Добрев: Сделката за ЧЕЗ не застрашава националната сигурност

Сделката за ЧЕЗ не застрашава националната сигурност, счита Делян Добрев, председател на парламентарната енергийна комисия.

Обратно в новината

Коментари - Добрев: Сделката за ЧЕЗ не застрашава националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в какво се състои националната ни сигурност? Цената на тока явно вълнува само нас - " дебилите" . За чия сметка ще се връщат кредитите, който и да е купувачът, който и да е кредиторът? Прегърнали "евроценностите" стандартът ни на живот става все по неевропейски - дупки, кръпки, нови дупки, нови кръпки.

Проблемът е с какви пари се купува. За сега се предполага че това са пари на италианската мафия! А това, че нямат опит е очевадно и КЕВР не може да им дава лиценз. ЧЕЗ има за своя опит.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

..... до обяд.....фалшива новина, като го посъветват след обяд бие тъпана и крещи обратното. Правилото на Гробарите.... няма страшно, корабът потъва бавно има още 20 см. до потапянето.... шнорхелите раздадени ...

Ти му викаш куме Иване, той тича за х. да те хване....

Ако имаше срам щеше да напусне парламента, защото е нелигетимен!

Това бу,есто, намръщено момче с незнайно образование и неясна квалификация, дали не произвежда "фалшиви новини"?

"ЕРП-то просто предоставя услуга" $$$ Прав си Добрев - МЕЧЕШКА услуга! Истинските услуги са зад кадър...за някои заслужили само.

Във цената на тока е заровено кучето и целия проблем със ЧЕЗ.Както Чешката страна казва нещата в прав текст така и нашата е длъжна да каже защо е така?Да ама не.Включително амбициозната Нинова беше учудена е се правеше на неразбираща.А е пуснала подписка из цялата страна да разваля сделка.Политическата класа мълчи по въпроса защото я е страх .Защото София се захранва от ЧЕЗ и паниката е възможна и логична.ЧЕЗ се опита на 2 пъти да вдигне цената но не успя и реши да се отегли от България защото няма изгода повече.Бомбата със закъснител е заредена още при царя.Сделката е направена още при юпитата макар че в момента Емил Кошлуков се прави на умрела риба и задава риторични въпроси на хора които нямат нищо общо със това.Сега трябва на някъде да се прехвърли топката която никой не я иска.

Осран до ушите и пак нагъл отврат!,

Значи знаеш кой стои зад Гинка , така ли да те разбирам бе хасковче. е и Кой е Той?

Цяла България сочи с Пръст Проблема за Националната Сигурност на България , само Фалшивия Депутат Добре казва - нема страшно , нема да се плашите .

А, бе, "усвояването на пари" националната сигурност ли се наричало?

Покупката се извършва чрез банкови кредити и бизнесплан, няма пари КЕШ. Нали разбирате, че този кредит се връща заедно с лихвите. Няма ли ние да плащаме това удоволствие чрез цената на тока ? Това ако не е схема на Бойко Борисов няма на кой друг да е, прекалено милиционерска е.

Не само лихвите. Също и печалбата за частната фирма.

Фалшивите си новини си ги ползвайте вие...Нали беше за теб фалшива новина бе човек????

Факта ,че нямаме избор да получим ел. енергия от друг освен от ЧЕС за сега а после от Гинка , как спокойно можем да говорим ,че ако и кефне ще вдигне цената или ще ни дръпне шалтера без да и пука . А наш ми Добрев ми говори като някое хлапе . Той наистина е не дорасъл . На Бойко му върши работа .

Кога ще извадим на бял свят "ИНВЕСТИЦИИТЕ" на ЧЕЗ?! Нали точно заради тях възникна проблема с БАТ БОЙКО , който реши да им изравя кабелите за да докаже, ЧЕ ТАКИВА ИНВЕСТИЦИИ СЪЩЕСТВЕВАТ САМО НА ЛИСТ ХАРТИЯ , но ни е в РЕАЛНОСТТА!! Не знам дали БОЙКО ще ги изкара , но този след него със сигурност!!

Абе, нацупените джуки, нали преди три седмици се изцепи, че Гинка била фалшива новина? Баси колко си плъзгав!

Тази джука какво разбира от национална сигурност?

е изложена др. Юлия Рачева Ненкова - председател на КЗК , която ще решава въпроса с УЗАКОНЯВАНЕТО на "сделката". Ненкова е човек с богат опит свързан с АГЕНЦИЯТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОННЕ КОНТРОЛ където от 2010 год. работи до 2016 година на позицията ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ на агенцията. Там "справедливо" и ЗАКОНОСЪОБРАЗНО" заедно с тогавашният Председател на АПСК са продали БУЛГАРТАБАК на МИЛЕНВЕЛЧЕВАТА ОФШОРКА ВТБ! Очаквам произнасянето на НЕНКОВА за ЧЕЗ и ГИНКА и тяхната сделка състояла се без КРЪЧМАРЯ - милионите които ще плащат ЗАЕМИТЕ и ЛИХВИТЕ на "инвеститората" ГИНКА.

