Коментари - Съдът заличи Доган като свидетел, водят Бисеров принудително | Днес.dir.bg

Съдът заличи Доган като свидетел, водят Бисеров принудително

Софийският градски съд заличи почетния лидер на ДПС Ахмед Доган като свидетел по делото срещу Октай Енимехмедов и нареди бившият зам.-председател на НС Христо Бисеров да бъде доведен принудително за следващото съдебно заседание.

Обратно в новината

Коментари - Съдът заличи Доган като свидетел, водят Бисеров принудително | Днес.dir.bg

Коментари

Защо държавата охранява крадец и убиец?Защо дори не ходеше на работа крадеца?

Мислех да не коментирам резила, но ще си позволя да копирам вица от Dir-а В съда на малък южноамерикански град, прокурорът призовава първия свидетел - стара бабичка. Започва с въпроса: - Мисис Джоунс, вие мен знаете ли ме? - Разбира се, че ви знам, господин Уилямс. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от Вас - Вие лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ. Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита: - Мисис Джоунс, а знаете ли адвоката? - Ама разбира се, че го знам. Знам го господин Брадли от бебе, дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола. Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е Вашата жена. Да, знам го. Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв. Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва: - Ако някой от вас, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата в затвора!

В момента България се управлява от индивид с "тежка депресия".

Диагнозата " тежка депресия" отново потвърждава, че: 1.България е управлявана от хора с ...недобро(меко казано) пси хично здраве 2. Депутатите задължително трябва минават на преглед при психиатър и да представят документ, че не се водят на отчет в психо диспансер!

ИМАМЕ СБИРЩИНА БОКЛУЦИ КОИТО СИ ДЕЛЯТ ПАРИТЕ С КРАДЦИТЕ.

Демек - с никой! Те са едни и същи.

и на снимката как ясно се вижда, че Доган в този момент сякаш казва:"Пууууууу, за мен.....!" Демек, той спечели и излезе от играта!

Да бъде напълно заличен!

За кой ли път съда доказа, че реално работеща съдебна система няма. Вчера дъравата реагира афектирана срещу гражданските патрули. Смятат за кощунство някой да изземе функциите на държавата. Коя държава, бе гопода? Каква държава? Смятам не само че трябва гражданите да имат право да се самозащитят, като няма кой друг, ами и със съдебната система да приключим веднъж завинаги с "народен съд", лустрация на всички лица от съдебната власт да не могат да работят никаква юридическа работа ( айде да не ги застрелваме както след 9.9.44, макар че има хора дето няма да е грехота да се застрелят) и цялата ъдебна система да стартира наново.

Видяхте ли бе? Видяхте ли колко лесноранима душица имал Доганя, а вие го изкарахте най-безкрупулния човек в държавата! Едно бутафорно пищовче, го съсипа!Сега ще харчи трудно изкараните си милионите, по доктори!

Обърнал се Доган и погледнал какво сътвори за последните 20 години и хич не му хареса сътвореното. Видя, че съдебната система в БГ не работи. Видя, че правителствата които крепеше крадат в огромни количества. Омръзна му да слугува на кукловодите. Какво ли е заговорило в Доган, че изпадна в такава тежка депресия. Ами нали 20 години той управлява прехода. Халал да му е и аферим. А сега накъде? Може да напшрави белким едно добро. След като не е свидетел в залата, излиза че Метин не е стрелял по него. Що за съдебна система е това след като излиза че Доган не е бил в залата. на очите си ли да вярвам или на адвоката на Доган. няма свидетел, няма престъпление.

Горкият Доганчо. Колко трепери за живота си. А колко чужди живота съсипа? Идва видьов ден за него и какви ли не каламбури започва да прави. Тоз по-зле от Боко тиквата е. Сега и Христо Бисеров като разкаже какви ги е вършил Доганчо през годините мали малииии Каква стана тя. Дали Доган сам не си поръча стрелбата на конгреса? И срещу колко пари?

