Коментари - Делото срещу Гълъбин Боевски започва през март | dnes.dir.bg
назад

Делото срещу Гълъбин Боевски започва през март

Процесът срещу олимпийския ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски, който бе арестуван в Бразилия с кокаин, ще започне на 6 март, съобщи българският му адвокат Ивайло Дерменджиев, цитиран от в. "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Делото срещу Гълъбин Боевски започва през март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искат да кажат да подкрепим трафикантите

Дано този убиец на деца гние во веки веков в затвора и в ада! И заедно с него цялото му семейство да са прокълнати - дъщеря му и синът му да стана наркомани, а жена му да умре от мъка!

Vibudhi

Всеки който кълне, неговата клетва се връща към него и семейството му! Щом искаш да вярваш на лошите неща, проблема е в самия теб!Този който не вярва на себе си не вярва и в доброто на другите!Ти просто не си Българин.

Марин да го помилва срещу съответната сума

Като човек пътувал много и влачил куфари по летища просто не мога да повярвам как не са усетили че куфарите има са по-тежки. Билетите имат ограничения за багаж и човек винаги си мери и проверява теглото на багажа. Да бяха 2-3 килограма да повярвам, но 9 кг., просто версията издиша от всякъде.

чуй другарю !!!!куфарът ако тежи 5 килограма, те вадят 3 кила от конструкцията и я заменят с дрога !!!!Не са толкова прости, куфара да тежи 5+3дрога=8кила!!!!!!!!!!!

Ама вие какво само плюете по човека.Дъщеря му каза,че е купил тези прословути куфари,жена му казва,че е невинен-ами това са двама свидетели за невинноста му.Е хайде сега трябва да си вярваме.

Кокаин Боевски да гние в затвора!

Деянието на Боевски е за доживотен затвор.Той е убиец на млади хора, как може един баща да убива на хората децата, заради собственото си благосъстояние. Никаква милост за такива, като него които се занимават с търговия на наркотици.

Ако не пуснат Гълъбинчето в домашен арест му е спукана работата до март. Ще затрият момчето заради тия 9 килограма.

Навярно Бразилския съд ще си свърши добре работа.Добре,че не го съдят в милата ни България.

Заслужава да изгние в затвора.

никой няма да повярва на тази глупост.кой ще сложи стока за милиони в някакви куфари ,които купувача може да ги занесе незнайно къде

всички спортисти са наркотрафиканти,е не са от величината на боевски но си изкарват някоя и друга пара.

а един мармот.........

Тежки времена. Арестувани зад граница. Кой ми сра в гащите.