Кънев: Цацаров да се самосезира по интервюто на Василев

Радан Кънев призова прокуратурата да се самосезира по твърденията на Цветан Василев и да провери ролята на Делян Пеевски във фалита на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Цацаров да се самосезира по интервюто на Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички твърдения в интервюто нямат никаква тежест, защото позицията на Топ Банкера е по скоро на подсъдим и той трябва да дава показания, а не интервюта, което от своя страна е свързано с мълчание пред пресата с цел да не се пречи на разследването.

Той трябва да даде показания, но този, на който трябва да се дават показанията, не иска да се мръдне до Белград, за да ги вземе! А това, че обвиняемият има по-малко права от необвинения по отношеие интервютата, предполагам е шега!

Какъв обвиняем е той, като не му е повдигнато обвинение??? Търсият го да даде показания във връзка с фалита на банката му, която беше обявена за такава едва вчера! Трябва Прокуратурата да го обвини в нещо, Съдия да приеме, че обвинението е основателно и едва тогава да стартира някакъв съдебен процес, ако изобщо стартира ! Тук борбата е за активите на банката, в частност на Василев! "ВАС отне окончателно лиценза на КТБ. Решението е окончателно, което дава възможност да започне делото за обявяване на трезора в несъстоятелност."

Мисля, че решение на ВАС за лиценза все още няма!

Нямам спомен прокуратурата да е свършила нещо значимо за държавата,но пък е забъркана като съучасник в доста престъпни далавери ,и банкови и политически !Такъв задръстен прокурор по света няма!

Защо прокуратурата отказва да се самосезира?Разстоянието от София до Белград е колкото София-Варна!Защо мишоците се крият.Цацаров,налага се да четеш"такива романи", колкото и да бягаш!

Държавата се е управлявала от поръчителите на престъплението с тефтерите на Филип Златанов, прокуратурата не се самосезира и по доклада за изтеклите записи за Мишо Бирата ,мируслав найденов и кокинов и Борисов и за 30 милиона похарчени от Бойко с Авиоотряда.Държавата трябва да се върне на хората и да започне да функционира , но това с подажните и зависими медии които не отрязяват истинската борба и защитници на населението от Атака няма как да стане.В момента трябва всички да сме в Горна малина и в ново село да се спрат американците да се настъняват на територията на България след противоконституционното решение на престъпниците Плевналиев , митов и ненчев, но сега ни занимават с лични трагедии на избягали или медиини пропаганди за убити деца от кавказци.

Отново изтърваха угоеното масонче Сотирчо, да се изхожда за пореден път в общественото пространство, и да демонстрира, че не му пука! Та този мазен шопар нанесе най-тежкия удар на КТБ, вкарвайки баретите в офисите на банката и изнасяйки документи и компютърни конфигурации! Да е чул някой къде са тези неща, да има повдигнати обвинения, да се знае какво се случва с сивия кардинал Хр.Бисеров???? Все въпроси без отговор!!! А шопарите Делянчо и Сотирчо трупат килограми(пардон милиони), необезпокоявани от никой!!! Рамадан Пънев да духа супата, от негвите призиви Сотирчо само си го мести от крачол в крачол!!!

''КТБ всъщност не е била банка, а инвестиционен фонд''.Ц..ц за малко не можа да се включиш Кънев,да му се не види баш.Е поне сега си коалиционна подлога на един от баш ''инвеститорите'' и това е нещо все пак.

Нобяснимо вяло и без никаква енергичност се извършва, ако въобще се извършва някакво разследване на КТБ далаверата. Непосредсвено след затварянето на банката имаше идеи за разследване, респ. с участие на водещи компании, специализрани в този род банкови измами и проследяване на парите и всичко това затихна, все едно не се случвало (също какво стана с Хр.Бисеров -зам.председател на НС). Същевременно усилено се показваха, как някои полицай взел рушвет и доктор и др. подобни смехотвони истории. Всичко това води до извода, че и сегашните управляващите са участници. Дано нещо се случи, че иначе ясно, че в България, членка на ЕС успяха да откраднат цяла банка, какво може да ни се очаква по-добро.....

1996-1997 Ако някой помни - почти същата история, но довела до рухване на банковата система ... хиперинфлация, валутен борд . - единствената банка тогава, раздава депозитите като кредит за първоначален капитал на комсомолски секретари, лейтенанти от ДС и пр. и те правят частни банки с тези пари. След това излъгаха хората с високи лихви. В същото време си раздадоха кредити - необезпечени , на наши фирми и хора, които естествено не се връщат. .. Не една, а всички бяха такива банки! Пирамиди, рухнаха и ...дела , ама ги прекратиха следвреме по давност. Някой да си спомня да има наказан? Да има върнати кредити? Банкерите са си направили "махала" в Кейптаун! Недосегаеми с парите на бащите и майките ни, както и нашите!!! Сега ще е същото, само играчите са новите/стари.

