Полфрийман: Съдът да отмени присъдата ми, ако не е корумпиран

Апелативният съд, освен ако не е корумпиран, трябва да отмени 20-годишната ми присъда. Това заявава австралиецът Джок Полфрийман, който бе осъден за убийството на Андрей Монов на площада "Света Неделя" в София.

Обратно в новината

Коментари - Полфрийман: Съдът да отмени присъдата ми, ако не е корумпиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква арогантност. този наистина плаче за увеличение на присъдата

МАЛКО СА ТИ .20 ГОДИНИ ЗНАЧИ ТРЯБВА И ЗА ТЕБ ТОВА КОЕТО ТИ СИ ИЗВЪРШИЛ -ОТЛИЧЕН ЗА ПРОКУРОРА С ОТКАЗА СИ

Този разчита на наложилото се мнение, че България е най-корумпираната страна и е с не работеща съдебна система. И няма да е първият престъпник, който ще се измъква по тази линия. Само дето неговият случай е чисто криминален и не е свързан с някакви партийни интереси, за да има предпоставка за корупция. Той си е обикновен убиец, в която и държава да е станало това.

TIREX

да де ама скриха записите от поне 8 камери показващи и Уличаващи групата на дегенерата монов в нападение на 1 човек дъртия монов ръсна много $ да "потопи" австралиеца..а ако ви срещнат същите изроди Вас?

Тоя пък кой го пита какво мисли по въпроса? Намерил се някой да дава акъл на съда.

Тоя си плаче просто да му увеличат присъдата! Как може да убиеш човек и да се опиташ да убиеш втори и да твърдиш че ако съда не те оправдае значи е корумпиран? Ума не ми го побира! В съда ни има и корумпирани съдии това го знаем, но при положение че има убийство и опит за убийство и да искаш да те оправдаят си е меко казано нахалство. Аз се чудя след като е видял някой да го бият защо не се е обадил в полицията ами тръгнал да се бие с група нападатели! Звучи ми прекалено безразсъдно или просто лъже!

Абе я не се пробвай да продаваш краставици на краставичаря, Джей ! , че ако това беше го направил у Вас -- досега сто пъти да са те пръчкоудряли по каторжнически и да са те напъдили дибидюс в аутбака ! ... Извини се, признай-си, плати кръвнина на семейството на жертвата -- и после ще видим !

Тъп наглец. Уби момчето, зачерни семейството му, а сега дава оценки и за съда. До живот без право на помилване - това да му е рушвета.

Откъде накъде този маймуняк ще плюе държавата ни и съда, който в изключително редки случаи все пак издава някакви осъдителни присъди?! Каква самозащита е да ходиш с нож през нощта през центъра на една европейска столица и да ръгаш в гърба хора, които се разхождат, защото версията с циганина никога не се потвърди!? Как тоя тип си позволява да плюе държавата ни, каквато и да е тя /ние си я плюем, но това не е негова работа!/ по някакви австралийски вестници?! Кой му е дал да дава интервюта, след като е осъден за убийство при свидетели?! Къде е сега нашата дипломация да обясни какъв е случаят, каква е точно присъдата и защо и как съдебната ни система е независима и способна да отсъди кой е виновен при такова ясно и прозрачно престъпление?! И какви "политически връзки" има един заместник директор на Агенцията за защита на децата, може ли да ми обясни някой, като нейна шефка години наред беше жената на един от ДПСто - позиционирана като партия за правата и свободите, т.е. именно призвана да защитава правата на деца и младежи, а убитото момче беше точно млад човек, напълно невинен за нищо и убит от тоя дрогиран хулиган по зловещи стечения на някакви обстоятелства?! Външно трябва да излезе с подробно разяснение и да настоява за публикация и защита на институциите ни, а второинстанционният съд - да потвърди присъдата!!! Пълно безобразие - всякакви отрепки, които идват тук да си веят коня и ни смятат за някакви аборигени, отгоре на всичкото ни плюят по някакви вестници! Ако това беше в Китай, или Тайланд, или Сингапур, досега тоя щеше да е увиснал на бесилката и да сме забравили за него! За назидание на всички идиоти - наши и чужди, които ходят въоръжени по улици и по дискотеки и избиват младежи!

