Започна процесът срещу Вилдерс за расова омраза

Започна съдебният процес срещу холандския опозиционен лидер и антиислямист Герт Вилдерс, обвинен в насаждане на омраза и дискриминация.

Обратно в новината

Коментари - Започна процесът срещу Вилдерс за расова омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази расистка непоносимост от всички вас един ден ще се обърне срещу всички нас. Колкото повече внимание се обръща на неравностите между хората, толкова по-зле ще живеят те помежду си... Но нищо. Това, като всичко друго има политически цели - истинските управляващи ще имат време да си уреждат милионите, а пък вие плюйте едни срещу други, гаврете се- на ваш гръб. Малко ви е, жалка сган. Европа не за вас.

ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ.ХОЛАНДЕЦ ДА БЪДЕ СЪДЕН В ХОЛАНДИЯ И ТО ЗАРАДИ НЕКАНЕНИ МАРОКАНСКИ ГОСТИ.АЗ МИСЛЯ ЧЕ ХОЛАНДИЯ Е ЗА ХОЛАНДЦИ.

Подсъдимо е да насаждаш омраза... май е по добре да си препрочетеш историята, защото заради кретени като теб ще се пръкне друг като Хитлер и след това жалкия ти живот ще бъде изживян сред война и омраза

Това безумство някакъв опит да направите герои от крайно-десните ли е? Защото друг ефект няма да има.

loyola

тоя пак не е в час! Меркел поиска германките (и останалите европейки) да бъдат оплождани от арабите, а тоя се дърпа...

А делото за ужасна прическа, кога?!?!

Този човек сутрин мрази хрората без оглед на цвят, раса, пол и религия. След обед мрази себе си, че не е успял да намрази достатъчно хора. А на обед си дъвче езика, за да не губи скорост.

Ма верно ли ?

Този човек е срам за европа, той отрича евроатлантическите ценности. Той се обявява срещу приемането на различните, той е срещу малцинствата, той е срещу оказване на помощ на оказалият се в беда. Той няма място между нас

Абе нещо съвсем взе да ми се губи свободното слово, свободните изяви и изобщо всякаква свобода! След като световните господари са решили да ни требят чрез ислямизация и вече няма свобода, няма туй онуй...Свободен си само ако им ходиш по гайдата! То и при комунизма никой не забраняваше да викаш Да живее БКП! А сега май същото става и в "СВОБОДНА" Европа!???

Е мама му стара. Няма ли кой най-накрая да осъди тея еврогейзери за насаждане на педерастия и дискриминация на нормалните????

Надявам се някой ден да дочакаме дело срещу лидер на крайната толерастия. Например Меркел.

Този е проруски сепаратист, шпионин на Кремъл, руски хибриден боец, путинска подлога, комунист и хетеросексуален.

хора! Не мислете за свободи, права, родина, суверенитет и тям подобни глупости! От Европа мислят вместо вас! Не забравяйте довечера да отпразнувате Хелоуин! Така е някак по-европейско и модно, нали!

бегай веднага в европата или в уса

ЗАЩО, днес в Европа да наричаш нещата с истинските им имена и да казваш истината се смята за расизъм, расова омраза и дискриминация??? Защото истината, както е казал народа - боли, толкова много боли, че има такива, които са готови да се отрекат от нея!!! Но народа е казал и друго, ще дойде Видов ден, и всеки ще си получи своето, а тези същите, заедно с лихвите!!!

За тези които мразят истината - истината звучи като омраза.

Май и в Холандия само арабите, хомотата и другите защитени видове имат правото да изявяват собствена позиция, а от другите се очаква да се съгласяват с тях, мълчат или да лежат в затвора. Честита ви демокрация от западен тип. Защо не чувам аплаузи за това положение на нещата?

аплаузи няма да чуете, защото вече ми се повръща от новите "богопомазани", които сте изредили, пък и не само от тях!

Т.н. "аплаузи" се наричат на български аплодисменти.

Те като режат глави и правят атентати ни обичат много, нали?

Започна процесът срещу Вилдерс за расова омраза Ама каква расова омтаза бе,човекът казва -да изметем "боклука" и да почистим родният си дом.

Либерал-фашизъм в действие - това е процесът срещу Вилдерс. Когато мароканските скакалци станат мнозинство в тази държава, малкото останали холандци ще си спомнят за Вилдерс и опитите му да защити автентичния етнос, но ... ще бъде късно.

май не е за расова омраза, а за да се затворят устите на всички трезвомислещи хора завинаги!

Като знам какви подлоги и манипулатори са холандските прокурори... Дано не успеят да го осъдят.

Всъщност НИКАКВИ, цигани, мигранти и прочее паплач не искаме!

ако някой мюсюлманин нарече европейците "гяури" това дали е религиозна омраза и дали ще го съдят по същия начин?

Хайде намери си някаква работа, че само тебе те четем, бе мързеливец глупав!!! Волен не ти ли каза да лепиш плакати?

То по тая логика и ти нямаш много работа за вършене ;)

това е традиция! Ще те съдят за расизъм ако имаш възражения.

