Фалстарт на делото срещу Ценко и Мартин Чокови

Специализираният наказателен съд не даде ход на делото срещу скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков, сина му Мартин и още шестима.

Обратно в новината

Коментари - Фалстарт на делото срещу Ценко и Мартин Чокови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предвиждат затвор. При такива обвинения е правилно обвиняемите да не напускат ареста, защото ще напуснат страната както знаем от много предишни случаи.

Къде си Цацаров? Всички в с. Галиче са пропищяли от този престъпник, а ти все още искаш проверки, вместо да осъдите по бързата процедура цялата банда! Това е то - в мутренска държава, мутренско правосъдие!

Тука май само гражданите на Галиче и няколко летви ще могат да сложат нещата на мястото им.

И този ли съд не може да се справи с ЧОКО! Не,...просто целият СЪД е корумпиран и мафиотизиран, а гарван гарвано око не вади! Да му го извадим ние българи....на СЪДА да ги махнем всичките...

още 3- отлагания и ще прекратят това " дело "

Ще призная за държавник този, който прочисти страната от селските бекове като този. Народът ни явно е доста глупав и страхлив за да го направи - та КОЙ?!

КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ КАТО ЕДИН ДОКАЗАЛ СЕ В ГОДИНИТЕ ПРЕСТЪПНИК СЕ ПОДИГРАВА С ПРАВОСЪДИЕТО , А НАРОДА ИСКА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ......ГОЛЕМИТЕ РИБИ!!!???? ТРЯБВА ДА ПРЕКРЪСТИМ КЛЕТАТА НИ РОДИНА НА .......АБСУРДИСТАН!!!!!

Като за начало на една съдебна реформа - подобни хватки трябва да се забранят. Отлагам, щото съм нередовно призован, после нямам адвокат, после не се явявам, после вадя болничен, после искам тройна експертиза . . . Всяко отлагане е 6 месеца. Делото срещу 4 човека, всеки отлага по 6 месеца 10 пъти и след 10 години, току виж тръгнало, докато съдията установи нарушение по процеса от страна на прокуратурата . . .. и айде още 10 години

Страшна съдебна реформа направиха... Мутра прави съдебна реформа - произведено в България.

НАЛИ ЗНАЕТЕ-КАТО СЕ РАЗБУТА БЛАТОТО НА ПОВЪРХНОСТТА ИЗПЛУВАТ ИЗПРАЖНЕНИЯТА.

ev57tim@

Какви изпражнения - най обикновени лайна! Купежки приказки!!

13 февруари - пускат Ценко под гаранция 23 февруари - част от пострадалите не се явяват на делото срещу Ценко. Който открие връзка между двете, значи трябва да получи Нобел по избрана от него специалност.

Явно ни трябва нов НПК за да няма такива фалстартове на делата на отявлен престъпници. А може би и специализиран съд за подкупни съдии!

е решението! На бясно куче не му се пее песничка и разправят приказки, ами се отстрелва и заравя или изгаря!

Ако това беше преди 200-300 години, тоя грозен циганин отдавна щеше да е на метър е земята, заедно с гамените му! Но сега имаме правосъдие, чиято единствена задача е да пази такива главорези и катили, защото пък, те са удобни на лайнената държава, образувна от партиите-банди! И тогава млади и мижещи се махат от тук. Амеркинаците натискат циганите с пари, знаейки, че политиците крадат, но условите е да рязвиват циганите тук, в България. И после ще превземат с бройки държавата, ще стане циганска, а от тук нататък е лесно. Мангалите не са хора и за нищо не става, американците знаят това прекрасно. Тогава ще правят каквото си искат с тия мишки, даже и опити с оръжия и бактерии с тях, но те няма и звук да издадат! Ако нормалните Българи днес, не се осъзнаят - това ги чака!

ev57tim@

Допусната е съществена грешка в делото. Неправилно е тълкуването на член 5 алинея 6 от Наказателно процесуалното меню за хонорара на съдийския състав, където е казано " Съдии и прокурори получават еднакви заплащания, иначе се карат"

Как да не се махнеш от тази прогнила държава !

