Дело за имотни измами забавено 18 г. и прекратено

Дело за имотни измами в Ямбол е сред най-ярките примери за бавно правосъдие, отчетени от Инспектората към Висшия съдебен съвет.

Обратно в новината

Коментари - Дело за имотни измами забавено 18 г. и прекратено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли никой не коментира за кого се отнася тази статия? Коя е тази "ВЕЛИКА" личност на когото ще пращаме за неизпълнените задължения на държавните служители? Кой и защо укрива този мушмурок? А, явно е по Закона за защита на личните данни!

В България НЯМА ЕДНО ДЕЛО на измамени от фирми граждани, което да завърши в полза на гражданите и с правосъдие! - Или оправдават фирмата. - Или забавят делото и се прекратява по давност (ако не стане в следствието, то става в прокуратурата). - Или наказанието е по-малко от ползата на нарушителя (тоест вместо наказание, се явява такса) Тоест следствието, прокуратурата и съдът в България се явяват откровени служби на Мафията, не на гражданите!

Чакайте правосъдие от български съд.

плюя на тая държава, както и преди съм казвал, срамувам се и много ме е яд, че съм българин

За съжаление има защо. Много от българите в чужбина се представят за руснаци, сърби, хрвати - да не се излагат че са от Булгаристан.

Закон за отговорността на държавният служител има ли? Защо има закони определящи бонуси и привилегии,а те не са обвързани с отговорности и санкции? Некадърни ли са законодателите ни или умишлено допускат подобни "грешки"? Как при толкова анализи, комисии и реформи, никой не забеляза тези пропуски? Кой от всяка от парламентарно представените партии ще понесе отговорност и кои бяха в тези комисии?

Няма.

В Италия магистратите са атакувани и убивани от мафията. У нас те са комбина и честните хора трябва да справят сами. Като няма друг начин, тогава по мафиотски.

А бе социалисти-бивши комунисти много бързо забравяте или така ви изнася.Герб съществува от 10 години а делото е от 18 години.Вземете малко се образовайте и почнете да смятате и да разберете че 2+2 не е 5 според вас а е 4.АНАДЪНМО както казват вашите с които се целувахте на лъвов мост или и това сте забравили?

Абе съществува от 10 години,но скри шапката на всички останали.Такова крадене не е било.

Юлия Берберян не седя ли във "Великото народно събрание" докато не получи давност делото срещу нея за особено големи измами - ама червена депутатка, закона е за КОН, за лъв нема

А пешеходните пътеки как са?

Мила Родино ти си земен Рай ,ама за престъпниците.

Баце, остави ги тези глупости. Ти си гледай Европредседателството, Западните Балкани, ЧЕЗ, МЕЗ и т.н. Ние тук ще се оправим някак.

....всичко е точно.

Нищо странно за бананова република каквато е Булгаристан

Държавата е за бандитите.

Българско правосъдие,,губи давност,,.Алчни шизофрен.....

Що за новина е това в територия България - ежедневие и ежегодие!

Значи средно по около 2000лв. обещетение на дело/казус от държавата затова че същата е бездействала години наред. Браво!!!

Държавата да си плати обезщетенията и после да си ги търси от всички виновни за забавянето, следователи, дознатели, прокурори, съдии и обикновенни педерасти. Има си там запори на заплати, имущество - да им ги прибират и товае .

Много добре казано, особенно за последните... то за преди това изброените ли се отнасяше???

Ама ще стане на 36-ти март. Държавен служител не носи отговорност за причинени финансови щети независимо дали е проявил или не е проявил умисъл в деянията си. Та може от некадърност , може и умишлено, ама не плаща. Невярващите да проверят законите. От тук следва най-важният въпрос: Кой прави законите? Елементарен отговор - наши хора за още по-наши. Докато ги траем.

Да, ама НЕ! - както казваше един известен журналист. Как може дори и да си помислим, че съдии, прокурори и вся остальная юристсволоч ще плащат за забавянето на делата. Те са безнаказани, те са помазани, те са повече и от боговете на всички религии взети заедно. Ма как така ще плащат??????????? Та те са си свършили работата в нечия угода срещу определено количество финикийски знаци, а обидените, потърпевшите, измамените и т.н. нека си духат супата ... Така де ! И ДОКАТО Е ТАКА, НИЕ СМЕ ОСЪДЕНИ ДА НЯМАМЕ ПРАВНА ЗАЩИТА. А щом нямаме правна защита - ние сме безправни в нашата държава. А как са се наричат безправните човешки същества?! Наричат се РОБИ. . . А Европа гледа или се прави, че гледа, или въобще не гледа, както някога, когато бяхме поробени и башибозука ни колеше в Батак и Перущица, и ...

Държавата ще ги плати с нашите данъци,приятел.