Пеевски: Няма да разчиствам сметки

Новоизбраният председател на ДАНС Делян Пеевски каза пред журналисти, че вече агенцията ще работи и няма да се говори само, както било в миналото.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Няма да разчиствам сметки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеевски - олицетворение на българските марионетни парвенюта. Фабрика за лайна :-)

СМЕШЕН ПЛАЧ...По-различен ли бе Б.Б. от Пеевски, когато бе избран за премиер? Да. По-лош. КЪДЕ БЯХТЕ ТОГАВА БОРЦИ СРЕЩУ МАФИЯТА??? ЗА КВО МИ ГОВОРИТЕ...

Жалки Нещастници ! Няма да живеете по 10000 години бе, боклуци! Къде ще ги носите тия пари ? В ада ли ?

пеевски,долна душица,като теб,вонаги разчиства сметки и не пропуска да го направи.

Просто не мога да повярвам. Смятах, че такива задкулисни мръсотии са останали някъде назад. Все пак се водим европейска държава. Това е просто гнусотия. Нека сега всичките глупаци, които гласуваха за Станишев да си направят равносметка какво става. Пеевски прилича на първобитен човек. Прост и елементарен. Жалко за Орешарски. Смятах, че е честен човек, но се оказва, че и той е като цялата пасмина от БСП/ДПС. Боклуци мръсни.

Експертно правителство? Какъв експерт е Пеевски? Ами той просто е една свиня!

След тъпанарите от герб и вие ще се махате! Писнахте ни!

Това, което се случва се е много добре. Хората просто няма да търпят тъпанари, независимо дали се казват Делян Пеевски, бойко Борисов, Цветан Цветанов, Сергей Станишев и т.н. Стига тъпи игрички! Стига тъпи играчи!

я да видим ще ми изтриите ли коментара *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Крадлив шопар,а дано се паднеш в една килия с уж щастливо женения СерГЕЙ. А дано,ама надали!

Мръсен турски шопар ти не си ли монополист в медиите та ще раздаваш правосъдие -тази евреиска смрад Станишев и антибългарската партия ДПС ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ВСЯКАКВИ РЕТИСТРИ.

Бо Бо

Турско Робство....Фашизъм... Станишивизъм...

да чували сме че е приятел на цветелина янева фолк певицата на която купува рокли за по хиляди еуро и спонсорира клиповете и! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗАЩО НЕ ГО ИСКАТЕ НАЛИ Е БЪЛГАРИН С ОБРАЗОВАНИЕ ПРАВО НЕ Е КАЛИНКА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ И ВИЕ СТЕ ЗАГАЗИЛИ ДЕТО ПИШЕТЕ ВРЕЛИ И НЕКИПЕЛИ И ВАС ЗАПОЧНА ДА ВИ СЪРБИ ЗАЩОТО КАЗА ЧЕ ЩЕ ВКАРА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ В ЗАТВОРА ТОВА ЛИ МУ Е ГРЕШКАТА НА МОМЧЕТО

Червените боклуци броят ли се за престъпници.

Не разбрах червените боклуци броят ли се за ПРЕСТЪПНИЦИ.

по голяма калинка от тоя няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

или с и глупак или си много наивен

Мафията може да се "бори" само с други мафиоти. По тази логика тоя плужек може би наистина е правилният избор. Трябва само да побърза, защото около Коледа тези от неговата порода стават на суджук и кървавица.

Дърева го каза преди 30 мин.: Държавата бори едната мафия с другата мафия... Т.е държава няма, има кланове.

първо Дърева да си оплете пуловелчето- после да ни дава съвети!

Вече и Бог не може да ни опази с този позорен избор! Този плужек не става за кмет и на най-мизерното село!!!!!