Само да питам - от кога "мароканците" и/или мюсюлманите са РАСА?! Щото аз си мисля, че не са раса. Ислямът (като всяка религия) е идеология и следователно, всеки може да не се съгласи с тази идеология и да й се противопоставя. Освен това, ако съдят някого, защото се противопоставя на Исляма, би следвало да се съди и всеки, който се противопоставя на Християнството - напр. всеки, който проповядва, че Ислямът е единствената правилна религия. Нещо не си спомням в "демократичните" страни, някой да е бил съден защото е носил плакат "Исус е роб на Аллах" или "Ислямът ще управлява света"... Айде стига либерастки мошеничества!

Прочетете как Хитлер е дошъл на власт, как е лежал в затвора преди да стане канцлер, как е написал книгата си....Не го оправдавам, но историческите условия са били подобни на това ,на което сме свидетели сега!Ако бяха различни Хитлер никога не би станал фюрер....Така,че евродепутатите и толерастите да внимават много докъде могат да я докатар в едни момент....

"евродепутатите и толерастите" я карат по същия пъти ще я докарат пак до там! До 30 януари 1933 г....

Значи в демокартимния Рай ЕС ще преследваме опозицията като в Турция ли??!! Истината ще бъде преследвана и убита,докато хората започнат да се страхуват да я казват на глас.

Аз мразя циганите, арабите и негрите, не защото са с тъмен цвят на кожата, а защото, от където минат рушат, грабят и вършат беззакония. Мразя ги, защото се държат нагло, викат и замърсяват околната среда. Мразя и Европейските политици, които с тяхната демагогия циганизираха цяла Европа.

в 10

Ето това е ЕС - смазва всеки опит за съпротива срещу унищожението на европейските народи. Познатите соросоидни хватки - жалби, дела, "реч на омразата" и пр. Идиотизмът няма край. Жалко е, че европейците са приспани в предсмъртна дрямка и не могат да се вдигнат и измета всички престъпници, които ги водят към гибел.

Че то излиза, че Вилдерс е казал онова, което мислят не само милиони холандци, ами и милионите нормални европейци.

Колко съдии в ЕС не са масони?.Това ли е "независимата" съдебна власт, която решава кое е законно и кое не?

Тия дет не са масони, са рептили и илюминанти ..а има и едно малко космато човече от Алфа Кентавър

Паисий

и едно човече от Кения има...

депутат по принцип е представител на определена маса хора, гласували за него. Работата на депутата е да представлява тези хора и да изразява тяхната позиция. и за капак като я изрази го съдят. Другари евро... задминахте СССР отвсякъде...

това се нарича "демокрация"

по еврогейски

Младото поколение мароканци из цяла Западна Европа са рядко нахални, арогатни и агресивни същества, а полицията в страха си да не я обвинят в расизъм ги оставя да вилнеят на воля. Не случайно и болшинството изнасилвачи в Кьолн бяха мароканци.

вилдерс колко е спрял, на колко от свинщините им се е противопоставил или предотвратил.. сещаш ли се каква му е работата всъщност !?

Ще, ще..почакай още малко

европа мрази европейците

по-скоро европейците мразят европейските ценности

Първата европейска ценност е върховенството на закона и тя очевидно не се спазва в Европа, откакто започнаха тези преселения на народите.

В тия европейски ценности няма място за европейци, а за араби и африканци - новото лице на стария кантинент, любимците на либералната сбъркана европа

Я изпей един химн в прослава на Путин, че иначе все едно не си бил тук!

само дето ще стане "опозиционен" едва когато се разведе с мюмюн и преди да роди от хасан. дотогава ще прави и грухти за каквото му плащат. това нещо е парче изпражнение върху облика на човешката раса.

значи този ще го съдят че нарекъл едни хора "измет", а същите тези хора оставят разфасовани във фризер жени и деца, взривяват бомби, нападат жени и ги насилват... Но Европа защитава тях, а съди холандеца.

"Телата на бежанка и двете й дъщерички бяха открити във фризер в датското им жилище. Полицията издирва бащата."

а ти интересно какво очакваш !? европа да си назначи холандец , който да я осъди ??? чакай на дедо мраз...

Дотам се докара Европа. Цялата измет се нарича "емигранти" и по цял ден четем за разчленени, изнасилен, заколени. Къде са замъците, науката, технологиите и изкуството? Меркел, какво направи с най-готиния континент? "Ще се справим", но няма да успеете.

Педерастката диктатура в Еврогейския Съюз в действие!!!

Оставете човека на мира, той е прав.

на евроатлантическите ценности- патриотите на съд, а изнасилвачите-ислямисти са оправдани! Да ви п...кая на "ценностите" и "демокрацията", неуважаеми европейци!

евроатлантическите ценности станаха като комунистическите ценности - всички виждат, че са фалшиви, но властта продължава да говори колко е хуманна и се грижи за народа, събирайки неговата скрити омраза!

този ,който искаше да защити жена се наричаше кавалер, а сега стана подсъден! Демокрация баце!

От толерантност се връщаме в Средновековието. Скоро ще започнат да екзекутират хора заради своето мнение, особено ако има истина в него. Колониализма се пренесе в Европа и всякаква примитивна измет стана удобна на богатите и големите компании да налагат комплекси на нормалните хора.

мароканците са измет, какво толкова е казал?