”Протестна мрежа” призова Пеевски да покаже данъчните си декларации

"Вчера Вие, гражданино Делян Пеевски – депутат, бизнесмен, медиен предприемач и държавен служител в едно – бяхте върнат в Народното събрание. Поздравления, точно там Ви е мястото – в парламент с жалките 11% одобрение."

Обратно в новината

Коментари - ”Протестна мрежа” призова Пеевски да покаже данъчните си декларации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А "Продрана мрежа" да покаже източниците си на финансиране!

Кой го предложи за шеф на ДАНС ? А кой създаде ВИС, СИК, ИН - 80, ТИМ, Иво Карамански, Емил Кюлев, Илия Павлов ? Дали не е един и същи човек , чието име медиите дори и не смеят да споменат в публичното пространство ?

Въпросите са добри има ли кой да ги чуе Всички депутати с 23 години депутски стаж са успели по кой ли начин се успява като си в пленарната зала как ли се трупат милионите на всички тези плямпачи на плява

# От кьде са ти доходите бе?# # Направете му ревизия бе#!

Хубави въпроси, но ще останат без отговори - Пеевски е новата "свещена крава" на този парламент и като такава - има само права! Бат Сали и електората му могат само да му завиждат!

Правилно, избирателите са в правото си да поставят въпроси към един депутатин, особено когато имат съмнения за това как е придобил огромното си благосъстояние на младежка възраст... така, както към Цветанов непрекъснато се искаха доказателства за това откъде е имал пари за да стане собственик на няколко панелки... Следва да има баланс и в политиката!

В близкото минало, 'назабравимо" , когато бандата на тошо- съветските агенти, управляваше крепостна на ссср "държава" , ВСЕКИ члена на БКП можеше да бъде даван на съд /повдигане на обвинение/, САМО когато предварително се попита и си даде "мнението' градския комитет на бКП ..:) За по- висшите партийци - ЦК на БКП,а за членове на ЦК - само с разрешение на политбюрото им ::)) Сега хората в Конс.съд , са същите - питат се сергея или доган :) Тезу рабфаци, са задължени на БКП - на нея те дължат кариерата си, следването си , службите си , домовете си даже ..:)) Жалки бкп - продукти / с малки изключения ::)) Председателят например , съветникът на Гоце, е професор по " "История на българската държава и право " ..:)))) Една дисциплина , достойна за всеки второкурсник по право ::)) Но този знае - на кого е задължен и КАК трябва да се произнася ..:) Тези не заслужават вашето уважение , камо ли да бъдат авторитети ...Те са просто червени отреп..и::)

Антоанета цонева-активна протестърка.Разградчанката не използва ли връзките си с Никола Николов, Иво Прокопиев, Йордан Соколов все хора от Разград, за да стане Омбудсман на София на 30 год. Сега Директор на института за развитие на публичната среда.Говори от името на гражданите, но фактически никой от гражд. общество не я е избирал. Кой и плаща?

Браво на авторите на писмото , но да очакваме отговори , както се казва в песничката " а дано, ама надали ".

"Отворени бузи" моли Пеевски да не крие "Достойнството" си

Нека първо Протестната мрежа да покаже кой е нейният организато,,откъде идват парите с които тя оперира и кой ги дава тези пари-Соросите или Олигарсите от българската мафия!Колко пари идват от чужбина и накрая за кого работи тя!Тогава ще получи и отговорите които търси.

Отрепкооо... избирателите са в правото си да поставят въпроси към един депутатин, особено когато имат съмнения за това как е придобил огромното си благосъстояние на младежка възраст... така, както Цветанов следваше с години да доказва от къде е имал пари за да стане собственик на няколко панелки... Следва да има баланс и в политиката, мутро майчина!

Ти, господине, не си ли съгласен с въпросите, независимо кой ги задава?

Сестра Галева, провинциална недоучила фльорцo, ВСЯКО решение, на всеки съд , МОЖЕ да се коментира , обсъжда , критикува , каkто и всяко решение, закон и нормативен акт в една ДЕМОКРАТИЧНА държава !! ВСЯКО..:)) ТО, решението се изпъlнява , но това НЕ значи, че не може да се коментира::)) Изпълнение на Закон , решение и т.н. , е ЕДНО нещо - изпълнява се , КОМЕНТАРЪТ му е друго нещо - и може да коментира ::)) Колко просто нещо е ,a колко е далечно от червена глава- сестра галева ::))Особено пък , когато това решение е в услуга на МАФИЯТА , другарко .. ВСЕКИ има право на коментар..Коментарите нЕ го променят или пък обезсилват ..Но другото - да НЕ ви коментираме =- НЯМА да стане ..::))) Не живеем във вашия комунизъм- Демокрация сме , все пак .. П.С. И журналистите да знаят - могат всичко да коментират, но решенията се изпълняват , дори когато са под давление на ДС- другарите ..засега ..:))) И понеже много 'компетентни" депутати повтарят тази ГЛУПОСТ, добре е журналистите да им напомняте , че можете да коментирате..Имаме СВОБОДА на словото ::))

На първо място промяна на изборния закон.

