Ненчев оправдан по делото за ”Интендантско обслужване”

Бившият министър на отбраната Николай Ненчев коментира пред bTV делата, които се водят срещу него и състоянието на българските въоръжени сили.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев оправдан по делото за ”Интендантско обслужване” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си хас да не е оправдан...

евросъда и да съди прокурорите. Всеки обвинен, оправдан, трябва да го направи и така прокуратурата няма да има нужда от реформи, тя ще си бъде наред.

Комунист и на снимка да го видиш,шамар трябва да му удариш.....

Демагогия е един охранен и къдрокос земеделец да се явява спасител срещу глад и мизерия в трудни райони.Добре е да бъде въдворен в подобен район за да проличи народната любов към такива ратници на ползу роду.

Пак поредният оправдан бивш властимащ. Пак гледаме "Много шум за нищо".По-добре -турските сериали.

ТРЯБВА ПЪРВО ТЕБ ДА ОСЪДЯТ ЗА ТОВА КАК АРМИЯТА ЧУДЕСНО СИ ИЗПЪЛНЯВАЛА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ! ...ЛЪЖЕЦО КАК И СЪС КАКВО ГИ ИЗПЪЛНЯВАТ .....СЪС ДВАТА МИГа,И СТАРАТА ФРЕГАТА ЛИ ?

За какво ни е армия,като вече няма какво да охранява.Ооо грешка да охранява жълтите павета от народната любов.Горко и тежко ни как все повече ни съдират кожите и съвест никаква.Спасение емигриране!!!

БУКЕТЧЕ,.....РАНО Е ДА ЦЪФТИШ....ЗА ЕДНИ МИГОВЕРЕМОНТИРАНИ КАТО ....ПОЛСКИ ФИАТКИ, ЗА ЕДНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА ДАДЕНИ, ЗА ЕДНИ ПАРИ ПОД МАСАТА ВЗЕТИ.....

ЗА РЕМОНТА НА ДВИГАТЕЛИТЕ ЗА МИГОВЕТЕ,СЪС СИГУРНОСТ Е ВИНОВЕН!!!

-ИНТЕЛИДЖЪНС СЛУЖБЪС: Ненчев трябваше да влезе у Затворо за измамата с избора на Председател на Земевладеския съюз. Само, че ние бдим и служим и го отървахаме, след което го курдисахме за Министер на войската и той прави това което му кажем, защото и без това е галфон. Но щом останалите българи го търпят, значи той е о-голем ентелигент от тях. Ние търсим такива като него и ги монтираме в БГ правителство. От тях не се иска да работят за благото на БГ, а да създават хаос и корупция и Най-важно -да съсипват, провалят и пречат на всички руски интереси в района. А Министерот каквото е откраднал замъкнал и спастрил в банки Никой не мож му го вземе защото ние командваме Балкански 1/2 остров.

А бе то, че ги монтирате е очевадно, ама свободно място ВЕЧЕ НЯМА!!!

Шило

Има правила, които трябва да се спазват. Не е въпрос на преценка. Да, може и да не е справедливо, но такава е законовата уредба. Ненчев беше във властта, в МС. Като министър нищо не е направил за законодателни промени.

При всички положения има нещо нередно. Май фирма спечелила търг и се отнема правото да шие дрехи и са дава на друга на много много по-скъпа цена. Само че била държавна и има някакво връщане. Това обаче не променя, за какво е бил изобщо търга? Не се ли изисква търг за сделки над определена сума? Все нещо нередно има. За другите интересното е, че договора за ремонта е бил подписан по негово време. Има вероятност дори от него. Как така се отмята от договор? Договорите нищо ли не значат? Ако е нередовен, защо е подписван по негово време? Иначе Ненчев е ясен - обикновен предател. Човек предложил съседи (Труция, Румъния, Гърция) да ни "охраняват" небето, не може да бъде наречен по-друг начин! Войните исторически са със съседи и точно те са най-вероятните нападащи България. Какво те ще ни охраняват от себе си ли?

При тази съветска прокуратура в България какво друго да очакваме, най големият саботьор на успехът на България е самата държава. Реформа и отстраняване на рускозависимите кадри от държавното управление на всички нива. Това е рецептата за успех на държавата и нацията.

Тоя крадлив цървул е такъв гьонсурат, такъв лъжлив земеделец , че едва ли ще отърве пандиза!

Българин и затова е обект на терор от туземната прорашистка прокуратура, който Българин се опълчи срещу азиатските варвари, веднага му спретват прокурорско обвинение.

Нали крадат заедно от....нас.Това е формулата.

- Кой е невинен до следващата баница! - Вие, другарю Свинев, служим да Ви сервираме новото плюскане!

