Адвокат: Арестите за опит за убийство на Пеевски са поръчани

Николай Хаджигенов, адвокат на единия от арестуваните за опит за покушение над Делян Пеевски, смята, че арестите са поръчка. Той видя намеса на прокурори в тях.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат: Арестите за опит за убийство на Пеевски са поръчани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега на Пеевски за всичко му е виновен Цветан Василев. ДПС събират ли срам заради изцепките на своя млад депутат?

информация за движението на дадена личност, информация, за която иска да плати крупна сума пари?! .Сигурно не за да се обясни в любов на следения обект! Само за миг си представете, че въпросното лице не е Пеевски, а примерно ваш любим герой /за чалгаджиите - чалгаджийка, за запалянковците - футболна звезда и прочие примери/ И тогава ли ще кажете прокуратурата е платена, или ще поискате да разследва случая. Когато някой дава пари за информация по отношение живота и навиците на друг и особено, когато този друг е от обществен интерес, то сериозно трябва да се замислим за мотивите му.

Дааа, очаква се ,същото кто с И.Тодоров-ДОКТОРА,САМОКОВЕЦА,КАРАМАНСКИ,И.ПАВЛОВ ,.....И Т.Н. На 100 % ,прасето Пеевски е издадена присъда ,...ама не от Бг-СЪД.СИСТЕМА ,...А ОТ ''ТЯХНАТА'',подземната СЪДЕБНА СИСТЕМА . Но там грешката за изпълнението ,е 0,00001%. В Бг-съд.система е обратното ,...същата грешка за да БЪДЕ ОСЪДЕН ЗНАКОВ ПРЕСТЪПНИК Е ---0,00001%...

Как ще е справедлива прокуратурата и бълг.съд.Всичко се плаща от гнусните групировки за да се замажат очите на народа.Не ги ли е срам тези нехранимайковци.

егати тъпия адвокат, откри Америка. Разбира се, че арестът е поръчан- по съответния ред , има си хас някой самоволно да прави арести.

Втора селия от филма за Лясковец.Сценаристите са същите.Артистите са сменени.Публиката ошашавена.Действието се развива в прокуратурата и МВР,Декорите са грозни,страшни и тъмни.Завесата трябва да падне,да се затворят театрите и да започне генерален ремонт!

гледам снимката на прасчо и се питам кой ? кой е Пеевски и кой Цацаров...

Пеевски е той, Цацаров не е той, а е на за Боко свой щото е лично преложение Боко тиквоча! И добре се справя Цацата засега с театрото! Прави се на лют, вдига пушилка и шум, заканва се и накрая нищо! Всичко свързано с ГЕРБ или с хора на ГЕРБ се спотайва! Действа се само по това за което каже Боко!

Сложих ти плюс, но не казва Боко, а началниците му. Той е толкова тъп, че не може нищо да каже. Боко е само една фигура, която обединява ощетените биологически индивиди. Нещастник, но е вреден за нормалните хора и нацията.

оставете прасето на мира ще го колим за нова година!!!

Ма ти серйозно ли гововриш, бе ? Мания, неадеквватнос, че накрая кур.., пърдон, журналиЗка, взе че ма убиди? Човече, немам више, не съм значи калинка, внучката ми стенографира, ас съм неграмотна! Ако баба ти е била жорналиЗка, по пантофи, Или от тия, дето ходят на гости с кори за баница и масс, У ВА жава мя, ще Й пратя сиренце от мойте щасливи кокошки, Те много са радват, като им кажа "Койкате като журналиЗки!"

По подкупен от Цацаров едва ли ще се роди;То по физиономията му личи;Мазен плужеи;С Йовчев са братя по подлост.За власт и пари са готови на всичко без капка морал. За съжаление виждаме само такива муцуни последните 25 год.Много се радвам като вида че някои е заел мястото в гробищата

А помните ли откровенията на Вежди Рашидов? "Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя л....р, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха "Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, "да му е...". Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост... Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за... 1000 лева заплата всички му слугуват "По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар то това ви е нацията на 1300 години, да ви е.а циганската нация това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката (КТБ - бел.ред.) е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари.

