Свидетел се отметна от показанията си по делото ”Алабин”

Строителният работник Николай Александров се отрече от показанията си по делото за рухналата сграда на столичната улица "Алабин", под която загинаха две жени.

Обратно в новината

Коментари - Свидетел се отметна от показанията си по делото ”Алабин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами свидетелят може за толкова години да е забравил подробностите.

Проклети да са депутатите ни, които така са направили законите, че делата да се влачат много години и свидетелите да променят показанията си, след заплащане или заплашване от виновните.

народ,правосъдие,държава . само ком.мафия е истинска ,вярвайте в тях,само те могат да ни закопаят завиаги !

2006 г. 2017г. защо тъй бързо?

Този мушморок Н. Александров си спомня, че е излъгал, пък не си спомня защо и по чия заръка е излъгал. Но като го карат да каже истината не се свени да закове, че пак ще излъже ... е па не моем да си земем въздух от смех заради тоя зевзек дека се мисли за гоуем тарикат... а може да си пази кокалците, а - к'во ще да кажете???

Шило

Е собственикът на сградата- защо? Доколкото разбирам, бил е наел технически грамотни лица за изпълнение. На него явно му липсват тези познания. Какво е направил?

Деее! Да беше Татовата милиция, щеше да си спомниш не, ами щеше да пееш като птичка за това кой е къртил какво е къртил и кой е наредил да се кърти!

С нашето правосъдие все така става... Но и нещо друго ме учудва-защо обвиняем е собственикът на сградата? Той е наел специалисти да му свършат работата, защото не разбира от рушене и норми за безопасност. Тяхна работа (на фирмата) е да се грижи всичко да е ОК, той само си плаща. Ми ако в сервиза ми скапат спирачките и после заради това катастрофирам и убия някого пак ли моя ще е вината, или на специалиста, направил грешката?

На такива отменали се от показанията си свидетели им казват в цивилизования свят : лъжесвидетели. Те се наказват от закона в тези страни не по-малко сурово от колкото самите престъпници

И аз това се чудя - тоя се отметнал, онзи се отметнал. Че така ли се свидетелсва в съд?

бог да ги прости момичетата , а всичко хубаво в живота можеше да им предстои. Мир на душите им!

Дело отпреди 10 години? Този и шефа му отдавна трябваше да са излежали половината си присъди.

"вече не може да се сети за името му" Георги? Кирчев? Иван? Костов? ...

И кво сега искаш да кажеш?Костов ли е виновен за паднала сграда

Бащите на загиналите жени какви мъже са? Себеуважение нямат ли? Как могат 10 години да търпят?

След толкова години няма как свидетелите да си спомнят всичко казано тогава та сега да го повторят а и времето си оказва влияние на погледа върху нещата..

В древен Рим , тая мангуста щяха да я хвърлят на лъвовете , поради подигравка с съда. Там обаче е имало цивилизация и цивилизовани хора, а не безгръбначни утрепки ,лутащи се в хаоса на България от 21 век..

За всички е ясно, че лъже в момента! Не си бил спомнял кой го е заплашвал :О :/ Егати наглото поведение!!! Кой знае колко пари са им обещани:/ НЕКА ВСИЧКИ ВИНОВНИ ПО СЛУЧАЯ ПОЛУЧАТ ВЪЗМЕЗДИЕТО СИ! Бог бави, но не забравя!!!

На базата на неговите нови показания да го осъдят сега за лъжесвидетелстване!

Чета статията и все повече ми се повдига от тая държава! Където разровиш - все гнило! Жалко, много жалко!

Цял свят говори че българското правосъдие мирише. Само ние се правим че дъжд ръми. 10 години от трагедията и още няма осъден.

А какво казва неговия колега с който са били заедно. Бил ли е или не е бил. В нормална държава за лъжесвидетелстване и неуважение към съда ще му лепнат такава присъда, че ум ще му зайде

напротив, той уважава съда, защото пред него говори истината, а не лъжите, които е дал като показания под давление на разследващия орган, затова свидетелските показания по делата са нещо несигурно, трябва и други доказателства - експертизи, документи и т.н.

Или пък обратното - вече си е изял паричките за "свидетелстването", поискал си е други, не са му дали и ...... като кмета на Трън докато си плащаше за лечението на детето всички бяха доволни, като спря да плаща и показания се промениха и Нова телевизия отиде. За това се казва, че на изнудвачи не трябва да се плаща.

Явно правосъдие няма да има и правораздаване също, защото в България всичко е пари и връзки. Жалко за погубените нелепо две млади момичета. Тъй като явно сме безхарактерен народ БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ! Явно само на Божията справедливост трябва да разчитаме!

Съдебна система, правосъдие ... ХАХАХА ... глупости, пълна трагедия и смях в залата ..., а свидетеля, то и за слепите е ясно, че има някаква финансова схема довела до проблеми с паметта ... жалко за момичетата!!!

ГЕОРГИ КИРЧЕВ Е СВЪРЗАН ТЯСНО С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, КОСТОВ. ТЕЗИ БОКЛУЦИ СА ПОДГОТВЯЛИ СЪС СИГУРНОСТ СДРАДАТА ДА ПАДНЕ И ПОСЛЕ ДА СИ НАПРАВЯТ БИЗНЕС СГРАДА ИЛИ БАНКА. ГНУСНИ ДОЛНИ ЛЪЖЦИ!!!! МОМИЧЕТАТА ЗАГИНАХА НЕЛЕПО И СЕГА ЩЕ ИМ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ. НО, ИМА ГОСПОД И ГЛЕДА! НЯМА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО!!! ТОВА Е СИГУРНО!!!

E, няма такъв съд, като нашия..... никъде !!! по давност няма ли да прекратите делото, а? Hещастници малоумни !

ТРЯБВА ДА ГИ ОСЪДЯТ ВСИЧКИТЕ- СОБСТВЕНИЦИ, СТРОИТЕЛИ

Две млади момичета губят живота си в центъра на София. И ЦЕЛИ 11 години ВИНОВНИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ НАМЕРЕНИ?! Нима няма следствие? Нима няма експерти, които да отидат веднага на място и да констатират причината за падането на фасадата? И после се питате, защо хората напускат България. Населението намалява, недостигала работната ръка... КАК да стоят в ТАКАВА държава?

"Свидетел се отметна от показанята си по делото Алабин А малоумният писач на статията... се отметна от грамотността! Десиславо.... марш в училище! Ама не са с.кс в тоалетните... а за да УЧИШ!

Ех, човече, не слагай грях на душата си. Кажи истината! Заради глупостта и тарикатлъка на собственника и вероятно алчността на техническият надзор загинаха две млади жени. Едната оставила сираче...... Не си слагай грях на душата. Ще те яде до края на живота ти.

Това е пълна пародия на съдебна система.

БРЦК

Като е излъгал - да влиза в панделата! Там може да му се опресни паметта!

Като е лъгал -отива в пандиза за лъжесвидетелство!10 години се занимаваме със Сульо и Пульо!

ОЩЕ 10 г. ЗА ДА СИ ОПРЕСНЯТ СПОМЕНИТЕ ! ТОГАВА СЪДИИТЕ ЩЕ СА ЗАБРАВИЛИ ВЕЧЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА !

В закона не се ли предвижда наказание за лъжесвидетелстване?

Това не е лъжесвидетелстване а даване на показания под давление на разследващия орган, сега пред съда давлението го няма и той казва каква е истината

Не ме питайте, за да не ви излъжа?! - Е този си плаче за затвор значи.

Много по-здрави от съдебната ни система!