Този мутирал комунизъм по - лош от истинския.:(

И какво излиза? Че по конституция гл. прокурор и е неуправляем, неотговорен и няма нито конституционен, нито законов текст, който да принуди това създание Цацаров да си върши работата - защото работата на един прокурор е да защитава интереса на обществото, а в този случай обществото плаща почти непоносима за България финансова цена.

Цацаров да обясни на обществото защо не направи нищо по сигнала на ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ срещу ПЕЕВСКИ. Защо се работи само по сигнали на Пеевски или поне това е усещането, което остава в мен. Моля, обяснете г-н Цацаров, действате ли пристрастно?

Прехвърлят си политиците едни чувалчета с пари, предприятия и кат не им достигнат си теглят няколко милиарда-живот здравей!!! Защо не иска румънския модел Тиквоний, защото може паяжината може да се разплете и да влязат всички на топло!!!

Прокуратурата е силно централизирана и там има подчиненост- не е като при съда.В случаят гл. прокурор трябва да търси отговорност от този прокурор,който не се е самосезирал от публикации в пресата,както изисква закона,но не и да твърди,че не е длъжен да се ангажира с изказвания на някой си.Ако някой с името си направи изявление в печата,че еди кой си е извършил убийство или друго престъпление от еди кой си прокуратурата е длъжна да се самосезира и да провери дали това е истина.Тук обаче казуса е много шибан- еди кой си твърди,че еди кои си са способствали за престъпленията свързани с КТБ.Но те не са обикновени,нормални граждани на държавата , а политически елит.И той какво да прави, да ликвидира държавата ли?Вероятно това е обяснението.

Чакат някой да гръмне банкера! Няма човек, няма проблем! Рано или късно това ще стане, примери бол! За мен Василев блъфира и се осланя на сръбските тайни служби. Разбира се, че за това си е платил не само със завода, а и още нещо ...

За самосезирането- в НПК изрично е записано в кои случаи, прокуратурата е длъжна да се самосезира и това не е концерт по желание- искам, не искам.Всеки е длъжен да спазва закона- дори и магистратите!

Ами като не иска Цацаров, друг да го направи! Все има някакъв чалъм, освен да крадат банки .

"... комисията няма възможност да работи и от нея не може да се очаква никакъв допълнителен анализ и полезни законодателни предложения. ..." Ама този ГЛУПАК, при това юрист, чак сега ли разбра, че от комисии в НС няма файда! Те не са разследващ орган, а законодателен! Кой ще им даде материали по разследване??? еле пък за КТБ? Те още се ослушват откъде духа вятъра, да не ги повали!!!! Защо чака Прокуратурата да се самосезира? Ами сезирай я, какво ти пречи???? Или нямаш време от сълзи и сополи ...и прескачане до Брюксел на наши разноски! Стига е плакал по фейса и разни предавания ... ако не може, да си ходи, да напуска НС!!! Не ме интересува какво ще прави, ние искаме резултати, а не блеене!

"Извънредното законодателство винаги е лоша идея, но не бих влязъл в конкретен коментар на идеята прокуратурата да може да спира търговски сделки." Това заяви министърът на правосъдието Христо Иванов в ефира на бТВ. " Гледах го и слушах , но дано не е за последен път! Да не се връщаме към утвърдени модели от едно отминало време, каза юриста Иванов. Щом изказва собствено мнение като юрист - ще го отстрелят! Следващият, моля!

Да, ама Цацаров не ще! Ти мижитурко нещо ще направиш ли по въпроса... като гледам не!

г-н Кънев, Принципно сте прав.Но ако прокуратурата се самосезира за Пеевски,ще трябва да разпита и Борисов,Станишев,Местан и Искров за тайните им разговори с Ц.Василев.Това няма как да стане,защото са много участници и резултата не може да се контролира.Цацаров да не глупак.Впрочем на Вас това Ви е известно.Най вероятно търсите подмолна възможност да уязвите Борисов,

Извиняваме се. На ред пети да се чете: Цацаров да не е глупак. Грешката е по вина на секретарката на Борисов.Отправено и е предупреждение.(шегичка)

Още повече трябва задължително да се отчете и прекалено голямото его на посочените лица.Умен е Цацаров.Нашите уважения.Напомня ни на един бивш шеф на ГСУ.