да ги почнеш...Чез изнесе и обра сума ти пари с консултанти, а за инфраструктура - нищо- Можеше да ги съдят...

Много се говори че няма пари за ремонти на улиците, за асфалт и т.н. Ми как ще има като една златна кокошка като енергоразпределението се продаде на частна фирма да прибира печалбата.

във филма с КЕВР! Сега предстои произнасяне на КЗК. Внесла ли е ГИНКА документите в КЗК при ЮЛИЯ ?? КАК СМЯТА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ СЕЛЯНКАТА ПРЕЗ КЗК С ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР БЕЗ ДА Е ВНЕСЛА 315 МИЛИОНА ЕВРО ?! Ще узакони ли този предварителен договор КЗК И ЩЕ ГО ПРИЗНАЕ ЛИ ЗА окончателен без да е внесла ГИНКА тези "договорени" 320 мил. евро?! Ха сега да видим как дейсва КЗК !!!

И как КЕВР измерва качеството ( реторичен въпрос)? - НИКАК!!! , чака ЕРП-тата, да кажат на КЕВР какво им е качеството ..... ТОВА Е АБСУРДНО!!!!!! Следи ГЛУПОСТИ ЗА КАЧЕСТВОТО...

НЕ НАРУШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ , НО СДЕЛКАТА СИ Е ИСТИНСКА ИЗМАМА която плащаме ние наз ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРИ!! Когато ГИНКА договаря с чехите цената от 320 мил € тя пита ли тези милони потребители дали са съгласни да платят с близо 100 мил. € които са над реалната пазарна цена от 220 мил. € ?! НЕ , НЕ ГИ ПИТА!! НА ГИНКА НЕ И ПУКА нито за договоринете с чехите лихви , нито за ЗАВИШЕНАТА СТОЙНОСТ на заема! Какво да и пука нали няма да ги плаща тя. Учредила е ОСОБЕН ЗАЛОГ и ни е заложила като ТРИ СИНДЖИРА РОБИ на кредиторите си. Кой представлява в СДЕЛКАТА тези три милиона ДЛЪЖНИЦИ бе Добрев? НИКОЙ!!! На това в САЩ и ЕКВАДОР му казват ОМРАЗЕН ДЪЛГ!! Ами сега прекарайте през КЗК този ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР който Гинка е сключила с ЧЕЗ без да е платила горницата от 5 мил € капаро до 320 мил€ и узаконете сделката като ОКОНЧАТЕЛНА! ТОВА ЩЕ Е ВТОРОТО КТБ , САМО, ЧЕ С ТОЧНО ИМЕ , ФАМИЛИЯ И АДРЕС на извършителя! Дали ОМРАЗНИЯ ДЪЛГ ще бъде атакуван ?? Разбира се , че ДА!

Това лице или е напълно не компетентен или има психично разтройство или не зная вече. ЕРП отговоря за сигурността на енергоснабдяването на 3 мил. потребителя, критичната инфраструктора, Силовите институции и т.н. Каква регулация го гони този човек. Тази сделка не е напълно не е ясна и има много въпроси около нея вкл. международния арбитраж за минимум 500 мил. евро. ОСТАВКА!!!!

Мръсен далавераджийски боклук!

му е името, не Делян Добрев.

Бойкооооооо, прибери си политическите трупове. Не ни ги натрапвай. Видя се колко можеш. Време е друг да се пробва.

При гроб и патриотар-баницоедите нац. сигурност няма хич.

Що не си ходиш от където си се довлачил, моето момче, а заедно с теб цялата тая лъжлива и крадлива гербаджийска пасмина да си ходи по бостаните!

Бьлгарската Енергетика страда от Гинкологични проблеми

Какво ви стори Гинка та ревете злобари-сигурно ви кефи чешките мошеници да ви грабят и изнасят парите от БГ що за тъпо стадо сме.

Този Джукестия какво прави още в Парламента ??? Нали Съдът реши ,че не е повече Депутат ? Вие подигравате ли се с Българския Народ ????????????????????

Председателят на Комисията по енергетика в парламента е убеден, че цената на тока не може да се увеличи двойно, ако дойде нов собственик, защото тя се определя от регулатора - Делянчо мамин - направо се успокоих - аз са бях закахърил кво ша стане ако увеличат двойно тока, ама сега веке съм спокоен - нема да е двойно - най-много с 99 процента ;) Ма много сте наивни, бре :) Мислите ли че некой освен ваште джендъри поддръжници Ви верват :) Ама май кат стане въпрос за цени - камо ли пък на тока - те и "ваште" не Ви верват ;) Ама важното е Вие да си "вервате" :)))) Па после дан останете "изненадани" пак :)

ИНТЕРЕСНО Е, ВСЯКА ФИРМА, КОЯТО ЩЕ ПРИТЕЖАВА ЧЕЗ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА И БЕЗ СЪМНЕНИЕ ПЕЧЕЛИ МНОГО. САМО НАШАТА ДЪРЖАВА НЯМА ИЗГОДА И ИСКА ДА ПРОДАДЕ КОКОШКАТА, КОЯТО И СНАСЯ ЗЛАТНИ ЯЙЦА. ТИНТАКА Е, ЗАЩОТО ЦЕНАТА НА ТИЯ НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ ГИ ПЛАЩАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.