защо, оня тлъстия псевдопатриотарин скри доклада за състоянието на БА, а то за кво било. За да не знае врагът ни, че сме си свалили "нещо" си и да се възползва. Еййй, ама мисъл, еййй! Ама дали не ни лъщи, тва, дее, нещото си накъде посока на враго ни, а? Щото, ако ни оноде брато си е друго, некакси, така по братски, нали! Ама, ако ни лащат джартерите и ни набара оняяяя..... Малееее, зор ще е!

след като ,,божо-кравата,, е на свобода какво да кажем и за ,,говедаря,, от ,,земеделската партия,,...???

Ненчев ще остане във военната история като най-социалният министър, разрешил получаването на пенсия и заплата!

Едно време по младите ни съкратиха,а оставиха тия с пенсий и заплати много беше справедливо

Нали беше министър в предходното правителство на тези, същите, дето сега, само че с други "партньори", отново са на власт?! Та за това признаят ли го него за виновен автоматически признават вината на цялото правителство!!! Та как ще стане това и най-важното кой от сегашните управляващи ще позволи да стане това?! Отговорът е че нито има как да стане, нито някой ще го позволи, защото признаването вината на Ненчев, като бивш, военен министър означава и подвеждане под съдебна отговорност на всички от това правителство, а мнозина от тях, начело с Б. Борисов, и сега са управляващи с това правителство!!!

Пази Боже от "управленци" с изкуствени коси/перуки/ като Б.Михайлов и Н.Ненчев!!! Доказани престъпници!!! ХО ХО ХО

Нещо в някои случаи поръчковите обвинения не се доказват. Има ли сега кой от политиците и хората набедили Ненчев да понесат отговорността и да застанат пред съда?

Да ,аз и поне още 130 работнички и работници от 150 членния състав на "Интенданско обслужване " Калофер сме готови да застанем пред съда и разкажем как той и неговата любовница,щяха да ни оставят на улицата ,ако не бяха ги сменили,но кой ни пита .Борбата е по високите етажи,а там истината никога не възтържествува,защото всички са обвързани като свински черва.Само факта ,че фирма която печели търга за ушиване на униформите,без да има и една шевна машина,следват подфирми и накрая,след като поръчката е изцедена по веригата,стига до действителния изпълнител,шивашкото предприятие т.е. ние които сме собственост на министерството.Но според нашите закони ,наистена ,за съжаление всичко това е законно.А колко е по кратък пътя.Министерство -шивашко предприятие.От спестените милиони за " законни" комисионни,"законни" печалби на посредници министерството може да закупи поне един самолет и да завиши разценките на работещите плътно 8 часа на машината и борещи се за минималната заплата.Ами палатите и авоарите в банките.......?

Да сте чули за осъден ГЕРБераст? В тая държава- куче влачи, диря няма.Ограбват народа докато спи. А той- спи, спиии.....

Странно, Цацаров не си подава оставката въпреки тоталната излагация не ръководената от него институция!?!

не знам защо ги съдите като един боклук няма осъден и докато са тези или онези на власт осъден няма да има освен ако някои не е откраднал кокошка и го извикат в съда

нека не се радва. това не е крайното решение. делото не е приключило, а само започнало.

Тоз и на снимка да го видиш - шамар да му удариш!!

активното мероприятие на прокуратурата и ДС приключи както се очакваше

Ненчев оправдан по делото за Интендантско обслужване Ама някой да се е съмнявал че ще бъде оправдан!? У нас решениятя на "съда" се знаят предварително от всеки.

И на това крадливо и бездарно свине, ще му се размине

В крайна сметка отново "гарван гарвану око не вади"...

Този мошенник иска да излезе сух , всички лъжци са такива , като видят дебелия викат че са невинни ! Този Изрод трябва от името на честните българи да бъде осъден и никога да не го виждаме повече в политика и управление ! Ако го оправдаят значи някой от вън се е намесил ! Целта на този Изрод е да развали и унищожи Армията , как нагло лъжеше пред Цветанка Ризова ! Ето такива крадлювци ни управляват !

Червените лъжливи боклуци да си гледате Бузлуджа, а най-добре е да наврете в чинията и да изпукате до крак. Гад гнусна и нагла.

На ,,фронта ",,Темида"нищо ново...Държавата се скапва но няма виновни ...

България има най-честните политици! УРА!

нещо за терем да каже къде скри 60 -те милиона от терем ?

Нали , ако го опандизят ще повлече крак....

1,2 МИЛИОНА ЕВРА са искали да задигнат руските задници в повече ЗА ВСЕКИ РЕМОНТИРАН САМОЛЕТ!

Ти да не се боцкаш нещо.

Да ме прощават ямболии, но аз умен ямболия не съм виждал. Жените им обаче са красиви.

То няма армия, тоя нещастник говори, че си изпълнявала задълженията!

вкараха го в ДАНС и му се олекнаха далаверите .

прокуракурвата на пеевски и МиГ продължава да се излага

Вземето му перуката . Ще си признае. За Белене плаче синковеца.

Гладните прасенца са търпеливи.