Делян Пеевски: Въпросът е кой не ме допусна до ДАНС?

Делян Пеевски обяви, че приема решението на Конституционния съд, което го оставя депутат, в името на хилядите си избиратели. На тях той благодари "по мъжки" и обеща да изпълнява отговорностите си. Според него въпросът е кой не му е позволил да остане шеф на ДАНС. Пеевски се определя като успял мъж на 33 г.

Обратно в новината

Коментари - Делян Пеевски: Въпросът е кой не ме допусна до ДАНС? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мамино чедо закръгленичко, защо ми те ядосват тези лошите? На мама умника, на мама преуспялото генийче! Пък си и честно. Не си и лакомо. Какво искат от детенцето ми?

фъкинг нерез си ти пеевски !! въпроса е кого ти прави фъкинг отзад лаино на 33

ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВА, ТОЗИ ОТДАВНА ПРОЧУЛ СЕ ЮГОЗАПАДЕН УНИВЕРСИТЕТ, КАК РАЗДАВА ДИПЛОМИ ПО ПРАВО, НА ПОЛУ ГРАМОТНИ КАТО ПЕЕВСКИ !...

Българският народ не обича "мамини синчета"!

Махнете темата за пеевски от всички сайтове и вестници, БАСТА !!! Забравете го !!той не заслужава внимание !!!

Нямаш работа ти в ДАНС. Какво ще правиш там? Нито имаш необходимия трудов стаж, нито умения. Кой те излъга, че ставаш за тази работа? Прасе смотано!

Основният въпрос, преуспяло на тегло момченце, е кой те бута напред, без да имаш какъвто и да е реален ценз. Но след като питаш, относно кой не те иска не само за шеф на ДАНС, но и съвсем никак, мога да те открехна: вадиш от всички 7 милиона българи подкупните цигани, твърдото ядро на ДПС и червените бабички. Каквото остане, то те спря за ДАНС и не иска да те вижда ИЗОБЩО нито жив, нито мъртъв! Имената ще устанивш сам - не е трудно - нали си на власт ...

Не те допуснаха хилядите пред парламента. А ако ти можеше въбще "по мъжки", щеше да откажеш още в началото. Не може човек със стаж 6 месеца в системата да стане шев, Никъде другаде освен в България.

Може,може и Министър-Председател да станеш и без 1 ден стаж като другаря Станишев например...

И слава богу, че не те допуснаха. Ти си срам за българския парламент. И не се крий зад 1000 или 2000 избиратели, гласували за теб - ти си в парламента по волята на твоите господари от ДПС. Защо не се явиш на избори като независим, да видим колко хора стоят зад теб?

Отговорът е : аз..... и още няколко милиона Българи... тъпа свиньо!

защо не допуснаха най-гадното прасе в ДАНС?!

Искам да събера на съвещание всички шефове на отдели в ДАНС. Аз не съм шеф на ДАНС, но това в случая няма значение. Пеевски не е встъпвал в длъжност; аз също. Аз съм предложен от бармана и това е известно. Пеевски не се знае кой го е предложил. Всъщност, знае се, че е един човек с брадичка и очилца, с ораторско майсторство - забравих му името. Та да се върна на въпроса - искам да събера шефовете на отдели в ДАНС.

Ама, какво още се коментира, че то има ли различни от него в НС.

А кой ще попита и кой ще отговори на въпроса как е забогатяла например Цветанка Карагьозова т.е. Цветелина Бориславова, а?....сигурно само защото е красива...

НАРОДА!!!!

Аз не те допуснах, получаваш за награда еднопосочен билет........за Ада.

Пеевски е млад човек и сам може да си отговори на въпроса колко е успял със собствени средства, умения и възможности. Ако не беше майка му и връзките им с групировките нямаше сега и да знае къде се намира парламента.Сигурно не е приятно да те плюе цяла българия, така че нека да му се даде шанс на човека да си запази достойнството а то ще стане като доброволно махне от там от където не му е мястото.

изключително неудохотворена и дебилна физиономия!

лелелел,тази дебела свиня срам няма, цяла България го плюе, а той пак се изказва,,,,цттцтц какво среме настана.......тези комунисти ще ни уморят

Прасчо, аз не те допуснах до ДАНС...и целия български народ не те допусна...и не защото завиждаме...а защото си неспособен...защото си парашутист(спуснат отгоре), защото си протеже на някого...защото си мамино детенце...защото си некадърник...ето затова никой те неиска никъде...това че имаш пари не значи, че си способен...нали?