Ако не сте разбрали - целия тоя спектакъл се режисира от сараите на Доган, но не по наставление на турция, както си мислят някои хора, а от Русия. Догана все още се изживява като началник на ДС.

си позволявам да мисля, че не е възможно, да има средноителигентен гражданин на България, който да не знае, че Доган и Доганчетата хоспитализираха за поне 2-3 години настоящият елита на БСП, като му потрошиха и двата крака - Проекта "АЕЦ - Белене" и Проекта "Южен поток"... Така, че по тези и други финансово-икономически (далавераджийски теми) ... "Боянските сарай" и "Бистришките тигри" са си уредили приятелско мачле!...

Вони държавата, вони вони все на червено, Червенков само чекаме да пъкне във зелено! Станишев, Р.Овч, Пикачу се сички изредиха, така я подредиха че, сал свещ ни отредиха! Свири му Моника, свири.... Свири му цяла зима! Все някой ден ще паднеш нам и друг закон ще има!

Това е България една пропаднала корумпирана гадна държава където разни дебелаци олигофрени измамници и некадърници си правят майтап хората! НИЩО СЕ Е ПРОМЕНИЛО И НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ТУК! Няма да гласувам защото няма за кой! Ако го направят задължително ще пусна ПРАЗНА бюлетина а вътре ще напиша : Да ви е...а п.....та м....на на всичките партии ........

Европа е твърдо против клането за карантии (на прасета), но с условие, че кланетата се правят за бон филета, но за износ в ЕС!

колкото до тия нещастници "убийците": та бива ли такива левашки изпълнения бе цацаров? трима души една свестна работа да не могат да свършат! пък и ги хванали отгоре на това! наистина сте много зле!

Ако потърсим отговор на въпроса: "Кой печели, кой има интерес от шумът (психическото заразяване на публиката) по трасето?" И, ако си спомним за подобния успешен ДПС опит - "Атентатът Доган... На мен нещата ми намерисват на поредното ДПС партийно "активно мероприятие", с цел изпирането на образа и емоционалното фетишизиране на вторият (след Доган), техен силен човек - ДЕЯН ПЕЕВСКИ! А срещу много пари "служителите под прикритие", легализирани в престъпния контингент, винаги могат да доведът до знанието на сценаристите, имена на "грешници" и/или хванати за топките бизнесмени, от подотчетният на службите контингент съгласни на яка "заработка", влазайки в "чужд сценарии"... Както например, "Атентататорът" на Доган; Отвлеклият" ("отвлеклите") дъщеричката на Брендо (най-вероятно с цел изпирането на пари през постановката плащане на откуп) и т.н., и т.н. до 101 и обратно!...

Не само ти намирисват, но си е баш така.

до кога? цацаратурата?! до кога ще разкрачвате бедната ни държавица за сметка на тлъстите си сметки? аз ще ви кажа- скоро ще трябва да приклюцваме с ваще игрички, и това е пределно ясно и на вас, нали така!

наистина са искали да го убият, то тогава трябва да се издигне паметник на тези патриоти!!!

"От времето на Филчев, прокуратурата се използва от бизнесмени и за уреждане на бизнесотношения. Подобно нещо не може да стане без намесата на главния прокурор и градския прокурор", каза той пред Нова телевизия по повод ареста на трима души по обвинение за опит за убийство на депутата от ДПС Делян Пеевски. ТЕ ТОВА Е - СМРАД И УЖАС!!!!

Но за жалост - самата истина.Затова е необходима спешна радикална реформа в съдебната ни система.

Бай Пешо

нужна е! Ама кой, кой, кой???]

Според мен всичко това е да се вдига пушилка - за пред народа. В това време зад гърба ни се извършва грабеж на държавата от политическата мафия и олигарсите.Крадат като за последно, защото не се знае дали ще могат повече да се докопат до такава власт.

Тоя пък тъп адвокат Хаджигенов какво го мотат като медийна звезда. Веднъж опрях до "услугите" му и от тогава адвокат не желая да виждам по никакъв повод.