Писмото е чудесно ! Въпросите - също! Отговори - не ще дочакаме . Изходът ? Операция "Чисти ръце" - отдавна съм го казал, но кой ще я проведе ? Ако си мислите, че остана някой с чисто сърце и чисти ръце - наистина сте светли и наивни душици ! (забел. И не ми пробутвайте БОКО БОКЛУКО, моля!)

протестната мрежа ще се разшири не те не подкрепят борисов нито 2з- годишните политически лаина !!!! за политика без партии!

Това да са го писали зомбираните протестъри? Абсурд! За тях си знаем, че не могат едновременно да дъвчат дъвка и да вървят. Или само едното, или само другото - нямат мисловен капацитет за двете. Някоя пиар агенция около Плевнелиев ще да е свършила работата.

А ти сигурно си фантазираш, че Пеевски сам си е написал неговото? Много си зле човече; дано такива като теб да са по -малко в държавата ни! В противен случай нищо хубаво не чака България!

С наближаването на Коледа интереса към свинското нараства

"Простатна грижа" призовава Дилянчо да покаже утре дали памрерса му е сух бТТВ"Трътките"

Те простата на Боце обслужват ли?

Тази грижа си поделят Цецка , Мухоморк от Новата, и Шаша Журналиските го изоставиха, като остарял пожарникар ??

Т.НАР ПРОТЕСТПРАЩИ СА ВЕЧЕРНА СЕДЯНКА ОТ ЗОМБИТА,ПЛАТЕНА ОТ МУТРИТЕ.

дНЕС Е ПЪЛНА СКУКА. Няма новина за Лумпениядата, за преследване на Бадемов, за търкаляне на кофи за боклук за замеряне на френския посланник и франкофонията. Скука...Протестърите пак увяхнаха. Сланата ли ги попари и плащанката намаля?

Докъде я докарахме! Угоеното "шопарче" на мама и "татковци" впрегна и конституционните съдии да му решават казуса вместо парламента!

Да подкрепям искането,но процедурно този акт да е заедно с Офшорко,Боце и Прокопиев

Пеевски на 33, горд със себе си, е вулгарен месия с обратен знак, омесен от втасалото тесто на мутриархата и замесен в престъплението тази клисава погача, намазана с олигархичен мед и овъргаляна в перушина от пачки, за да бъде сервирана публично като чиста монета за всенародна консумация.

браво българи юнаци!

А страхува ли ни Пеевски? Да, плаши ни и се страхувам, че от значение е не неговата мастита персона и всичко, с което тя разполага като ресурс за влияние, а със символиката на безнаказаността на злото в тази държава.

Гледам гледам, По-як е от Бойко ? Ще го размаже, като Чушка бюрек, преяля с мас!

КОЕ МУ Е ПО ЯКОТО НА ПЕЕВСКИ....? АМИ ТАЗИ СВИНЯ Е ПРОСТО ЕДНА МАШИНА ЗА ЛАЙНА БЕ ДРУГАРИ.....

Не можеш ли с още по-големи букви да си изрисуваш лайната?

просветен си, но си отсъствал на нЕкои лекции. ТрЕбва да наваксваш.

дали е взел редовно изпити и висше образование. Или като редица съвременни експерти е замазал очите на най-близкия филиал на партията!..

Такива обикновено завършват висше образование с отличие и се реализират много високо, но то е "по другия начин" - и образованието и реализацията. Такъв не би емигрирал в чужбина, по простата причина, че не става за чеп за зеле!

torba s laina

Не е торба, бидон е.

Протестна мрежа призова Пеевски да покаже данъчните си декларации Как да ги покаже, като не ги е подавал.

До Протесната мрежа: Ако желаете да ви приемем насериозно, не се ограничавайте само с ДП и със прецедента от вчера, а продължете с искания за публикация на ДанДекл на всички управляващи : СС, ББ, АД, ВС, ЦЦ, Президента РП, шефове на държавни агенции вкл.Митницата. и т.н. и "изтъкнати" бизнесмени като Цветелина, Васил Божков, Цветан Василев, Цеко Минев, Котараците и буклуджиите и др.

Че нали изброените финансират тия лумпеняци бе. Как ще искат? Капитала командва в ГРОТЕСКА мрежа!

Не се правииии бе, Грух-грух, ако си много успешен, защо не отговориш на Протестната мрежа с конкретни данни и документи? Шопар. Как се става шеф на най-голямото пристанище в България на 21 години? Квииииииик!!!

Вярно и точно!

