезия ли е имала?

Ами заради следствената тайна бе, душко.

Опакована в пачки:))))

И на децата беше ясно че това е цирк с главен изпълнител - главния Прокурор !

Делото Костинброд: Прокуратурата показала бюлетини брак Абе то ще изтече 7-годишния мандат на Цацаров , те още с Костинброд се занимават.

Ела вълчо изяж ме. Никъде прокуратура или съд не набеждават ГЕРБ за случая, но гузен негонен бяга. Има нарушение, какво толкова квичите. Слава богу, че се е разкрило. Иначе тези бюлетини биха свършили "добра" работа. Това с "кочани, брак, разхвърлени" е за лаиците и храна за тиквопоклонниците.

Днеска вие червените тролове сте объркани от липсата на ясни опорни точки и се щурате насам-натам. Ние не сме маймуни и да не помним, че Дудука в прав текст заяви в деня за размисъл, че с тия бюлетини ГЕРБ щели да фалшифицират вота. Айде у лево.

колко помнят маймуните, ти си знаеш, но 10 реда по-нагоре е написано, че никъде "прокуратура или съд не споменават", а не какво е казал Бареков!Защото тогава се казаха и много други неща, като как другите нарочно произвели толкова невалидни бюлетини, за провокация демек!

И тия всичките крадци и убийци направиха така, че Боко изтърка прага на вратата на Парламента с неговото "иди ми-дойди ми"!Основния проблем, байно е, огромното его на Боко, а колко цъфна България за неговите 4 години, се видя миналата година януари! Ти къде беше тогава, да обясниш "успешното" управление, а оставихте Плевнята сам да се катери по буса и да успокоява тълпата?!

Днес се гледат две дела - Костинброд и срещу Цветанов. 6 дни преди изборите. Стига сте ни пробутвали дъвки втора употреба, моля. Ако не можете да измислите някой принципно нов гнусен компромат, по-добре спрете.

Накрая да не се окаже, че ДАНС сам е организирал работата, Майчето като вярна другарка го опаковала като донос, а Цацата е бил там само защото е трябвало да бъде и много да не пита. Искам ново разследване, сериозно, Писанчев да се саморазследва, защото след 5 октомври протестиращите ще го разпитваме.

Доколкото знам технологичен брак се унищожава,а тези бяха опаковани и даже надписани за кои градове са ???

верно си прост

Надписани, казваш? Той и Батман лети, ама наужким.

винкеле пернишки и ти като "очевидец" и то анонимен какъв е бил та е видял всичко.А може ББ да го е цанил да пренесе бюлетините по предназначение. Абе "опорни точки". Сега ми е интересно какво ще измислят комунягите.А може и нищо, щото в тази нечувана криза до която ни докараха не им се управлява. А и се накрадоха като за последно.

не гласувам за циганотурски коалиции не гласувам за етнически партии - евророма и дпс и техния ибрикчия бсп

не на очите си, а на ушите си. Важното е не какво сте видяли по телевизията когато директно предаваха подготвените за експедиция РЕДОВНИ бюлетини, а това какво казва лелката-спедиторка няколко месеца по-късно като свидетел (на защитата!!!) в съда. ТАКА СЕ ПРАВИ ДЕМОКРАЦИЯ В 21 ВЕК. (По света а и у нас)

Онзи ден видех Елвис.

Що бе, лелките не послъгват ли понякога?

тои и дудука каза да не гледат какво прави, а да вярват на ушите си.

къде забравихте Лютвито. И той ревеше "като резан турчин". И така влезе в управлението и то се накрадоха най-много. А иначе видя,че ББ не го ще като комунягите.Ама им е само за краденето.Ако имаше ББ пълно мнозинство, а щеше да е така и БСП и ДПС щяха да останат гладни.

Внимание! Тази сутрин като се разхождах по магистрала Люлин видях наредени боинги с двойни крила и Бате Бойко с пилотско кепе. Тирове влизаха в самолетите с палети бюлетини да ги карат по всички градове в България. Моля Цацаров да вземе мерки!

Че няма престъпление по посока твърденията на Мая и компания е ясно.Няма и не е можело да има.Тук обаче възниква въпросът-кому е нужен такъв огромен технол. брак и как е било възможно допускането му.Все пак става въпрос за много държ. пари.Дали не става въпрос отново за едни комисионни дадени под масата?Хайде органите да кажат.