Не е за вярване Цацата да се активизира. Той е потънал до гуша в л...та. Занимава се с разни тефтерчета, детски пързалки и катерушки. Ако Мая Манолова го сезира, може да се активизира, както беше Костинбродската афера. Но и Мая мълчи, а Пеевски увеличил охраната си двойно

Няма да се самосезира, разбира се. не сте ли разбрали, че Пеевски е недосегаем?

Да проверят сигнала на Василев. Да проверят него!

Pesh0

Хората го сезират , той се прави на разсеян , вие да се самосезира . Утре ще поискате , да се самовкара в затвора .

цацаров да се самоарестува ...това ли искате ?

Иван Костов да се самосезира , че Кънев излиза с неподготвено изхвърляне по въпроса за КТБ.

Радане ,след като легна на Бойко се бях очаял.За казуса Василев -Цацаров си прав,но Цацаров няма желание и стръв да го направи ,докато Цветан Цметанов и Бойко не му наредят.

Pesh0

Бойко и Цветанов ако можеха да нареждат на Цацавор , едва ли щеше да пристане на Мая и Барека в аферата Костинброд

Финансовия министър веднага да наеме международна одиторска компания с опит в търсенето на парични потоци от КТБ, длъжници връщане на активикато заплащането е 2 % от върнатите средства

ДОКАТО НЕ СЕ РАЗПЛЕТЕ ЧОРАТА НА Ц Я Л А Т А МОШЕНИЧЕСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ ИЗВЪРШЕНА ОТ ГРУПАТ НА ЛУКАНОВ И КОСТОВ в обществото ни няма да настъпи спокойствие. ВСИЧКИ МОШЕНИЦИ ОТ НАЧАЛОТО НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НАЧЕЛО С КОСТОВ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЧИСТЯТ ПРЕЗ С Ъ Д А.!!

този колко много го е яд че не можa и тои да се облажи от ктб.

Разговорите на Цветан Василев, вкл. този с Б.Борисов в качеството му на опозиционен лидер, са станали около 6.юни. Всички ние, глупаците, знаехме още през април от средствата за масова информация, че Цв(Василев и Д.Пеевски са вече напърдяли гърнетата.

Пак не си слушкал внимателно с тия клепоухи ушички. Освен Пеевски, Василев споменава и Борисов. А ти явно си пуснал втория да мине покрай ушите ти, че от много мин. кресла не е удобно някак нали?

Бареков правилно ви нарече узурпатори на властта! Кажете най-напред за източниците на вашите пари!

Да, ама няма , защото не ВИЕ, а ТЕ управляват сега !

Кънев и компания крадци викат дръжте крадеца ха ха

Рамадан Кунев пак се изказа :)

А, ще се самосезират ли прокуратурата, БНБ, КФН, МФ и синдиците на КТБ, че под формата на сливане Цветан Василев е продал своята застрахователна компания "Виктория" на "Дженерали" ? Ако за другите 6 дружества са платени 1 евро, то тук се прикрива и 1-то евро. Основният приход на "Виктория" идва от застраховките на държавни предприятия като "Метрополитен" и др., за които много интересни биха били да се разкрият всички обществени поръчки. Как да не си псуваш държавата, окупирана от мафиоти ?!

Последното изпитание пред човечеството е технологията, която борави с отделни атоми и молекули във всички мислими, физически възможни структури. Последното изпитание е изпитание чрез изобилие. Изпитание чрез материално неограничена свобода. Изпитание - или изкушение? - е отмяната на смъртта като нещо задължително за всяко живо същество. Хората вече не могат да останат същите, каквито са били преди.

Има ли наивник, който да вярвя, че България е правова държава???!!! :(((

А кой твърди, че е правова държава ??

Главния прокурор, да не иска да разпита , главния заподозрян и главен свидетел. Аз мисля , че причина за това поведение на Цацаров , е че ако разпита Василев, самият Главен прокурор ще се превърне в главен заподозрян и главен свидетел.

Радан е старо мекере , създава видимост на движението ! Цацаров е човек на хора с пари и няма да ги продаде тези които са бъркали в кацата с мед !

Правителство оглавявано от Бойко Борисов никога няма да разплете възела за фалита на КТБ. Бойко е страхлив! Бойко ако си мъж отстъпи поста на Радан...

Бойко! Стига си пи...кал до стената! Бъди мъж! Осе...ри тавана!