правилно е задал въпроса Пеевски. Въпроса е кой не го е допуснал до ДАНС и защо не са го спряли, защо никой не се е усмилил да го спре...защо разчитахте на нас протестиращите....толкова ли мафията е плъзнала гнусните си пипала, че никой не се усмели да разкара това гнусно прасе от там където мястото му не е. Мафия вън.ОСТАВКА. пп ПРИЯТЕЛ И С ГЕРБ И СЪС СЕГАШНИТЕ ВЪРШЕШИ ИМ РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ И СЕГА МУ СЕ ОТПЛАЩАТ КАТО ГО УРЕЖДАТ В ДАНС ДИРЕКТОР ДА СТВА НА УСПЕЛИЯ ПЕЕВСКИ

Хахааа... да приятелю! Сигурен съм, че това е въпросът който те вълнува. Вероятно вече и мислиш каква "злополука" ще би могла да им се случи на тези.

Не мога да разбера в какъв фарс живея и ставам свидетел!

Софианци не искат това правителство и СЪВСЕМ СКОРО ще го изгонят с бой.

Цялата ни държава е жертва на едно такова политическо задкулисие! Оставка на правителството!!!

Пич ако не си разбрал да те светна. Ти си спорна фигура поради факта, че с майка ти за няколко години станахте мултимилионери. Как става това при положение ,че в нормалните държави минават години и поколения за да се стигне вашето ниво вие отговор не давате. Освен това трябва мнооого други работи да обясняваш. Не знам тия малоумници от БСП и ДПС с какъв акъл те пребложиха за шеф на ДАНС. Аз гласувх за БСП не за да сложат шеф на ДАНС точно теб. Как телевизията която се свърза с теб ТВ7 беше като говорител на Борисов и Цветанов и в един момент стана страааашна опозиция. Не се разбрахте с Борисов за контрабандните канали или какво?Защо се обърна палачинката и на този въпрос трябва да дадеш отговор.

Мизерник долен нагъл!

Като го гледам този "преуспял мъж" си мисля, че е готов за екарисажа, не за данс или дупедат. Там ще има полза от него!!!

Като го гледам този "преуспял мъж" си мисля, че е готов за екарисажа, не за данс или дупедат. Там ще има полза от него!!!

Този ли е преуспял мляд мъж? Мамин свинчо!? Не ви ли е срам, бе, подигравате се с народа! Оставка!

С писане на коментари по цял ден няма да сте успели и вие.

Борисов=Комунист и Станишев=Комунист, тогава Борисов=Станишев. Тогава как Станишев е вреден, пък Борисов е полезен, а?

КС е приложил Конституцията, а антикомунистите пием една студена вода. В чл.72 ал.1 се посочва че правомощия се прекратяват при оставка, а в ал.2 се изисква Решение на Народното събрание.Решение няма, а оставка има. Що се отнася до ГЕРБ искането им е напълно неграмотно. Аз смятам, че с подаване на оставка и полагане на клетва Маминчо е престанал да бъде депутат,въпреки че няма решение и затова не може да се връща като депутат. Решението констатира един факт, а не го поражда и затова оставката е основния факт.

Доколкото разбирам, материалът е е за Пеевски. Какъв Бойко Борисов? Ти приятел май си като Мирча Кришан с краставицата.

Продължи си мисълта де- Борисов и Станишев в затвора или предлагаш друго

Ти тъпак и СерГей тъпак. Значи Ти = СерГей. Тогава защо само СерГей да е втората сричка от името си?

Ясно е кой. Най-уплашена от показания в началото на парламента хъс на Пеевски беше гнусната слухареща хиена с 6-те апартамента. Този изпечен манипулатор и майстор на показни акции, съумя да организира и настрои една шайка от верни кучета и неизлечими антисоцове, които отвличат вниманието от очакваното му съдене.

Ни си панчо , ни си виля, най си путьо вагинин. Цветанов с 6-те си мижави апартамента е като "божа крава" пред голямото крадене - 24г. вече. ПРАСЕВСКИ и мама ПРАСЕВСКА са едни от тлъстите грабители на прехода от "цоциализъм" към "номенклатурен капитализъм"!

Панчо, ти знаеш ли какви имоти има твоят Станишко чрез братлето си ? Знаеш ли какво раздаде той на батко си по времето на управлението на триглавата ламя за строителство по морето? А колко държавна пара се инкасира от младото семейство чрез австрийския криминален PR ?! За друго да не говорим. В сравнение с твоя човек, ЦЦ с неговите 6 апартамента е дребен кокошкар ...

Въпросът е кой не ме допусна до ДАНС?...кой е този да го черпя едно голямо:)!

Ако А=С и В=С , то А=В или ако Пеевски=Мутра и Борисов=Мутра, то Пеевски=Борисов И как тогава се получава,че Пеевски е вреден, пък Борисов е полезен...

