”Атомстройекспорт” заплаши НЕК с още искове за ”Белене”

"Атомстройекспорт", главният подизпълнител по строежа на АЕЦ "Белене", не възнамерява да оттегли иска си към възложителя по проекта Националната електрическа компания (НЕК) и припомня, че този иск не е последен.

Обратно в новината

Коментари - ”Атомстройекспорт” заплаши НЕК с още искове за ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предложение за стриктна процедура : 1.Трайков -- под незабавен арест за високопрофилно систематично вредене на България и българските данъкоплатци ; 2.Прозрачен избор на многопланова/многоцелева Независима Експертна Комисия ( От истински експерти ! ) за третиране на проблема `Белене`. Срок -- днес до обяд .

В България НИКОГА НЯМА да се построи, нито атомен реактор, нито тръбопровод или петролопровод! Всичко останало е ДЕМАГОГИЯ ! КУПОНА СВЪРШВА и МНОГО СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ!

Капиталистите са хищници,поздърпват се и помежду си,докато ни ограбват труда!Но те ще се разберат ,отново за сметка на НАРОДА!

Има Белене-има още искове.Няма Белене -няма искания.Не ние нужна Белене при тея условия...

Господин премиер-Бойко ти че си недостатъчно образован не е толкова страшно,то иТодор Живков беше такъв,ама че съветниците ти са неграмотни нямаш оправдание.И един въпрос ще се платът много милиони евра-откъде ще ги вземеш?Твой пари или от твойте съветници?

Белене май вече не ни трябва...

белене ни трябва защото 2020 година затварят козлодуи и булгаря ще фалира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

stingdim@

- БЯХМЕ НА ПОЧИВКА ОН ИНКЛУЗИВ ,ПРЕКАРАХМЕ СИ ЧУДЕСНО - СЛЪНЦЕ,ВОДА ,МНОГО ПРЯСНА ЖАБЕШКА ХРАНА ! ХВАЛИ СЕ ЩЪРКЕЛ НА ДРУГ. - И КЪДЕ Е ТОВА ? - ПИТА ДРУГИЯ. - НА ЕДИН МНОГО ИЗВЕСТЕН И СКЪП КУРОРТ В БЪЛГАРИЯ ДО ГРАД БЕЛЕНЕ . КАЗВА СЕ ГЬОЛА НА СТАНИШЕВ

ХАхаха много смешно, кучето ми е по-умно от теб!!!!

Скоро ходих до Белене , случайно минах покрай аеца. То освен една голяма нива оградена с тел и няколко телфера и няколко згради друо няма. а извинявам се имаше и жп. линия. това трябва да се строй за да е факт и да говорят за него. Сега само бълват празни приказки за едно нищо изпосталяло и развалено от дъждовете

Згради = Сгради друо = друГо изпосталяло - това даже АЗ не успях да го преведа!

кавото и да струва ;да се освободим от освободителите.

За да отворим място за истинските ама съвсем натурални задокеански поробители ли. Е те като дойдат и започнат тука, после на колене ще се молим да се върнат руснаците. Отравянето на Добруджа вече започва. Какво си пате-селски-тарикат с жълто клюнче еврейско.

трайко пика срещу локомотив и иска да го спре....голем смех

Ти да не си помощник-машиниста ??

"........ някакъв ултиматум не предизвиква нищо друго, освен недоумение" Те в началото така викат всички ма кото им упре У газето яйцето земе и по ТЪНКО И РАЗБРАНО ДА "ВИКАТ"

И - какъв е ултиматума на Трайков бе, траверса? Аз оня ден поставих ултиматум на Обама да си стегне фискалната политика на кирлясалите щати - той даже ме и послуша.

От това по-зле не може да има!

Може, може...тепърва предстои си мисля... Навремето на тези неща се е казвало "...обяви война..."та в момента сме в условията на интелигентна война на 21 век - не с бомби, а с политика, икономически принуди и извиване на ръце. Няма смисъл от бомби като имаш ресурс от който някой има нужда

сергей поръчва на атомремонтстрой това, а меглена на барозу онова/кофти докладите/. елементарно , нали...