такива са 90% от дупетатите: психопати.

Аз драги събрятя съм много загрижен за Доган и мисля че е редно (според няколко коментара по долу) да се погрижим за неговата депресия с тъй модерната екектрошокова терапия. Да земем да нагласим един електрошоков стол и да го накараме да поседи на него няколко години. Можеби това ше го излекува или поне направи много горди българчета. Ако толкоз няма пари здравната каса ще помолим малко бедни студенти да подпомогнат с каквото могат за общото добро.

Какво стана с проправителствения трол, на който само "герберунгели" са му в устата, нищо че статията е за господин хидроинженера и ташак съда. Да не се е сгърчил нешо? Сутринта като се е наспал вече, може пак да налази статията.

Щом той не е бил свидетел на случващото се, значи нищо не се е случило. Делото трябва да се прекрати и момчето стреляло срещу никой да бъде освободено. Как може да водиш процес срещу някого ползвал оръжие спрямо отсъстващо лице!!!!

Който плаща - той поръчва музиката! Ако рече, Доганчо ще си купи целия съд, доказвайки, че по това време се е намирал на Северния полюс, но атентаторът е стрелял срещу него в залата. Очеизвадно - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА за тоз дет си плаща! Дотук - съдебната система го доказа!

не е вярно,че депресията му е в следствие на нападението.Той си я има отдавна,ЗАТОВА НЕ ХОДЕШЕ И В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ.ДЕПРЕСИРАН Е ПО РОЖДЕНИЕ.

Лаем си по правителство, политически партии, парламентарна система, а истинските престъпници и виновни за това положение са в съдебната система!

Еее, ари уе. Турчина пак се отърва и спечели. Кога най-накрая ще го няма повече, за да си отдъхнем?

Ама разбира се, че е в депресия. Той е така още от 1986 год. насам.

депресия не се диагностицира с една среща.всеки лекар ще ви го каже.минимум се прави неврологичен преглед с енцефалограма защото симптомите са подобни.сега ако съда не поиска друга експертиза ...освен това има и лечение.10% от населението в развитите държави страда от депресивни състояния.но не се счита за неизлечимо състояние.би могъл да даде показания.

Бе вие герберунгелите хем сте прости и тъпи, хем сте специалисти по всичко! Също както в едноименната комедия! Ти голям медик се извъди бе тъпунгер! За депресия се правело минимум забележете НЕВРОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД С ЕНЦЕФАЛОГРАМА! Бах ти тъпака! При депресия се прави преглед от ПСИХИАТЪР бе простак! Невролог ти е нужен при болки в кръста или при дископатия бе идиотино! Що се буташ там дето не ти е мястото бе дивак смачкан!

халооо,чобанин червен,така ще обиждаш само червената пасмина, а на обикновения човек ще сваляш шапка!!! дори и да е сгрешил човека ,никой ,ама никой не ти дава право да се обръщаш така към него и да го обиждаш,теле с теле такова загубено!!! само не ми казвай,че си бъдещ лекар,щото първо на теб ти трябва такъв, да идеш да си узаптиш малко чобанските излияния с някое друго деазепамче или нещо по-силничко!!! засрами се бе!

сопола е най-големия нещастник подлога и страхливец!

Доц. Петров, моля Ви, лекувайте стареца. Не щадете средства. Разбрах, че сте на мнение, че електрошоковата терапия ще бъде най-ефикасна. Още повече от НЕК обащават безплатен ток за видния хидроинженер.

Тази мижитурка няма да се яви лично в съда никога, беше ясно от самото начало. Но за сметка на това той - сопола Дуаня продължава да се гаври с цялата държава. Ние нямаме нито съдебна система, нито нормални управляващи. Политическата система е изцяло опорочена като концепция, дори и по света, не само у нас. Но тук е много крещящо. Жалка ИНСЦЕНИРОВКА - нито пистолетът беше истински, нито патроните. После нападателят беше налаган с азиатска жестокост и гащите му бяха свалени с манафска похотливост. Идеята е сплотяване на електората на партията на турците. Оттегли се едва ли не като герой от поста си. Проста инсценировка за прости хора.

