Ненчев отказа да ползва имунитет, делото за ”МиГ-29” започна

Софийският градски съд (СГС) даде ход на делото срещу бившия военен министър Николай Ненчев за договора за ремонта на изтребителите "МиГ-29".

Обратно в новината

Коментари - Ненчев отказа да ползва имунитет, делото за ”МиГ-29” започна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омразата на червените кхмери-русофилистици е в основата на политическия процес срещу този достоен българин. Червената клика трябва да бъде изтребена до крак.

много е забавно като ви гледа човек: всички едни такива достойни - актриси, разкрасителки, проститутки... тц, тц, тц, ама лаете най-силно от всички

прокурорите са по прости от простото обяснение, че Полша е членка на НАТО и следва да извърши ремонта на изтребителите , защото те са военна техника.На Русия мястото и е на трупчетата, където е поставил бившият военен министър.

.... нещастната държавица, натикана в ъгъла на ЕУ стана за смях на света, превърната в марионетка.... Днес никой не говори за педерунгите Плевньов, къдравата Сю и тракториста-министър на отбраната със директорка проститутка от бранша. Тия тримата осраха напълно имиджа на държавата за да станем военен плацдарм на и-нато след крясъците им помощ...нападат ни руските хейтъри... Да се настаняват в сливенския женски затвор без да ги съдят за да се спасят от омразата на смачканото самочувствие на българите... Това не са предатели продали сигурността и независимоста... това са платени марионетки, които безнаказано работят срещу държавата за големи пари...... хамелеони!

Много точно казано. Но как ще му отидеме на свиждане с само една българска роза.Това лайно ще подхвръкне -ша иска к(О)вра без пари.

С полски двигатели и кожухчета на малки овчици армията ни е 5-ръка. Ненчев защо направо не отидеш в ДОСТ,защо се правиш на умен.О да Боко е Никола петковист,сади и отглежда магнолия а зет му продава ябълки на пазара с една дума селяндур/ не селянин -това е уважително и не искам да обидя някого/

Ако вкарат този мазен текезесар в пандиза ще направя банкет ,там няма да има подчинени секретарки и чиновнички които да чука безплатно ,напротив той ще е булката.

има очевидни неща цацаров (някои казват човек на пеевски) явно мрази десните

Те тоя малоумен мазньо искам да го вида в панделата!!!

наравно с него и американското мекере наречено вече "бивш министър на външните работи", а бившото комсомолче Плювналиев да им ходи редовно на свиждане.

Не ме забравяйте

Ненчо кога и той ще организира некоя партийка? С някоя Ненка.

какъв имунитет?Нали не е депутат,да го съдят,но и осъдят този мошеник и разгулник.....и предател

Тоя си е направо за раирания костюм!

Вече е ушит,но няма кой да му го присъди

Ненчев води листата на РБ в Пловдив. Пловдивчани, мощно да подкрепим РБ и да нанесем звучен шамар по прокуратурата, слугуваща на модела КОЙ!. РБ трябва да е първа политическа сила в Пловдив!

....и да подпомогнете закйъсалите соросоиди начело с главния соросоид на републиката - пръмовата кукуневица!

Ако под соросоид се разбира демократ, да, Пловдив е синята столица на България!

Абе тоя за какъв имунитет говори въобще???Наврял се в някакви листи и видите ли ''имуниотет''???кога се знае че такъв има ама за казаното в нс или предизборно но НЕ и за престъпления ако са направени и то докато си на държавната ясла

Трол нещастен ли си, чукча ли си - нямам представа. Но определено не можеш да четеш! "Делото тръгна със съгласието на Ненчев, който от вчера може да се ползва с имунитет като кандидат за депутат. Той обаче заяви, че е готов да се изправи пред Темида." Кой и за какъв имунитет говори, твар долна?

За кандидатстване за бачкане ми искат свидетелство че не съм следствен,а за депутат може всякак.За това престъпниците търсят спасение в парламата

ма шъ умръ ут смях перуката този смотан пуцаджия отказала...че той дав не би да е депутат и да има че отказал да ползва ега ти смехурана

Този трябва да бъде осъден за предателство на българските национални интереси под диктовката на САЩ.

Най-некомпетентният министър на отбраната.Селска пръчка.

айде хайриля да е после и доган и пеевски... някой от руската мафия??? поне някой???

Нагледен пример как руската мафия се разправя с тези, които са застанали срещу интересите и!!

Изводът какъв е? Че присадения перчем само пречи на мисленето!

Не разбирам защо отново ще ни играят този спектакъл. Бай Хуй ясно си го каза - В БЪЛГАРИЯ НЯМА ОСЪДЕНИ ЗАЩОТО НЯМА ВИНОВНИ. Точка!

Съд и в затвора, какво му коментирате? Обвиненията обаче са малко. Всичко започна с предаването на българските разузнавачи, не разбирам защо го обвиняват само за такива дребни неща?

Ами той и Радев, основният свидетел, не е отишъл.

Че го ШЛЯКАМ и с Имунитет

Тази ПАЧА ДОЛНОПРОБНА още ли се разхожда на свобода? СЪСИПА АРМИЯТА ТОТАЛНО. Мокет ли е, Балатум ли е

СГС или Московски Градски Съд съди Ненчев? Или в случая СГС е филиал на МГС?

Това е заглавие от друг сайт,който не е сориосоиден като този. ........................................... Радан изостави Ненчев, не се яви в съда да защитава обвинения в престъпления по служба. Този е пътник.Радев ще го съсипе.Имате още една седмица Соросоиди,и после всички във кауша.начело и със смърдящите сливи на тиня от герб ,дебелото лили,деса свирката,и цвета караянчева.

Дир ли е соросоиден сайт? Че тука само проруски новини копие от руски блогове с тотални измислици се цитират. Ей на в научната секция - Руснаци направиха ховербайк. Само дето Ховер байкове има от години, ама редактора за пръв път явно е видял или просто защото са го направили руснаци.

за Да, България?

Ами той и Радев, основният свидетел, не е отишъл.

Там се ходи когато те призоват, а не по желание! Ще иде! Не се безпокой толкова и ще даде показания, но когато му ги поискат!