Този ако беше разстрелян вече щеше да послужи за урок на останалите. Обаче в наши дни не можем още да наричаме нещата с точните думи. Простотията да спазваме човешките права на човекоидни създания, които не спазват нашите се нарича "демократично отношение". Предателството на разни тарикати, да вкарват нелегално в страната ни още тъмнозелени се нарича "каналджийство". Откровената кражба на пари от властимащи обикновено се прикрива с още раздадени пари, а когато бъде осветлена е само, защото някой по веригата не е слушкал. Това пък се нарича "отклоняване на средства". Ако ти строшат 19 ребра, душат те и други подобни изродщини, ще получите документ за "три средни телесни повреди". И още много такива изкривени определения, от които може да те заболи главата. Затова аз категорично вече няма НИКОГА да гласувам и се радвам, че изборите са задължителни! Искам час по-скоро да ме заличат от списъците на това подобие на държава!!!

"Делото не тръгна и защото част пострадалите, които прокуратурата е посочила, не се явиха в залата. " Хе-хе. Смях в залата. Ами нали затова го пуснаха под гаранция. Да ги "посъветва". Бах ти мутренската държава.

за пореден път няма държава. цялата велика машина, финансирана от данъкоплатците, е безсилна пред някакъв селски примат, прост и неграмотен, както и пред 500 хил. - 1 млн. цигани, паразитиращи на гърба на народа, крадейки, колейки и изнасилвайки същия. язък за толкова много закони и подзаконова база, тя от ояли се простаци, корупмирани и нагли, явно не може да се ползва. приятен ден.

Поредната глупост. Това че делото се е паднало на съдя който е бил в отпуск по време на разпределението не просто не е по правилата. Това би трябвало да е невъзможно защото при въвеждане на делата в програмата трябва и да се въведе листа на наличните състави на съда. Смятай колко е случайно.

Не разбирам злобата и омразата към един успял човек. Със своята дейност общественикът и бизнесменът Ценко Чоков крепи живота в един депресивен район изоставен от мнозинството му жители търсещи по добри възможности по други краища. Пазрът дава еднакви възможности на всички, но ние не сме еднакви. Така,че хора със способности и инициатива е нормално да постигната повече.

И на теб ако ти гепи 100тина декара земя (50-60000лв) няма да ти е любимия кмет. Въпреки, че се оказва въпросните хора са взимали пари на лихва от него и не е много ясно за какво точно става въпрос. Лихвата може и 1000% да стане ако бавиш плащане.

Това обяснява защо сума ти народ дето не го харесват, бяха пребити, оказаха се с подпалени автомобили и т.н. Ей така, случайно ...

Държавата още с този селски дерибей ли се занимава ?

Тоя докато не се намери някой който да се саморазправи с него няма нищо да му направят.

TOWA E

Сега тези авокати които не са се запознали с документите да се глобят с поне 3 заплати. АЗ ако не си свършаработата на време или закъснея с нещо шефа ме глобава. Те (авокатите ) да не са с два чифта мъде????

Те не са ама като чета какво пишеш изглежда ти доста често си с два чифта

Тава са"новините",мейд ин БГ. Ценко.....Чоков. От с.Галиче.Село,с огромно обществено значение. Единствената новина,правилната новина би трябвало да бъде-ЦЧ е осъден по бързата процедура на 20 г.затвор,за цялостното си"творчество"в годините.Може би,така би се случило в щата Тексас,напр.

Ако не бяхме толкова прости в тази държава нямаше да сме толкова бедни.

В този щат най вероятно щеше да е по тих и по нисък от тревата и то със цели 6 фута

Специализираният съд е като другия,неспециализирания.Или тоя е специализиран в оневиняването на бандитите.

Какво е корупцията в съда в България нагледно: 1. Чоков си плаща на магистратите по предварително уговорени с адвокатите тарифи. 2. Съдът пуска Чоков под гаранция за времето нужно му да се прибере в селото и да свие перките на свидетелите. 3. Заседанията се провалят до безкрай, поради страха на тези хора да се явят. 4. Делото завършва с оправдетелна присъда и селския дерибей си прави каквото иска до когато си иска! И най вероятно ще има и смъртни случаи!

Таз година Чоко ; Догодина - Боко !

За пръв път се случва ...