И още нещо - замислете се какви примати са тези. Пролича си по реакцията им. Как нагло лъжат, без да им мигне окото. И как тази етническа партия винаги е във властта. Социалистите, не ви ли е срам винаги да управлявате заедно с тези, бе? Този път и сериозно ни изложиха пред света.

Типични злобарски герберасто седерастки разсъждения на лумпен! Вие герберунгелите не сте хора! Вие сте изроди! Нека да ти насочат пистолет в слепоочието пък ти разсъждавай дали е истински и дали патроните му са истински тиквар нещастен!

И още нещо - в България всеки нормален човек мрази ДПС, без значение от коя партия е и дали е безпартиен. Пълни жалкари са. Станишев направи, с половин уста, едно нескопосано извинение. Украинец да се извинява, за нещо извършени от българите в миналото. Неискрено извинение, неискрени прегръдки и изсипаха народа в София като чувал с картофи. Ето това са те господа управляващите. На някои от снимките, макар и грижливо прикривани, се виждаше, макар и на заден план, колко много цигани имаше на този митинг.

Ето за това хората се мотивират и са на площада !!! СВОБОДАТА САНЧО Е НА ВЪХА НА КОПИЕТО !

Само дето нито ти си Санчо нито Боко тиквата е Дон Кихот! Смешници нещастни дте вие герберасто седераските соросоидни боклуци!

Лили Иванова поздравява ДПС и лично Доган с песента "Панаири".

За плюещите по Доганя - да вметна че СЪДИИТЕ СА БЪЛГАРИ. Ако ние сме наред ще вкараме в ред и циганите и техните производни...ама НЕ!

Кефи ви или не - това е. Отворете си очите, че нашите го допускат. Съдии, прокурори и прочее държавна смрад от нашенци.

Вие сте кал, мръсна воняща кал! Бре че дебелооки наглеци герберунгелски! Само тяхното е право само те са чистичките! Държавна смрад сте вие, че осмърдяхте държавата! Измет безподобна сте вие изроди прокажени!

Утре започва кампания за набиране на средства за лечение на Ахмед Доган. Ще бъдат отворени 1000 номера за изпращане на SMS с цена 10.00 лева без ДДС. Очаквайте информация за номерата, на който трябва да изпращате SMS-ите си!

zirk po balgarski,sadebnata sistema e nula,tova sa zbirshtina maloumnizi i strahlivzi.ili istrivalkite na politizite

Циркаджии що ни занимават с глупости жалки са с евтиния театър който разиграват пред заспалото ни общество.

Подлец и мерзавец е този доцент Петров , такъв зад...н.ик трява да бъде поставен на стълб на позора

Един агент на ДС и КГБ, какво да говорим.Номера.

Навремето дадоха по телевизията кадри как чеченец отрязва главата на руснак. Цяла година бях в шок. И защо Доган да не е в криза, когато е преживял подобно нещо не по телевизията, а на живо?

А дано, макар че е малко наказание за това, което ни причини. ..а дано, ама надали..

Горкия бос на мафията Доган.

Все едно някой е учуден! Този човек е над Съда. Над него е само ген, Гоцев.

Ашколсун, машалла заличен е най-главния свидетел.Ами сега да заличат и сругите и да пуснат Метин да си зареди пистолета по-добре за следващия път.

Възможно ли е да го тресе безумен страх, да не сме да си покаже носа навън и да се стряска от сянката си?! Защо не.......

ivo10

Доган ефенди, пак някой шебеклик си замислил.

Доган се подигра за пореден път на България! Гарантирано от АТАКА ЕООД

Още едно доказателство колко безсилна и корумпирана е съдебната ни система...

Без коментар !!! сгс - долни малоумни подлоги ! Абе , кретени , мислите ли , че ще успеете да осребрите дивидентите ? ! КЪСНО Е : ))))

Да го заличат се от света бели,ако могат,а не само от делото! Тоя пуек е за ....