Малко са му на тоя 20 год. До живот трябва да гние. Наглец - било самозащита да заколиш някой насред центъра на града.

Той не е ли разбрал вече, че в България надрусаните скинарчета с мутровидни татковци има повече човешки права от всички останали, а съда обича да се сили на чужденци и хора в неравностойно положение.

Много си зле,мой човек! В България в неравностойно положение за само честните,бели,работещи,грамотни,образовани,плащащи редовно сметки и данъци граждани.Всичката останала паплач има само права,не и задължения!

В грешка си ! Мангалите са с най-много права в България и с най-малко задължения .....

НАГЛЕЦ! МАЛКО СА МУ 20 ГОДИНИ!НУЖНА МУ Е СМЪРТНА ПРИСЪДА, ТА ДОРИ ДО СЕГА ДА Е ИЗПЪЛНЕНА.

егати изречението, четете: "Според него, че семейството на загиналия е използвало политическите си връзки, за да повлияе на съдебното решение. Дир-а, нямате ли грамотни дописници или поне редоктжри?

Ако съдът е както трябва -СМЪРТНА ПРИСЪДА!

че от столетия и сега - не българите убиват циганите,а цигани убиват българи,крадат,лъжат,мамят,пребиват и убиват българи- четете и наблюдавайте -това е и по села,и по градове,и в българия,и извън България ...Не се е случило българин да убие циганин дори в самозащита -следетет престъпността,и реалността..

Самият факт че се е намесил да защитава някакъв циганин (а мангалът сигурно си е заслужавал боя - я е крал, я е правил някакви други безобразия) с нож в ръка, и в резултат на това убива човек, не бива да се толерира нито от съда, нито от обществото. В Австралия може и да се толерират такива неща - зер там аборигените им се качиха на главата, също като негрите в САЩ - но в Европа не. Всеки трябва да си понесе отговорността. ислкаш да защитаваш циганите - моля, включсвай се в боя и го отнасящ заедно с циганина. Но да вадиш нож на невъоръжен очвек - това няма нищо онбщо със самоотбраната. Че то, ако е така, вземам един "Калашник" с няколко пълнителя, отиовам в циганската махала и в "условията на неизбежна самотбрана" ги почвам. Щото те са много, а аз съм един. Смехории. Съдът трябва да си го съди за убийство. и той го е осъдил. Даже 20 години са малко за такова нещо - това си е предумишлено убийство. А сега да ми реве - мерси. Да е мислил по-рано. И какво като е австралиец?

ти не разбра ли, че такъв циганин съществува само в главата на този откачен и нагъл убиец ? или и ти страдаш от делюзии ?

При разследването не са установили да е имало бит циганин,според статиите

Вашият австралийски съд, понеже не е корумпиран, щеше да ти лепне доживотна присъда за тази самозащита в гърба. Ега ти подлеца!

Дънди Крокодила малко избързва.В нашия затвор ще го "уважават" и ще му хареса.

Колкото и да е варварско или първично,ако убие моя син гарантирам,че ще убия него. Това поне според неговите мотиви е самозащита. Пък така или иначе ще си го платя. Да не се случва на никого.

една дума - Нагъл!!!!!

От една страна така му изнася да каже, ако е виновен. Но от друга страна ако е невинен- т.е. ако наистина е било самозащита ...

НЯМА САМОЗАЩИТА като наръгаш някого с нож в ГЪРБА!!!

За каква самозащита може да се говори при удар с нож в гръб довел до смърт?! А на самия него нищо му няма. Твърди че се намесил в меле за да помогне на бит циганин!?! Що за малоумие в чужда държава, не разбиращ местния език да се намесваш в улличен бой (дори да е вярно това което твърди)!?! Освен това подобни публични изказвания правещи намеци за корумпиран съд ако не го оневини би следвало да се санкционират!

егати наглото копеле