бе хора въобще да се публикува изказване на този, който каза ,че няма такава сделка и то в НС. Е такава преливаща дебилщина историята на България не познава, а сега говори за сигурност. Тези, ще ни довършат. Крути мерки трябват, както се казваше в един култов Български филм.

застрашава националната сигурност.. Някакви си ЕРП-та.. Само да си приберат електромерите от Народното събрание, Дондуков 1 и 2... И делнат кабелите и си турнат катинара на СОБСТВЕНИТЕ трафопостове.. София ша цъфне и ша върже.. Ама то на Делянчо кво му е.. Ша си оди в Аской.. А там са други, не са ЧЕЗ та да му спират тока..

Шуранайка, защо Обърна Палачинката? От Фалшива Новина, стана Перфектна сделка. Защото Борисов става собственик на ЧЕЗ, нали?

Мушморок,не разбра ли че колкото пъти си отвориш устата ,толкова пъти ръсиш глупости.Ти си незаконно в парламента.Върви си.

Освен, че е доказан наглец, безсрамник и крадец, лицето Добрев се проявява и като нагъл лъжец. Ако утре Гинка спре да си плаща заема от над 500 милиона и тока спре в половин България, ще очакваме недоизгонения дИпутат да ни сугестира отново колко ЕРП-то не касае националната сигурност. Ако утре Гинка, която основателно подозират, че има "братовчеди" във властта, реши да вдигне цената на услугата, която предоставя за да си плаща заема, ще наблюдаваме как я спира ДКЕВР. Обикновенно схемата за подобни увеличения на цената електроенергията използвано по времето, когато директор на ЧЕЗ от страна на държавата беше Митко Каратиста е искане от ЧЕЗ/Гинка за увеличение с 30%, а ДКЕВР след дълга борба "успява" да "издейства" увеличението да е само 28%. Естествено ние си плащаме като попове и даже не отбелязваме, че в бандитски управлявана държава като България, 80% от доходите ни отиват за плащане на месечните сметки на монополистите и картелите.

Тоя пикльо по-хубаво да не се показва никъде..говори само глупости. Хората трябва да разберат защо Правителството на ГЕРБ изпада в ситуацията да не казва истината за ЧЕЗ...дори да са Борисов и Делян Пеевски замесени в тази долна работа, народът рано или късно ще разбера..? Всичко работи против Герб и компания..? дори външната политика на Борисов, не е за похвала, а най малкото за утеха, защото Макидония и Турция са бомби със закъснител.

Нагллец,националанта сигурност не е аз,мама,баба и братовчедите да лапаме.Явно вие то герб,а и тези преди вас така разбирате националанта сигурност.

Днес говорят едно, утре -точно обратното. Кой вярва на каруцарските им простотии. Вече толкова е претръпнал народа ,че взе на не му пука ,че на тях не им пука.Единственото ,което иска народът е тях да ги няма. А делян Добрев като е незаконен в Парламеннта на кого дава акъли?

Добре, че има такива "експерти", та си ползвам ток колкото ми требе. А това момче, изглеждащо като братчед на кака гинка /гинчето от инеркома/ ми прави впечатление на много умно и гто може освен безплатен ток да ни прокара и други благини, та и нашата маала да се облажи. Да живее герб и бат сали!!!

Като се разприказвахме за национална сигурност, да попитам: Паата Зурабиевич Гамгоинешвили има ли българско гражданство, от кога и на какво основание е придобито?

ДО ГУША НИ ДОЙДЕ

Писна ви,като абонат на "ЧЕЗ",да получавате високи сметки !

Тоя сънчо знае ли какво говори ? В деня, в който беше обявено подписването на договора, той каза, че е решил, че това е фалшива новина.Обясняваше, че да се управлява соларен парк, където само се пуска по една фактура месечно, и да се управлява енерго -разпределително дружество не е едно и също.Сега казва, че всичко е наред и няма проблем. Ако се случи нещо неприятно покрай тая сделка, какво ли ще говори ?

Имало едно време държавица с глуповато население и много, ама мноого крадливи и лъжливи управници. В малко градче там расло момиченце. На училище много, много не ходило то. От рано парички трупало и въртяло то. Дюшечето й било пълно с милиончета. Макар и не винаги да можела да чете или да смята дори и до 2. Гинка се казвало това хубаво дете. Един ден така между другото то решило да си купи електроразпределенийце за няколко стотин милиончета в държавицата на дебилчетата. Ей просто така, макар и нищо да не разбирала от това. Но Някой й бил казал, че така може да пере парички и ще печели повече, а и щели да и дадат още милиончета за това. Така и направила стринка Ганка. И сега е приказно богата тя. А на простолюдието сега се присмива тя, живеещо в тази толкова грешна страна.

До кога ще давате трибуна на лица с повдигнати обвинения, лица, които не се знае искат ли, не искат ли, карат ли ги или ги държат насила да са народни представители.