Освен ЧЕЗ-най много мразя-БКП/ДПС/Нааках се.

За този -разпределител-АК.И тези около него.

Това просто без коментар...

Агента си е агент.Разпределителя на Българскити блага.Гнусно.

След,като Доган вече не е свидетел по делото,какъв е смисъла изобщо от това дело! Пълен цирк!!!!!!

Кога гл. прокурор ще заведе дело срещу биячите на Октай Енимехмедов?

Стига бърза, още не е преброил бюлетините от Костинброд. Има да ,чете Тефтерче/ а се говори че понеже е станало беселър ще има и 2 том/ Подготвя 4 обвинение срущу Цветанов. И въобще мнооого работа!

взе милион и половина комисионна за това че довел експертите!!! оказа се невъзможно(даже и за него)любител хидролог завършил философя, да бъде съветник за проекти като цанков камък. но нашя ултра независим съд реши че си заслуявал комисионната защото тои бил довел спецялистите....такава гавра с народа рядко е имала!!

Очаквам мига, в който някой точен стрелец ще заличи тоя мизерник от реалността!

Не обичам крайностите. Аз се надявам някой ден всички, които са злоупотребили с власт, оставяли са престъпници да тормозят хората, лъгали или са присвоявали пари, да си получат заслуженото т.е. да им се отнеме властта, парите, влиянието и да живеят в бедност, без власт и без протекции - това е най-голямото наказание и колкото по-дълго живеят, толкова повече ще си изкупват вината!

Шах с пешката.

МУАХА ХА ХА

Коментари - Съдът заличи Доган като свидетел, водят Бисеров принудително | Днес.dir.bg

Съдът заличи Доган като свидетел, водят Бисеров принудително

Софийският градски съд заличи почетния лидер на ДПС Ахмед Доган като свидетел по делото срещу Октай Енимехмедов и нареди бившият зам.-председател на НС Христо Бисеров да бъде доведен принудително за следващото съдебно заседание.

Обратно в новината

Коментари - Съдът заличи Доган като свидетел, водят Бисеров принудително | Днес.dir.bg

Коментари

Защо държавата охранява крадец и убиец?Защо дори не ходеше на работа крадеца?

Мислех да не коментирам резила, но ще си позволя да копирам вица от Dir-а В съда на малък южноамерикански град, прокурорът призовава първия свидетел - стара бабичка. Започва с въпроса: - Мисис Джоунс, вие мен знаете ли ме? - Разбира се, че ви знам, господин Уилямс. Знам ви още от малък, и да си призная съм много разочарована от Вас - Вие лъжете, изневерявате на жена си, манипулирате хората и говорите гадости зад гърба им. Вие се мислите за голяма работа, защото нямате достатъчно мозък, за да разберете, че сте само един обикновен бюрократ. Прокурорът е шокиран, не знае какво да прави нататък, стига до другия край на залата и пита: - Мисис Джоунс, а знаете ли адвоката? - Ама разбира се, че го знам. Знам го господин Брадли от бебе, дето се вика. Той е мързелив и има проблем с алкохола. Не може да има нормални отношения с никой, да не говорим, че изневерява на жена си с три жени. Между другото, една от тях е Вашата жена. Да, знам го. Адвокатът стои ни жив, ни мъртъв. Съдията помолил и двамата юристи да се приближат при него и съвсем тихичко казва: - Ако някой от вас, попита свидетелката дали ме знае, ви пращам и двамата в затвора!

В момента България се управлява от индивид с "тежка депресия".

Диагнозата " тежка депресия" отново потвърждава, че: 1.България е управлявана от хора с ...недобро(меко казано) пси хично здраве 2. Депутатите задължително трябва минават на преглед при психиатър и да представят документ, че не се водят на отчет в психо диспансер!