пуснеме ли нашия иск. Или пак фишек изстреля Трайков.

Кризата започна през юли 2009 и се нарича ГЕРБ. Това, което към тази дата беше останало неразрушено от сините хунвейбини и посъживено от двете правителства след синята вакханалия днешните безмозъчни павиани ще доликвидират за по-малко от един мандат. Бъзикането с Русия под ръкопляскането на мазния Уорлик ще съсипе и без това изтощената и 20 години хербаризирана в интерес на чичо Сам икономика на страната ни.

Единственното спасение е да приберем ТИКВИТЕ на ТОПЛО наесен народе, защото догодина ще е много късно.

Тежки времена идат за страната на чудесата - Чалгария, населена от "умни и трудолюбиви" булхаристанци

Народът ни е умен, не като Трайчо. Той е казал: Каквото си надробиш, това ще сърбаш. Така и с Трайчо. По заповед на западните си чорбаджии той продължава да руши нашата икономика и скоро ще изпревари Костов в тази си дейност.

комунетата като тебе сарбат каквото им надробят и за тях е важно да има пален казан с чорба която други са им надробили.те могат само да сарбат.

Ти първо се научи да пишеш грамотно, та след това се изхождай по въпроса. Между другото: степенуването на думичката 'прост' върви в следния ред: проЗ, по-проЗ, Джони.

Политиката не е проста работа. Дипломацията е наука и дългогодишна практика. Нашият народ е казал "Два пъти мери веднъж режи" и друго е казал "Не режи клона на който седиш" и още едно " Кроткото агне бозае под две майки"

Не знам за твоята агнешка същност, но Българския лъв стига да иска може да откъсне главата на дръгливата руска мечка.

А, и аз като ударя няколко питиета ставам много, ама много, храбър.

не е много горещо ама ти се потиш ...щото немаш умора)))))

Казал е "Седем пъти мери, веднъж режи".

Без Русия можем. Без България не можем.

А къде е Бйлгария и какво остана от нея знаеш ли? Петай Уорлох.

Сега е Времето този министър Трайчо Трайков Да си иде като стане гаф.До сета нищо умно не е измислил само на зад.

Мими, неграмотна душо, това са първите посмяли да се опълчат на руснаците. Тези хора трябва да останат за да могат децата ни един ден да живеят в свободна от руски интереси държава.

То да се репчи е по възможностите на селския бабаит!За министър се иска доста по-вече!За тебе не се отнася , явно не си министър!Два пъти мери - веднъж режи!

ти май си малоумник дето пикае срещу влака да го спре а? ....общо взето после в патологията пишат - травми. несъвсместими с живота

Джони,доста си си падал на главата си,мой човек.Говориш пълни нелепици.

Ние пък в нашето голямо село си хортуваме дека е крайно време да изритаме максимално братушките!Да останат там, където диктува интересът на България!Война без жертви няма, но си заслужава да се напънем и отървем от руската проказа!

Докато ние, 90 на сто от хората, решим да почнем да се напъваме, ще трябва дооооста да позачекаш! А докато кибичш, можеш да си четеш някой стар брой на ТАЙМС!

Ти сигурен ли си, че "вие' сте 90%? Ако пък е така, то наистина тази държава по-добре да я няма.

То на всички е ясно че топката не може да се тупа в центъра вечно, а и следващите сериозни избори са далече - след 2 години. Няма кой да чака ослушване дотогава, ни напред - ни назад. Та е нормално и ако някой има договор и има да взема пари, да си ги поиска. Това е простичката логика, останалото е политика и много популизъм

На село си хортуваме,че Бойко лошо прави дето не може да се спогоди с братушките.Нищо хубаво нема да излезе от тази работа,само обикновенните хорица ще плащат повече за ток,бензин и т.н.Ама на тех им дреме,нали са горе на високо.........

Щом ще има още искове я сега да видим кое друго руско предприятие ще получи предписание да се съобрази със закона!

колко тъпанари зевзеци ще духат супата също...

Сега оня велик финансист от топ 100 да си бръкне в джоба и да плаща цялата поредица от искове, която ще последва и от летища, авиокомпании, туроператори и т.н.