Само с развъртането на валовете 3000 са готови,няма да ти казвам от пълни обороти до 0 колко се отпечатват.....

Всичко това показва каква е съдебната система в БГ - такава, че дори и недоразумения като Мая Манолова биха могли да я водят за носа и да вършат манипулации.....Питам за чия сметка беше цялата тази скалъпена афера??????

Една години почивка с глави над нивото в казана. Сега пак се потомяме. Кво толкова?

Не можеш да отречеш, че заслугата беше на дудука на републиката :)

ако не бяха"арестувани" в деня на размисъл тези бюлетини. Печатарите бягали и не искали да говорят. Аз пък си мисля,че те са напечатани брак или не, а са и платени. Отвсякъде се краде.

Поредното докзателство колко е мат'рял народа и колко е лесно да водиш за носа достатъчно големи групи от българския народ.

Бюлетините бяха подредени и пакетирани за изпращане. При това, вече бяхме получили бройките за гласуване. Така че, тази свидетелка да не си го измисля. Освен това в деня на далаверата, хората от печатницата, мълчаливо се съгласяваха и бягаха, за да не говорят.

един човек с екип на " Бистришките тигри" да товари бюлетини в камион с двойно дъно.

ама не си обърнал внимание, че до него стоеше Мая и чоплеше семки.

защо не са транспортирани в "камионите с двойни дъна" според Цацата, а са оставени до деня за размисъл. Дали щеше за един ден - 12 часа да се изпратят по предназначение. Правят ни на луди, а ние се услушваме. Всичко съшито с бели конци и от кого - от гл-прокурор. Е, нема такава държава.

"Предназначението" е ЦИК, бе, досега не го ли вдянахте? Или си мислиш, че палета за В.Търново ще ходи до там и после ще се връща? Никой, никога няма да разбере, каква беше схемата! Защо никой не попита шефа на печатницата, защо има толкова брак? Лелката там...пфу!

А ха хаа... със задоволство си спомням в какъв филм ги вкарах балъците тролчета, изроди мои... камиони с двойни дъна хе хе хе! Тогава надминах себе си. И в братските страни не са го прилагали този пиниз, сега го изучават.

които няма да влязат в Парламента са партиите на Сидероглу и Капута.

...БОКЛУЦИ,КОИТО ЩЕ "ВЛЯЗАТ"...НИКОГА,АМА НИКОГА НЯМА ДА СЕ УСТРОИ РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ,ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ДА НЕ ...ГОВОРИМ... ...ЧАКА НИ ЕДНА "ГОРЕЩА" ЗИМА НА НАРОДНО НЕДОВОЛСТВО И ...ИЗБОРИ ДО БЕЗ КРАЙ...ПО СЕГА ДЕЙСТВАЩИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН,ДОКАТО... ...НЕ СЕ СВИКА ВЕЛИКО НАРОДНО С-НИЕ И "РЕМОНТИРА" КОНСТИТУЦИЯТА И СВЪРЗАНИТЕ С НЕЯ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ НАЙ-ВЕЧЕ С ИЗБОРНИТЕ ПРАВИЛА .... ...ИНАЧЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА" В СЕГАШНИЯТ И ВИД Е ОПОРОЧЕНА И НЕ ОТГОВАРЯ НА ВЪЖДЕЛЕНИЯТА НА НАРОДА ,ОТ КОЯТО "УЖ"...ПРОИЗТИЧА!!!

Всички споменавате с добро пчеличката и капута обаче забравяте за лютфий който ревеше като бит п....ст в деная за размисъл,че "се извършва опит за държавен преврат"-забележете,в сегашно продължително време,т.е. деянието вече е факт.Така ,че и той е пълноправен съучастник в този гнусен комплот и следва прокуратурата да го вземе пред вид.

Човек като се замисли, бил е прав! Макар и по друг начин :) Не само опит, ами и си стана преврат по учебник.

щото българите се подвеждат най-лесно. Иначе нямаше да сме на този хал. Вж.Барека и ББЦ. Като почнат да лаят комунетата. Изгонили с камъни ББ.А ние си мълчим. Имаше някакви платени агитки. Един старец с бяла окървавена глава и тва беше. А цяла година протести. А боя и изтъпленията срещу протестиращите, а "белия автобус" , а тази незапомнена ограда цяла година пред НС - това нищо.Това е изказ на любов за БСП-то.Нагли и нахални комуняги.