ИМАМЕ СБИРЩИНА БОКЛУЦИ КОИТО СИ ДЕЛЯТ ПАРИТЕ С КРАДЦИТЕ.

Демек - с никой! Те са едни и същи.

и на снимката как ясно се вижда, че Доган в този момент сякаш казва:"Пууууууу, за мен.....!" Демек, той спечели и излезе от играта!

Да бъде напълно заличен!

За кой ли път съда доказа, че реално работеща съдебна система няма. Вчера дъравата реагира афектирана срещу гражданските патрули. Смятат за кощунство някой да изземе функциите на държавата. Коя държава, бе гопода? Каква държава? Смятам не само че трябва гражданите да имат право да се самозащитят, като няма кой друг, ами и със съдебната система да приключим веднъж завинаги с "народен съд", лустрация на всички лица от съдебната власт да не могат да работят никаква юридическа работа ( айде да не ги застрелваме както след 9.9.44, макар че има хора дето няма да е грехота да се застрелят) и цялата ъдебна система да стартира наново.

Видяхте ли бе? Видяхте ли колко лесноранима душица имал Доганя, а вие го изкарахте най-безкрупулния човек в държавата! Едно бутафорно пищовче, го съсипа!Сега ще харчи трудно изкараните си милионите, по доктори!

Обърнал се Доган и погледнал какво сътвори за последните 20 години и хич не му хареса сътвореното. Видя, че съдебната система в БГ не работи. Видя, че правителствата които крепеше крадат в огромни количества. Омръзна му да слугува на кукловодите. Какво ли е заговорило в Доган, че изпадна в такава тежка депресия. Ами нали 20 години той управлява прехода. Халал да му е и аферим. А сега накъде? Може да напшрави белким едно добро. След като не е свидетел в залата, излиза че Метин не е стрелял по него. Що за съдебна система е това след като излиза че Доган не е бил в залата. на очите си ли да вярвам или на адвоката на Доган. няма свидетел, няма престъпление.

Горкият Доганчо. Колко трепери за живота си. А колко чужди живота съсипа? Идва видьов ден за него и какви ли не каламбури започва да прави. Тоз по-зле от Боко тиквата е. Сега и Христо Бисеров като разкаже какви ги е вършил Доганчо през годините мали малииии Каква стана тя. Дали Доган сам не си поръча стрелбата на конгреса? И срещу колко пари?

такива са 90% от дупетатите: психопати.

Аз драги събрятя съм много загрижен за Доган и мисля че е редно (според няколко коментара по долу) да се погрижим за неговата депресия с тъй модерната екектрошокова терапия. Да земем да нагласим един електрошоков стол и да го накараме да поседи на него няколко години. Можеби това ше го излекува или поне направи много горди българчета. Ако толкоз няма пари здравната каса ще помолим малко бедни студенти да подпомогнат с каквото могат за общото добро.

Какво стана с проправителствения трол, на който само "герберунгели" са му в устата, нищо че статията е за господин хидроинженера и ташак съда. Да не се е сгърчил нешо? Сутринта като се е наспал вече, може пак да налази статията.

Щом той не е бил свидетел на случващото се, значи нищо не се е случило. Делото трябва да се прекрати и момчето стреляло срещу никой да бъде освободено. Как може да водиш процес срещу някого ползвал оръжие спрямо отсъстващо лице!!!!

Който плаща - той поръчва музиката! Ако рече, Доганчо ще си купи целия съд, доказвайки, че по това време се е намирал на Северния полюс, но атентаторът е стрелял срещу него в залата. Очеизвадно - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА за тоз дет си плаща! Дотук - съдебната система го доказа!

не е вярно,че депресията му е в следствие на нападението.Той си я има отдавна,ЗАТОВА НЕ ХОДЕШЕ И В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ.ДЕПРЕСИРАН Е ПО РОЖДЕНИЕ.

Лаем си по правителство, политически партии, парламентарна система, а истинските престъпници и виновни за това положение са в съдебната система!