Аз не знам как Гевреков позволява вече трети ден не той, а друг да е във фокуса на медийното внимание като жертва на световен заговор и обект на бъдещо помислено покушение?! Очаквам до края на деня новина я за спукана резервна гума на колата Геврекова, я за лисната кофа вода пред прага му - въобще, за подобни пъклени кроежи за нараняване на физиката му, на който той геройски ще устои, собственоръчно неутрализира и тутакси изобличи поръчителите...

Европа е твърдо против присъдите за смъртното наказание (на прасета), но с условие, че присъдите се изпълняват на място!

Баба казваше - Станахме за кашмер! Посмешище, а никой няма да бъде виновен за това театро.

Вони държавата, вониии

всичко това е театър, други са за затвора, а не тези тримата

Едно е да искаш, друго е да можеш а трето и четвърто е да го направиш. А те само са искали, евентуално, може би надявайки се на 2-3 телефонни разговора. И аз искам Делянчо както и всички български политици да умрат. Ай сега ме съдете за опит за убийство. Може би най оправданото до сега в историята на България или остатъците от нея.

Не могат да гръмнат пеевски той е непобедим. Също така го пази силикона на фолк дивите-любителки на свинско които спонсорира.

Драйфа ми се от тази държава.....Тези тримата да съдят държавата в Страстбург. Долна шайка крадци все още държи властта и краде ли краде

ЕТО КАКВО Е СТАНАЛО! Цацаратурата е попитала Пеевски: -Страхуват ли та момчетата ба Делянчо? - Делянчо казал "даааааа" а Цацаратурата "Отиват си"

А, няма лошо. Доколкото знам са тото-милионери :)

Някой вярва ли още на тези циркови номера, организирани от останките на бившата Държавна Сигурност??? Аз определено - не вярвам, при положение, че за 20 и кусур години не бяха открити убийците на знакови фигури, а сега вече ги откриват само по намеренията... Смях в залата! ХАХАХА

Тоя хиен щеше да искорми и да изиде тъшацити бесс сол На лекари-убийци, ъкушерити на Г. Оряхофскътъ болницъ , Щеше още с детските банички и телеЖки прЖолки да закусва Като някое мнноого заслужило мильоцйонерско умно кучи, Бес дъ си е мръднъл гз, да ходи да подуши, или дъ съ поти Леля Дочка, бифшъ мед.систра МВР- болница Коматьово, кв.Пд, масажиска в оборъ на "БОТЕВЪ"

Потърси общата му снимка с Илия Павлов от преди 10-12 години и ще се ориентираш кой и за какво го е подготвял от малък...

Какво ли още ще ни пуснат за дъвка по форумите? С какво още ни разсеят от злободневието? Глутница кучета разкъсали лявата гръд на старица в парка? Образ на Богородица изографисали в небето над перник пеперуди с големина на костенурки??.... М? М!!!

Вече пуснаха един ЦУГЦВАНГ- КАПЕЛИ, директно от летището:)))

Подкрепям коментарите на мнозина. Но най много на Дежа вю. Ама какво сте се хванали да персонализирате едно обществено явление, тотално обхванало като кукувича прежда обществото ни. Цацаров бил действал поръчково. Че кой сега не действа поръчково? Ще ми се да цитирем едни стихове от Евтушенко, но съм запомнил съвсем малко. Защото стиховете и музиката повишават интелектуалното ниво на форума."Бил съм псих! А ти не си ли псих? Че кой сега не е псих". Псих е съкратеното на психично отклонение. Че какво толкова ми е направил на мен Пеевски, та трябва до го мразя? Направил е това, което ние сме му позволили. Никога не поставяйте на първо место видимото следствие, пред невидимата причина. Така правят елементарните хора, зяпайки фокусника на панаира, който бълва огън из устата си. Та да запитам аз и отговор не чакам. Какво ще е това ново и хубаво нещо, което ще направи Бойко, като дойде утре на власт? Че нали и той беше Дежа вю. Че то кое при нас не е дежа вю? Хев а найс тайм.

С подобни думи ли вожда ти болен-долен оправдава поведението си на метреса - че просто всички са маскари и няма лошо в това да пооблажиш от лекотата на морала си? Питам риторично, разбира се - отговора е ясен...