Бай Рамадан, не се заигравай много-много, че ако се разровят да не стигнат и до тамадата ви - Иван Йорданов Костов!

много си жалък и импотентен!

То се подразбира! Какъв друг може да съм, щом съм дърт, тъп и грозен?

Дъщерята на Костов е съветвала Цветан Василев много професионално. Все пак става дума за приватизация на 4.5 милиарда. Приватизация на приватизаторите.Аз моите спестявания ги държа по вътрешните джобове на якето.Много рядко жена ми ги намира.

Г-Н КЪНЕВ,ТУК СТЕ ПРАВ,НО ЦУЦАРОВ НЯМА ДА СЕ САМОСЕЗИРА,ЗАЩОТО И ТОЙ Е В КРАЖБАТА НА КТБ!!!

Цацаров ПОДАЙ СИ ОСТАВКА!!! Ти не си прокурор на България! Ти си слуга на САРАИТЕ! Вън от системата подкупен предателю! СРАМ И ПОЗОР ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА С ТАКЪВ ПОДКУПЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

Точно така! Да поставим някой "наш" прокурор, който да ходи на спявка всеки месец в САЩ-ите! Това че няма правно образование или че е с отнети права може само да е плюс за него! Виж как Искрето Федосеева четири години пишеше закони с образование от тази ковачница на прависти-юристи - Университета на Монтана (бивш Михайловград).

Случващото се с КТБ има само едно обяснение- МАФИЯ

Какви са тия глупости- Оня Масов Убиец, Мутра и Крадец- Цветан Василев давал Интервюта ??!! Правителството на България, досега трябваше да са поискали екстрадицията му от Сърбия или където и да е по света, и ако не го докарат, Европейския съюз и САЩ да наложат САНКЦИИ на Сърбия, както налагаха санкции на Афганистан и Пакистан, заради Бен Ладен. Тоя Цветан Василев, чакаме да го утрепят възможно най- бързо, фирмите му да направят на Скрап или да ги взривяват.

от всички интервюта и статии днес, и на децата им стана КРИСТАЛНО ЯСНО, че Цацаров ЕДИНСТВЕНО и САМО продължава да СЛУГУВА и ОБСЛУЖВА постКомунистическатаТурскоЦиганска банда!

Ще го почваме ли Кънев тролчета - изроди мои?

Ние го почнахме вече! Ти къде ходиш? Взе ли си хонорара за петък, събота и неделя?

Браво,Радане!Само ти се осмели да изразиш ясна позиция.Къде са другите партийни революционери ,борещи се със задкулисието и модела #КОЙ?!

Хора,политико-олигархично-магистратския заговор на триумвирата Доган-Пеевски-Цацаров с любезното участие на Орешарски,Йовчев,Писанчев,Искров не е просто кражба на една банка,това е национално предателство. Заради частните интереси на алчни "обръчи от фирми" е заплашена финансовата стабилност на страната. Това не е патетично. Това е истината. Не искам сметката за дебелашката оргия на самозабравили се нечленоразделни хрантутници и просветени джебчии да се плаща от българския народ. Хора,бдете!

Не знам само защо забрави Боко тиквоча, който е не по малко виновен в цялата кочина.

След срещата при президента Плевнелиев на 14 юли,на която Бойко Борисов е отказал ГЕРБ да стане съучастник в законодателни промени,които да официализират безпрецедентната кражба на банка от страна на държавата и натоварване на данъкоплатеца със сметката по национализирането на КТБ, паникьосаният Пламен Орешарски е тръгнал да търси контакт с Оманския държавен фонд. Но от Фонда са били категорични,че повече няма да преговарят с никого от това брутално и престъпно правителство.

По-рано обаче главният прокурор Сотир Цацаров даде да се разбере, че прокуратурата няма намерение да проверява твърденията на банкера. За най-големия банков и на държавата криминален обир от 18 г. насам, Цацаров няма намерение да се самосезира , нито да разпита Василев по видеоконферентна връзка. Прави впечатление, че всички основни политически партии, като че ли бягат , като дявол от тамян и при най-малката възможност Цветан Василев да бъде върнат в България.

Да кажем тогава, че цацаров е ерудиран, всеотдаен и устремен, громи престъпниците и те угрижени цъкат по цял ден с език и се чудят кога ще ги хванат. Да не забравим, слаб е като фиданка.

Ако е всичко както трябва, би следвало Иван Искров и сие да не се притесняват от нищо. ПЛАДНЕШКИ ОБИРДЖИИ! Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото. Всичко на този свят си има своя КРАЙ.