Еее, ари уе. Турчина пак се отърва и спечели. Кога най-накрая ще го няма повече, за да си отдъхнем?

Ама разбира се, че е в депресия. Той е така още от 1986 год. насам.

депресия не се диагностицира с една среща.всеки лекар ще ви го каже.минимум се прави неврологичен преглед с енцефалограма защото симптомите са подобни.сега ако съда не поиска друга експертиза ...освен това има и лечение.10% от населението в развитите държави страда от депресивни състояния.но не се счита за неизлечимо състояние.би могъл да даде показания.

Бе вие герберунгелите хем сте прости и тъпи, хем сте специалисти по всичко! Също както в едноименната комедия! Ти голям медик се извъди бе тъпунгер! За депресия се правело минимум забележете НЕВРОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД С ЕНЦЕФАЛОГРАМА! Бах ти тъпака! При депресия се прави преглед от ПСИХИАТЪР бе простак! Невролог ти е нужен при болки в кръста или при дископатия бе идиотино! Що се буташ там дето не ти е мястото бе дивак смачкан!

халооо,чобанин червен,така ще обиждаш само червената пасмина, а на обикновения човек ще сваляш шапка!!! дори и да е сгрешил човека ,никой ,ама никой не ти дава право да се обръщаш така към него и да го обиждаш,теле с теле такова загубено!!! само не ми казвай,че си бъдещ лекар,щото първо на теб ти трябва такъв, да идеш да си узаптиш малко чобанските излияния с някое друго деазепамче или нещо по-силничко!!! засрами се бе!

сопола е най-големия нещастник подлога и страхливец!

Доц. Петров, моля Ви, лекувайте стареца. Не щадете средства. Разбрах, че сте на мнение, че електрошоковата терапия ще бъде най-ефикасна. Още повече от НЕК обащават безплатен ток за видния хидроинженер.

Тази мижитурка няма да се яви лично в съда никога, беше ясно от самото начало. Но за сметка на това той - сопола Дуаня продължава да се гаври с цялата държава. Ние нямаме нито съдебна система, нито нормални управляващи. Политическата система е изцяло опорочена като концепция, дори и по света, не само у нас. Но тук е много крещящо. Жалка ИНСЦЕНИРОВКА - нито пистолетът беше истински, нито патроните. После нападателят беше налаган с азиатска жестокост и гащите му бяха свалени с манафска похотливост. Идеята е сплотяване на електората на партията на турците. Оттегли се едва ли не като герой от поста си. Проста инсценировка за прости хора.

И още нещо - замислете се какви примати са тези. Пролича си по реакцията им. Как нагло лъжат, без да им мигне окото. И как тази етническа партия винаги е във властта. Социалистите, не ви ли е срам винаги да управлявате заедно с тези, бе? Този път и сериозно ни изложиха пред света.

Типични злобарски герберасто седерастки разсъждения на лумпен! Вие герберунгелите не сте хора! Вие сте изроди! Нека да ти насочат пистолет в слепоочието пък ти разсъждавай дали е истински и дали патроните му са истински тиквар нещастен!

И още нещо - в България всеки нормален човек мрази ДПС, без значение от коя партия е и дали е безпартиен. Пълни жалкари са. Станишев направи, с половин уста, едно нескопосано извинение. Украинец да се извинява, за нещо извършени от българите в миналото. Неискрено извинение, неискрени прегръдки и изсипаха народа в София като чувал с картофи. Ето това са те господа управляващите. На някои от снимките, макар и грижливо прикривани, се виждаше, макар и на заден план, колко много цигани имаше на този митинг.

Ето за това хората се мотивират и са на площада !!! СВОБОДАТА САНЧО Е НА ВЪХА НА КОПИЕТО !

Само дето нито ти си Санчо нито Боко тиквата е Дон Кихот! Смешници нещастни дте вие герберасто седераските соросоидни боклуци!

Лили Иванова поздравява ДПС и лично Доган с песента "Панаири".