Ако не сте разбрали сега вече трябва да ви е станало ясно няма:БСП ДПС СДС ГЕРБ РЗС АТАКА има само една абревиатура " ДС"

Патрашкова обясни, цитирана от Би Ти Ви, че Лечева за първи път е съобщила имена на лица, които вероятно стоят зад нападението над съпруга й. Сред тях са Христо Ковачки, Васил Божков и Тодор Батков. Споменала е и имената на Ирена Кръстева и Майкъл Чорни. Лечева се е срещнала с премиера, който е свел възможните поръчители до трима. Журналистиката обаче допълни, че в момента съпругата на Манол Велев се чувства изключително застрашена. Тя се притеснява за живота си. По думите й бившата шефка на спорта даже я е помолила да не публикува материала, свързан с нападението над мъжа й, защото се страхува за живота си. Въпреки това екипът на Галерия" е взел решение да оповести казаното от нея, защото така щяла да се осигури по-голяма защита за Лечева. Патрашкова допълни, че съпругата на Манол Велев се страхува да произнесе на глас името, за което премиерът има най-големи обоснования да твърди, че стои зад покушението. Тя обаче посочи, че ако се стигне до поръчителя, ще бъде разрушена голяма корпоративна пирамида". Лечева се страхува, защото чувства, че нито МВР, нито прокуратурата, нито цялата държава стоят зад нея./newsbg

ТОЙ ЩОТО МАНОЛ ВЕЛЕВ НЕ Е ЕДИН АБСОЛЮТЕН БАНДИТ...

ДА ЗАБРАНИМ бсп и дпс и атака!!!!НАШ ДЪЛГ Е !!!!!! ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА НАЙ-СТАРАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА!!!!!!

...с пожизнен президент Румен Николов-Пашата!

Чуваше се, че Пеевски манекенки харесвал, а той харесвал ДАНС! Тях да оправя тогава!

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ НЕ ВЪЗРАЗИ СРЕЩУ ИЗБОРА НА ПЕЕВСКИ. ТАКА ЧЕ ГОСПОДА ГЕРБАДЖИИ, МОЖЕТЕ СВОБОДНО ДА ЛАЕТЕ ПО ЛУНАТА. ДОРИ В ЕК СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е НАЛОЖИТЕЛНА ДЪЛБОКА ЧИСТКА ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КАДРИ В СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ, ОТ ТИПА НА ФЛОРОВ И КУП ДРУГИ БАНДИТИ И РЕКЕТЬОРИ. С ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ МИЛИЦИОНЕРСКИ МЕТОДИ ПО КУХИТЕ ВИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ГЛАВИ. БАРЕМ ТАЯ ДОБРА РАБОТА ДА СВЪЪРШАТ СКАПАНИТЕ КОМУНЯГИ И ТУРЦИТЕ, ДА ПРОЧИСТЯТ СТРАНАТА ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ БОКЛУЦИ.

Пожелавам и на теб, едно "прочистване"!

И какво следва от това ?Инвестициите от ДАНС ще отиват в Кооперативна търговска банка, а Бареков ще бъде главен говорител на Агенцията. Що за фарс е това ?!?!?!

Президента да насрочи нови избори и сега всички които не отидоха да гласуват ще отидат. Да видим тогава ДПС и Атака с техните номера. Атака възмути дори избирателите си. А съюса между БСП и ДПС е абсурд.

Млъкни, бе свиньо, не виждаш ли, че ми е тежко!

Господ да ни пази

Вижда се, че ние сами не можем да се пазим...

Нямало да разчиства сметки. Глупости! Та, той тъкмо за това е назначен. Никой не му вярва, особено след заплахите му от трибуната на НС.

ТИ ГАЩИТЕ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ВДИГНЕШ БЕЗ НЯКОЙ ДА ТИ КАЖЕ, ТА ЩЕ РАЗЧИСТВА СМЕТКИ С ТОЗИ СИ ИНТЕЛЕКТ КАК СИ СЕ ДОБРАЛ ДО ДИПЛОМА НА ВИШИСТ - ЕЗИКА ТИ ГОСПОДИНЧО Е ПО-ЗЛЕ ОТ КАРУЦАР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е ТО Е ЯСНО КАК СЕ Е ДОБРАТ ТОЗИ ТЪПАК ДО ДИПЛОМА С ПАРИЧКИТЕ НА МАМА

..............ако одобрявате, копирайте този призив, където сметнете за добре............. Да изгоним турско-циганското правителство, дошло на власт след манипулации, лъщи, заблуди и доказано купуване на гласове, депутати и цели партии! Това правителство има подкрепата на 120 депутати, 100 от които са избрани с турски и цигански гласове (купените за ДПС, а тези "по съвест" масово за БСП). Те сега съответно ще защитават техните интереси за наша сметка. От тук нататък (в знак на "благодарност") всички средства предвидени за инфраструктура ще бъдат пренасочени към циганите под формата на увеличени социални придобивки.... Нека всеки делничен ден привечер, а Събота и Неделя по обяд, да се събираме във всеки град пред общината, а в София пред парламента. С всеки изминал ден да се събираме все повече и повече хора, докато не изгоним тези "родолюбци"!!!