E,ама разбира се бе.Че какво е направил този шопар?Напълнил си търбуха с държавни пари.Много важно.И какво ще промени Боко-Чоко или който и да е?Я да оставим сегашните боклуци да векуват.Стига с тези избори.....Феновете на червените подляри са също толкова подли..Всъщност,подли само на пръв поглед.Иначе тъпи,тъпи и прозрачни....И си мислят,че някой се хваща на номерата им.

Видимото следствие са Цв. Василев, Д. Пеевски, Хр. Бисеров и прочие - "невидимата" причина се казва Ахмед Доган - човека, който върти на малкия си пръст България и ни се присмива все по явно! В последната една година - благодарение ЕДИНСТВЕНО на вожда ти - сидер ага...

А здрасти - единият от свидетелите дължи огромна сума пари чрез фирмата си на КТБ. Не съм фен на Цв.Василев но в случая Пеевски използва прокуратурата за да си разчиства сметките - всичките му фирми са купени с кредити от КТБ.Предполагам че целта е е да се фалира банката което ще разклати доста финансовата ни система .Но на Прасчо и Мама Праско явно не им пука за държавата....

По-скоро добрутру се казва в такива случаи, кой ще вземе да си цапа ръцете с това подобие на същество? А може ли някой, който така се е освинил да му пука за нещо, освен за копанката си?

Тулибу-дибу, тос вапрос ми беше към адвокатин хаджи Генчо, Ей-го тука, малко по-надолу, са е истипосал, един важен- важен и ни говори като на малоумни, или само толкова го може, мошморока

тази странна война между Пеевски и Мустака по какъв начин е свързана с Южен поток?

КТБ са отказали да станат гарант за проекта

Нали КТБ е с руско участие.

Туй ся платена реклама ли ша доди?

ЦИРК, наистина цирка е ПЪЛЕН, но като изброяваме "нещастните жертви" защо забравяме и Доган-АГА, та той беше и истинска жертва на ДЪРВЕН ПИЩОФФФФ !!! А, бе ФОЙЕРВЕРКИТЕ предстоят, да се готвят следващите жертвичкииии!!!

Защо ли не ме учудва нищо. Прокуратурата отдавна е показала , че работи на принципа " кой плаща повече" . Поне вече официално знаем , че в момента Пеевски е по- ллатежноспособен от Цв. Василев.

БСП пак размътва водата предизборно. Винаги е така когато столетницата е на зор. И Цацаров е на своя пост, готов да изпълни поредната поръчка.

За ПОРЕДЕН път Прокуратурата ПОКАЗА че е за ПРОЧИСТВАНЕ!! Там е като "Авгиевите обори"- само че НЯМА Херкулес да ги изчисти!! Подкупни помияри!!

баси смешната, поръчкова и корумпирана прокуратура! цацата трябва да си ходи веднага!

EЙ тоя цирков номер не го бяхме гледали скоро. Последно преди година Боко и Цвъко разправяха как щяли да ги убият. А не забравих и Бареков преди няколко месеца го разигра - и него искали да го убиват...и накрая изкача един клоун и казва лъжа е, дайте следващия номер...

Да добавим и цирка с Манаф Доганов

Забавни са тези адвокатски Приказки от 1001 нощ. Дори и за хора с интелектуален капацитет като на Великия Мислител Боко дела Банкя са наясно, че че Пеевски и Василев винаги са действали в комбина. А и имат общ "приятелски бизнес кръг", една от звездите на който е др. Станишев, а друга - самият Боко ... (Някой да е чул лоша дума от Боко за Пеевски? Само Цвъкурион и други по-дребни бушони от ГЕРБ си позволяват такива, но и това е относително рядко явление - колкото за пропаганда. А и Пеевски - плю Цвъкурион, ама до нищо сериозно не се стига - ще го оправдаят на 2-ра инстанция, на всички е ясно, че няма да влезе в затвора. Всичко е цирк.)

Ей това шоу и американците го нямат! Дали да не спретнем един парламентарен big brother... ще пребие всички рейтинги