За плюещите по Доганя - да вметна че СЪДИИТЕ СА БЪЛГАРИ. Ако ние сме наред ще вкараме в ред и циганите и техните производни...ама НЕ!

Кефи ви или не - това е. Отворете си очите, че нашите го допускат. Съдии, прокурори и прочее държавна смрад от нашенци.

Вие сте кал, мръсна воняща кал! Бре че дебелооки наглеци герберунгелски! Само тяхното е право само те са чистичките! Държавна смрад сте вие, че осмърдяхте държавата! Измет безподобна сте вие изроди прокажени!

Утре започва кампания за набиране на средства за лечение на Ахмед Доган. Ще бъдат отворени 1000 номера за изпращане на SMS с цена 10.00 лева без ДДС. Очаквайте информация за номерата, на който трябва да изпращате SMS-ите си!

zirk po balgarski,sadebnata sistema e nula,tova sa zbirshtina maloumnizi i strahlivzi.ili istrivalkite na politizite

Циркаджии що ни занимават с глупости жалки са с евтиния театър който разиграват пред заспалото ни общество.

Подлец и мерзавец е този доцент Петров , такъв зад...н.ик трява да бъде поставен на стълб на позора

Един агент на ДС и КГБ, какво да говорим.Номера.

Навремето дадоха по телевизията кадри как чеченец отрязва главата на руснак. Цяла година бях в шок. И защо Доган да не е в криза, когато е преживял подобно нещо не по телевизията, а на живо?

А дано, макар че е малко наказание за това, което ни причини. ..а дано, ама надали..

Горкия бос на мафията Доган.

Все едно някой е учуден! Този човек е над Съда. Над него е само ген, Гоцев.

Ашколсун, машалла заличен е най-главния свидетел.Ами сега да заличат и сругите и да пуснат Метин да си зареди пистолета по-добре за следващия път.

Възможно ли е да го тресе безумен страх, да не сме да си покаже носа навън и да се стряска от сянката си?! Защо не.......

ivo10

Доган ефенди, пак някой шебеклик си замислил.

Доган се подигра за пореден път на България! Гарантирано от АТАКА ЕООД

Още едно доказателство колко безсилна и корумпирана е съдебната ни система...

Без коментар !!! сгс - долни малоумни подлоги ! Абе , кретени , мислите ли , че ще успеете да осребрите дивидентите ? ! КЪСНО Е : ))))

Да го заличат се от света бели,ако могат,а не само от делото! Тоя пуек е за ....

Освен ЧЕЗ-най много мразя-БКП/ДПС/Нааках се.

За този -разпределител-АК.И тези около него.

Това просто без коментар...

Агента си е агент.Разпределителя на Българскити блага.Гнусно.

След,като Доган вече не е свидетел по делото,какъв е смисъла изобщо от това дело! Пълен цирк!!!!!!

Кога гл. прокурор ще заведе дело срещу биячите на Октай Енимехмедов?

Стига бърза, още не е преброил бюлетините от Костинброд. Има да ,чете Тефтерче/ а се говори че понеже е станало беселър ще има и 2 том/ Подготвя 4 обвинение срущу Цветанов. И въобще мнооого работа!

взе милион и половина комисионна за това че довел експертите!!! оказа се невъзможно(даже и за него)любител хидролог завършил философя, да бъде съветник за проекти като цанков камък. но нашя ултра независим съд реши че си заслуявал комисионната защото тои бил довел спецялистите....такава гавра с народа рядко е имала!!

Очаквам мига, в който някой точен стрелец ще заличи тоя мизерник от реалността!

Не обичам крайностите. Аз се надявам някой ден всички, които са злоупотребили с власт, оставяли са престъпници да тормозят хората, лъгали или са присвоявали пари, да си получат заслуженото т.е. да им се отнеме властта, парите, влиянието и да живеят в бедност, без власт и без протекции - това е най-голямото наказание и колкото по-дълго живеят, толкова повече ще си изкупват вината!

Шах с пешката.

МУАХА ХА ХА