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА, ИМА ВИД НА ГОТВАЧ ОТ ЗАКУСВАЛНА НА САМООБСЛУЖВАНЕ, НО РАЗБИРА СЕ МНОГО ПЪТИ ВЪНШНИЯТ ВИД "ЛЪЖЕ"

Кой ли?Ами хората по улиците бе боклук!!!Още малко ви остава ,щом от дума не разбирате

Делян Пеевски порасна колкото цял министър. Така излиза от решението на Конституционния съд, взето вчера (вторник). Благодарение на това решение Пеевски се сдоби с правото да прекратява и да възобновява депутатските си права, когато сам си прецени. До вторник чак такива правомощия дори и той нямаше. До вторник, 8 октомври, се знаеше просто за член 68 от Конституцията - текст, в който се казва, че само депутатите, които са избрани за министри, могат да се върнат обратно в парламента, след като спрат да бъдат министри. Сега обаче се оказа, че това право ще важи и за други длъжности - например за тази, която няколко дни заемаше депутатът от ДПС Делян Пеевски: председател на ДАНС, пише Татяна Ваксберг в коментар за "Дойче веле". Така Пеевски стана първият депутат в най-новата история, който след заемането на друг държавен пост се връща обратно като депутат в парламента. Сякаш е министър. Това е десетото поред извънредно решение, обусловило надземната биография на Пеевски.

По-важното днес е не да се обсъжда какъв е пеевски, а това, че цялата парламентарна група на ДПС барабар с много от БСП СЧИТАТ и сега, че този човек би бил много добър като шеф на ДАНС?????? ОСТАВКА!

Това 6 - то управление какви чудеса прави за тоя глупак.

Всеки, който заявява ясно и твърдо, че комуноидната сган не спазва законите, че лъже, че лицемерничи, че "правораздава" с едни пачки в джеба, че "постига поръчания им резултат". . . е СОРОСОИД, ГРОБ ИЛИ ТИКаВА, ГЕБЕРУГИ или ГРОБ и трЕбва спешно да бъде запратен в "Скравена" (минимум!). Комуноидите са "свещенни крави" и трЕбва да бъдат любени и почитани.

Редно е да му отдадем заслуженото на този " млад и преуспял "човек като му връчим приза за най-нагъл и най-мразен човек в цяла България. Не се старай повече да вбесяваш народа и да търсиш победата - ти си нашият сигурен победител.

Втората защитна теза от писмото на Пеевски е още по-абсурдна. "Аз съм на 33 години и съм успял. Това престъпление ли е?", казва депутатът в своето изявление. Краткият отговор на това е: Зависи какво е успех и зависи как си успял. Понякога, успехът за едни е престъпление според действащите закони и според представите на почтените хора.

Абсурдното в защитната теза на Пеевски е, че ако приемем Пеевски за успял, то това ще е директно доказателство за неговото сериозно участие в задкулисието. Официално, той никога не е участвал в никакви фирми, като изключим че е бил в борда на държавното "Пристанище Варна" през 2001 г. Според имуществената му декларация той има три недвижими имота - два апартамента и една къща в София, както и един автомобил - опел "Омега", купен през 2003 г. за 1000 лв. Има и близо 53 хил. лв. на банков влог, спестени от заплати. Иначе Делян Пеевски се движи по улиците най-често с кортеж от три автомобила и охрана от близо десетина човека. Стилът му на живот предполага средства, които надхвърлят със стотици пъти тези, които официално декларира. Пред кулисите Пеевски има апартамент, голяма къща, стар опел и някакви пари за черни дни. Зад кулисите той е много богат. Да използваме отново думите на Вежди Рашидов, най-вече заради тяхната откровеност: "Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват?"

Не познавам въпросната личност и не коментирам богата му на успехи биография. Но по принцип съм против това на христова възраст да се възприемаш като преуспял човек. Същото се отнася и за онези министърчета с жълто около човките, които на самохвалене са много силни, но тихичко се измъкват, когато се заговори публично за грешките им. Обикновено това са деца или внуци на "наши", заслужили в недалечното социалистическо минало хора. Не им вярвам!

Пеевски е супер нагъл олигарх. Бил 33 годишен успял човек, което не било престъпление. Да, да си успял не е грях, стига да си го направил с честни и прозрачни средства. А случаят с Пеевски далеч не е такъв. Няма начин заедно с майка си, също доскорошен държавен служител, с честен труд да придобиеш собственост върху почти всички медии в българия, както и други фирми, като общата стойност на притежаваното надвишава 1 млрд. лева. И всичко това само за няколко години. Този човек не е за депутатската банка, а за затвора. Както, между другото, и останалите новоизпечени "олигарси" в БГ. Да си богат не е грях, ако си го постигнал с упорит труд, познания и бизнес нюх. Но за това са нужни много години, а често и поколения. Другото е пладнешки грабеж, под блакосклонния поглед Столетницата.

то туи момчето , мого кадарно бе , кои му подлива вода ?? и убавез човека . мозе всички булгарзи да си направат снимка с него и да сия слозат в хола . ако си снимат с боката турчино и свидеров , тримата мозе и световен конкурс по касота да спечелят. амин !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.