КЛАСИЧЕСКИ ПРИМЕР за комуноидния класово-партиен подбор на посредствени кадри, наложен в Бг след 9.9.44г. от мужишкия окупатор е изборът на ПЕЕВСКИ за ШЕФ НА ДАНС. Такива са всичките комуноидни кадри, и в бизнеса, и в съда, и в прокуратурата, и в министерствата,... Затова сме обречени на вечна мизерия и простотия. Америка ни била виновна? Драскайте минуси, нещастни комуноидни отрочета. Как да не бягат младите?

изроде мрусен балкански!!!

Поне малко достойнство нека покажем!

На Пеевски, дори снимката му вони!

По-грешен избор няма бсп продължават с глупостите

Много шум за нищо ! За гафовете и игричките на политическите мижитурки винаги плащаме ние данъкоплатците !

ГЕРБ подкрепиха избора на д.пеевски, като осигуриха кворум, а после нито един от тях не се изказа против!

Айде бе хора събирайте се да ги пометем, че трябва да излизам отпуска.

Пеевски върви си!!!!!!!!!

Няма да разчистваш сметки, така ли шопар? Помниш ли онзи ден какви ги говореше в Парламента?

о, напротив скъпо мамино прасенце! тепърва ще получиш сметката и ти гарантирам на 100%, че ще я изчистиш и това с лихвите, допълнителните такси и всичко, което си мислиш, че е твое. освен това, има и едни "специални поздрави" от Тирана за мамчето ти, сега сещаш ли се кой е тук.. ?

Днес си пролича колко много всички се изложихме

Това, което се случи днес е просто ужасно..... Чака ни един голям ужас. Дано ГЕРБ се върнат на власт искам си ги тях!

Спокойно Ив те са си на власт,виж момчето е тяхно,каза,че няма да ги пипа,останалото е татър за нивници.

Глупак си!

РЕЗИЛ ЗА СерГей и БСП! ДПС се задави от власт! Престъпник начело на ДАНС! Стягайте куфарите братя и да тръгваме няма значение за къде! Просто никъде в света няма такава простотия и корупция! РАЗСТРЕЛ ЗА БСП И ДПС!

Не може да не добавим и Герб към БСП и ДПС.

Престъпник та престъпник...Ще повторя пак поста си от по-надолу, защото наистина се изнервям от такива елементарни разсъждения : "Къде по света в исторически план ако щете преуспяват и са преуспявали най-умните, най-образовените и най-работливите? Огромната част от световното богатство е натрупано по престъпен начин и над 95 процента от преуспелите хора са или престъпници или наследници на престъпници. Ако някой успее да обори това мое твърдение ще приема, че съм сбъркала и ще се съглася с вас. Само не ми давайте примери със разни като Бил Гейтс, спортисти, актьори и така нататък. Те влизат в групата на онези по-малко от 5%, за които казах по-рано, чиито пари и имущество обаче общо са много по-малко от 0,01 от общото...И съществуват до голяма степен за да си мислят трудовите хора, че съществуват сбъднатите мечти. Ако бяха избрали друг човек за началник, който обаче е зависим от вече избрания и изпълнява неговите указания, каква щеше да е разликата? Май не аз съм тъпата...:) "

И каво е предложението на Нина? Да запазваме статуквото! Нина знае и перефразира народни поговорки. Например "Преклонена главица сабя не я сече"

Недейте да ми приписвате думи, които не съм казала. Аз проблеми със статуквото нямам, г-н Самуилов. Освен, че имам възможности тук, имам още една къщурка в Сан Франсиско и една къщурка в Ница. Споделям свои мисли тук и не се заяждам с никого. Проблемите са си ваши. Защо очаквате от мен да ви измислям какво да правите : )