Резултат ,от връщането на Пеевски в Нар.събрание: Народното събрание,.. ОЦАПА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В Бг,прехвърли топката на КС ! Защо КС прие ,този КАЗУС?

Извинявайте но кои сте вие от "Протестна мрежа"Аз искам да знам кои сте вие.Кой ви дава право да тормозите държавата само за да отклоните общественото мнение от провала на правителството на Борисов,от реалните проблеми на обществото.Идва зима,готова ли е държавата,идва вълна от бежанци,имат ли хората дърва,каква е цената на боба,на карфиола.Защо 1 кг боб и то китайски струва 5 лв.Кой ни докара до тук.Искам да видя данъчната декларация на Цветелина,На Федосова, и тъй нататък.Но на вас ви плащат да питате.Е и колко сте вие дето питате.И аз питам.Но има и о институции които имат право да питат.Нека те да питат.Защото сериозно се знае кой ви плаща.Голямо страшилище е един млад успял чове.Кои сте вие да ви дава обяснение.Цървули.Гладни,боси,мързеливи.Искаме.Ами искайте.Но вместо да искате,вземете и си испотете гъза и поработете.Голям глад ви гази в София .

Сус бе, червен боклук!

lu4ka

И аз искам да видя декларациите на Цветелина и Бойко, ама "Протестна-та мрежа " нещо се дърпат. Миналата година, юли месец, някакви купони, по случай закръгляне на някакви милиарди. Да покажат, е така, от кумова срама.

Ужасните гербери пак тъпчат Свободата, мачкат успелите хора и сеят страх и съмнения сред народа, като с това го отклоняват от усещането за просперитет, ръсено щедро от Партията! Ние без магистрали и тунели под Шипка можем, но без Събора на Бузлуджа и Ценностите на кебапчетата - не!

Ние без магистрали и тунели можем, можем и без събори на вр. Хаджи Димитър, даже и без кебапчета можем! Обаче без кухи лейки не можем. Особено, когато тия лейки се пребоядисват през четири години с модерния в момента колор.

Жоре, Батка, не ги разбираш нещата ... трай си.

Наистина живеем в страната на чудесата. Само в тази чудна страна може човек на 21 годишна възраст да е едновременно СТУДЕНТ, зам. министър, член на съвета на директорите на най-голямото пристанище и т. н. От там на сетне всички знаем биографията му - държавния резерв, медиите, шеф на ДАНС. И всичко това докато направи 33 г. Какво да очакваме в бъдеще? Платените, хайде обяснете на един обикновен гражданин, как става това? И вие ли, слагачи, искате да се изстреляте по този начин? Е, имам лоша новина за Вас: колкото и да сте старателни няма места за всички. И разберете едно - нормалните хора никога няма да приемат вашите игрички!

аАбе, не ви ли омръзна Пеевски та Пеевски. От толкова повтаряне се обезмисли цялата атака срещу него. Сега просто ще се върте на бял кон.

НЕ

Ха така, момчета! Остана ви още една крачка да започнете да създавате революционни тричленки, които ще са компетентни да провеждат бързо производство и да издават смъртни присъди. А мислили ли сте да направите една "Черезвичайная комисия" (ЧК), която да се разправи с враговете на народа (Кой е народът обаче?).

Жоре, пак се обърка. Това го правеха твоите хора.

ще образуваме многочленки, а комисията ще бъде референдумите на нацията.

Вижте клипа: Искаме за Пеев( Пеевски )... Тези "избиратели" определят съдбата на България!!!

Хър хър хър...

Призовавам всички от протестната мрежа, и най-вече ония от неправителствените организации, да си покажат данъчните декларации. Законите са едни и същи за всички!

Ще си ги покажем,даже хайде да си ги покажем и за 15 години назад,да видим кой как е забогатял!

първо да си премерим дипломите и компетентността, а след това да докажем кое за колко време е придобито.

Няма да получат отговор защото ДП не може да чете, не знае как се държи химикалка, а азбуката я знае колкото неговите избиратели. Той и не може да говори, затова има журналисти които го заместват, малко ли медии притежава.......

,

болшинството от протестната мрежа са мераклии Пеевски да покаже и нещо друго....

Тоя няма ли кой да го гръмне и да се приключи със дебатите относно светлата му личност? Знайни и незнайни мутри бяха отстранени, само тоя продължава да доминира в медииното пространство със своето нахалство и популизъм.

Ако него го няма,обричаш надничарите

За поръчка и доставка се обръщайте към Великия Вожд ББ. Той има опит в тези работи.

Боже, Боже....следващият, който е решил да се самозапали или по някакъв начин самоубие за да покаже некви небивали ценности на Народа, да биде така добър и да помисли, ели е възможно да вземе гуссин Пеевски със себе си в отвъдното преди да сложи кончина на жалкия си - според него живот....пък гардовете на успелия мъж ще го застрелят....нали така и така ще мре...стани поне народен любимец с това си дело.