ВКС върна делото срещу Кирчо Киров заради нарушения

Върховният касационен съд върна на Военно-апелативния съд за ново разглеждане делото срещу бившия директор на Националната разузнавателна служба Кирчо Киров.

Обратно в новината

Коментари - ВКС върна делото срещу Кирчо Киров заради нарушения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ВКС няма защо да връща присъдата за НОВО разглеждане на по- долен(малък) съд... Или го обявяват за невинен( но трябва и да ДОКАЖАТ че е невинен) и УВОЛНЯВАТ предишните съдии, които са го осъдили, или да си подадат ОСТАВКИТЕ, за да не се налага да ги застрелват като боклуци. И от парите на съдиите, десетина българи да станат МИЛИОНЕРИ.... Щото една престъпничка отива в съда да свидетелства, адвоката и я пита-"" Беше ли на местопрестъплението ? Оная отговаря "" Не'. После Хората познати и роднини на жертвите питат подсъдимата- "" Какво правят Ножа и твоето яке в дома на жертвата ?"". Обаче някаква корумпирана СЪдиика казва "" Не разрешавам ВЪПРОСА.""" Ами, като не разрешава да се даде справедлива ПРИСЪДА, нека да ги застрелват и съдиите и всякакви таквиа крадливи Боклуци. Не ни трябват Съдии !!!

Господа съдии, политици, адвокати и тем подобна сволач на държавна издръжка, Ние всички знаем, че сте корумпирани боклуци, лъжци, измамници, а някои от вас са откровени престъпници, но пък и вие не пропускате ежеседмично да ни го припомняте.

Когато Киро бачкаше за държавата ни,едни други я окрадаха.

а оръфаните будистките миряни и мазохистки по села и паланки ще ходят да се поклонят пред урните за везирката кака Цицка

Само Бойко е истински заслужил генерал и винаги спазва честта на пагона!

Напълно вярвам в българското правосъдие, че ще намери всички прстъпници, за да си разделят печалбата!

Този човек нищо не е откраднал. Попаднал е в кофти ситуация. И всеки път като чета коментарите на повечето малоумници тук се убеждавам, че неслучайно нашата държава е на това дередже.

Ха - ха - ха . . .искат без пари да му "вземат" богатството - иформацията. Но Генерал си е ГЕНЕРАЛ. . . . костелив орех . . . . .ха - ха сега някой пак ще каже Путин е разтворил чадър над Киров . . .

Тоя ще е невинен, само ако го тикнат в панделата. Оправдаят ли го, е виновен като всички останали.

Тиквата, по заповед на отговорниците за тиквената реколта, реши да ликвидира последните остатъци на Незвисимостта на България - Българското разузнаване!!! Без подробности и тълкувания, изводът е един - тиквата работи против България и рано или късно, съответните патриоти ще му търсят отговорност.

каква е тази генералска държава, няма ли умни и мирни хора, ума но те не се харесват на простия народ

след това ще го изберем в парламента, че ни трябват още генерали комунистически крадци, всички военни са престъпници

Тебе, комунистите как са те пропуснали да те ликвидират? Или ти си бил Щирлиц"-ът в техните редици? Но, както и да е - другия път, със сигурност няма да те забравят...

И после защо в Европа казват че в България няма осъден политик.

няма и да има

Първо той не е политик и второ е изключителен човек. Не пишете глупости, след като не познавате човека. Натопиха го по най-долен начин. Пое несъществуваща вина в името на живота си. Ако си отвори устата, няма да го има.

Няма ли един поне един "достоен" генерал да си отвори устата, та да чуем всички това, което вече знаем. Така изчезват 5 млн лева. Ясно ни е, че има много маймуни на клона и не ги е взел само той, но е участвал в схемата. Ето затова децата ни се спасяват по единично в чужбина. И моите учат езици и от сега избират в коя бяла държава да живеят. Мамицата ви - обезкървихте България с невежеството си, селяндурщината, крабите, шуробаджанащината.

да се трси наказателна отговорност на тия дето са допуснали грешки ,и да врнат заплатите щом неса си свршили работата

Tъй като информаторите са тайни агенти няма начин да се провери дали са получили парите и доколко са информирали/дезинформирали и въобще колко целесъобразно са изхарчени парите ... ъъъ а проститутките едва ли чукат на касов апарат хихи :)

Мислиш ли?! И другите разузнавания ли са толкоз тъпи?! Бахти тъпите разузнавания...

държавата на корумпираните невинни

не правят разлика между кгб и гру, единият е генерал от кгб, а другият от гру. Двете ведомства се конкурират и един-друг се недолюбват.

Че ти си уникат! Ша зема да звънна на Путягата да му кажа колко е кьорав и как са го загазили! Само ти и тиквата ша им опра'йте разузнаването...

Който и генерал да хванеш минималната присъда ще е 10х10 години!

Тия генерали командват още България

Когато става въпрос за генерали, не вярвайте на никого! Чистката продължава... Като го гледам този, нещо не ми се вярва да е папнал 5 килца! Но, знае ли човек, лакомията граници няма! Аз бих заложил, че е невинен Ама много е възможно и да бъркам

като видяха че единия генерал ще вземе изборите и тия побързаха да освободят другия

Радвам се когато всичко свършва добре, неможе всеки да бъде натопяван по този начин. Армейските офицери винаги са се откроявали с честност и почтенност и аз мисля че този човек е бил нарочен от Бойко

демек ще се пущаме вече, всичко е оправено - и, ей дърто да обещаеш повече никво крадене, все пак милионите не са малко

zaspam@

Дори за дърт тлъст канцеларски ебец парите са си пари и вършат работа ...

, ето къде са били усвоявани част от парите за разузнаване. Браво, добра инвестиция в бъдещето, "мистър Генерал"! :)

Toзи генерал не даваше да бъдат споделени с други страни списъците с български разузнавачи и техни сътрудници, за това го съдят, не за нещо друго!

вие да не сте разузнавач че имате такава класифицирана информация която само вие знаете

Ей за такава служба мечтая : крадеш милиони, плащаш , за да ти скалъпят "некадърно", пълно с процесуални пропуски дела, отиваш на съд спокоен и хоп! връщат делото за доразглеждане, а това значи протакане и усмивката ти грее на, джоба ти пълен, а овцете си блеят !

За Ген-Тонев,и Кадурина,където източиха 10млн лева от ВМА,и тях ли така ще ги осъдите а???Герберасти Ниедни,и Захариева Приятелка на Плевнелиев и Борисов а???КОЙ КОЙ Предложи захариева,и каква връзка има мъжът и със Плевнелиев???

Захариев е един от проектантите на Бизнес парк София и на част от Резиденшъл парк София, които се управляваха от "Линднер Имобилиен Мениджмънт" ЕООД. Дружеството се управляваше от Росен Плевнелиев до август 2009 г., когато той оглави МРРБ.